Brugte Nissan - 6 biler til salg lige nu

Lettere brugte Nissan'er

Når man siger Nissan, må man uundgåeligt sige Qashqai. Det var den bilmodel, der blev solgt flest af i Danmark i 2019, og den har i det hele taget været ekstremt populær her i landet. Den familievenlige SUV opfylder alle krav til børnefamilier, der gerne vil have plads og sikkerhed. De mange solgte Qashqai-modeller betyder naturligvis, at der også er en del nyere brugte på markedet, og hos Andersen & Martini kan vi ofte tilbyde nogle rigtigt fine eksemplarer. Men Nissan er ikke kun Qashqai. Også den lille friske Nissan Micra har været populær i en årrække. Det er også værd at nævne elbilen LEAF, der har været på markedet siden 2010 og stadig giver dig rigtig meget elbil for pengene. 2019-udgaven Nissan LEAF E+ kører op til 385 km på en fuld opladning (WLTP).

  • Japansk pålidelighed
  • Meget bil for pengene
  • Qashqai og Leaf i Danmark

Nissan på lager

Hvem er Nissan?

Nissan er en førende global bilproducent med en stolt arv af over 80 års erfaring i bilindustrien. Med en passion for innovation, en forpligtelse til kvalitet og en konstant stræben efter driftsikkerhed har Nissan etableret sig som en af verdens mest anerkendte bilproducenter. Nissans historie går tilbage til 1933, hvor virksomheden blev grundlagt. Siden da har Nissan været kendt for sin banebrydende teknologi og pålidelige køretøjer. Fra lanceringen af den legendariske Nissan Skyline til introduktionen af den populære Nissan Leaf, har mærket altid været på forkant med bilindustrien og været et pålideligt valg for dig som bilkøber. Nissan tilbyder en bred vifte af køretøjer, der passer til enhver smag og behov. Fra økonomiske bybiler til rummelige SUV'er og kraftfulde pickup trucks har Nissan noget for enhver livsstil og kørselsbehov. Uanset om du leder efter et køretøj til daglig pendling eller til eventyr på landevejen, har Nissan bilen til dig. Nissan var også nogle af de allerførste til at introducere en elbil. Tesla banede vejen med deres Roadster-model i 2008, og i 2010 kom Nissan som de næste med lanceringen af Leaf-modellen. Mens Tesla gik specifikt efter premium-segmentet, var det Nissans mission at lave noget, der var tilgængeligt for den brede befolkning. Derfor var det i en årrække også den mest solgte elbil i verden. Her demonstrerede Nissan igen sin styrke i at levere bæredygtige transportløsninger til gode priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Og de gør det i høj grad stadig den dag i dag.

En af Danmarks største forhandlere

Andersen & Martini er en af Danmarks største forhandlere af næsten nye biler. Fordi vi sælger så mange biler, har vores dedikerede salgskonsulenter kompetencerne til at give dig den bedst mulige rådgivning og finde den helt rigtige bil dig.

Vi sætter en ære i altid at have et meget stort udvalg af flere hundrede kvalitetsbiler - ofte med ganske få kilometer på tælleren. Vores biler gennemgår en særdeles grundig kontrol og vi sælger kun biler, vi kan stå 100 procent inde for. Det betyder, at du altid modtager en skinnende ny bil, der står skarpt både indvendigt og udvendigt.

Brugte biler

Det siger vores kunder om os

Tag ikke blot vores ord for gode varer. Derfor kan du herunder høre, hvad nogle af vores glade kunder siger om deres oplevelse af købsprocessen hos A&M.

"Jeg følte mig tryg ved at komme her og er blevet godt behandlet"
Kirsten Rauff Jensen

"Jeg vil altid anbefale at købe bil hos Andersen & Martini"
Marianne Nielsen

"Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Andersen & Martini"
Hans Christian Hansen