Varevogne & kassevogne

Hos Andersen & Martini har vi et bredt udvalg af varevogne & kassevogne.

Kontakt erhvervscenter

Telefon: 36 93 10 20

Find din næste varevogn hos A&M

Er du på udkig efter én eller flere varebiler, varevogne eller kassevogne til din virksomhed, så er du kommet til det rette sted. Vores specialuddannede erhvervskonsulenter er klar til at rådgive og hjælpe dig med at finde den varebil, som er skræddersyet til netop dine behov. Dette gælder uanset om du er en tømrervirksomhed eller salgsvirksomhed og ejer en enkeltmandsvirksomhed eller har behov for en stor flåde af biler.

Vælger du at købe varebiler hos Andersen & Martini, er du sikret en personlig og professionel vejledning – uanset om du er på udkig efter en eller 100 biler. Vores konsulenter vægter tillid højt og vi gør alt for, at du som kunde stoler på os – lige fra den indledende snak om valg af bilmærke og finansiering til underskrivning af købsaftalen.

Ønsker du at lease dine biler? Så husk, at vi hos Andersen & Martini tilbyder erhvervsleasing til erhvervsdrivende. Du kan læse mere om erhvervsleasing her.

Vi finder varebilen til dig

Vi kan garantere dig, at vores dedikerede erhvervsteam finder den varebil, varevogn eller erhvervsbil, der passer til dine ønsker. Vi fokuserer på dit budget og bilens leveomkostninger, så du kan koncentrere dig om at træffe de beslutninger, der har størst værdi for din virksomhed.

Andersen & Martini forhandler Opel, Fiat og Peugeot varebiler og kassevogne. Prøv en tur i den nye Opel Vivaro eller den rummelige Fiat Ducato eller den lille vakse Peugeot Bipper.

Kontakt en af vor erhvervskonsulenter, book evt. et møde eller en test tur i en af vor demo biler. Du kan også læse mere om varebilerne, se de forskellige modeller og finde den, der passer til din virksomheds behov.

Dine favoritter hos Andersen og Martini

Dine favoritter hos Andersen & Martini