Ny KIA Ceed 2019

Pris fra: 194.999,-
Prisliste Brochure

KIA CEED-TILBUD

Få den fantastiske familiebil KIA Ceed i den veludstyrede Comfort-udgave fra KUN 234.999 kr. (SW/stationcar fra kun 249.999 kr.). I udstyrspakken finder du blandet MEGET andet: 16" alufælge ● LED baglygter ● Klimaanlæg m. 2 zoner● Adaptiv fartpilot (kun DCT) ● Regnsensor ● Automatisk nødbremse ● Træthedsregistrering. 

OPGRADER TIL COLLECTION-PAKKE FOR KUN 4.999 KR. OG FÅ UDSTYR FOR HELE 29.995 KR.

I pakken finder du alt dette lækre udstyr:

Privacy Glass ● Sidespejle, el-foldbare m. LED blinklys ● Armlæn foran, skydbart ● Delkunst-læderkabine ● High Glossy sorte detaljer indvendigt ● Krom-dørhåndtag indvendigt ● Luftdyser bagved ● 10.25" Touch Screen m. navigation ● Elektrisk p-bremse ● JBL lydanlæg m. 8 højtalere.

kia ceed attration

KIA Ceed Attraction-udgaven er baseret på Vision-varianten med ekstraudstyr for 20.000 kr., helt uden beregning! Prisen ligger på 214.994 kr. for en 1.0 -GDI- benzinmotor. Vil du have stationcar-udgaven (SW), er prisen 229.994 kr.

Varianter

Nyd klassens mest støjsvage familiebil, der fører dig stilfuldt og sikkert frem med intelligent sikkerhedsudstyr og et imponerende udstyrsniveau.

Ny KIA Ceed 5 dørs - Bedre end nogensinde

Den kompakte 5-dørs hatchback er blevet mere rummelig end tidligere - bilen er blevet bredere og kabinen er samtidig vokset, og det giver dig mærkbart mere plads. Praktisk i hverdagen med et 40:20:40 splitbagsæde gør det bilen utrolig fleksibel, og sæderne styres blot ved at udløse et håndtag i bagagerummet, som nu størrelsesmæssigt er i toppen af klassen på hele 395 liter. 

Pris fra kr. 209.999,-

KIA ceed 2019 hatchback

KIA ceed sw

Ny KIA Ceed SW - rummelig stationcar 

De medrivende køreegenskaber kommer naturligvis også som en ekstra rummelig stationcar. Den er sjov, rummelig og sikker - perfekt til familien, eller til den praktiske mand/kvinde, der har brug for ekstra plads i hverdagen.

Plads til livet
KIA Ceed SW har et enormt stort bagagerum på hele 625 liter, det er mere end de fleste biler fra klassen over. 

Pris fra kr. 224.999,-

KIA ProCeed Shooting Brake

Den nye ProCeed giver dig en medrivende køreoplevelse, praktisk plads som en stationcar og et unikt designet shooting brake-karosseri. Med sin hældende taglinje og strømlinede former langs det formfuldendte karrosseri fremstår bilen lav, slank og smidig.

Skil dig ud fra mængden med denne tilbagelænede coupelignende stationcar, som adskiller sig ved at være lavere og længere end resten af Ceed-varianterne.

Kommer udelukkende som GT Line og højtydende GT-udgave, så den kommer fuldt spækket med udstyr, frække detaljer og nyeste features.

ProCeed kan prøvekøres i vores KIA-afdelinger fra d. 17. januar 2019.


Pris fra kr. 279.999,-

KIA Proceed

Den nye KIA Ceed GT - absolut køreglæde!

Den nye KIA Ceed GT er mere fuldendt og sjov at køre i end nogensinde før. Bilen byder på selvsikre og medrivende køreegenskaber og en kraftfuld 1,6-liters turbomotor. Desuden har den en lang række teknologier, der øger både komforten, sikkerheden og bekvemmeligheden.

Vælg mellem 5-dørs hatchback eller ProCeed
KIA Ceed GT får i to forskellige varianter: Som 5-dørs hatchback og i den nye ProCeed-udgave, der er lidt af en designmæssig perle. Men også som hatchback er det tydeligt, at GT-udgave adskiller sig fra den almindelige Ceed, bl.a pga. sine store fælge og markante sidelister. 

Pris fra kr. 319.999,-

KIA i top på kvalitet

KIA for kvalitet

KIA står for kvalitet, og det har de flere år i træk bevist, ved at helt i toppen blandt alle bilmærker i USA i J.D. Powers omfattende kvalitetsundersøgelse. De står inde for kvaliteten på deres produkter, og tilbyder som intet andet bilmærke på markedet 7 års garanti.

Derudover imponerede KIA også de grundige bilanmeldere i Tyske AMS, hvor en KIA Sportage kørte 100.000 km uden én eneste fejl - Den første bil i bladets historie.

KIA bedst på kvalitet

Design

Den kileformede profil, de markerede skulderlinjer og den muskuløse motorhjelm er blot nogle af kendetegnene for KIA Ceeds stilfulde design.

ny KIA Ceed 2018 design

Design, rummelighed og funktionalitet

KIA Ceed er blevet genskabt og er designet på en ny og forbedret platform. Den klassiske KIA tigernæse gør dog at bilen stadig virker bekendt. Den har på flere punkter taget inspiration fra KIA Stinger - specielt i fronten med luftindtag og det maskuline agile udseende.

De korte skørter og den længere akselafstand er med til at give et sportsligt udtryk - uden at gå på kompromis med rummelighed og funktionalitet. KIA Ceed har fået løftet hele silhuetten, så bagagerummet er nu både højere og bredere, og det giver en større åbning og dermed en mere optimal læssehøjde.

Teknologi

KIA Ceed modellerne har KIA's nyeste teknologi og de mest avancerede sikkerhedsfeatures.

KIA ceed interior forsæde kabine display

Nyskabende teknologi

Kabinen er stilren og rummelig og er samtidig blevet mere overskuelig. Dertil kan tilføjes, at detaljerne er udført i lækre solide materialer, så du hurtigt føler dig godt tilpas bag rattet.  

KIA Ceed har implementeret de nyeste teknologiske features, der sørger for optimal komfort og køreglæde i din hverdag.

Selv basismodellen kommer med en stor 7" touchskærm og 3.5" cluster display i instrumentbrættet, så alle informationer er let tilgængelige direkte i dit synsfelt.

Derudover følger naturligvis USB indstik til opladning af mobil og tablets både til passagerer foran og bag. 

Forward Collision-Avoidance Assist (FCA)

Den automatiske nødbremse er nu blevet klogere og endnu mere effektiv - den kan nu bedre genkende cyklister og gående personer på kørebanen. 

En kombination af radar og kamera bruges til at scanne vejen og dens omgivelser, og hvis kollision er uundgåeligt, så bremser bilen selv op. 

Den forbedrede teknologi gør, at den ved hastigheder helt op til 80 km/t kan bremse helt op ved mulig kollision med biler og op til 65 km/t over for fodgængere/cykellister.

Et virkeligt effektivt sikkerhedssystem som kraftigt kan reducere, eller i bedste fald helt undgå, ulykker og personskader. 

KIA ceed FCA - Forward Collision-Avoidance Assistant

Lane follow assistant 

Den intelligente vognbanefølger holder kursen for dig, selvom du slipper rattet. Bilen beregner selv den mest optimale linje at følge mellem vognbanens optegnelser. Et vigtigt skridt imod en førerløs køreoplevelse.

Kombineres dette med Smart Cruise Control, så kan bilen køre mere eller mindre sig selv på lige strækninger og motorvej (vi opfordrer dog altid til at have begge hænder på rattet og den fulde opmærksomhed på vejen under kørsel).

Opvarmet sæde og rat

Siddekomforten er et område, der virkelig har fået et løft - de ergonomisk-optimeret sæder sikrer dig optimal støtte i nakke og lænd, så du sidder utroligt behageligt.

Alle modeller af KIA Ceed kommer med opvarmede sæde og rat. Specielt i vinterhalvåret er det uundværligt at kunne opvarme hænder og bagdel på lyntid ved tryk på en knap.

Vælges udgaven med lædersæder, så er det også muligt med ventilation i sæderne. Så er det slut med at være klistret til sædet efter en køretur i sommervarmen.

KIA Ceed varme ventilation i sæder

KIA ceed bakkamera med linjeføring

Bakkamera

Alle modeller af KIA Ceed komme med et yderst praktisk bakkamera. Med bakkamera får du det fulde overblik over omgivelser og genstande bag ved bilen, så er du fri for blinde vinkler og det er let at bedømme afstande ved parkering.

Det hele vises på bilens store skærm, så er du fri for at dreje nakken og sidde i ubekvemte stillinger, når du skal have bilen ind i en snæver vending.

Det aktiveres når bilen sættes i bakgear, så skifter indholdet på displayet selv over på kameraet, og det stopper igen, hvis bilen sættes i et andet gear. Det er meget nemt at bruge og når først du har vænnet dig til det, bliver du en mester til at bakke.

Køreglæde

Bilen har meget at byde på med masser af teknologiske komfortløsninger, som glæder hele familien.

Eminent køreoplevelse

Albert Bierman har virkelig overgået sig selv med den nye Ceed - køreegenskaberne er helt forrygende. Styretøjet, undervognen, affjedringen – det hele er gennemtestet til perfektion og spiller sammen i en højere enhed.

Nye motorer og en forbedret hurtigt-responderende DCT-gearkasse, der er fintunet gennem flere år, giver en helt igennem uovertruffen velskabt bil – en køretur i KIA Ceed kan simpelthen ikke undgå at efterlade dig med et tilfreds smil på læben.

KIA ceed kørerglæde køreegneskaber luksus sjov hurtig

KIA Ceed anmeldelser

Ny sportslig Ceed

"...som er blevet bedre i enhver henseende"

Læs anmeldelsen
Den sjove koreaner – Kia Ceed

"Ceed er virkelig en positiv overraskelse..."

Læs anmeldelsen
Alt du skal vide om den nye Ceed

"...køreegenskaberne har haft topprioritet."

Læs anmeldelsen

Motorer

KIA Ceed byder på mange forskellige motortyper til de forskellige varianter. Én ting de har til fælles er, at de alle har det fulde moment allerede fra 1.500 omdrejninger - og det kan mærkes. Vi kan varmt anbefale at teste den nyudviklede 1.4 T-DGI med DCT gearkasse for maksimal kørerglæde. 

Nye motorer

Den nye generation af motorer sikrer både reduceret brændstofsforbrug og CO2-emission. 


Benzin:

- 1.0 T-GDI 120 hk. 6-trins manuel gear - 0-100 km/t: 11,3 sek - 16,4-17,9 km/l* - Træk 1.200 kg.
- 1.4 T-GDI 140 hk. 6-trins manuel - 0-100 km/t: 9,1 sek. - 15,6-16,7 km/l* - Træk 1.410 kg
- 1.4 T-GDI 140 hk. 7-trins DCT - 0-100 km/t: 9,2 sek. - 15,5-16,1 km/l* - Træk 1.410 kg
- 1,6 T-GDI 204 hk. 6-trins manual - 13,5 km/l
- 1,6 T-GDI 204 hk. 7-trins DCT - 13,9 km/l


Diesel:

- 1.6 VGT, 115 hk, 6-trins manuel - 0-100 km/t: 11 sek - 20,8 km/l - Træk 1.500 kg
- 1.6 VGT, 115 hk, 7-trins DTC - 0-100 km/t: 11 sek - 19,7 km/l - Træk 1.500 kg
- 1.6 VGT, 136 hk, 6-trins manuel - 0-100 km/t: 10,4 sek - 19,2-20,4 km/l* - Træk 1.500 kg
- 1.6 VGT, 136 hk, 7-trins DCT - 0-100 km/t: 9,9 sek - 19,2 km/l - Træk 1.500 kg

*Afhængigt af udstyrsniveau

KIA ceed motor diesel

Finansiering

Det kan være svært at finde rundt i alle de forskellige begreber, når man skal vælge finansiering i forbindelse med køb af ny bil.

Læs vores guide til at vælge den bedste bilfinansiering

ÅOP, kreditomkostninger, fast eller variabel rente?… Man kan hurtig blive forvirret over begreberne, når man undersøger, hvilken bilfinansiering man skal vælge. Derfor har vi lavet en komplet finansieringsguide, så du kan få styr på alle detaljerne. Så er du godt rustet til at finde det bedste og billigste billån for dig.

Forsikring

KIA har i samarbejde med Gjensidige Forsikring lavet et yderst fordelagtigt tilbud til dig, der køber en KIA Ceed.

KIA Bilforsikring fra 4.995,-

Du får:

             Ansvar

        Kasko

        Retshjælp

        Selvrisiko 5.000 kr.

        Redningshjælp i udlandet

Den årlige pris for KIA Bilforsikring er 4.995 kr. for personer over 30 år, 5.495 kr. for personer ml. 24-29 år, 10.495 kr. for personer mellem 21-23 år og 11.495 kr. for personer mellem 18-20 år på KIA Ceed. Selvrisiko: 5000 kr. (10.000 kr. for personer ml. 18 og 20 år). Forsikringen stiger ikke ved blot én skade inden for 3 år. Prisen er ikke afhængig af bopæl/post nr. og ej heller kilometerbegrænset. Forsikringen gælder lige så længe, du har din KIA eller til aftalen opsiges (ved 2 skader eller flere inden for de sidste 3 år kan prisen stige). *Hvis ruden ikke kan repareres, men skal udskiftes, så gælder normale vilkår, som du kan læse mere om på www.gjensidige.dk/kia

gjensidige forsikring logo

gratis stenslagsreparation på forrude

Privatleasing

Find ud af hvilke modeller, der er til rådighed, prisen for førstegangsydelsen, og hvor meget den koster om måneden. 

Priserne er alene vejledende og er beregnet ud fra 36 måneder med 15.000 km pr. år.

KIA Ceed på lager lige nu

Udstyrsmodeller

KIA Ceed fås i flere udstyrsmodeller med masser af lækkert standardudstyr og et væld af ekstraudstyr, som kan tilkøbes. F.eks. en TFT farveskærm med integreret tripcomputer, der fortæller dig, hvornår du skal tanke op, anslået rejsetid, brændstofforbrug og hastighedsindikator.

Se hele KIAs udstyrsordbog, hvis du er i tvivl om, hvordan de forskellige features fungerer.

Vision

KIA Ceed vision

KIA Ceed 5-dørs Fra: 209.999 kr.
KIA Ceed SW Fra: 224.999 kr.

Udvalgt ekstraudstyr

 • 8” Touch skærm (uden navi)
 • Apple CarPlay
 • Bluetooth
 • Cruise control med Speed Limiter
 • Bakkamera med dynamisk linjestyring
 • Varme i rat
 • Varme i forsæder
 • Icecube LED kørelys
 • Aircondition
 • Læderrat og lædergearknop
 • Armlæn med opbevaring mellem forsæder
 • Halogen projection forlygter
 • Tonede ruder
 • El-betjente sidespejle med varme
 • AUX og USB
 • DAB+
 • Ratbetjent audio
 • ISG
 • FCA (Automatisk nødbremse) biler og fodgængere
 • DAA (Træthedsregistrering)
 • HBA (Fjernlysassistent)
 • LKA (Vognbaneassistent)
 • Haptic steering wheel warning

Attraction

Kia ceed attraction

KIA Ceed 5-dørs Fra: 214.994 kr.
KIA Ceed SW Fra: 229.994 kr.

Alt udstyr fra Vision og...

 • Klimaanlæg med 2 zoner
 • Regnsensor
 • Elektronisk nedblændeligt bakspejl
 • Højdejusterbart passagersæde
 • Privacy Glass
 • Opbevaringsrum under bagagerumsbund

Comfort

KIA Ceed comfort

KIA Ceed 5-dørs Fra: 229.999 kr.
KIA Ceed SW Fra: 244.999 kr.

Alt udstyr fra Vision og...

 • Klimaanlæg med 2 zoner
 • 16” Alufælge
 • Elektronisk nedblændeligt bakspejl
 • Regnsensor
 • LED baglygter
 • Armlæn i bagsæde med kopholder
 • Tågelygter foran
 • Højdejusterbart passagersæde
 • Cornering light
 • Opbevaringsrum under bagagerumsbund
 • Lommer på bagside af forsæder
 • Makeupspejle med lys
 • Krom vinduesliste
 • Kølergrille: Glossy black

Intro-Edition

KIA Ceed Intro Edtion

Ceed 5-dørs Fra: 239.993 kr.
Ceed SW Fra: 254.993 kr.

Alt udstyr fra Comfort og...

 • Stof og kunstlæder kabine
 • 8” touch skærm m. navigation
 • EPB elektronisk parkeringsbremse
 • Highglossy sorte detaljer indvendigt i kabinen
 • El-foldbare sidespejle med LED blink
 • Krom håndtag indvendigt
 • Privacy Glass
 • Skyd bart armlæn med opbevaring mellem forsæder
 • Luftdyser bagved

GT Line

Ceed GT Line Fra: 254.999 kr.
ProCeed GT Line Fra: 279.999 kr.

Alt udstyr Comfort og...

 • 17" alufælge
 • Større bremseskiver (for)
 • P-sensor
 • El-foldbare sidespejle m. LED blink
 • Privacy glass
 • Dobbelt afgangsrør (uden funktion)
 • Ikke-statisk kurvelys
 • Elektronisk P-bremse
 • Luftdyser (bag)
 • JBL-lydanlæg m. 8 højtalere
 • Skydbart armlæn m. opbevaring ml. forsæder
 • 10.25" touchskærm m. navigation
 • High glossy sorte detaljer indvendigt i kabinen
 • Kromhåndtag indvendigt
 • Alu-pedaler
 • Sort loft
 • D-cut rat med paddleshift og lyse syninger
 • GT Line-kabine (sæder i stof/kunstlæder)
 • GT Line high glossy sorte sidespejle
 • GT Line-kølergrill
 • GT Line-for- og bagkofanger
 • GT Line-skørter

GT

Ceed GT Fra: 319.999 kr.
ProCeed GT Fra: 349.999 kr.

Alt udstyr fra GT Line og...

 • 18" alufælge
 • Større bremseskiver (for)
 • GT-undervogn
 • Smartkey og startknap
 • Supervision cluster 4,2"
 • Smart parking
 • Dobbelte afgangsrør.
 • Fuld LED forlygter
 • GT-kølergrill
 • GT-for- og bagkofanger
 • GT-skørter
 • GT-kabine (sæder i læder/ruskind)
 • GT-dørbeklædning indvendigt
 • El-lændestøtte

Kontakt kundecenter
på hovednummer

+45 36 93 10 00

De oplysninger og priser, der fremgår af denne side, er alene vejledende. Nærværende priser er ikke tilbud. Andersen & Martini tager forbehold for fejl og mangler i oplysningerne. Der kan derfor ikke rejses krav mod Andersen & Martini A/S på grund af tab, som følge af dispositioner truffet på baggrund af oplysningerne eller beregningerne. De viste bilmodeller kan være vist med ekstraudstyr, som ikke er inkluderet i priserne.​

Dine prisalarmer hos Andersen og Martini

Dine prisalarmer hos Andersen & Martini