Vedligeholdelse af bilen

Læs vores gode råd og vejledning til, hvordan man vedligeholder bilen efter køb

Pas godt på din bil

Det kan være dyrt at være bilejer og i den forbindelse gør udtrykket ”forebyggelse er bedre end at reparere” sig i særdeleshed gældende. Derfor har vi her samlet en række råd og guides til at holde bilen godt kørende hele året rundt i mange år.

Find ud af, hvorfor det kan betale sig med en rustbeskyttende undervognsbehandling, hvorfor du bør give din bil et sæsontjek og hvordan en bilpleje er med til at forlænge bilens levetid. Derudover har vi nogle gode tips til, hvordan du kan køre længere på literen.

Få personlig rådgivning

Guides med råd og vejledning om at vedligeholdelse

Du er endelig kommet igennem junglen af tilbud og har fået købt dig en bil efter dine behov, men her stopper festen ikke. Gode råd er dyre, siger man, men det behøver de ikke altid at være. Hos A&M vil vi gerne hjælpe dig med alt omkring din bil, og har derfor udformet nogle artikler, der hjælper dig med at holde din bil i tip top stand.

Det årlige...

Serviceeftersyn

Er det tid til det årlige serviceeftersyn? Og hvilket service skal du vælge? Bliv klogere her på de forskellige services. 

Hjulskifte

Er det tid til at få skiftet hjul? Der er penge at spare, hvis man får gjort det ifm. service, når bilen alligevel er på liften.

Olieskift

Skal du bar eind og have skiftet olien og oliefilteret? Det kan godt betale sig, så din motor ikke brænder sammen. 

Undervognsbehandling

Overvejer du en undervognsbehandling? Få det gjort i forbindelse med andet arbejde og spar en tur mere på værksted.

Aircondition Service

Lugter din aircondition, eller trænger den måske bare til en udrensning og opfyldning af kølervæske?

A&M Bilpleje

Trænger din bil til en ordentlig omgang? Det kan godt betale sig at vedligeholde eksteriør og interiør på bilen

Tips & tricks...

7 Gode Vinterråd

Er din bil vinterklar? Læs om 7 gode råd, når vi går kulden og den mørke tid i møde, så du ikke overraskes.

Motorrens

Læs mere om motorrens her og fordelene ved at få en dybdegående motorrens, som hjælper din motor med at yde bedre.

Kør Grønt

Vil du gerne lære nogle tricks til at køre mere miljøbevidst og brændstoføkonomisk? Spar hver 5. tank ved at følge disse råd.

Læs anmeldelser og få svar på andre spørgsmål

Kontakt osUdfyld nedenstående og skriv evt. en besked omkring din henvendelse. Så vil vi komme tilbage til dig hurtigst muligt.

(hvis den er kendt)

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Stil et spørgsmålUdfyld nedenstående og stil dit spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til vores services eller ønsker rådgivning omkring din bils vedligeholdelse

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.