Når du skal købe bil

Købsguide med gode råd og vejledning til alt omkring bilkøbet

Skal du have ny bil?

Vi har samlet en række gode råd og tips, der kan spare dig for mange tusinde kroner, når du handler ny bil: Skal den være ny eller brugt? Hvilken biltype skal det være? Skal bilen have automatgear eller manuelt gear? Valgene er mange, og udvalget af nye biler er større end nogensinde – og det samme gælder for brugte biler. Skal du have en vurdering af din bil og evt. give den i bytte for en ny?

Vi ved godt, at et bilkøb er en stor beslutning, og der kan være mange spørgsmål, der hober sig op. Hos A&M hjælper vi dig gerne med at få dem alle besvaret, og vi har med disse guides forsøgt at samle så mange af disse tvivlsspørgsmål som muligt.

Test din bilviden lige her.

Få personlig rådgivning

Guides med råd og vejledning om at købe bil

Når man skal købe ny bil, handler det om at føle sig tryg, få den rigtige vejledning og sublim service. Bilkøb handler om meget mere end den lækre ”duft af ny bil”. Der er mange aspekter, der skal tages stilling til, inden man kan læne sig tilbage og trille hjem i sin nye dyt.

De øvrige ting ved bilkøbet...

Finansiering af din bil - bliv klogere på billån

Guide til at vælge den bedste bilfinansiering - bliv klogere på, hvad du skal vælge, og hvad de forskellige termer betyder.

Forsikring af bilen

Der kan være mange penge at spare på din bilforsikring, hvis du følger disse råd. Vi hjælper dig gerne med forsikringen.

Serviceaftale illustration

Tegn en serviceaftale og spar penge og rabat på dine services og meget andet. Vores loyale kunder er de vigtigste for os. 

Skal du købe eller lease...?

Køb vs. leasing illustration

Hvad kan egentlig bedst betale sig, at finansiere den selv eller privatleasing? Spar mange tusinde kroner ved at vælge rigtigt.

Brugt bil guide illustration

Er du varm på at købe en brugt bil? Så læs de her 7 ting, du bør vide i forbindelse med brugtbilskøb, så du ikke køber katten i sækken.

5 gode leasingråd illustration

Overvejer du privatleasing på den næste bil, du skal erhverve? Så er det en god ting at læse de her gode råd inden, så du er klædt på.

De 3 sædvanlige spørgsmål...

Motortype illustration

Er diesel bedst, når man kører langt? Og hvornår kan en hybrid bedst betale sig? Bliv klogere på motorvarianter her.

Ny eller brugt illustration

Bliv klogere på, om din næste bil skal være ny eller brugt. Det afhænger af dine præferencer - måske bliver du overrasket.

Manuelt eller automatgear illustration

Hvordan er dine kørevaner? Læs om fordele og ulemper ved de 2 geartyper her, og bliv klogere på den nye teknologi i aut. gear.

Er du stadig i tvivl om bilvalget...?

Bilvælgerguide illustration

Er du i tvivl om hvilken biltype og model, der er den rigtige for dig? Læs vores bilvælgerguide og bliv klogere på modellerne.

Biltyper illustration

Hvilken biltype passer dine behov bedst? Sammenlign mikrobilen med minibilen og læs om biltyperne her.

Læs bilanmeldelser fra medier og brugere

Det siger vores kunder om os

Hos Andersen & Martini er kunden i fokus. Derfor er det utroligt vigtigt, at du er tilfreds, når du besøger os i forbindelse med bilkøb. Se hvad nogle af vores tilfredse kunder siger om deres oplevelse af købsprocessen hos A&M.

"Jeg følte mig tryg ved at komme her og er blevet godt behandlet"
Kirsten Rauff Jensen

"Jeg vil altid anbefale at købe bil hos Andersen & Martini"
Marianne Nielsen

"Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Andersen & Martini"
Hans Christian Hansen

Kontakt osUdfyld nedenstående og skriv evt. en besked omkring din henvendelse. Så vil vi komme tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Stil spørgsmålUdfyld nedenstående og stil dit spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning omkring dit bilkøb.

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.