Brugte Skoda - 16 biler til salg lige nu

Lettere brugte Skoda'er

Hvis man skal nævne ét bilmærke, der i højeste grad har formået at ændre deres ry til det bedre, er det uden tvivl Skoda. I 80’erne var de gammeldags designede discountbiler genstand for en større vittighedsproduktion herhjemme – men i dag er Skoda et af danskernes foretrukne bilmærker – og det med god grund. Skoda står i dag for kvalitetsbiler med masser af udstyr til en pris, hvor almindelige børnefamilier ofte kan være med. Meget af teknikken kommer fra Volkswagen, der ejer Skoda, så man er sikker på, at tingene er i orden, når man køber en Skoda. Herhjemme er Skoda Citigo og Skoda Octavia blandt de mest populære Skoda-modeller - men også Superb og SUV’en Karoq er blandt danskernes foretrukne. Med lanceringen af Skoda Enyaq iV, har Skoda også gjort sit store indtog på elbilsmarkedet.

  • VW-kvalitet til færre penge
  • Meget populære i Danmark
  • Masser af udstyr

Skoda på lager

Hvem er Skoda?

Skoda er en anerkendt bilproducent med rødder tilbage til 1800-tallet og over 125 års erfaring i bilindustrien. Som et velrenommeret europæisk mærke har Skoda etableret sig som en pålidelig leverandør af kvalitetsbiler. Skodas historie begyndte i 1895 i Tjekkiet og siden da har de med avancerede produktionsmetoder og strenge kvalitetskontrolprocedurer sikret, at deres biler opfylder de højeste standarder for pålidelighed og sikkerhed. Skoda tilbyder enestående værdi for pengene og med et omfattende udvalg af modeller, der spænder fra kompakte biler til rummelige SUV'er, leverer Skoda moderne funktioner og avancerede teknologier til en konkurrencedygtig pris. Mærket har ry for at tilbyde omfattende standardudstyr og praktiske løsninger, der gør hverdagen lettere for bilejere. Derfor er man ved købet af en Skoda altid sikker på, at du får rigtig meget bil for pengene. Skoda har ligesom de fleste andre bilmærker introduceret elbiler, og har med god grund fået kæmpe succes med modellen Enyaq iV. Med en Skoda Enyaq får man masser af plads, den høje SUV-siddehøjde, rigtig meget udstyr og en lang rækkevidde - ovenikøbet til en virkelig konkurrencedygtig pris. Skoda er en del af Volkswagen-gruppen og deler teknologiske platforme og komponenter på tværs af deres modelrækker, hvilket Enyaq'en også er et resultat af. Den er nemlig bygget på samme stærke platform som VW ID.4 (og Audi Q4, som også er ejet af Volkswagen-gruppen). 

En af Danmarks største forhandlere

Andersen & Martini er en af Danmarks største forhandlere af næsten nye biler. Fordi vi sælger så mange biler, har vores dedikerede salgskonsulenter kompetencerne til at give dig den bedst mulige rådgivning og finde den helt rigtige bil dig.

Vi sætter en ære i altid at have et meget stort udvalg af flere hundrede kvalitetsbiler - ofte med ganske få kilometer på tælleren. Vores biler gennemgår en særdeles grundig kontrol og vi sælger kun biler, vi kan stå 100 procent inde for. Det betyder, at du altid modtager en skinnende ny bil, der står skarpt både indvendigt og udvendigt.

Brugte biler

Det siger vores kunder om os

Tag ikke blot vores ord for gode varer. Derfor kan du herunder høre, hvad nogle af vores glade kunder siger om deres oplevelse af købsprocessen hos A&M.

"Jeg følte mig tryg ved at komme her og er blevet godt behandlet"
Kirsten Rauff Jensen

"Jeg vil altid anbefale at købe bil hos Andersen & Martini"
Marianne Nielsen

"Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Andersen & Martini"
Hans Christian Hansen