Brugeranmeldelser

Her kan du få et overblik over, hvad andre købere og brugere siger om bilmærkerne Opel, Kia og Peugeot. Brug navigationen til at springe til den bil, som du gerne vil læse anmeldelser fra. 

Opel brugeranmeldelser

Opel Corsa 2014-2019

Samlet vurdering (36):
Vis
Opel Corsa

Opel Corsa

OPC Line 1.4 90HK (2019)

Lone Kristine Thomsen 

Hvidovre 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Den virker solid. God fremdrift og nem at køre og parkere. Interiør er klassisk pænt og nemt at holde. Gode indstillingsmuligheder af sæder, rat og spejle.

Hvad kan forbedres?

Flaskeholder for lille til en ½ liter vand. Jeg tror, det er den størrelse flest benytter sig af. Parkeringsskiven er den mest elendige p-skive jeg nogensinde har set. Den skal jeg have skiftet til en anden manuel p-skive.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

OPC Line 1.4 90HK (2019)

Tanja Thernøe 

Gentofte 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 27-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

OPC Line 1.4 90HK (2019)

Jørgen Feldstedt 

Frederiksberg 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Alt fungerer fint, gear og motor "triller" bare!

Hvad kan forbedres?

Lidt knirke lyde nu og da, hjulstøj ved motorvejshastighed, motor mangler bundtræk.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

Impress 1.4 90HK (2019)

Mina Noorestani 

Søborg 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

Excite 1.4 90HK (2019)

Helle Sonne Larsen 

Vallensbæk 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Corsa har en passende størrelse, når bilen bl.a. skal parkeres i København. Jeg sætter stor pris på varme i rattet om vinteren.

Hvad kan forbedres?

Blæseren i forruden er for dårlig. Det tager alt for lang tid at affugte forruden.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

Impress 1.4 90HK (2019)

Jens Poul Hjorth 

Hørsholm 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Størrelse, sæder, udstyr og køreegenskaber dækker fuldt ud vore ønsker og behov.

Hvad kan forbedres?

Måske var stænkskærme en ide, da meget snavs og skidt aflejres på skærmene i regnvejr.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

Impress 1.4 90HK (2019)

Anne Grote 

Bagsværd 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Der er varme i rattet, det er så skønt

Hvad kan forbedres?

Der burde være en indikation af hvor meget man køre på literen, som der er i en Opel Karl

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

Impress 1.4 90HK (2019)

Stig Mortensen 

Taastrup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Den er livlig med god motorkraft, høj kvalitet, godt udstyret og god plads.

Hvad kan forbedres?

Ingenting, den passer godt til mig, der næsten kun kører alene.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

Impress 1.4 90HK (2019)

Birgitte Kæstel Petersen 

Hvidovre 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 27-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Varme i sæderne og rattet, nem at manøvrere rundt med, billig i drift. Det virker som om man "tager bilen på", når man stiger ind - dejlig trygt. Dejlig nem at betjene i alle henseender.

Hvad kan forbedres?

Hattehylden er noget værre billigt skidt og snoreophænget er besværligt. Varmen i kabinen er lidt svær at regulere.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

OPC Line 1.4 90HK (2019)

Jørn Kaj Olesen 

Nærum 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

Impress 1.4 90HK (2019)

Jane Kjærgaard 

Frederiksberg 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Den er nem at køre og har en masse finesser i modsætning til min gamle bil, en BMV årgang 1995.

Hvad kan forbedres?

Lidt svær at lære de forskellige betjeninger at kende.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

Impress 1.4 90HK (2019)

Linda Treager 

Herlev 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Ligger godt på vejen, godt udsyn gennem forrude, komfortable sæder.

Hvad kan forbedres?

Der er sparet på elektronikken, mangler bl.a. at kunne se gennemsnitsforbrug ved kørsel

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

OPC Line 1.4 90HK (2019)

Kim Nørdrup 

Greve 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Den har en utrolig god komfort, når man kører lange ture, og den holder, hvad der loves fra producenten.

Hvad kan forbedres?

Ved ikke lige hvad der kunne forbedres

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

Impress 1.4 90HK (2019)

Heidi Jensen 

Ishøj 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Jeg elsker alt ved min bil, lige fra den fantastiske flotte farve til de super lækre gulvmåtter... der er super god komfort og bilen får helt klart min anbefaling

Hvad kan forbedres?

Jeg ville elske at have vinduesviskere, der går fra midten og ud til hver sin side, så hele ruden bliver dækket, fremfor de almindelige der kører samme vej

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

Impress 1.4 90HK (2019)

Jan Obbekjær Christensen 

Herlev 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

Excite 1.4 90HK (2019)

Helle Aagesen 

Skovlunde 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Gear-kobling spiller bare godt sammen, sidder ganske fint

Hvad kan forbedres?

Infoskærm løftes og vinkles mod fører

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

Impress 1.4 90HK (2019)

Annemarie Ørneborg Jørgensen 

Tune 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Stort set det meste.

Hvad kan forbedres?

Et bedre GPS system.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

OPC Line 1.4 90HK (2019)

Elisabeth Simonsen 

Ballerup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Jeg er så glad for den. Den er dejlig at køre i. Flytter sig hurtigt især når den er i fart f.eks. på motorvej ved overhaling. Dejligt med varme i forruden - de få dage der har været frost tog det ingen tid, så kunne jeg køre. Lækkert med varme i rattet - det nyder jeg. Den har mange små detaljer, jeg godt kan lide.

Hvad kan forbedres?

Siddekomforten - sad bedre i min Peugeot 208. Sæderne er lidt hårde i min Opel. Savner også den trinvise varme i sæderne - kun en mulighed (meget varm). Næste spørgsmål - jeg har allerede anbefalet den til to andre.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

Elegance 1.2 75HK (2019)

Bodil Agnete Hagen 

Kgs. Lyngby 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 29-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

Inspire 1.4 90HK (2019)

Peter With 

Hvidovre 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Meget overrasket af køreevnen og komforten i bilen

Hvad kan forbedres?

Kunne godt bruge et bakkamera og et 6 gear

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

Impress 1.4 90HK (2019)

Elizabeth Ekelund 

Taastrup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Den er god at sidde, får ikke ondt i ryggen. Den kører som en drøm. Dejligt med varme i sæder og rat. Fin aircondition. Godt rat. Rummeligt bagagerum. God benzinøkonomi.

Hvad kan forbedres?

Har intet dårligt at sige.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

Inspire 1.4 90HK (2019)

Lisa Munkholm Nielsen 

Hvidovre 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Den er dejlig behagelig. God komfort og nem at navigere

Hvad kan forbedres?

Jeg synes, det kunne være rart med elektroniske ruder på bagsædet og højtaler bag i også.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

Impress 1.4 90HK (2019)

Peter Fredskild 

Albertslund 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

Impress 1.4 90HK (2019)

Ulla Skov Dahlin 

København S 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Jeg er rigtig glad for min nye bil, og sammenlignet med min gamle er den hurtig oppe i fart. Det glæder jeg mig over, hver gang jeg kører i den, og det giver mig en større sikkerhedsfølelse, da jeg så er hurtigt på farten.

Hvad kan forbedres?

Jeg savner vildt meget en mulighed for at se min køreeffektivitet i forhold til brændstofforbrug. Jeg kontaktede forhandler om dette efter købet, og de måtte skuffe mig og kunne godt forstå, jeg savner dette. Synlighed af hvor meget brændstof/hvor mange KM der er tilbage på tanken kunne godt forbedres. Næste gang i skal designe en ny model, så må I gerne have fokus på fladen i bagagerummet, når sæderne er slået ned. Det er ikke plant. Det var det i min gamle bil, hvilket jeg havde stor glæde af. Jeg valgte netop denne bil pga. relativt meget bagageplads.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

OPC Line 1.4 90HK (2019)

Ivar Schjørring 

Frederiksberg 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Bilens køreegenskaber er fremragende. Kvik i bytrafikken og retningsstabil, når det går tjep på motorvejen.den føles i mange henseender som en større bil end den faktisk er. Meget harmonisk.

Hvad kan forbedres?

Jeg kan indtil videre ikke med min bedste vilje komme i tanke om noget, der burde ændres.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

Impress 1.4 90HK (2019)

Kim Juelsgaard 

Søborg 

Vil ikke anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

God på lange ture.

Hvad kan forbedres?

Motor føles sløv. Kvaliteten virker ikke på højde med min tidligere bil.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

OPC Line 1.4 90HK (2019)

Michael Bernado Villinger 

Søborg 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Økonomi - billig og driftssikker bil uden dyre værkstedsregninger.

Hvad kan forbedres?

Uheldigt at levere en helt ny bil med en transportskade. Sæderne kunne godt være lidt bedre at sidde i på særligt længere afstande.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

OPC Line 1.4 90HK (2019)

Torben Valerius 

Søborg 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

Impress 1.4 90HK (2019)

Anna Kirstine Nielsen 

Brønshøj 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Bilen er meget nem at køre og koblingen fungerer nemt. Er meget glad for blæser til forruden og varme i rattet

Hvad kan forbedres?

Jeg synes, bilen er lidt nervøs i styringen, det er fx ikke så rart at køre i blæsevejr

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

Impress 1.4 90HK (2019)

Lisa Theilgaard 

Glostrup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

I forhold til dens klasse, er det en flot bil som kører godt

Hvad kan forbedres?

Ikke noget som ikke kan tilkøbes

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

Impress 1.4 90HK (2019)

Johnna Lind-Jørgensen 

Farum 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Køreegenskaberne er gode. Meget er automatisk ex. vinduesvisker og lys.

Hvad kan forbedres?

Indstilling af triptæller er gemt sammen med en masse andre ting. Det var nemmere i den forrige årgang!

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

Impress 1.4 90HK (2019)

Flemming Sandsted 

Herlev 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Alt

Hvad kan forbedres?

Intet

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

OPC Line 1.4 90HK (2019)

Carsten Boye Lauridsen 

Ishøj 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Vi er yderst tilfredse med vores nye Opel Corsa fra august 2019 - på alle parametre!

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

Impress 1.4 90HK (2019)

Martin Andreasen Bjørk 

Smørum 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Er godt tilfreds med bilen hele vejen rundt. Den virker robust og gennemført, med en god kabine der afspejler kvalitet for den klasse bil.

Hvad kan forbedres?

En ting jeg savner er, mulighed for tilvalg af ekstraudstyr. stænkklapper. Lister til dørene, så man undgår at en bil der holder ved siden af, kommer til at banke sin dør ind i ens egen bil, og derved lave et mærke/bule i ens bil.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

OPC Line 1.2 130HK Aut. (2019)

Claus Lelund Blauenfeldt 

København 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 29-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Automat gear, nøgle fri start, håndbremsen og godt lys.

Hvad kan forbedres?

Kamera, varme i sæder, rat og forrude. Mere plads til hoved bag til. Højere i taget.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

Impress 1.4 90HK (2019)

Ole Hansen 

Hvidovre 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Der er ingen anmeldelser for det valgte segment

Opel Corsa 2019-

Samlet vurdering (72):
Vis
Opel Corsa

Opel Opel

Cityline+ 1,2 75HK (2020)

Jonas Nordahl 

Smørum 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 17-12-2020

Hvad er godt ved bilen?

Design

Hvad kan forbedres?

Flere HK

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

1,2 Sport 75HK (2021)

Kim Jessien Sonne Liebsch 

Ishøj 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 25-11-2021

Hvad er godt ved bilen?

Sidder dejligt. Mega effektiv sædevarme.

Hvad kan forbedres?

Har erfaret nu hvor der skal skrabes is af forrude, at man ikke kan fjerne viskerne helt fra ruden pga. kølerhjelmen, det er virkelig dårligt. Har også lige opdaget et par små “rust pletter”, der tager jeg kontakt til forhandler.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

Edition 75HK (2020)

Eva Maria Ancher 

Søborg 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 16-05-2021

Hvad er godt ved bilen?

Super fin og lækker bil.

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

1,2 Sport 75HK (2021)

Pia Holmegaard Iversen 

Søborg 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 29-01-2022

Hvad er godt ved bilen?

At den har glasset i taget. God siddeplads.

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

Sport 75HK (2021)

Ole Waidtløw Wohlgemuth 

Albertslund 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 01-07-2021

Hvad er godt ved bilen?

Jeg er overrasket over hvor hurtig bilen er i optrækket. Afslappet kørsel. Man sidder utroligt godt. De ting der har været med bilen har jeg lavet, det er dejligt.

Hvad kan forbedres?

Jeg har ingen ide til hvad det skulle være.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

1,2 Sport (2021)

Vibeke Lassen 

Smørum 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 01-02-2022

Hvad er godt ved bilen?

Dejlig stabil bil, som ligger godt på vejen. Godt udstyret!

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

Sport Aut. 100HK (2021)

Anders Bo Jørgensen 

Lyngby 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 20-03-2022

Hvad er godt ved bilen?

Lille smart bil

Hvad kan forbedres?

Ingenting, den er bare i orden

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

Elegance 1,2 75HK (2020)

Michael Rose 

Hvidovre 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 24-08-2020

Hvad er godt ved bilen?

God økonomi, køre godt og er dejlig lydsvag.

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

1,2 Edition 75HK (2021)

John Birkbo 

Taastrup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-03-2022

Hvad er godt ved bilen?

Gode køreegenskaber, lækkert indrettet.

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

Sport 1.2 75HK (2020)

Nickolai Vilsgaard Bødker 

Ballerup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-01-2021

Hvad er godt ved bilen?

Gear er nemme at betjene. Flot kabine. Lækkert design

Hvad kan forbedres?

Lidt flere hestekræfter og bedre acceleration

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

Elegance 1,2 75HK (2019)

Maja Grambo 

Smørum 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 13-07-2020

Hvad er godt ved bilen?

God acceleration og fin udstyrspakke.

Hvad kan forbedres?

Jeg har svært ved at få bilen i bak gear - det er en stor gene i det daglige, men det kan desværre ikke udbedres. Installer knap-håndbremse og lav 2 nøgler i samme kvalitet.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

Sport 1,5 100HK (2020)

Freddy Jensen 

Gentofte 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-09-2020

Hvad er godt ved bilen?

Alt udstyr og hvordan den kører. Bare alt ved denne bil fantastisk samt kundepleje ved køb af denne bil i Ballerup af Lasse

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

1,2 Sport 75HK (2020)

Jan Gyldenløve Pedersen 

Charlottenlund 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 10-03-2021

Hvad er godt ved bilen?

Dejlig let at køre og ligger godt på vejen. God føling under kørsel.

Hvad kan forbedres?

Der kunne godt være lige lidt mere plads på bagsædet.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

1.3 75HK Man. (2020)

Kenneth Høyer 

Hedehusene 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 14-02-2021

Hvad er godt ved bilen?

Glastaget, de mørke bagruder og overskueligt display.

Hvad kan forbedres?

Drejeknappen til førersædet sidder tæt på siden så man næsten ikke kan få hånden ind.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

Edition 75HK (2021)

Hans Henrik Wendt Larsen 

Glostrup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 27-09-2021

Hvad er godt ved bilen?

Bilen kører fortræffeligt og har en god benzin-økonomi. Det er dog lidt svært at huske alle de muligheder der er f.eks. fartpilot mv.

Hvad kan forbedres?

Lettere betjening af de forskellige muligheder for indstillinger

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

Exclusive 75HK (2021)

Karsten Valde Larsen 

Skovlunde 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 31-07-2021

Hvad er godt ved bilen?

Dejlig bil med god plads og indretning. En god bil til som er behaglig at køre langt i. Flot design, alt i alt en pæn bil. Selvom der er en lille motor, er der masser af kraft i den, også ved overhalinger. En meget rolig bil at køre. Jeg er meget tilfreds.

Hvad kan forbedres?

Sæderne kunne godt være lidt bedre, er lidt tynde.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

1,2 Elegance 75HK (2021)

Karin Palmund 

Skovlunde 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 07-05-2022

Hvad er godt ved bilen?

Jeg er en meget nede-på-jorden-pige, og jeg falder ikke i svime over en bil. En bil er for mig en brugsting på linje med en tandbørste - om end noget dyrere :-). Samtidig er jeg også en meget omhyggelig person, så inden mit køb af bil havde jeg foretaget en grundig research på bilmarkedet, så at jeg valgte Opel, kan I betragte som et adelsmærke. Når jeg alligevel er blevet positivt overrasket, skyldes det nok, at jeg havde vænnet mig til ikke at have luksus i min tidligere bil. Jeg fik min bil d. 6/12-2021, og jeg har elsket den hurtige opvarmning af bilen og varmen i rattet gennem hele vinteren.

Hvad kan forbedres?

Bilen er perfekt til mig, så der kan jeg ikke pege på forbedringer, men brugermanualen er fuldstændig håbløs. Selvom jeg mener jeg er et rimeligt velbegavet menneske, er det endnu ikke lykkedes for mig at finde svar på et eneste af mine spørgsmål i manualen. Jeg har fået besvaret mine spørgsmål via søg-tryk-og-du-skal-finde-metoden. Her måtte I gerne steppe lidt op. Det ville hjælpe en ægtefælle-løs kvinde som mig.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

Elegance 1,2 Aut. 100HK (2020)

Ole Sørensen 

Nærum 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 20-12-2020

Hvad er godt ved bilen?

En flot bil der kører dejligt. Selvom bilen er lav, kan vores søn på 1,96 godt sidde på bagsædet. Automatgearet virker rigtig godt og det er dejligt med adaptiv fartpilot

Hvad kan forbedres?

Det eneste jeg mangler er lys ved bagsædet, lyset tænder heller ikke foran, når bare en af bagdørene åbnes og så varme i rattet, som jeg havde i min gamle Corsa, men det kan ikke få når man gerne vil have automatgear

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

Elegance 1,2 75HK  (2020)

Lars Christiansen 

Sorgenfri 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 10-10-2020

Hvad er godt ved bilen?

Brændstofs økonomien, komfort, designet indvendigt, lygterne. Let betjent.

Hvad kan forbedres?

Gearkassen er lidt træls, det er noget fransk skidt at komme i en ellers fin bil, og så er den noget tungere i rumpen i 4-5 gear i forhold til min gamle Corsa.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

1,2 Sport 75HK (2021)

Povl Skov 

Værløse 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 27-11-2021

Hvad er godt ved bilen?

God kørekomfort!

Hvad kan forbedres?

Lys i handskerummet mangler!

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

Elegance 1,5 102HK (2020)

Rasmus Schoop 

Ballerup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 01-11-2020

Hvad er godt ved bilen?

Godt udsyn, gode køreegenskaber og kører langt på literen

Hvad kan forbedres?

Varmen i rattet bliver meget varm

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

Elegance 1,2 100HK, Aut. (2020)

Anni Bredahl 

Måløv 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 03-01-2021

Hvad er godt ved bilen?

Dejlig kvik bil kommer hurtig op i fart pga. automatgearet.

Hvad kan forbedres?

Har sikkert ikke lært den helt at kende endnu, måske pga. jeg er senior. Instruktionsbogen er svær at finde rundt i. Savner bedre lys i bilen når man stiger ind i den, specielt her i den mørke tid.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

Elegance 1,2 Aut. 100HK (2020)

Erik Hemming Johansen 

Vanløse 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 31-12-2020

Hvad er godt ved bilen?

Alt er godt ved bilen og alt er automatisk. Den bedste Opel til dato, jeg har haft.

Hvad kan forbedres?

Umiddelbart kan jeg ikke lige komme på noget.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

Sport Aut. 100HK (2021)

Kenn Kristiansen 

Rødovre 

Vil ikke anbefale bilen til andre
Dato: 28-07-2021

Hvad er godt ved bilen?

Den kører godt. Det gode ved den er, at den ikke er så stor og alligevel rap i det.

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

Edition 1,2 75HK (2020)

Henning Jensen 

Valby 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 03-10-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

1,2 Sport 75HK (2021)

Claudia M. S. Silvany 

Søborg 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 13-08-2021

Hvad er godt ved bilen?

Den er kompakt uden at være en minibil. Den kører rigtig godt og har det udstyr jeg har brug for.

Hvad kan forbedres?

Der er en lille lyd som kommer når jeg bremser, men har været hos jer og I siger at det er ikke noget. Desuden driller bagagerummet lidt og døren skal lukkes meget hårdt, ellers bipper bilens kontrolsystem.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

Elegance 1,2 75HK (2020)

Birgitte Laursen 

Albertslund 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 30-07-2020

Hvad er godt ved bilen?

Høj komfort. Gearstang sidder godt.

Hvad kan forbedres?

Følsomhed på touchskærm.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

1,2 Sport 75HK (2021)

Henrik Plougmann Tranholm 

Lyndby 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 29-09-2021

Hvad er godt ved bilen?

Udstyr / teknik

Hvad kan forbedres?

Mere kraft på motor

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

Cityline+ 1,5 100HK (2020)

Henrik Vestergaard 

Stenløse 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 11-01-2021

Hvad er godt ved bilen?

Den har 6 gear, gode lygter (LED), køre langt på literen

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

1,2 Sport 75HK (2021)

Henrik Vibe 

Ballerup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 21-12-2021

Hvad er godt ved bilen?

Varme i rattet, automatisk aircondition, lane assistent, automatisk lys/langtlys og fartpilot der ikke slår fra når man skifter gear

Hvad kan forbedres?

Armlæn i midten er ikke ret dybt, og bevæger sig

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

Edition+ 1.2 75HK (2020)

Ulla Dedenroth 

Vallensbæk strand 

Vil ikke anbefale bilen til andre
Dato: 28-01-2021

Hvad er godt ved bilen?

At der er det udstyr, jeg skal bruge: navigation og varme i rat & sæde

Hvad kan forbedres?

Synes min tidligere Opel kørte bedre end denne her, og har nu også fundet en fabrikationsfejl på bilen

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

1,2 Cosmo 75HK (2021)

Anders Thomsen 

Taastrup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 31-01-2022

Hvad er godt ved bilen?

Køreegenskaber. Design. Super flot til prisen.

Hvad kan forbedres?

Poseholder begge sider i bagagerum. Design på benzindæksel virker billig, dækslet sidder ofte skævt. Instruktionsbøger (samlet i pap) passer ikke i det lille rum i handskerummet.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

Elegance 1,2 100HK (2020)

Jan Henri Andersen 

Frederikssund 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 09-07-2020

Hvad er godt ved bilen?

Sorte ruder bag til - der kan konen sidde, så kan andre ikke se hende 🤪

Hvad kan forbedres?

Ting der kan købes f.eks navigation osv - accessories katalog burde ligge på forsædet ved køb

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

Edition 75HK (2021)

Ole Steen Florman Nielsen 

Måløv 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 23-09-2021

Hvad er godt ved bilen?

Den ser flot ud. Kører langt på literen. Gode sæder. Start/stop-system. Fartpilot. Tonede ruder.

Hvad kan forbedres?

At der er parkeringsassistent i, for det er der ikke i den jeg har købt.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

1,2 75HK (2020)

Janus Sørensen 

Herlev 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 11-03-2021

Hvad er godt ved bilen?

Masser af udstyr til prisen. God benzinøkonomi. God udnyttelse af teknik. Let at køre.

Hvad kan forbedres?

Der mangler lys på bagsædet, jeg kan ikke se en dyt om aftenen. Der er et meget dårligt udsyn bagud. Man kan stort set gemme en hel bus bag bilen, uden at man ser den.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

1,2 Sport 75HK (2021)

Mikkel Riisbrigh Wrisberg 

Søborg 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 31-07-2021

Hvad er godt ved bilen?

Nem betjening af display.

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

Euroline 1,2 100HK (2020)

Claus Poulsen 

Smørum 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 16-01-2021

Hvad er godt ved bilen?

Jeg er meget glad for indretningen af førerpladsen og instrumentering. Og så synes jeg bilens friske køreegenskaber gør den rigtig rar at køre

Hvad kan forbedres?

Bagsædeplads

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

Edition 75HK (2021)

Flemming Hansen 

Herlev 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 22-08-2021

Hvad er godt ved bilen?

Sædeindstillingerne.

Hvad kan forbedres?

Indstigningsforhold. Ratindstilling.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

1,2 Sport 75HK (2021)

Per Lotz 

Værløse 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 18-11-2021

Hvad er godt ved bilen?

Den er nem at køre med og nem at parkere. Og så er den pæn at se på.

Hvad kan forbedres?

Uret bør selv skifte til og fra sommertid. Radioen er besværlig at finde rundt i. Varmeapparatet har vi endnu ikke fundet ud af at justere. Der er for mange symboler man ikke forstår eller husker, når man er over 80 og kun kører lidt hver anden dag. Kort sagt, så kræver al den elektronik, at man stopper tit og prøver at finde svar i instruktionsbøgerne. Jeg savner den mere enkle betjening i vores tidligere Astra'er. Så det er med et vist forbehold, at jeg anbefaler denne model til andre pensionister.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

Edition 75HK (2021)

Maria Tiedt 

Vanløse 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 23-09-2021

Hvad er godt ved bilen?

Bilen er rummelig, god at køre i m.m.

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Opel Corsa

1,2 Elegance 75HK (2021)