Andersen & Martini forhandler nye biler af bilmærkerne:

Andersen & Martini er autoriseret bilforhandler af bilmærkerne: OpelKia og Peugeot. Det komplette modelprogram fra disse bilmærker dækker ethvert behov. Er du pendler og har brug for en brændstofsøkonomisk bil, eller håndværker der søger en varevogn til din virksomhed, så har vi dygtige salgsrådgivere, der hjælper dig med at finde den rigtige bil til lige netop dit kørselsbehov. Vælg bilmærke ovenover og besøg vores store online showroom af flotte nye biler – eller kig forbi vores søgning på brugte og nye lagerbiler, hvor du også har mulighed for at booke en gratis prøvetur. 

Få hjælp til at finde den rigtige bil og finansiering

Bilvælgerguiden

Lad os hjælpe dig med at vælge den bil, der passer til netop dine behov

 Mere info

Køb eller privatleasing?

Find ud af om det bedst kan betale sig for dig at købe eller lease din næste bil

 Mere info

Finansiering af bil

Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at finde den mest fordelagtige finansiering.

 Mere info

Det siger vores kunder om os

Hos Andersen & Martini sætter vi kunden i højsædet. Derfor er det utroligt vigtigt, at DU er tilfreds, når du besøger os i forbindelse med bilkøb. Se hvad nogle af vores glade kunder siger om sin oplevelse af købsprocessen hos A&M.

"Jeg følte mig tryg ved at komme her og er blevet godt behandlet"
Kirsten Rauff Jensen

"Jeg vil altid anbefale at købe bil hos Andersen & Martini"
Marianne Nielsen

"Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Andersen & Martini"
Hans Christian Hansen

FAQ - Nye biler

 • Klik HER for at læse vores komplette guide til bilfinansiering.

 • Forsikringsdelen i ethvert bilbudget kan være en tung post - specielt hvis man som forsikringstager ikke har den store anciennitet eller er førstegangsbillist.

  Når du køber en ny bil hos Andersen & Martini A/S, er vores salgsmedarbejdere altid godt klædt på til at yde dig professionel rådgivning og hjælpe dig med at finde den forsikringsløsning, der passer dig og din økonomi bedst.

 • Vi hjælper dig med at bevare din bils fabriksgaranti og servicerer den efter fabrikkens forskrifter til punkt og prikke.

  Som autoriseret forhandler har vi udstyret til at hjælpe med en præcis fejlfinding, og dermed kan vi forebygge reparationer, der kunne blive meget dyrere med tiden. Får du serviceret din bil hos os, har vi mulighed for at være kulante i forhold til reparationer. Du har mulighed for at tegne en serviceaftale, når du køber en ny bil, således at du ikke skal tænke på udforudsete udgifter, som f.eks. reparationer på bremser/kobling ved mekaniske og elektroniske fejlmedinger.

  Alle vores teknikere er specialuddannede, som sikrer et fagligt korrekt udført arbejde, hvad enten det angår serviceeftersyn eller vedligeholdelse. Vi monterer kun originale og godkendte reservedele, der giver dig fuld sikkerhed for den bedste kvalitet. Vi har de nødvendige informationer på bilen, så den ved service bliver opdateret med den seneste software, og eventuelle produktforbedringer fra fabrikanten bliver udbedret og repareret gratis.

 • Vi køber vi gerne din brugte bil uanset bilmærke. Din bil kan enten indgå i handlen ved køb af ny bil eller i en ren handel.

  Du kan få en en fair og uforpligtende bilvurdering på få minutter ved hjælp af vores prisrobot, der baserer tilbudsprisen på baggrund af statistik fra de største autoriserede bilforhandlere i landet.

  Se hvor meget din bil er værd

 • Som forbruger får du altid en garanti med når du køber en bil hos Andersen & Martini. Garantien er forskellig og afhængig af mærke og model, men du er altid sikret minimum købelovens bestemmelser, og i visse tilfælde er du endnu bedre stillet.

  • Garantien dækker fabrikations- og materialefejl, men ikke slidtage og ælde
  • Du kan altid se hvad din garanti dækker ved at læse i bilens service- og garantihæfte
  • Er du tvivl så ring til os og spørg

  Kia Garanti:
  Den længste bilgaranti der ydes i Europa er fra Kia. Der ydes 7 års garanti på enhver Kia solgt efter 1. januar 2010. Denne omfattende 7 års garanti er en altomfattende fabriksgaranti, som dækker op til 7 år, dog med en kilometer begrænsning på 150.000 km eller 3 år uden kilometer begrænsning. Ligeledes ydes en 7-12 års garanti mod gennemtæring, afhængig af model. Ydermere har den nye garanti den fordel for dig som kunde, at du kan sælge bilen videre og overdrage garantien til den nye ejer.

  Læs mere her: Kia Garanti

  Opel Garanti:
  Hos Opel ydes 2 års fuld fabriksgaranti på enhver model samt en 12 års garanti mod gennemtæring af karosseri.

  Ydermere tilbyder Opel vejhjælp i form af Opel Assistance. Opel Assistance giver dig adgang til hjælp døgnet rundt i tilfælde af driftsstop, uanset hvor du befinder dig i mere end 40 europæiske lande.  Denne service gælder alle nye Opel biler 12 måneder fra bilens indregistreringsdato eller fra bilens leveringsdato. Ved det anbefalede årlige eftersyn hos et autoriseret Opel værksted, vil denne service blive forlænget med 1 år af gangen.

  Læs mere her: Opel Garanti

  Peugeot Garanti:

  Peugeot påtager sig i garantiperioden ansvaret for fejl, der er opstået ved bilen med de forbehold og betingelser, som følger af garantihæftet (garantien omfatter gratis reparation eller udskiftning af den defekte del på bilen). Derudover yder Peugeot en 12-årig garanti mod gennemtæring kommende indefra. Læs mere om Peugeot Garanti her.

  Lakgaranti:
  Som supplement til det 2-årige garantiprogram yder Peugeot en garanti mod alle fejl i den oprindelige lak og klarlak, regnet fra datoen, hvor den nye bil leveres til dig eller din repræsentant, anført på ”Garanticertifikatet” i Garanti- og eftersynshæftet, gældende i en periode på 3 år for personbiler.

  Fiat Garanti:
  Ved køb af enhver FIAT ydes 24 måneders fabriksgaranti, 36 måneders lakgaranti og 8 års garanti mod rustgennemtæring indefra. Ydermere medfølger 2 års mobilitetsgaranti, der sikrer dig at komme videre i tilfælde af uforudsete hændelser. Denne garanti vil blive forlænget, hvis du overholder de anbefalede årlige serviceeftersyn fra fabrikken og får udført servicet hos en autoriseret forhandler.  

  Læs mere her: www.fiat.dk

  SAAB Garanti:
  På SAAB’s 93 model ydes ti års garanti mod gennemtæring af karosseriet og seks år på 95 modellen. Starttidspunktet for garantien er enten den dag, bilen bliver registreret første gang, eller den dag bilen bliver leveret til dig, afhængig af hvad der kommer først.

  Læs mere på: www.saab.com

  Cadillac Garanti:
  Der ydes 36 måneder eller op til 100.000km, hvad der måtte indtræffe først, fabriksgaranti på enhver Cadillac. Det er hele bilen, der er dækket af denne garanti med undtagelse af dækkene. Ligeledes dækker garantien i en periode på 72 måneder med ubegrænset kilometertal gennemtæring af karrosseriet.

  Cadillac yder ligeledes vejassistance 24 timer i døgnet 365 dage om året overalt i Europa, hvis din bil skulle have et uforudset motorstop. I denne forbindelse tilbydes erstatningsbil, hotelophold eller hjemtransport afhængig af situationen.

  Læs mere på www.cadillac.dk eller kontakt os for mere detaljeret information.

  Corvette Garanti:
  Ved køb af en ny Corvette, medfølger der 3 års total garanti eller 100.000km, hvad der indtræffer først. Ligesom ved Cadillac, er du som Corvette kunde også dækket af gratis vejhjælp.
 • Du har som regel tre typer af garanti på din bil:

  • Fabriksgaranti mod fejl og mangler. Dette kaldes populært for mekanisk garanti og dækker fejl og mangler, som har været tilstede på leveringstidspunktet
  • Lakgaranti, som dækker fejl og mangler, som har været tilstede på leveringstidspunktet
  • Rustgennemtæringsgaranti, som dækker rustgennemtæring af dit karrosseri


  Du skal se i din bils servicehæfte for at være sikker på hvad der præcis dækkes af de forskellige garantier.

  Når du lader A&M vedligeholde din bil efter fabrikkens anbefalinger, så er du garanteret at din garanti bliver bevaret. Vi bevarer alt nødvendig dokumentation, bruger korrekte metoder og originale reservedele, så der aldrig vil være tvivl, når du er hos os. Lader du et ikke-autoriseret værksted vedligeholde din bil, og der opstår tvivl, er det din opgave at kunne bevise, at f.eks. vedligeholdelse er udført efter fabrikkens forskrifter ved hjælp af den nødvendige dokumentation.

  Er din bil ikke passet efter fabrikkens forskrifter, kan du i mange tilfælde genetablere din garanti. Kontakt dit A&M værksted, så hjælper vi dig gerne med at få garantien i orden igen.

 • Din bil kræver løbende vedligeholdelse og service, og det er nødvendigt at skifte f.eks. bremser en gang i mellem, efterhånden som de slides. Disse udgifter skal du selv betale og kan altid få en fair pris på dit A&M værksted.

  I særlige tilfælde, hvor der opstår uventet store reparationer i forhold til bilens alder og brug, kan dit A&M værksted hjælpe dig med at få fordel af fabrikkens kulanceordning. Det betyder, at du kan få økonomisk hjælp af fabrikken og dit A&M værksted til reparationen. Dit A&M-værksted, vil altid undersøge muligheden for økonomisk hjælp, inden de kontakter dig forud for reparationen. Betingelsen for at få denne hjælp er, at du er en loyal kunde, som har passet din bil på autoriseret værksted.

  Spørg os, hvis du er tvivl, inden du bekoster en dyr reparation på et andet værksted end vores. Vi vil altid hjælpe dig, når det er muligt og vil gerne passe på vores loyale kunder.