Autoriseret SAAB-værksted

Andersen & Martini har som Danmarks største SAAB forhandler mange års erfaring med reparation og service af SAAB biler

Dit autoriserede SAAB-autoværksted

Andersen & Martini har som Danmarks største SAAB-forhandler mange års erfaring med reparation og service af SAAB biler. Faktisk har vi fortsat direkte dialog til fabrikken, der stadig producerer reservedele til de mange SAAB-biler, der fortsat kører rundt på vejene.

Vi har fortsat fuld autoriseret service i vores SAAB-center på Gladsaxevej 340, selvom at vi har startet Opel-forhandling fra samme adresse. Personalet er det samme, og vi havde i 2014 4.500 SAAB’er gennem værkstedet. Det lægger os på sinde fortsat at yde den bedste service af topuddannede SAAB-specialister til vores mange loyale SAAB-kunder.

"SAAB er stadig min yndlingsbil "


”Jeg har repareret SAAB siden 1998 og gør det fortsat. Det er rigtig gode biler med enestående køreegenskaber. Jeg lægger personligt en stor ære i fortsat at servicere og reparere disse fantastiske biler”.

Benny, SAAB tekniker

Andersen & Martinis autoriserede SAAB-afdelinger

Vi er stolte af at have SAAB-autorisation til af udføre reparationer, skader og SAAB-serviceeftersyn i følgende afdelinger:

SAAB-center i København

På vores adresse Gladsaxevej 340 i Søborg har vi fortsat autoriseret SAAB-service og topprofessionelt skadecenter tilknyttet til skadesreparationer og lakering.

SAAB-værksted Taastrup

Vi har brugte biler, og hvad enten du er på udkig efter rådgivning om bilkøb, serviceeftersyn eller reparation af din SAAB, så er vores kompetente og autoriseret personale klar til at hjælpe dig.

Her finder du autoriseret serviceværksted af SAAB.

SAAB 4 ever Service

Det er ikke dyrt at købe et ordinært autoriseret Saab Service. Men nu udvider vi vores serviceprogram, og introducerer Saab 4 Ever Service – til biler over 4 år. Det betyder, at du fremover kan vælge et knapt så omfattende, men stadig originalt, Saab service program til en startpris fra kun kr. 1.695. Og du kan naturligvis stadig vælge yderligere tilkøb efter behov. Se vores video om Saab 4 Ever Service herunder.

Med Saab Serviceprogram får du bl.a. følgende:

  • Udskiftning af oliefilter og olie efter fabrikkens anbefaling
  • Funktion af hånd- og driftsbremse
  • Slid på bremseklodser/belægninger - visuelt
  • Tæthed af motor, kølesystem, gearkasse, servostyring, brændstof- og bremsesystem
  • Korrosionsbeskyttelse af undervogn
  • Dækslid og dæktryk
  • Udstødning med katalysator for tæring og tæthed

Og gennemgang af en række klassiske ting, såsom: lys, signaludstyr, kontrollamper, forlygteindstilling, visker, vasker, viskerblade, kølervæskestand, frostsikringsgrad, bremsevæskestand, batteritilstand og -forbindelser, profilkilerem, vandaftapning af brændstoffilter, fjedre, styrekugler, støddæmpere for utæthed, udlæsning af fejlkoder og nulstilling af serviceindikator, samt kontrol for produktforbedringer og seneste software.

Pris: kr. 1.695.-

A&M forpremiere-arrangement

Se eller gense videoen fra den eksklusive forpremiere Andersen & Martini holdt for alle SAAB ejere af den nye SAAB 9-5.

Lancering af SAAB 9-5

Se eller gense også den video Andersen & Martini optog, da den nye SAAB 9-5 ankom til Danmark

Dine prisalarmer hos Andersen og Martini

Dine prisalarmer hos Andersen & Martini