Find din næste bybil

Få et overblik over hvilke biler, der egner sig bedst som bybiler

Bybiler

De praktiske bybiler er en økonomisk og smart måde at komme rundt i de urbane områder. Bybiler er typisk mindre biler op til mellemklassen, der er: nemme at manøvrere rundt i, har godt udsyn, er lette at parkere og er bedre til at håndtere de mange start/stop ved lyskryds på en mere brændstoføkonomisk måde end gennemsnittet.

Andersen & Martini sælger både nye og brugte bybiler og hjælper dig gerne med rådgivning i forbindelse med bilkøb ud fra dine specifikke behov.

Nedenfor finder du en oversigt over alle vores bybiler og relevant information i forbindelse med køb af en bybil.

Kontakt os

Find den rigtige bybil

Hos A&M hjælper vi dig med at finde den bedste bybil. En bybil er kendetegnet ved nogle af følgende specifikationer:

Mikrobil, minibil eller crossover, så de er nemme at komme rundt med og ved parkering. Så kommer du nemmest muligt gennem storbyens travle trafik med begrænsede parkeringsmuligheder.

→ Billig, både i forhold til købsprisen og de løbende økonomiske omkostninger. Hvis du ikke kører så meget, er en billig bil oftest vejen frem, og de mindre bybiler kan typisk køre længere på literen i byen med en god start/stop funktion. Her er særligt hybridbilen en type, der gør det arbejde rigtig godt, da den har elmotoren til at hjælpe med de ”hårde” opgaver, som ellers kræver meget brændstof. Det samme gør sig naturligvis gældende for elbilerne, som er ideelle til bykørsel grundet det billige ”brændstof” og automatgear som standard, så du slipper for at skifte gear ved de oftest mange standsninger ved kørsel i byområder.

Hvilken bybil, der passer bedst til dine behov, er selvfølgelig op til dig. Andersen & Martini har et stort udvalg af både nye og næsten nye bybiler. Herunder har vi fundet en række smarte, praktiske og økonomiske bud til dig.

Fiat 500e

Har du opladningsmuligheder nær din bolig eller arbejde, bør du overveje elbilen Fiat 500e. Det er den perfekte bybil, da du har meget lave løbende omkostninger. På elbil-versionen har du, udover moderne og innovativ teknologi, også billigere serviceeftersyn, lavere grøn ejerafgift og billigt ”brændstof”.

Rækkevidden på 310-320 km. (afhængig af model) er rigeligt til dig, der primært kører bykørsel. Udover at kunne køre flere hundrede kilometer på ren strøm så er bykørsel også den suverænt bedste måde at køre elbil på. Det er nemlig her, at du kan få absolut mest ud af dit batteri og rækkevidden hermed er længst.

Citroën e-C4

Citroën e-C4 er en crossover og derfor en lidt større bybil. Ikke desto mindre, får du altså rigtig meget bil for pengene her. Den er spækket med udstyr og på elbil-versionen får du en rummelig, økonomisk bybil med en masse nye teknologiske features, som den er produceret med som standard.

Med sin rækkevidde op til 350 km., får du rigeligt af kilometer på strøm til bykørsel.

Opel Corsa

Opel Corsa

Den seneste udgave af Opel Corsa er Opels hidtil mest sublime minibil.

Opel Corsa er en oplagt bybil med sin konkurrencedygtige pris, masser af lækkert standardudstyr og rigeligt med plads.

Opel Corsa kommer også som elbil, der ligeledes gør sig rigtigt godt til bykørsel.

Kia Picanto

Kia Picanto

Den rappe Kia Picanto er en selvskrevet bybil. Kias mikrobil har fået et facelift og er nu endnu mere stilfuld i sit design end nogensinde før. Det er det oplagte fornuftige økonomiske valg med 7 års garanti – det er også værd at tage med.

Dens størrelse gør det legende let at manøvrere igennem den tætte trafik og parkere på selv de mindste pladser. Ligesom størrelsen, er prisen også den laveste, du finder blandt alle vores bybiler.

Kia XCeed PHEV

Kia XCeed PHEV

Kia XCeed kombinerer de praktiske egenskaber fra en SUV med et sportsligt udseende og de friske køreegenskaber fra en hatchback.

Kia XCeed fås nu også som plug-in hybridbil, der er særligt fordelagtigt, når den anvendes til bykørsel. Det gør brændstoføkonomien endnu bedre, og så har du automatgear som standard.

Peugeot e-208

Peugeot e-208

Elbilsversionen af Peugeot 208 (Peugeot e-208) er naturligvis også et oplagt valg, når vi snakker om bybiler.

Peugeot e-208 er en perfekt bybil, da du har meget lave løbende omkostninger. På elbil-versionen har du, udover moderne og innovativ teknologi, også billigere serviceeftersyn, lavere grøn ejerafgift og billigt ”brændstof”.

Rækkevidden på 362 km. er rigeligt til dig, der kører bykørsel, såfremt du har opladningsmuligheder nær din bolig eller arbejde. Elbiler er den suverænt den bedste motor til bykørsel, og bykørsel er den mest optimale måde (økonomisk) at køre elbil på. Så bliver det vist ikke et bedre match.

Overvejer du at købe en bybil?

Find ud af hvad din nuværende bil er værd

Det siger vores kunder om os

Hos Andersen & Martini sætter vi kunden i højsædet. Derfor er det utroligt vigtigt, at DU er tilfreds, når du besøger os i forbindelse med bilkøb. Se hvad nogle af vores glade kunder siger om sin oplevelse af købsprocessen hos A&M.

"Jeg følte mig tryg ved at komme her og er blevet godt behandlet"
Kirsten Rauff Jensen

"Jeg vil altid anbefale at købe bil hos Andersen & Martini"
Marianne Nielsen

"Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Andersen & Martini"
Hans Christian Hansen

Stil spørgsmålUdfyld nedenstående og stil dit spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning omkring dit bilkøb.

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Kontakt osUdfyld nedenstående og skriv evt. en besked omkring din henvendelse. Så vil vi komme tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.