Kia e-Soul - en funky elbil

Den funky elbil Kia e-Soul skiller sig ud på vejene, og man er garanteret en bil, som både tilbyder et funky design og en fantastisk køreoplevelse. 

Kia e-Soul Premium - fra 359.900 kr.

Få den fantastiske elbil Kia e-Soul i en ekstremt veludstyret Premium-udgave fra 359.990 kr. Se mere på kampagnesiden

Kia e-Soul har samme muligheder for motor og batteri som den ekstremt eftertragtede Kia e-Niro. Man kan kan derfor vælge en motor med lang rækkevidde (64 kWh) og en motor med standardrækkevidde (39,2 kWh). 

Kia e-Soul Kampagne

e-SOUL PREMIUM - FRA KUN 359.900 KR.

Lang rækkevidde - og bunker af udstyr!

 

Finansiering

Bilens pris

299.900 kr.

Variabel rente

1,99 %

Mdl. ydelse

3.379 kr.

Udbetaling (20%) 59.980 kr. 
Løbetid 84 mdr. 
Samlet kreditbeløb 239.920 kr. 
Samlede kreditomk. 43.868 kr.
ÅOP 66 5,0 % 
Samlet tilbagebetaling 283.788 kr.

Finansiering er beregnet som et eksempel, så det kan give dig et indtryk af, hvad bilen koster dig om måneden.

Kia Bilforsikring

Kia Bilforsikring er et samarbejde mellem Kia og Gjensidige Forsikring, som er et af Nordens største selskaber inden for skadesforsikring. Se fordelene ved en Kia bilforsikring nedenfor:

Forsikringspriser Kia e-Soul

Alder 18-20 år 21-23 år 24-29 år 30 år +
Pris pr. md. 965 kr./md. 881 kr./md. 481 kr./md. 465 kr./md.
Selvrisiko 10.000 kr. 5.000 kr. 5.000 kr 5.000 kr

Ovennævnte priser er inkl. alle afgifter og gebyrer. Der tages forbehold for prisændringer.

INGEN KILOMETERBEGRÆNSNING
samme lave pris, uanset hvor mange kilometer du kører om året

INGEN KRAV OM SKADEFRI KØRSEL
Du får den laveste pris fra dag 1

LÅNEBIL OG AUTORISERET VÆRKSTED
Ved reparation af dækningsberettigede skader *

GRATIS REPARATION AF STENSLAG
Stenslag på forruden repareres gratis på autoriseret værksted **

* Betingelser jf. A&M's lejekontrakt
** Hvis ruden ikke kan repareres, men skal skiftes, så gælder de alm. vilkår. Uddybende forklaringer og alm. vilkår kan ses her.

Kia i top på kvalitet

Kia for kvalitet

Kia står for kvalitet, og det har de flere år i træk bevist, ved at helt i toppen blandt alle bilmærker i USA i J.D. Powers omfattende kvalitetsundersøgelse. De står inde for kvaliteten på deres produkter, og tilbyder som intet andet bilmærke på markedet 7 års garanti. Derfor er det heller ikke nogen overraskelse, at Kia både i 2016, 2017 og 2020) vandt J.D. Powers kvalitetsundersøgelse (læs mere nedenfor).

Derudover imponerede Kia også de grundige bilanmeldere i Tyske AMS, hvor en Kia Sportage kørte 100.000 km uden én eneste fejl - som den første bil i bladets historie.

KIA kvalitet - 7 års garanti

Er en elbil det rigtige valg for mig?

Fordele og ulemper ved elbiler

Som ved de fleste komplekse køb, kræver det lidt forberedelse at vælge den rigtige motortype, så vi har her gjort det nemt og lavet arbejdet for dig.

Her kan du se de ofte stillede spørgsmål, få styr på de kolde facts og derved slippe af med myter og fordomme - så du kan nemmere træffe det rigtige valg.

Så klik her og se alle fordele og ulemper ved de populære elbiler.

KIA e-Soul opladning

Anmeldelser

Har du en Kia e-Soul? Så hjælp andre ved at skrive en bilanmeldelse her.

4,7
(3 anmeldelser)
Vis
Kia e-Soul

Kia e-Soul

Advance 204HK (2020)

Bent Stanley Madsen 

Albertslund 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 03-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Den adaptive fartpilot kombineret med vejbaneassistenten giver en helt anden og fantastisk køreoplevelse, navnlig på længere ture. Sæder og kabinens rummelighed gør bilen meget komfortabel. Dette er vores første EL-bil og det har været en rigtig god oplevelse.

Hvad kan forbedres?

Batteriets reelle rækkevidde ligger lidt lavt ift EU norm tallet.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia e-Soul

Kia e-Soul

Advance 204HK (2019)

Rolf Johansson 

Fårevejle 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 03-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Det er en rigtig god bil med alt det udstyr som burde være standard i alle biler. Indstigningshøjden er god da man ikke skal op eller ned, men bare sætte sig lige ind. Kører op til km 529 pr. opladning (Sommer ca. 28g) Vi havde Soul EV, som blev trafikskadet i marts 19, uden at vi kom det mindste til, vi kørte ca. 85 km blev på kørt bagfra med ca. 135 km i timen, vi fik ikke en skramme. Har altid haft en trailer, men her lægger vi sæderne ned er der plads til 3 transport poser af ca. 277 liter.

Hvad kan forbedres?

Bilen er ikke beskyttet mod hakning, det havde vi regnet med, (da Hyundai el-biler er), håber det kommer som en service bulletin. Bagagerummet er ikke så stort, lægger man et sæde ned bliver der rigtig god plads.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia e-Soul

Kia e-Soul

204HK (2021)

Bo Sommerlund 

Roskilde 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 29-03-2022

Hvad er godt ved bilen?

Det er lækkert med en elbil - jeg har ellers aldrig været begejstret for automatgear, men elektrisk fremdrift er fantastisk. Jeg overvejede lidt at tage et lån i huset og købe en Tesla, men udformningen af (det ikke eksisterende) instrumentbræt synes jeg ikke om. Og så er den alt for lav. Som en god ven sagde til mig: "Du er en gammel mand - du skal have en bil du sætter dig ind i og ikke en du sætter dig ned i." Ja, og så kan jeg godt lide designet (jeg overvejede engang at anskaffe en Fiat Punto, som har lidt den samme udformning - men så prøvekørte jeg den, og opgav tanken).

Hvad kan forbedres?

1. Når CruiseControl er aktiv virker motorbremsen - altså omformning af bevægelsesenergi til elektrisk energi (opladning af batteri). Jeg bruger meget at tage farten af bilen ved at løfte håndtaget under rattet, men med aktiv cruise control sker der intet - og opbremsningen forsinkes; der opleves som om biler kører hurtigere. 2. Bagenden af bilen bliver meget, meget hurtig beskidt fordi der opstår undertryk bag bilen. Måske kunne man montere en spoiler øverst på bilen henne over bagenden, således at der blev ledt en luftstrøm ned bag bilen. Som det er nu nærmest suges skidtet fra vejbanen op på bagenden. Dette er særlig markant ved våd vejbane.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Der er ingen anmeldelser for det valgte segment

Anmeldelser fra medier

Biltest: Kia e-Soul 64 kWh
"Virkelig, virkelig vellykket"
TEST: Kia's nye elbil
"Kias ny elbil deler vandene, men er et godt køb"
Test: Kia e-Soul
"Soul comes with a much-improved range."

Design

Den nye Kia e-Soul er en karakter for sig selv. Med dens futuristiske design har den en fremtoning, som i den grad skiller sig ud fra de andre biler på vejene.

KIA e-soul funky elbil
KIA e-Soul opladning
KIA e-soul front
KIA e-Soul automatgear
KIA e-Soul baglygter
KIA e-Soul touchskærm

Multimedia

I en Kia e-Soul er du bedre forbundet end nogensinde før - find vej, tilslut din telefon og styr din underholdning direkte via touchskærmen.

KIA e-Soul navigation

Navigationssystemet med 10'' touchskærm

Den nye Kia e-Soul kommer med en masse innovativt udstyr - deriblandt kan nævnes det smartdesignede navigationssystem, der som standard kommer med en 10,25” touchskærm. Det viser ruter, genveje og andre brugbare informationer.

Skærmen er også der, hvor du betjener Harman/Kardon premium-soundsystemet med otte højttalere og Clari-Fi™-teknologi. Med 7 års kortopdateringer er dit system altid opdateret.

Teknologi

Ved Kia e-Niro er der skabt en perfekt synergi mellem nyeste teknologi og minimum miljøbelastning. Det sikrer dig en ultimativ køreglæde og komfort i hverdagen, samtidig med en ren samvittighed.

Flere forskellige køreprogrammer

Førerne af Kia e-Soul kan med e-Souls Drive Mode Select-system tilpasse bilen til den ønskede kørestil eller vejforholdene. Førerne kan vælge mellem indstillingerne ”Normal”, ”Eco”, ”Eco+” og ”Sport".

De to Eco-indstillinger optimerer bilens rækkevidde ved hjælp af forskellige strømbesparende tiltag, og i indstillingen Sport øges responsen fra styretøjet og elmotoren, så bilens dynamiske køreegenskaber maksimeres. I indstillingen Normal er der en perfekt balance mellem optimering af rækkevidde og dynamiske egenskaber.

KIA e-Soul gear
KIA e-Soul head up display

8" head-up-display

Kia e-Soul fås et head-up-display, som på en elegant måde projicerer relevante kørselsinformationer op på forruden og dermed øger din sikkerhed og komfort.

På den måde får du køredata som eksempelvis bilens hastighed, sikkerhedsikoner og navigationsanvisninger lige i dit synfelt. 

Teknologisk køreglade

Kabinen i e-Soul har akustisk inspirerede former og teksturer, der skaber en komplet sanseoplevelse. Den nye e-Soul bibeholder diskanthøjttalerne, der kendetegner instrumentpanelet – en feature fra den tidligere generation af Soul, som er et eksempel på bilens kombination af cool design og ultimativ funktionalitet.

Bilen er også tilgængelig med en trådløs mobiltelefonoplader nederst på instrumentpanelet, opvarmede og ventilerede forsæder og et Harman Kardon-soundsystem i premiumklassen.

KIA e-Soul interiør

Sikkerhed

Kia e-Soul har de nyeste teknologier inden for sikkerhed, så du kan færdes trygt på vejen.

KIA e-Soul opbremsning

Intelligent regenererende opbremsning

Det regenererende bremsesystem gør det muligt for førerne at nedsætte bilens hastighed og genindvinde kinetisk energi med henblik på at maksimere rækkevidden og effektiviteten.

Førerne kan vælge mellem fem forskellige niveauer af regenererende opbremsning (ingen, 1-3 eller ”enkeltpedal”-indstilling), afhængigt af hvilket niveau af energigenindvinding du ønsker fra bremsesystemet. Hvis du vælger ”en-pedal-funktion”, kan du bremse ved blot at løfte foden fra speederen.

Det regenererende bremsesystem kan også automatisk tilpasse bremseeffekten, hvis det registrerer, at det forankørende køretøj sætter hastigheden ned, hvilket giver en mere komfortabel og afslappet kørsel.

Udstyrsmodeller

e-Soul

Prestige

 • Primært udstyr
 • På til 276 km
 • 39,2 kWh-batteripakke
 • 17" alufælge
 • Elektronisk P-bremse
 • Aut. Klimaanlæg
 • Sidepejle, el-justerbare m. varme
 • Elruder foran og bagved
 • Armlæn foran
 • Start/Stop-knap
 • 7" Audio Display
 • 7" Supervision instrument
 • SCC Adaptiv fartpilot
 • Dual LED-forlygter
 • Bakkamera m. dynamisk linjeføring
e-Soul

Upgrade

 • Primært udstyr udover Prestige
 • Op til 452 km
 • 64 kWH-batteripakke
 • 204 hk
 • Battery Heating System
 • Sædevarme foran
 • Læderrat m. varme
 • Varmepumpe
e-Soul

Premium

 • Primært udstyr udover Upgrade
 • 10,25" touch skærm m. navigation
 • Regnsensor
 • Parkeringssensor foran
 • Delkunstlædersæder
 • Aut. nedblændeligt bakspejl
 • Sidespejle m. blink
 • SUV Pack (Brede hjulkasser, sideskørter og bundskjold)

Der tages forbehold for udstyrsændringer og indtastningsfejl i udstyrslisterne.

Elbiler skal udsende kunstig motorlyd ved lav fart

Fra 1. juli 2019 skal alle nye elbiler udsende en kontinuerlig lyd på mindst 56 decibel, når de kører under 20 km/t. Det har EU besluttet.

Målet er at hjælpe blinde og svagtseende med bedre at kunne høre langsomtkørende elbiler og dermed undgå ulykker.

Den kunstigt frembragte motorlyd kan frakobles på nogle modeller. Men det skal gøres, hver gang bilen startes.

Det gælder også i Kia e-Soul, hvor systemet kaldes VESS (Virtual Engine Sound System).

KIA elektronisk motorlyd

Se elbiler på lager nu

FAQ Kia e-Soul

 • Man kan godt få træk på en Kia e-Soul, men kun fra og med modelår 2021 - og kun på biler med et 64,0 kWh-batteri. Det er ikke muligt at få godkendt trækket bagudrettet. Kia e-Soul må trække en anhænger med en vægt på op til 300 kg både med og uden bremse.

 • En Kia e-Soul skal til service 1 gang om året eller hver 15.000 km - alt efter, hvad der måtte komme først. 

  Læs mere om service af din Kia e-Soul her.

 • Rækkevidden for en Kia e-Soul er op til 276 km for udgaven med 39,2 kWh-batteri. Med 64 kWh-batteri kan den køre op til 452 km på en opladning. Se alle specifikationer her.

 • En Kia e-Soul kan fås fra omkring 260.000 kr. for udgaven med 136HK og 39,2 kWh-batteri. Modellen med 204HK og 64 kWh-batteri koster fra omkring 300.000 kr. pr. marts 2021. Se aktuelle priser og udstyrsniveauer her.

Oplad på en ladeboks fra Clever hjemme eller ude

Når du køber en Kia e-Soul hos Andersen & Martini, kan du vælge en Clever-ladeløsning. Det er en enkel og fleksibel løsning, hvor strømmen til din bil altid er lige ved hånden.

Opladning hjemme og ude

Med Clever Unlimited får du ubegrænset opladning til din nye elbil eller plugin-hybridbil – både hjemme og ude.

Clever installerer en ladeboks hos dig, så du kan køre afsted hver morgen med et fuldt opladet batteri. Samtidig får du fri adgang til hele Clevers netværk af offentlige ladestandere. 

Du betaler en fast månedlig abonnementspris, så du altid kender din kørselsøkonomi.

Se priser HER

Der vil være udgifter til installation af ladestander. Disse fremgår ofte af prislisterne. Køber du en brugt bil, så snak med din salgsrådgiver om de mulige løsninger for dig.

Clever opladning
Clever opladning

Opladning på Clevers netværk

Det skal altid være let at lade din el- eller hybridbil på farten. Clever Unlimited Network er til dig, der ønsker ubegrænset opladning i hele Clevers netværk, men som ikke har mulighed for at få en ladeboks installeret på din adresse - f.eks. hvis du bor i lejlighed i byen.

Med Clever Unlimited Network får du ubegrænset opladning på hele Clevers ladenetværk for en fast månedlig pris. Og med Clevers app (til iPhone og Android) kan du altid finde nærmeste ladestander. 

Se priser HER

Kontakt osUdfyld nedenstående og skriv evt. en besked omkring din henvendelse. Så vil vi komme tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Stil spørgsmålUdfyld nedenstående og stil dit spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning omkring dit bilkøb.

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Ansøg om lånUdfyld nedenstående for at sætte gang i processen, om at blive godkendt til et billån. Vi hjælper dig smertefrit igennem processen, så du sparer tid.

(UDEN din udbetaling)

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Bestil tilbudUdfyld nedenstående med den bil og udstyr, du ønsker tilbud på. Så vil vi komme tilbage til dig hurtigst muligt.

(du ønsker tilbud på)

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 24 timer, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Book en prøveturUdfyld nedenstående informationer, og så vil vi vende tilbage til dig med en bekræftelse på din booking. 

Tiderne er vejledende og vil først gælde, når de er bekræftet af Andersen & Martini.

Giv os din mening om din bilUdfyld nedenstående og vær med til at hjælpe andre med at træffe den rigtige beslutning. Du deltager ligeledes i en konkurrence om attraktive gavekort, hvor alle gyldige anmeldelser i perioden er med i lodtrækningen en  gang hver 4. måned