Kia's høje kvalitet

Førende bilmærke indenfor kvalitet og med hele 7 års garanti.

Kia's biler er kvalitetsbiler på et ekstremt højt niveau. 

Det vidner topplaceringer flere år i træk i den internationalt anerkendte J.D Powers-kvalitetsundersøgelse om.

Det er også derfor, at Kia uden at blinke giver 7 års garanti på sine nye biler, hvor den fleste andre bilmærker kun giver to års garanti. 

Vil du have en pålidelig bil, er en Kia det helt rigtige valg. 

Læs mere om Kia's høje kvalitet og J.D. Powers på denne side. 

Se KIA Modeller

Kia for kvalitet

Der er et hav af forskellige bilmærker, og det kan være svært at gennemskue junglen af tilbud. Hvad er vigtigt? Hvad gør en bil god? Hvorfor vælge et bilmærke frem for et andet?

Det, som adskiller Kia fra de andre bilmærker på markedet, er, at Kia giver 7 års garanti på alle de nye biler, som de sælger. For dig betyder det, at skulle der gå noget i stykker på din bil i løbet af de første 7 år af bilens levetid, så er det næsten altid dækket af bilens garanti, såfremt man har overholdt Kia's anvisninger til servicebesøg m.m.

Dette gælder naturligvis ikke ting som "naturligt” bliver slidt, som f.eks. bremser, dæk, vinduesviskere, oliefilter, pærer og andre ting med en begrænset levetid.

Hvorfor tilbyder Kia, som det eneste mærke, hele 7 års garanti, når andre og langt dyrere bilmærker kun giver 2 års garanti? Det gør Kia, fordi de har tillid til deres produkter. Bilerne gennemgår en række uhyre grundige tests, hvor kravene til kvalitet er enormt høje. Derfor er det heller ikke nogen overraskelse, at Kia både i 2016, 2017 og 2020) vandt J.D. Powers kvalitetsundersøgelse (læs mere nedenfor).

Læs mere om Kias 7 års garanti her

Asiatiske bilmærker har et godt ry, når det kommer til kvalitet og pålidelighed - Kia er blandt de absolut bedste på markedet. Kia har ekstremt høje kvalitetskrav til deres produktion af biler, kvaliteten overgår endda luksusbiler i premium-segmentet. 

Vinder af J.D. Power's undersøgelse 2016, 2017 og 2020

Resultatet taler for sig selv

J.D Powers store kvalitetsundersøgelse vurderes ud fra:

  • Køreoplevelse
  • Motoren
  • Gearkassens præstationer
  • Indberettede kvalitetsproblemer

Kia gjorde sig for første gang bemærket i JD. Powers store undersøgelse I 2015. Her vandt Kia overlegent over alle de andre bilmærker (eksklusiv Premium segmentet) og kom ud på en flot andenplads ud af alle bilmærker - kun overgået af Porsche.

I 2016 lykkedes det for første gang i undersøgelsens historie, at et ”ikke premium-bilmærke" udkonkurrerede de eksklusive bilmærker i premium-segmentet på kvalitet, da Kia tog førstepladsen foran Porsche.

I 2017 skete det igen, nu med en endnu bedre score. For andet år i træk var Kia den samlede vinder over ALLE andre bilmærker i USA, når det kommer til kvalitet. ”Kia’s resultat er det bedste resultat for et bilmærke i de sidste 20 år af undersøgelsen” fortæller rapporten blandt andet.

Placeringen som hele branchens nr. 1 for sin kvalitet er et resultat af Kias fokus på håndværk og kontinuerlig forbedring gennem et årti, og det afspejler vores kunders tilbagemeldinger, hvilket er den ultimative anerkendelse”, udtalte Michael Sprague, chief operating officer og EVP hos Kia Motors America, i 2017.

I 2018 fik Kia en fornem andenplads, men med samme score som året før. Det var kun Hyundais luksusmærke Genesis, der scorede bedre end Kia. Endnu et eksempel på, at kvaliteten hos Kia befinder sig i den absolutte verdenselite.

I 2019 blev Kia igen nummer to - igen kun overgået af luksusmærket Genesis - men altså igen det bedst scorende ikke-luksusmærke.

I 2020 tog Kia så førstepladsen tilbage med en delt førsteplads sammen med Dodge foran Chevrolet og RAM (amerikansk producent af bl.a. pick up trucks). 2020-rapporten analyserede svar fra 87.282 respondenter baseret på 189 bilmodeller fordelt på 26 segmenter. Bilerne blev evalueret ud fra kørselsoplevelse, motor- og gearkasse præstationer og en lang række kvalitetsproblemer rapporteret af bilejere fra hele USA.

"At blive udnævnt som nummer 1 i branchen og toppe J.D. Power's amerikanske kvalitetsundersøgelse blandt alle volumenmærker for sjette år i træk er en enorm ære og en påmindelse om at fortsætte med at stræbe efter at yde vores bedste,” sagde Sean Yoon, præsident og administrerende direktør for Kia Motors Northamerica og Kia Motors America i 2020.

Læs hele 2020-undersøgelsen hos J.D. Power HER.

100.000 km i blandet terræn = 0 fejl

Kia sætter rekord i en ekstremt grundig langtidstest. Det tyske magasin 'Auto Motor und Sport' har det med at teste biler virkeligt grundigt. Så grundigt at de tester biler i 24 måneder. Magasinet har testet en Kia Sportage i 24 måneder og kørt en udholdenhedstest på 100.000 km i blandet terræn og hverdagsbrug. Resultatet slog benene væk under de ellers forvænte kvalitetsbevidste tyskere – Kia Sportage kørte 100.000 km uden én eneste fejl - ikke engang så meget som en sprunget pære! Det er den første bil i magasinets historie, da de har aldrig før har oplevet noget lignende.

Året før blev 'Auto Motor und Sport' færdig med en test af Kia Venga. Her fortæller de den samme historie med 2 års intensiv test og 100.000 kørte kilometer. Her fandt de dog en enkelt fejl efter at have gennemtestet bilen i 24 måneder - fejlen var en pære i forlygten som skulle skiftes.

Læs Testen hos Auto Motor und Sport

Pålidelig gennem flere års brug

Det vigtigste, når du køber en ny bil, er at den er pålidelig og kører fejlfrit, ikke bare når du får den, men også efter flere års brug. JD Powers har derfor lavet en grundig undersøgelse på biler, der har kørt i 3 år. Her vinder Kia Rio i kampen om at finde den brugte bil med færrest problemer. Kia Rio vandt over samtlige konkurrenter i kategorien for små biler. Det gør minibilen til det bedste køb i kategorien, hvis du ikke bryder dig om at have din bil på værkstedet.

Brancheundersøgelsen gennemgik samtlige rapporterede fejl, som opstår på 100 biler og Kia Rio opnåede den lave score på kun 103 rapporterede fejl.

Det er naturligvis ikke kun Rio, der brillerer. I helhed fik Kia over hele linjen en flot 2. plads, som mest fejlfrie bilmærke blandt ikke-premium mærkerne hos 3 år gamle biler.

Du kan læse mere om undersøgelsen her

Prisvindende design

Siden Kia hyrede Audis chefdesigner, Peter Schreyer, har Kia hevet den ene designpris hjem efter den anden.

Med hele tre sejre i 2018 fortsætter Kia med at rykke standarden for, hvordan en moderne bil skal designes. Kia har nu vundet imponerende 21 Red Dot awards, siden Kia Soul vandt den første tilbage i 2009.

I 2018 er det fjerde gang at Kia vinder den prestigefyldte titel ”Red Dot: Best of the best” med deres moderne fortolkning af den klassiske Gran Turismo-stil i Kia Stinger.
Red Dot prisuddelingen startede i 1955, og er nu en af de mest prestigefyldte i verden. I 2018 deltog 6300 produkter i håb om at vinde.

Læs mere om priserne her:

Vidste du at Kia laver kampvogne?

Kia har i mange år udviklet køretøjer til militært brug. Dette har givet dem mulighed for at teste deres køretøjer under de mest krævende og ekstreme forhold. Denne viden har Kia kunne videreføre til deres personbiler. Måske dette er årsagen til, at de har så hårdføre og pålidelige biler.

Det er med god grund, at Kia, som det eneste bilmærke i branchen, tilbyder hele 7 års garanti.

Er design, kvalitet og pålidelighed vigtige faktorer for dig, når du vælger bil - så er Kia et fremragende valg.

Høj gensalgsværdi

Kia er, sammen med Skoda, det bilmærke, som holder brugtprisen bedst ifølge en stor undersøgelse Bilbasen har lavet for Penge & Privatøkonomi.

”Blandt de biler, der holder værdien bedst er fællesnævneren: "en konservativ nypris samt et ry for høj kvalitet og lang holdbarhed.”

De 7 års garanti gør også, at Kia er det eneste bilmærke, hvor du, selv efter adskillige år, kan sælge din bil med fortsat garanti til den nye køber. Det gør det til en yderst attraktiv brugtbil, og det afspejler sig også i den tilsvarende højere gensalgspris.

Tidligere var det dieselbiler som holdt brugtprisen bedst, men meget tyder på, at udbuddet på hybridbiler ikke kan følge med den hastigt voksende efterspørgsel. Så det er med stor sandsynlighed den type biler, der på den korte bane holder brugtprisen bedst. Kia er pt. markedsledende i plug-in hybridbiler.

Læs flere detaljer fra bilbasens beregninger af afskrivninger

Kia's mest populære modeller

Kia har fokus på design, kvalitet og pålidelighed. Alle bilerne kommer med hele 7 års fabriksgaranti. 

Kontakt osUdfyld nedenstående og skriv evt. en besked omkring din henvendelse. Så vil vi komme tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.