Biltyper

Find ud af hvilken biltype, der er den rigtige for dig.

Mikrobil

Minibil

Stationcar - læs alt om den praktisk bil med meget plads

SUV - Sport Utility Vehicle

Demobil

Firmabil

Hvad skal jeg vælge - mikrobil eller minibil?

Er du i tvivl, om du skal vælge en minibil eller en mikrobil, så kan du her få et hurtigt overblik over, hvad der passer bedst til dine behov. Du kan også læse mere specifikt om mikro- og minibilen, hvis du vil lære mere indgående om fordele og ulemper ved biltyperne.

Hvad skal jeg vælge - minibil eller mellemklassebil?

Er du i tvivl, om du skal vælge en mikrobil eller en mellemklassebil, så kan du læse mere her og få et overblik over, hvad der passer bedst til dig og dine behov. Du kan også læse mere specifikt om minibilen og mellemklassebilen, hvis du vil vide alt om fordele og ulemper ved de to biltyper.

Crossover eller SUV - hvad er egentlig forskellen?

Er du heller ikke helt sikker på, hvad forskellen er på en crossover og en SUV, så læs mere i de 2 artikler, hvor du kan blive klogere på de 2 rigtig populære biltyper. Du kan hurtigt danne dig et overblik over, hvad der passer bedst til dine behov og få mere indgående viden om fordele og ulemper ved biltyperne.

Hvad er den bedste løsning for dig?

Du har brug for plads til din hobby eller aktive hverdag, men er i tvivl om, hvilken løsning, der er den bedste for dig. Så få et hurtigt indtryk af, hvad den bedste løsning er for netop dine behov.

Fremtidens køretøj

Kunne du godt tænke dig at vide mere om hybridbilen, og hvad der forskellen er på en EV, HEV og en PHEV? Så læs mere herunder om fremtidens køretøj, der i øjeblikket er det hurtigst voksende segment i Danmark.

Ego- eller familiebil?

Er du til egobilen i form af en cabriolet uden plads til særlig meget på bagsædet, eller er familiebilen den mest optimale løsning for dig? Du kan læse alt om cabriolet-typen eller finde ud af, hvilken type familiebil der passer bedst til dig.

Virksomheden

Er du på udkig efter en ny firmabil eller vil du købe en bil i virksomhedens CVR nummer, så tag et kig på en af nedenstående sider, hvor du kan finde meget mere information.

Dine prisalarmer hos Andersen og Martini

Dine prisalarmer hos Andersen & Martini