Serviceeftersyn af din bil

Vi har service tilpasset enhver bil og kunde – det skal ikke være dyrere at komme hos Andersen & Martini end andre steder!

Service og vedligeholdelse af din bil

Din bil har mange tusind punkter, som du hver dag har glæde af fungerer. Det gælder både dine komfortsystemer, din motor - så du kan komme frem og dine sikkerhedssystemer såsom bremser, antiudskridning, airbags og mange flere.

For at sikre, at din bil altid fungerer og at alle bevægelige dele ikke sætter sig fast eller slides unødigt hurtigt ned, skal din bil vedligeholdes ud fra fabrikkens anbefaling enten hvert år eller hvert andet år – se dette i dit servicehæfte.

Vil du spare op til 15 % på service og reparation? --> Så se her!

Bestil tid her ►

Vi sikrer, at din bil altid fungerer

Hos Andersen & Martini har vi serviceeftersyn til enhver type bil og behov. Skal bilen have service efter fabrikkens forskrifter, eller skal den blot vedligeholdes med et årligt olie- og oliefilterskifte? Se vores priser nedenfor på den service, der passer dit behov.

Vi kan tilbyde billigt Budgetservice på alle mærker (bortset fra Opel, Kia og Peugeot) fra 995,-

De mekaniske dele skal smøres og motoren skal have frisk olie, sliddele og filtre skal skiftes til nye – vidste du at vores mindste service indeholder kontrol af min. 15 punkter?

Økonomiservices Pris fra
Opel logo  Opel 1.298 kr.
Kia logo  Kia 1.295 kr.
Peugeot logo  Peugeot 1.298 kr.
 A&M logo  Andre mærker 995 kr.

Bilens elektronik overvåger det hele mange tusinde gange i sekundet for miljøets, din sikkerheds og for din økonomis skyld. Der er sensorer overalt på din bil og i mange modeller over 25 computere. Alt dette skal fungere og trimmes. Når fabrikken udvikler ny software, skal din bils computere opdateres. F.eks. for at turboen fortsætter med at yde optimalt samtidigt med at være økonomisk og ikke belaste motoren på lang sigt.

Hos Andersen & Martini undersøger vi altid, om der er gratis produktforbedringer og softwareopdateringer og forsyner din bil med disse.

Vil du også spare 15 % på service?

Vores loyale kunder er vores venner, og vi behandler vores venner godt. Tegner du en serviceaftale hos Andersen & Martini, så får du adgang til en lang række fordele:

Serviceaftaler
 • Op til 15 % på værkstedsreparationer og -ydelser
 • Op til 10 gratis vaske om året
 • Fri kontrol af bilen f.eks. op til ferien
 • Attraktive add-ons og eksklusive tilbud
 • Mulighed for fri topup af motorolie, sprinklervæske, pæreskift m.m

94,9 % af A&M’s fordelskunder er ”tilfredse” eller ”meget tilfredse” med deres serviceaftale
(Intern undersøgelse baseret på 742 besvarelser fra A&M’s fordelskunder)

Andersen & Martini udfører autoriserede serviceeftersyn

Opel Service

Opel har forskellige grader af services, som passer til din bil og dit kørselsbehov. 

Du kan vælge om du ønsker at følge serviceplanen eller starte på et basisniveau og i samråd med os være med til at beslutte, hvad der ellers skal skiftes og gøres.

Opel Logo

Kia Service

Din bil skal til service hvert år eller hvert andet år. Dette kan du se i din servicebog. Din bil skal samtidigt have en karrosserikontrol, hvilket skal udføres af et autoriseret Kia værksted. Kia har i dag 7 års mekanisk garanti, og det er nødvendigt at passe bilen efter fabrikkens forskrifter, ellers risikerer du at garantien bortfalder.

Kia logo

Peugeot Service

Når du bestiller tid til serviceeftersyn eller en reparation på vores værksted, så kender du altid prisen, inden vi går i gang. Vi udfører ingen arbejde uden din accept, det betyder ingen ubehagelige overraskelser. Du og din bil er i trygge hænder, når du vælger Andersen & Martini som dit Peugeot værksted.

Peugeot logo

Saab Service

Saab har lavet en plan for hvordan du bedst vedligeholder din bil. Det gør du bedst ved at lade Saab specialister udføre autoriseret service på din bil. 

Saab logo

A&M Budget Service fra kr. 995,-

Vi tilbyder dette til alle bilmærker, der er 4 år eller ældre. Du kan vælge dette service, hvis din bil ikke er passet efter serviceplanen, eller du er i tvivl om, hvad der skal gøres.

Der er differentieret priser afhængig af hvor gammel din bil er:

4-7 år til 1.495,- (ikke jf. fabrikkens forskrifter)

7+ år til 995,- (gælder ikke Opel, Kia og Peugeot

Vi gennemgår din bil og vælger i samråd med dig, hvad der yderligere bør gøres. Vi vil også afklare med dig, hvad der har betydning for opretholdelse af bilens garanti, hvis det er relevant.

A&M Budget Service

Tesla Service - Få vedligeholdt din Tesla hos A&M

Hos Andersen & Martini har vi stor erfaring med Tesla. Vi sælger rigtigt mange lettere brugte Tesla'er, og derfor kan vi også tilbyde vedligeholdelse af din Tesla i form af serviceeftersyn. 

Service på din Tesla er ikke et krav fra fabrikkens side for at opretholde garantien. Men uanset, så er det en rigtigt god idé at holde din Tesla vedlige med et service engang imellem.

På den måde sikrer du dig, at alt fungerer, som det skal, og du undgår unødvendige skift af bremser eller andet. Tesla anbefaler nemlig stadig, at deres biler vedligeholdes med jævne mellemrum for at sikre lang levetid på bil og komponenter.

Det siger vores kunder om os

Hos Andersen & Martini sætter vi kunden i højsædet. Derfor er det utroligt vigtigt, at DU er tilfreds, når du besøger vores værksteder - naturligvis også i forbindelse med serviceeftersyn. Se hvad nogle af vores kunder siger om deres oplevelse med vores værksteder i videoerne nedenfor. 

"Jeg vil klart anbefale Andersen & Martini til andre"
Daniel Gutfeld

"Jeg er rigtigt tilfreds pga. den høje kvalitet af servicearbejdet"
Klaus Grünbaum

"Min oplevelse af Andersen & Martini er meget positiv"
Pernille Fabisak

Del værkstedsregningen op med en A&M værkstedskonto

Med en A&M værkstedskonto kan du dele regning op og betale i mindre bidder. Du kan låne til bl.a.: servicereparation af skaderekstraudstyr såsom vinterhjul, undervognsbehandling m.m. Forhør dig om vores A&M værkstedskonto, næste gang du besøger et af vores værksteder. 

Motordele

Bevar garantien på din bil

Hos Andersen & Martini er du altid sikret, at din garanti bevares, samt du opnår en høj kvalitet både før, under og efter service:

 • Veluddannede teknikere, som gerne taler med dig direkte og giver dig gode råd
 • Adgang til alle fabrikkens forskrifter, softwareopdateringer og produktforbedringer
 • Adgang til teknisk support og kulancesystemer, hvis du har brug for hjælp
 • Du bevarer din bil med originale dele - lever op til alle kvalitets- og miljøkrav
 • Du minimerer værditabet på bilen og får bedste pris når bilen har fulgt serviceplanen

De 5 Andersen & Martini løfter

Vi ønsker altid, at du får en god oplevelse hos os. Får du passet din bil efter forskrifterne hos os, lover vi:

 • Vi udfører ikke ekstraarbejde uden at tage dig med på råd
 • Tilfredshedsgaranti  - er du ikke tilfreds, retter vi det uden merpris!
 • Akut vejhjælp 24 timer i døgnet, kan købes til fordelagtig pris
 • Vi bruger kun originale reservedele, der sikrer dig fortsat garanti
 • Vi udfører alt efter fabrikkens forskrifter og efter dine ønsker

FAQ - Serviceeftersyn

 • Hos A&M tilbyder vi et billigt Budgetservice på alle mærker (bortset fra Opel, Kia, Peugeot og Fiat) fra 995 kr. På Opel, Kia, Peugeot og Fiat koster et serviceeftersyn fra 1.298 kr. Se mere om priser på service på de enkelte links herunder.

 • Det er forskelligt både fra mærke til mærke, men også fra bilmodel til bilmodel, hvor ofte du skal til serviceeftersyn. Det er oftest hvert år eller hvert andet år. Det kan også være når du rammer et vist kilometertal. For at være sikker, skal du altid bruge det interval der står i dit servicehæfte. På en Tesla er service slet ikke et krav fra fabrikkens side. Det er dog en god idé at vedligeholde din Tesla med et serviceeftersyn engang imellem.

 • For at sikre, at din bil altid fungerer og at delene ikke slides unødigt hurtigt ned, skal din bil vedligeholdes ud fra fabrikkens anbefaling - typisk enten hvert år eller hvert andet år. Det præcise interval kan du se i dit servicehæfte.

Kontakt osUdfyld nedenstående og skriv evt. en besked omkring din henvendelse. Så vil vi komme tilbage til dig hurtigst muligt.

(hvis den er kendt)

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.