Releasing

- det billige alternativ til leasing

Skarpe leasingtilbud

Leasingtilbud

Releasing - Leasing af brugt bil

Ved leasing får du en bil stillet til rådighed mod, at du betaler en førstegangsydelse samt en fast betaling hver måned. Det er desværre ikke muligt at lease let tilkørte biler - kaldet releasing - hos Andersen & Martini for øjeblikket. 

>> Har du behov for en leasingbil? Se alle vores billige privatleasing tilbud på en ny bil her.

En releaset bil kan på mange måder svare sig, da du får rigtig meget bil for pengene. Med andre ord får du en bil, med en utrolig lav førstegangsydelse og med en markant billigere pris pr. måned sammenlignet med en ny bil. Det er, hvad vi kalder billig leasing, og der er noget om det, for der kan være rigtig mange penge at spare i forhold til normal privatleasing af en ny bil.

Releasing betyder kort sagt, at du leaser en lettere brugt bil, dvs. en bil, som allerede har kørt de første kilometer (mellem. 2.000-10.000 km.), typisk som demo- eller udlejningsbil.

Bilen er imidlertid i perfekt teknisk stand og grundigt gennemgået og godkendt af vores autoriserede værksted, inden den releases ud til kunder. Bilen kan naturligvis have tegn på, at den har været i brug tidligere, helt som man vil forvente af en bil med et par kilometer på bagen.

Er du derfor på udkig efter et billigt alternativ til normal billeasing af private biler, så er releasing et fornuftigt valg.

Vi har på nuværende tidspunkt ingen releasing biler til rådighed, men tag et kig under Nyheder & kampagner og leasingtilbud for at se vores gode tilbud på leasingbiler og biler til salg.

Dine favoritter hos Andersen og Martini

Dine favoritter hos Andersen & Martini