Autoriseret SAAB værksted

Andersen & Martini har som Danmarks største SAAB forhandler mange års erfaring med reparation og service af SAAB biler

Dit autoriserede SAAB-autoværksted

Andersen & Martini har som Danmarks største SAAB-forhandler mange års erfaring med reparation og service af SAAB-biler. Faktisk har vi fortsat direkte dialog til fabrikken, der stadig producerer reservedele til de mange SAAB-biler, der fortsat kører rundt på vejene.

Vi har fortsat fuld autoriseret service i vores SAAB-center på Gladsaxevej 340, selvom at vi har startet Opel-forhandling fra samme adresse. Personalet er det samme, og vi havde i 2014 4.500 SAAB’er gennem værkstedet. Det lægger os på sinde fortsat at yde den bedste service af topuddannede SAAB-specialister til vores mange loyale SAAB-kunder.

Bestil tid på værksted

Andersen & Martinis autoriserede SAAB-værksteder

Vi er stolte af at have SAAB-autorisation til af udføre reparationer, skader og SAAB-serviceeftersyn i følgende afdelinger:

SAAB-center i København

På vores adresse Gladsaxevej 340 i Søborg har vi fortsat autoriseret SAAB mekanikere, der er eksperter i SAAB Service og reparationer. Derudover har vi et topprofessionelt skadecenter tilknyttet til skadesreparationer og lakering.

Er din SAAB en smule kedelig i lakken eller måske en smule beskidt indvendig, så har vi også nogle af de bedste i branchen til at pifte den op med en bilpleje. Når man har fået sådan en behandling, så står din nye SAAB som ny.

SAAB-værksted Taastrup

Vi har brugte biler, og hvad enten du er på udkig efter rådgivning om bilkøb, serviceeftersyn eller reparation af din SAAB, så er vores kompetente og autoriseret personale klar til at hjælpe dig.

Her finder du autoriseret serviceværksted af SAAB.

"SAAB er stadig min yndlingsbil"


”Jeg har repareret SAAB siden 1998 og gør det fortsat. Det er rigtig gode biler med enestående køreegenskaber. Jeg sætter personligt en stor ære i fortsat at servicere og reparere disse fantastiske biler.”

Benny, SAAB-tekniker

SAAB Basisservice 4+

Saab Basisservice 4+ service er et basis service med olie- og filterskift og kontrol af adskillige vigtige punkter på din bil. Når vi har gennemgået bilen, vil vi kontakte dig, hvis der er er noget, der ellers skal skiftes og gøres. Saab Basisservice er et økonomiservice til den ældre bil (over 4 år), som kører lidt, eller hvis du er i tvivl om, hvad der skal gøres.

Med Saab Basisservice 4+ får du følgende:
  • Olie- og filterskift
  • Gennemgang af din bil på min. 40 punkter
  • Sikkerhed for, at vi ikke laver noget ekstra uden dit samtykke
  • Gratis produktforbedringer og softwareopdateringer
  • Stempel i servicebogen
Pris: kr. 1.195.-