Miljøvenlige biler

Få et overblik over alle vores el- og hybridbiler

Miljøvenlige biler er fremtiden

De miljøvenlige er kommet for at blive og udviklingen mod en elektrisk fremtid er i allerhøjeste gear.

Andersen & Martini sælger både nye og brugte miljøvenlige biler, og hjælper dig gerne med rådgivning i forbindelse med bilkøb ud fra dine specifikke behov.

Nedenfor finder du en oversigt over alle vores grønne biler og relevant information i forbindelse med køb af en el- eller hybridbil.

Kontakt os

Bliv klogere på elbiler

Bliv klogere på elbiler

En elbil kører kun på el og skal lades op før den kan køre. Elbilen er fremtidens bil og uden tvivl det mest grønne valg af bil. Det er mere attraktivt og populært at skifte over til el end nogensinde før.

De er efterhånden ved at være så gode, at 90% af befolkningen kan få dækket deres kørselsbehov med en elbil. Rækkevidden er vokset markant, samtidig med at opladning er blevet hurtigere og mere fleksibelt, og det resulterer i at flere og flere vælger at gå over til elbil, når bilen skal skiftes ud.

Herunder har vi samlet alt du skal vide om elbiler. Vi ser blandt andet på:

Bliv klogere på hybridbiler

Bliv klogere på hybridbiler

En hybridbil er en bil med både en elmotor og en forbrændingsmotor. I overgangsfasen til el, er hybridbiler, og særligt plug-in hybridbiler, blevet voldsomt populære.

Kombinationen af den elektriske drivlinje og en diesel/benzin motor er attraktiv for mange, hvis man fx enten ikke har de optimale opladningsmuligheder til en elbil eller blot ønsker at teste hybriddelen ud inden man går over til en ren elbil.

Herunder har vi samlet alt du skal vide om hybridbiler. Vi ser blandt andet på:

Book rådgivningsmøde

Vi vil rigtig gerne gøre dig klogere på dine muligheder og den elektriske udvikling.

Udfyld vores formular, og bliv kontaktet af en vores forhandlere, så I kan aftale en tid til mødet.

Book Rådgivning

Seneste elbiler på lager

Andersen & Martini har Danmarks nok største udvalg af næsten nye elbiler - klar til hurtig levering. Find blandt andet et stort udvalg af Audi e-tron, Kia EV6 og Tesla Model 3. Du kan se nogle af vores biler herunder - klik på linket for at få hele overblikket over alle vores brugte elbiler.

Kampagner på nye el- og hybridbiler

Andersen & Martini forhandler nye biler af bilmærkerne Kia, Opel og Peugeot. Nedenfor kan du se de attraktive kampagner vi har lige nu på vores miljøvenlige biler.

Opel Corsa-e Kampagne

LIFE PACK - FRA 239.990 kr. 

BLACK - FRA 244.990 kr.

Opel Mokka-e Kampagne

Mokka-e ULTIMATE - FRA 289.990 KR.

Peugeot e-208 Kampagner

e-208 ACTIVE - FRA 274.990 KR. 

e-208 GT - FRA 299.990 KR.

Peugeot E-2008 Kampagner

E-2008 GT - FRA 309.990 KR.

 

Kia EV6 kampagne

KIA EV6 STANDARD RANGE - FRA 372.900 

Kia e-Niro Kampagne

NIRO EV PRESTIGE - FRA 344.900 KR.

Lang rækkevidde - og proppet med lækkert udstyr!

Elektriske varebiler

Vi har også et udvalg af miljøvenlige varebiler.

Overvejer du at købe en miljøvenlig bil?

Find ud af hvad din nuværende bil er værd

Tag elbiltesten

Vi har lavet en test, der kan gøre dig klogere på, om en elbil er det rigtige for dig lige nu. 10 spørgsmål der afklarer, om du er klar til en elbil.

Afgifter på de grønne biler

Der sker meget på bilafgifterne i disse år. Vi har lavet et overblik til dig, så du kan se hvad de nye afgifter betyder for fossilbiler, plug-in hybrider og elbiler – både nu og den plan der er lagt for fremtiden.

Dit autoværksted for miljøvenlige biler

Andersen & Martini laver både service og reparationer på alle biler – også de grønne biler!

Dit Autoværksted

Det siger vores kunder om os

Hos Andersen & Martini sætter vi kunden i højsædet. Derfor er det utroligt vigtigt, at DU er tilfreds, når du besøger os i forbindelse med bilkøb. Se hvad nogle af vores glade kunder siger om sin oplevelse af købsprocessen hos A&M.

"Jeg følte mig tryg ved at komme her og er blevet godt behandlet"
Kirsten Rauff Jensen

"Jeg vil altid anbefale at købe bil hos Andersen & Martini"
Marianne Nielsen

"Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Andersen & Martini"
Hans Christian Hansen

Stil spørgsmålUdfyld nedenstående og stil dit spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning omkring dit bilkøb.

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Kontakt osUdfyld nedenstående og skriv evt. en besked omkring din henvendelse. Så vil vi komme tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Book online møde/fremvisningUdfyld nedenstående info og vi vil vende tilbage hurtigst muligt med en bekræftelse. Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning omkring dit bilkøb.

Hvilken bil ønskes rådgivning/fremvisning af?
Angiv gerne tidsinterval, hvis du er fleksibel

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 1 time i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.