HomeCharge ladeløsning

Med en HomeCharge ladeløsning er du hurtigt på farten. Beregn din udgift på strøm nedenfor

Opladning fra hjemmet

HomeCharges alt-i-én løsning er designet til at give tryghed og sikkerhed. Da en elbil er nyt territorie for de fleste, har de skåret løsningen helt ned, så den er enkel og let at forstå. De vejleder dig hele vejen, så du er sikker på at få en ladeløsning af højeste kvalitet med til din spritnye elbil. Du ejer selv løsningen, og der er ingen skjulte gebyrer, bindingsperioder eller uoverskuelige abonnementer. Du betaler for dit forbrug, og HomeCharge håndterer alt andet.

Nedenfor kan du beregne, hvor meget det koster dig om måneden, og blive klogere på om hjemmeladeløsningen er det rigtige for dig. Se også vores FAQ-sektion her.

Få personlig rådgivning

Hvad koster det at køre elbil?

Installationstype

Der er 2 forskellige installationer, du kan vælge imellem:

Standard (9.999 kr.)
Standardinstallationen dækker behovet for langt de fleste. Det er inkl. kørsel (brofaste øer), Opsætning af automatsikring B 16A i eksisterende el-tavle til 11 kW ladning, El-kabel mmellem el-tavle og ladeboks (op til 10 meter), bores op til 2 huller, Ladeboks opsættes og tilsluttes, afslutningstest og demo af boksens funktioner.

Forberedt (7.999 kr.)
Har du i forvejen en ladeboks, eller har en automatsikring med dedikeret kabel til opladeren, så kan du spare 2.000 kr. sammenlignet med standardinstallationen.

Forud for begge installationstyper, ville du skulle sende billeder ind af forholdene, hvor deres teknikere kan vurdere om det er en forberedt eller standardinstallation

Abonnementstype

Der er 2 forskellige abonnementstyper, du kan vælge imellem:

Ombytning (79 kr./md.)
Denne type indeholder service og refusion. Servicen er et lovkrav fra SKAT, for at man kan få lov til at udbetale refusion. Serviceaftalen dækker derfor alle fejl, der kunne opstå på ladeboksen. Såfremt fejlen ikke kan løses online via fjernkontrol, så vil der blive sendt en ny ladeboks, som du selv har ansvaret for at udskifte.

On-site (99 kr./md.)
On-site abonnementet indeholder det samme som ombytning, men skal ladeboksen ombyttes, så vil der blive sendt en servicetekniker ud på adressen med en reaktionstid på senest næste hverdag for at skifte ladeboksen.

Det får du med i en HomeCharge ladeløsning

Vi har sammensat en pakkeløsning, så du er sikker og hurtigt kørende i din nye elbil

 • Standardinstallation får du bl.a:
 • Easee® ladeboks (som du ejer)
 • Standardinstallation (inkl. el-installation)
 • Gratis 4G og WiFi
 • Nøglebrik til at lade ude

 • Valgfri Serviceaftale
 • Service og support
 • Refusion fra Skat kr. 0,95 pr. kWh*
 • Automatisk online aflæsning
 • Ingen binding

Din installation ville forud for installation blive vurderet, for om den lever op til kravende for en standard installation. Så frem der skulle være ekstra arbejde, ville du få et uforpligtende prisoverslag på den samlede installation.

* Gælder ikke for 1. halvår 2023, da elafgiften (og dermed udgangspunktet for refusion) er sænket til 1 øre/kWh i denne periode.

Elegant nordisk design

Easee ladeboksen er udviklet og produceret i elbilsnationen Norge, og er i sit elegante design, pakket med alle funktioner en moderne ladeboks skal have. I ladeboksen kan du bl.a. lave planlagte opladninger så du kan oplade når strømmen er billig, samt indstille adgangskontrol så du er sikker på at kun du kan lade på den. Ladeboksen kan styres via en enkel app-løsning, som altid er online via ladeboksens indbyggede 4G og WIFI-modem.

Refusion af elafgiften
Med et valgfrit service-og refusionsabonnement hos HomeCharge, er du sikker på at du altid kan lade på din ladeboks, samt at du får 1,12 kr. pr. kWh retur i refusion. Der er derfor ikke nogen ugennemskuelig tilbagebetalingssats, og du betaler kun for dit forbrug.

FAQ HomeCharge

 • HomeCharge tilbyder deres standardinstallation til 9.999 kr., og den forudsætter, at du har mellem 25 A og 40 A.  Skulle installationen overgå hvad der er inkluderet i standardinstallationen gives der et prisoverslag på den samlede installation inden (se kravene her.)

 • Man kan bruge en HomeCharge ladeløsning på alle biler der understøtter opladning via Type-2 ladekabel (hvilket er en standard for PHEV'er og elbiler i Europa).

 • Man kan ikke få to udtag på samme boks fra HomeCharge, men der kan installeres en ny ladeboks i forlængelse af den originale installation. Her ville ladeboksen selv balancere strømmen imellem sig, så du derved kan få mere ud af din elinstallation.

Stil spørgsmålUdfyld nedenstående og stil dit spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning omkring dit bilkøb.

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Kontakt osUdfyld nedenstående og skriv evt. en besked omkring din henvendelse. Så vil vi komme tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.