FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Find svar nedenfor på nogle af de oftest stillede spørgsmål

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?

Så brug nedenstående knap og skriv direkte til os.

Montering og opbevaring af dæk

Dæk monteret på fælge skal altid opbevares stablet eller hængende på et dækstativ. Løse dæk uden fælge skal opbevares oprejst og drejes en gang imellem, så de ikke får flade punkter. Det er desuden vigtigt, at dæk opbevares mørkt (ikke sollys), køligt og tørt, da de derved ældes mindst muligt og bevarer deres egenskaber længst muligt.

Hvis et dæk opbevares f.eks. på et loft, hvor der kan blive meget varmt under tagpladerne, mister gummiet sin smidighed. Det er klogt at rengøre dækkene, inden de sættes til opbevaring. Hos Andersen & Martini kan du nemt og bekvemt få opbevaret dine dæk vinteren eller sommeren over. På den måde slipper du for besværet med selv at fragte dine dæk frem og tilbage, og samtidig er du altid sikret, at dækkene bliver bevaret under de optimale forhold.

At få opbevaret dine dæk på A&M's Dækhotel er ikke dyrt – det koster faktisk kun kr. 462,50 pr. sæson – og til gengæld slipper du for alle bekymringerne. Alt du skal gøre når dækkene skal monteres, er at kigge forbi og nyde en kop kaffe - så klarer vi resten. Læs mere om Andersen & Martinis Dækhotel og bestilling her.

Hjulskift hos Andersen & Martini koster kr. 479,-

Du kan booke tid til hjulskift her.

Dine prisalarmer hos Andersen og Martini

Dine prisalarmer hos Andersen & Martini