Brugte Skoda - 9 biler til salg lige nu

Lettere brugte Skoda'er

Hvis man skal nævne ét bilmærke, der i højeste grad har formået at ændre deres ry til det bedre, er det uden tvivl Skoda. I 80’erne var de gammeldags designede discountbiler genstand for en større vittighedsproduktion herhjemme – men i dag er Skoda et af danskernes foretrukne bilmærker – og det med god grund. Skoda står i dag for kvalitetsbiler med masser af udstyr til en pris, hvor almindelige børnefamilier ofte kan være med. Meget af teknikken kommer fra Volkswagen, der ejer Skoda, så man er sikker på, at tingene er i orden, når man køber en Skoda. Herhjemme er Skoda Fabia og Skoda Octavia blandt de mest populære Skoda-modeller - men også Superb og SUV’en Karoq er blandt danskernes foretrukne.

  • VW-kvalitet til færre penge
  • Meget populære i Danmark
  • Masser af udstyr

Skoda på lager

En af Danmarks største forhandlere

Andersen & Martini er en af Danmarks største forhandlere af næsten nye biler. Fordi vi sælger så mange biler, har vores dedikerede salgskonsulenter kompetencerne til at give dig den bedst mulige rådgivning og finde den helt rigtige bil dig.

Vi sætter en ære i altid at have et meget stort udvalg af flere hundrede kvalitetsbiler - ofte med ganske få kilometer på tælleren. Vores biler gennemgår en særdeles grundig kontrol og vi sælger kun biler, vi kan stå 100 procent inde for. Det betyder, at du altid modtager en skinnende ny bil, der står skarpt både indvendigt og udvendigt.

Brugte biler

Det siger vores kunder om os

Tag ikke blot vores ord for gode varer. Derfor kan du herunder høre, hvad nogle af vores glade kunder siger om deres oplevelse af købsprocessen hos A&M.

"Jeg følte mig tryg ved at komme her og er blevet godt behandlet"
Kirsten Rauff Jensen

"Jeg vil altid anbefale at købe bil hos Andersen & Martini"
Marianne Nielsen

"Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Andersen & Martini"
Hans Christian Hansen