Autoriseret SAAB værksted

Andersen & Martini har som Danmarks største SAAB forhandler mange års erfaring med reparation og service af SAAB biler

Dit autoriserede SAAB-autoværksted

Andersen & Martini har som Danmarks største SAAB-forhandler mange års erfaring med reparation og service af SAAB-biler. Faktisk har vi fortsat direkte dialog til fabrikken, der stadig producerer reservedele til de mange SAAB-biler, der fortsat kører rundt på vejene.

Vi har fortsat fuld autoriseret service i vores SAAB-center på Gladsaxevej 340, selvom at vi har startet Opel-forhandling fra samme adresse. Personalet er det samme, og vi havde i 2014 4.500 SAAB’er gennem værkstedet. Det lægger os på sinde fortsat at yde den bedste service af topuddannede SAAB-specialister til vores mange loyale SAAB-kunder.

Bestil tid på værksted

Andersen & Martinis autoriserede SAAB-værksteder

Vi er stolte af at have SAAB-autorisation til af udføre reparationer, skader og SAAB-serviceeftersyn i følgende afdelinger:

SAAB-center i København

På vores adresse Gladsaxevej 340 i Søborg har vi fortsat autoriseret SAAB mekanikere, der er eksperter i SAAB Service og reparationer. Derudover har vi et topprofessionelt skadecenter tilknyttet til skadesreparationer og lakering.

Er din SAAB en smule kedelig i lakken eller måske en smule beskidt indvendig, så har vi også nogle af de bedste i branchen til at pifte den op med en bilpleje. Når man har fået sådan en behandling, så står din nye SAAB som ny.

SAAB-værksted Taastrup

Vi har brugte biler, og hvad enten du er på udkig efter rådgivning om bilkøb, serviceeftersyn eller reparation af din SAAB, så er vores kompetente og autoriseret personale klar til at hjælpe dig.

Her finder du autoriseret serviceværksted af SAAB.

"SAAB er stadig min yndlingsbil"


”Jeg har repareret SAAB siden 1998 og gør det fortsat. Det er rigtig gode biler med enestående køreegenskaber. Jeg sætter personligt en stor ære i fortsat at servicere og reparere disse fantastiske biler.”

Benny, SAAB-tekniker

SAAB 4 ever Service

Det er ikke dyrt at købe et ordinært autoriseret Saab Service. Men nu udvider vi vores serviceprogram, og introducerer Saab 4 Ever Service – til biler over 4 år. Det betyder, at du fremover kan vælge et knapt så omfattende, men stadig originalt, Saab service program til en startpris fra kun kr. 1.695. Og du kan naturligvis stadig vælge yderligere tilkøb efter behov. Se vores video om Saab 4 Ever Service herunder.

Med Saab Serviceprogram får du bl.a. følgende:
  • Udskiftning af oliefilter og olie efter fabrikkens anbefaling
  • Funktion af hånd- og driftsbremse
  • Slid på bremseklodser/belægninger - visuelt
  • Tæthed af motor, kølesystem, gearkasse, servostyring, brændstof- og bremsesystem
  • Korrosionsbeskyttelse af undervogn
  • Dækslid og dæktryk
  • Udstødning med katalysator for tæring og tæthed

Derudover får du en gennemgang af en række klassiske ting, såsom: lys, signaludstyr, kontrollamper, forlygteindstilling, visker, vasker, viskerblade, kølervæskestand, frostsikringsgrad, bremsevæskestand, batteritilstand og -forbindelser, profilkilerem, vandaftapning af brændstoffilter, fjedre, styrekugler, støddæmpere for utæthed, udlæsning af fejlkoder og nulstilling af serviceindikator, samt kontrol for produktforbedringer og seneste software.

Pris: kr. 1.695.-