Brugte Tesla - 44 biler til salg lige nu

Lettere brugte Tesla'er

Der skal virkelig være tale om en speciel bil, hvis den skal få klassikerstatus på kun 10 år. Men man kan godt argumentere for, at Tesla Model S allerede er en (elbil)klassiker. Bilen kom på markedet i 2012 og var ifølge producenten verdens første elektriske luksus-sedan. Bilen har simpelthen defineret Tesla - blandt andet på grund af sin lange rækkevidde og en række både praktiske og finurlige features. Tesla har senere introduceret andre modeller. Først kom Model X, der er kendt for sine flotte ”mågevingedøre”. Den har tre separate bagsæder og er en fantastisk luksus-SUV. Siden er Model 3 kommet på markedet. Det er Teslas helt store bestseller. Her får man lang rækkevidde og meget andet til en lavere pris end f.eks. Model S. Senest er Model Y sendt på gaden. Der er tale om en SUV med masser af plads - og naturligvis lang rækkevidde. Alle Teslas modeller er kendetegnet ved deres fantastiske design og ved at have et højt niveau af luksus og højteknologiske features i kabinen. Derudover man du altid forvente lang rækkevidde og hurtig opladning. Hos Andersen & Martini i Greve er vi eksperter i Tesla'er. Se mere her

Læs mange anmeldelser fra Tesla-ejere 

Tesla'er på lager

Hvad er Tesla?

Tesla blev grundlagt i 2003 af en gruppe ingeniører, der ville bevise, at elbiler kan være lige så gode eller bedre, hurtigere og sjovere at køre end benzin- eller dieselbiler. i 2004 købte den navnkundige Tesla-ejer Elon Musk sig ind i selskabet. Første model var Tesla Roadster, der blev produceret mellem 2008 og 2012 - men den første store succes blev Model S, der kom på markedet i 2012. Denne model blev Teslas helt store gennembrud. Modellen er stadig en af Teslas topmodeller. Tesla'er er populære på grund af deres ydeevne, komfort, sikkerhed og effektivitet. Desuden er disse biler nemme at vedligeholde og har en høj gensalgsværdi. Samtidig ved man, at man få lang rækkevidde og hurtig opladning, når man vælger at investere i en Tesla. 

Hvad med rækkevidden? 

"Rækkeviddeangst” – er et begreb, som mange potentielle førstgangskøbere af elbiler genkender - altså frygten for at løbe tør for strøm, inden man er nået frem til sin destination. Selvom mange elbiler efterhånden har en rigtig god rækkevidde, er det stadig ikke helt så let at tanke strøm, som det er at tanke benzin. Undersøgelser viser dog, at Tesla-ejerne er dem, der er mindst bange for at løbe tør for strøm. Udover en generelt lang rækkevidde og mulighed for hurtig opladning, kan årsagen til dette måske være, at alle Tesla’er har et avanceret advarselssystem, der hjælper føreren med ikke at løbe tør for strøm på sin tur. Hvis GPS'en er slået til, vil bilen hele tiden fortælle føreren, hvilken hastighed man skal holde for at nå frem til din destination - uden at løbe tør for strøm. Hvis man ikke har slået sin GPS til, fortæller bilen dig, når du er ved at komme for langt væk fra den nærmeste ladestander til at kunne nå at lade op, inden du løber tør for strøm. Dette gælder dog kun officielle, offentlige Tesla-ladestandere. Læs mere om rækkevidde på Tesla'er her. 

Hvad med opladningstiden?

Når man køber en elbil, er det naturligvis rart at vide, hvor hurtigt den kan lade op. Ofte er det faktisk ligeså vigtigt, hvor hurtigt en elbil oplader, som hvor langt den kører på en opladning, selvom det ofte ikke er det potentielle købere har fokus på. Jo hurtigere, man kan lade, jo mindre vigtigt er det, hvor langt den kan køre. Når man køber en Tesla, kan man være sikker på, at man får en bil, der kan lades op hurtigt. Med en type 2-ladestander, som f.eks. lader med en effekt på 11 kWh, så vil man i gennemsnit kunne lade sin Tesla op på lige under 7 timer fra 0 til 100 procent. Det er dog ikke så tit, at man lader fra nul - så det er mere interessant at tale om opladningstid i intervallet fra 10 til 90 procent. Her vil man i gennemsnit kunne oplade cirka 65 km. ved en times opladning. Der findes også såkaldte Tesla Superchargers, der leverer op til 250 kW jævnstrøm direkte til batteriet. Derfor vil man kunne oplade sin Tesla til 80 procent på cirka 30 minutter.

Hvad med anhængertræk? 

Et af de steder, hvor elbilerne ofte kommer til kort i forhold til fossil-biler, er når det kommer til anhængertræk. Det er rart at have muligheden for at smide en trailer bagpå bilen, hvis man skal på genbrugsstationen eller hjem med sin nye sofa. Efterhånden er Tesla rigtigt godt med, når det gælder anhængertræk. På nyere Model 3 kan man få (modeller med) fabriksmonteret anhængertræk, og så må Model 3 trække op til 1.000 kg. (modeller fra før 2020 kun 910 kg.). Nye Tesla Model Y og Tesla Model X har fabriksmonteret træk som standard i udstyrspakken. Model Y må trække 1.600 kg, mens Model X må trække 2.250 kg. på krogen. En Tesla Model S er kun godkendt til at få træk til montering af cykelholder og bagageboks. Man skal naturligvis være opmærksom på, at en elbils rækkevidde forringes, når der er ekstra vægt på. Så en tung trailer vil naturligvis betyde kortere rækkevidde. Ofte er ture med trailer dog af overskuelig distance, så man behøver som udgangspunkt ikke at bekymre sig om rækkevidden i forbindelse med kørsel med anhænger, så længe man har husket at tanke op indne turen.

Er en Tesla selvkørende? 

Alle nye Tesla'er har som standard avanceret teknologi, der gør bilen i stand til at levere autopilot-funktioner i dag og selvkørende egenskaber i fremtiden. Det sker gennem en række softwareopdateringer, der forbedrer funktionen over tid. Autopiloten gør det muligt for din Tesla at styre, accelerere og bremse automatisk i sin vognbane. De nuværende autopilot-funktioner kræver aktiv overvågning fra førerens side, og de gør ikke køretøjet selvkørende. Så man må man ikke sætte sig til at sove, selvom bilen kan køre selv. Man skal være klar til at tage over. Bilen vil slå autopilotfunktionen fra, hvis du løfter dig fra sædet, tager selen af eller ikke har hånden på rattet i mere end 30 sekunder.

Hvilke modeller er Teslas vildeste? 

Elbiler er kendte for deres hurtige acceleration. Det skyldes, at 100 procent af drejningsmomentet er til rådighed og overføres direkte til hjulene i samme øjeblik, man træder på speederen. Nogle få elbiler er endda så hurtige, at det er svært at fatte… Det gælder for eksempel Teslas nye Plaid-varianter, som fås med Model S og Model X. Sidstnævnte accelererer fra 0 til 100 km/t på vilde 2,6 sekunder – men som om, det ikke skulle være nok, gør Model S Plaid det på helt vanvittige 2,1 sekunder! Samtidig har Model X en topfart på 262 kilometer i timen, mens Model S kan køre vilde 322 km/t.

Vi er eksperter i Tesla

I vores center for næsten nye biler i Greve er vi eksperter i Tesla'er. Vi har ofte masser virkelig flotte Tesla-eksemplarer stående, så der er noget for enhver smag - både når det gælder modeller og udstyr. Hos os får du samtidig topprofessionel rådgivning om de forskellige Tesla'er, der findes på markedet. Vores dedikerede salgskonsulenter har styr på alle modeller og udstyrsvarianter, og kan derfor rådgive dig om hvilken Tesla der passer bedst til dine behov og ønsker. Derfor er det en rigtig god idé at kontakte os, hvis du overvejer at købe en Tesla, eller måske allerede har besluttet dig og blot vil booke en prøvetur. Hos A&M kan du være sikker på, at du får den allerbedste rådgivning.

Eksperter i elbiler generelt

Der er generelt mange ting, man skal have for øje, når man overvejer at købe elbil. Derfor er det også en fordel at handle hos en forhandler, hvor salgskonsulenterne ved virkelig meget om elbiler - og det gør de hos A&M. Og da vores Tesla'er samtidig ofte har meget få kilometer på tælleren, går du ikke forgæves i din jagt på en attraktiv Tesla, hvis du lægger vejen forbi Agenavej 15 i Greve. Hvis du vil vide lidt om elbiler, inden du kontakter os, kan du starte med at læse mere om elbiler i vores udførlige elbil-guide. Her får du masser af relevant og interessant information og kan opveje fordele op mod de ulemper, der måtte være ved en elbil. Vi har også lavet en elbiltest, der kan hjælpe dig med at afgøre, om du er klar til at købe en elbil --> tag testen her

Godkendt karosseriværksted

Skulle du komme galt af sted med din Tesla, har vi et godkendt karosseriværksted for Tesla Motors i vores afdeling i Greve - og vi lever altså dermed op til højeste standarder. Skulle der være Tesla'er, hvor der er blevet udbedret skader, så kan du altså være sikker på, at det er blevet gjort korrekt. Du kan få repareret din Teslas karosseri, hvis uheldet skulle være ude, og bilen bliver nødt til at komme en tur forbi et skadesværksted. Vi kan også udføre vedligeholdelse af din Tesla. Vi tilbyder både lille og stort serviceeftersyn. Ved et serviceeftersyn sikrer du, at din Tesla altid er i topform og vedligeholdt på bedste vis. Det er ikke et krav fra Teslas side, at din Tesla kommer til service, men det er med til at holde bilen frisk og driftssikker, og så er det, ligesom med alt andet, en rigtig god idé at passe på en så dyr investering. Samtidig kan det have betydning for videresalgsprisen. 

 

Anmeldelser af Tesla-biler

4,4
(18 anmeldelser)
Vis
Tesla Model 3

Tesla Model 3

P75 Long Range 462HK (2019)

Henrik Løvenholdt 

Kastrup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 27-05-2021

Hvad er godt ved bilen?

Det er en fremtidsbil og den er hurtig.

Hvad kan forbedres?

Bedre samle-kvalitet.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Tesla Model 3

Tesla Model 3

Long Range (2023)

Mette Moo Schwartz-Hansen 

Ålsgårde 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 08-03-2024

Hvad er godt ved bilen?

Den kører supergodt, og el er mega komfortabelt

Hvad kan forbedres?

Lakken er usædvanlig dårlig, der er små skavanker jeg ikke er vant til fra tidligere biler (BMW og Mercedes)

Design

Komfort

Køreegenskaber

Tesla Model 3

Tesla 3

Performance (2019)

Johnny Petersen 

Køge 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 01-04-2021

Hvad er godt ved bilen?

Bilen ligger godt på vejen og er hurtig med fin komfort. Bilen har nogle få fejl i softwaren, fartpilot og regnsensor. Ellers super fint bil. Jeg er meget tilfreds med bilen.

Hvad kan forbedres?

Fartpilot og regnsensor.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Tesla Model 3

Tesla Model 3

Long Range RW 306HK (2019)

Nicklas Arnov Spurré 

Rødovre 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 19-11-2020

Hvad er godt ved bilen?

Den er meget mere komfortabel end min gamle bil.

Hvad kan forbedres?

Småting, nogle opdateres løbende af Tesla, men kører genkendelse, når jeg åbner bilen, at den vidste det var mine sæde indstillinger.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Tesla Model 3

Tesla Model 3

Long range 462HK, Aut. (2019)

Simon Bredevang Zielinski 

Slagelse 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 20-11-2020

Hvad er godt ved bilen?

Acceleration, komfort og rækkevidde

Hvad kan forbedres?

Massagesæder

Design

Komfort

Køreegenskaber

Tesla Model 3

Tesla 3

306HK (2019)

Sven Christensen 

Værløse 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 18-03-2021

Hvad er godt ved bilen?

Stort set det hele.

Hvad kan forbedres?

Kvaliteten, kører også Mercedes E 320 og der er stor forskel. Indstigningen er for lav. Bedre gummilister ved døre og bagklap.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Tesla Model 3

Tesla Model 3

Dual Long range 455HK, Aut. (2019)

Michael Binzerm 

København S 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 19-11-2020

Hvad er godt ved bilen?

Den er bare verdens bedste bil med de fedeste funktioner

Hvad kan forbedres?

Systemet for vindueviskere kan forbedres

Design

Komfort

Køreegenskaber

Tesla Model 3

Tesla Model 3

Standard Range (2022)

Tarek Zead Madi 

Greve 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 08-02-2024

Hvad er godt ved bilen?

Design Motor

Hvad kan forbedres?

Alt er okay

Design

Komfort

Køreegenskaber

Tesla Model 3

Tesla Model 3

Standard Range, 305HK, Aut.  (2019)

Birgitte Hansson 

Roskilde 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 10-12-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hver eneste morgen, når jeg sætter mig ind i min lille Tesla, bliver jeg glad :-) Hvorfor? Jo, den har fænomenale køreegenskaber, super komfort og et lækkert design, på trods af at det "blot" er en Standard Range model. Det er desuden en fornøjelse, at trykke speederen lidt ned og få fornemmelsen af at "lette" fra vejen - også selvom man er kvindelig billist :-) Da jeg har et relativt lille kørselsbehov, kan jeg nøjes med at oplade een gang pr. uge via alm. ladekabel, altså opladning til under 300,-/md.

Hvad kan forbedres?

Der er nogle "skønhedsfejl" ved bilen, fx. lidt uventede opbremsninger, dårlig føler på vinduesviskeren og lidt begrænset plads. Men det ophæves af de gode køreegenskaber.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Tesla Model 3

Tesla Model 3

75 el EL Long Range AWD 462HK Aut. (2019)

Jens Dam 

Gilleleje 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 19-11-2020

Hvad er godt ved bilen?

Bilen kører godt, lydløst og lynhurtig når det er nødvendig. Mange smarte detaljer som gør det afslappet at køre bilen - smart navigation, advarselssystemer etc. Lækker "fjernbetjening" af bilen med telefon app, overfør adresser direkte fra google, kalender, start aircondition, find bil, åben og lås bilen. Tesla's hurtig ladenetværk fungerer super, har prøvet DK og Norge. - har endnu ikke haft problemer med at få strøm når det var nødvendigt

Hvad kan forbedres?

Bilens adaptive fartpilot er noget nervøs, har prøvet bedre i f.eks. BMW i3 og Volvo XC60. Mangler måske Head-up display med hastighed og få andre oplysninger.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Tesla Model 3

Tesla Model 3

Long Range (2022)

Vanja Savic 

Greve 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 07-03-2024

Hvad er godt ved bilen?

Driftsomkostninger

Hvad kan forbedres?

Samlekvalitet

Design

Komfort

Køreegenskaber

Tesla Model 3

Tesla Model 3

E1R (2020)

Daniel Raun Arneberg 

Roskilde 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 30-05-2021

Hvad er godt ved bilen?

Simpel. Fint design. Nem at arbejde med. Kører fantastisk.

Hvad kan forbedres?

Vindstøj. Mangel på reservedele til reparation, så ventetiden ikke er 2 måneder. Køre ikke de 440 km. den er opgivet til. Bør altid fortælles ved salg af bilerne.

Design

Komfort

Køreegenskaber