Tesla Service

Få serviceret din Tesla hos A&M-værksted, så bilen bliver vedligeholdt

Trænger din Tesla til service?

Hos Andersen & Martini har vi stor erfaring med Tesla. Vi sælger rigtigt mange lettere brugte Tesla'er, og vi har et Tesla-godkendt skadesværksted - og derfor kan vi også tilbyde en rigtig fornuftig vedligeholdelse af din Tesla i form af serviceeftersyn. 

Service på din Tesla er ikke et krav fra fabrikkens side for at opretholde garantien. Men uanset, så er det en rigtigt god idé at holde din Tesla vedlige med et service engang imellem, så du sikrer, at alt fungerer, som det skal, og du undgår unødvendige skift af dine bremser eller andet. Tesla anbefaler nemlig stadig at deres biler vedligeholdes med jævne mellemrum for at sikre lang levetid på bil og komponenter.

Se hvad vores Tesla-service indeholder længere nede på siden. Priserne begynder ved 1.895 kr.

Bestil tid på værksted

Priser på service til Tesla

En elbil er dejlig billig at servicere, da der ikke skal skiftes motorolie, brændstof filter, motorluftfilter eller tændrør. Det betyder, at langt det meste arbejde er forebyggende. Et rigtig vigtigt punkt er kontrol, rens og smøring af bremser – de fleste bremseskift vi udfører på elbiler skyldes rust, og ikke slid – derfor er det vigtigt at de jævnligt bliver vedligeholdt

Vælg det rette service til din Tesla

Lille Service

Hvad: Ved dette service får du udført alle de vigtigste forebyggende elementer, der skal til, for at holde din Tesla på toppen. Blandt de mest vitale ting, der udføres, kan nævnes rens og smøring af bremser. På elbiler, hvor motoren tager sig af meget af nedbremsningen, er det ekstra vigtigt at få tjekket sine bremser, så de ikke ruster og dermed larmer - eller værre - mister en del af bremseevnen. Ved dette service får du bl.a. også kontrolleret undervognen og affjedringen, og kontrolleret A/C funktionen og en kemisk rens, der renser og dræber de værste bakterier i systemet. Din aircondition er også en vital del i en elbil, da mange benytter denne til nedkøling af batteriet, når det oplader. I pristabellen længere oppe på siden kan du se alle de punkter, dette service indeholder. 

Din elbil har kølervæske som enhver anden bil, denne kølervæske bliver brugt til at køle bilens batteri og nogle motorkomponenter. Vi kontrollerer kølervæskens kvalitet ved ethvert service. Kølervæsken på en elbil har en langt længere levetid, hovedsageligt fordi den ikke opererer under lige så høje konstante temperaturer, som den gør i en forbrændingsmotor.

Hvornår: Det anbefales, at du får udført et Lille Service hvert andet år / 20.000 kørte kilometer, fra når bilen bliver et år. Se alle serviceintervaller her.

Budgetservice
Standard Service

Stort Service

Hvad: Ved dette service får du udført alle de samme ting som ved et Lille Service, men derudover bliver kabinefiltret udskiftet, hvis funktion er helt og alene at sikre et godt indeklima i din bil. Dette skal skiftes hvert 2. år – nogle gange oftere, hvis du generelt kører hvor der er meget støv, pollen eller andet skidt som sætter sig i filteret.

Derudover bliver bremsevæsken udskiftet. Det er en olie, som skal skiftes hvert 2. år, som alle andre biler. Det skal den for at sikre et højt kogepunkt. Bremsevæske er hygroskopisk, som betyder, at det absorberer vand – der bliver konstant dannet kondens i bremsevæsken, som stille og roligt fortynder olien, og derved sænker kogepunktet. Når man bremser, så bliver bremsevæsken meget varm, og det kan være farligt hvis bremsevæsken begynder at koge, da det kan skabe luftbobler i systemet. Problemet med luft er, at det kan komprimeres, og det kan resultere i nedsat bremseeffekt, da trykket fra bremsepedalen bliver absorberet i disse luftbobler, i stedet for at skubbe bremseklodserne ind mod skiverne og bremse bilen. I pristabellen længere oppe på siden kan du se alle de punkter, dette service indeholder. 

Din elbil har kølervæske som enhver anden bil, denne kølervæske bliver brugt til at køle bilens batteri og nogle motorkomponenter. Vi kontrollerer kølervæskens kvalitet ved ethvert service. Kølervæsken på en elbil har en langt længere levetid, hovedsageligt fordi den ikke opererer under lige så høje konstante temperaturer, som den gør i en forbrændingsmotor.

Hvornår: Det anbefales, at du får udført et Stort Service hvert andet år / 20.000 kørte kilometer fra bilens andet leveår. Se alle serviceintervaller her.

Vi gør opmærksom på, at der er tale om A&M's anbefaling til vedligeholdelse af din Tesla med ovenstående service. A&M kan og må ikke udføre garantiarbejde.

Tilvalg til dit bilservice

Vælger du at få udført nogle af nedenstående service i forbindelse med serviceeftersyn, så kan der være mange penge at spare.

Ovenstående tilbud i forbindelse med et af vores 3 bilservice på A&M Budgetværksted kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

Bliv en del af klubben i Andersen & Martini

Vores loyale kunder er vores venner, og vi behandler vores venner godt. Tegner du en serviceaftale hos Andersen & Martini, så får du adgang til en lang række fordele:

  • Op til 15 % på værkstedsreparationer og -ydelser
  • Op til 10 gratis vaske om året
  • Fri kontrol af bilen f.eks. op til ferien
  • Attraktive add-ons og eksklusive tilbud
  • Mulighed for fri topup af motorolie, sprinklervæske, pæreskift m.m

94,9 % af A&M’s fordelskunder er ”tilfredse” eller ”meget tilfredse” med deres serviceaftale
(Intern undersøgelse baseret på 742 besvarelser fra A&M’s fordelskunder)

Vi anbefaler disse vedligeholdelsesintervaller

Anbefalingerne er baseret på vores erfaringer og gælder for både Model 3, Model S og Model X. 

Lille Service

Interval
1 år / 20.000 km.
3 år / 60.000 km.
5 år / 100.000 km.
7 år / 140.000 km.
9 år / 180.000 km.

Stort Service

Interval
2 år / 40.000 km.
4 år / 80.000 km.
6 år / 120.000 km.
8 år / 160.000 km

Det siger vores kunder om os

Hos Andersen & Martini sætter vi kunden i højsædet. Derfor er det utroligt vigtigt, at du er tilfreds, når du besøger vores værksteder - naturligvis også i forbindelse med serviceeftersyn. Se, hvad nogle af vores kunder siger om deres oplevelse med vores værksteder, i videoerne nedenfor. 

"Jeg vil klart anbefale Andersen & Martini til andre"
Daniel Gutfeld

"Jeg er rigtigt tilfreds pga. den høje kvalitet af servicearbejdet"
Klaus Grünbaum

"Min oplevelse af at komme hos Andersen & Martini er meget positiv"
Pernille Fabisak

Anmeldelser Fra Google

Andersen & Martini tilbyder skadesreparation og lakering af din Tesla på vores Tesla-godkendte karrosseriværksted i Greve. Her kan du se, hvad vores kunder synes om os. 

Kontakt osUdfyld nedenstående og skriv evt. en besked omkring din henvendelse. Så vil vi komme tilbage til dig hurtigst muligt.

(hvis den er kendt)

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Stil et spørgsmålUdfyld nedenstående og stil dit spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til vores services eller ønsker rådgivning omkring din bils vedligeholdelse

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.