Kia e-Soul

Kia e-Soul - UDGÅET

Kia e-Soul er udgået af programmet i Danmark og udgår helt af produktion ved årsskiftet 23/24. 

Er du interesseret i et eksemplar af den funky elbil, der har lang rækkevidde, så vil du - hvis vi har biler på lager - kunne se dem nedenfor. 

Halvårlig CO2-ejerafgift: 340 kr. CO²: 0 g/km. Batteri: 39,2-64 kWh. Forbrug: 156-157 Wh/km. Forbrug og rækkevidde påvirkes bl.a. af kørestil og vejrforhold, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden. Rækkevidde: 276-452 km. Opladningstid under optimale ladeforhold v/normalopladning, 0-100%: 4,5-7 t. v. max ladeeffekt (10,5 kW); Hurtig-/lynopladning, 10-80%: 54 min. v. max ladeeffekt på 60-80 kW. Der tages forbehold for pris-, afgiftsændringer og trykfejl. Prisen er gældende, så længe lager haves.

Finansiering

Bilens pris

299.900 kr.

Variabel rente

3,49 %

Mdl. ydelse

3.555 kr.

Udbetaling (20%) 59.980 kr. 
Løbetid 84 mdr. 
Samlet kreditbeløb 239.920 kr. 
Samlede kreditomk. 58.645 kr.
ÅOP 66 6,6 % 
Samlet tilbagebetaling 298.565 kr.

Finansiering er beregnet som et eksempel, så det kan give dig et indtryk af, hvad bilen koster dig om måneden.

Kia Bilforsikring

Kia Bilforsikring er et samarbejde mellem Kia og Gjensidige Forsikring, som er et af Nordens største selskaber inden for skadesforsikring. Se fordelene ved en Kia bilforsikring nedenfor:

Forsikring-ikon

Forsikringspriser Kia e-Soul

Alder 18-20 år 21-23 år 24-29 år 30 år +
Pris pr. md. 1.031 kr. 948 kr. 515 kr. 498 kr.
Selvrisiko 10.000 kr. 5.000 kr. 5.000 kr 5.000 kr

Ovennævnte priser er inkl. alle afgifter og gebyrer. Der tages forbehold for prisændringer.

INGEN KILOMETERBEGRÆNSNING
samme lave pris, uanset hvor mange kilometer du kører om året

INGEN KRAV OM SKADEFRI KØRSEL
Du får den laveste pris fra dag 1

LÅNEBIL OG AUTORISERET VÆRKSTED
Ved reparation af dækningsberettigede skader *

GRATIS REPARATION AF STENSLAG
Stenslag på forruden repareres gratis på autoriseret værksted **

* Betingelser jf. A&M's lejekontrakt
** Hvis ruden ikke kan repareres, men skal skiftes, så gælder de alm. vilkår. Uddybende forklaringer og alm. vilkår kan ses her.

Kia i top på kvalitet

Kia for kvalitet

Kia står for kvalitet, og det har de flere år i træk bevist, ved at helt i toppen blandt alle bilmærker i USA i J.D. Powers omfattende kvalitetsundersøgelse. De står inde for kvaliteten på deres produkter, og tilbyder som intet andet bilmærke på markedet 7 års garanti. Derfor er det heller ikke nogen overraskelse, at Kia både i 2016, 2017 og 2020) vandt J.D. Powers kvalitetsundersøgelse (læs mere nedenfor).

Derudover imponerede Kia også de grundige bilanmeldere i Tyske AMS, hvor en Kia Sportage kørte 100.000 km uden én eneste fejl - som den første bil i bladets historie.

KIA kvalitet - 7 års garanti

Er en elbil det rigtige valg for mig?

Fordele og ulemper ved elbiler

Som ved de fleste komplekse køb, kræver det lidt forberedelse at vælge den rigtige motortype, så vi har her gjort det nemt og lavet arbejdet for dig.

Her kan du se de ofte stillede spørgsmål, få styr på de kolde facts og derved slippe af med myter og fordomme - så du kan nemmere træffe det rigtige valg.

Så klik her og se alle fordele og ulemper ved de populære elbiler.

Anmeldelser

Har du en Kia e-Soul? Så hjælp andre ved at skrive en bilanmeldelse her.

4,7
(3 anmeldelser)
Vis
Kia e-Soul

Kia e-Soul

Advance 204HK (2019)

Rolf Johansson 

Fårevejle 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 03-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Det er en rigtig god bil med alt det udstyr som burde være standard i alle biler. Indstigningshøjden er god da man ikke skal op eller ned, men bare sætte sig lige ind. Kører op til km 529 pr. opladning (Sommer ca. 28g) Vi havde Soul EV, som blev trafikskadet i marts 19, uden at vi kom det mindste til, vi kørte ca. 85 km blev på kørt bagfra med ca. 135 km i timen, vi fik ikke en skramme. Har altid haft en trailer, men her lægger vi sæderne ned er der plads til 3 transport poser af ca. 277 liter.

Hvad kan forbedres?

Bilen er ikke beskyttet mod hakning, det havde vi regnet med, (da Hyundai el-biler er), håber det kommer som en service bulletin. Bagagerummet er ikke så stort, lægger man et sæde ned bliver der rigtig god plads.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia e-Soul

Kia e-Soul

204HK (2021)

Bo Sommerlund 

Roskilde 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 29-03-2022

Hvad er godt ved bilen?

Det er lækkert med en elbil - jeg har ellers aldrig været begejstret for automatgear, men elektrisk fremdrift er fantastisk. Jeg overvejede lidt at tage et lån i huset og købe en Tesla, men udformningen af (det ikke eksisterende) instrumentbræt synes jeg ikke om. Og så er den alt for lav. Som en god ven sagde til mig: "Du er en gammel mand - du skal have en bil du sætter dig ind i og ikke en du sætter dig ned i." Ja, og så kan jeg godt lide designet (jeg overvejede engang at anskaffe en Fiat Punto, som har lidt den samme udformning - men så prøvekørte jeg den, og opgav tanken).

Hvad kan forbedres?

1. Når CruiseControl er aktiv virker motorbremsen - altså omformning af bevægelsesenergi til elektrisk energi (opladning af batteri). Jeg bruger meget at tage farten af bilen ved at løfte håndtaget under rattet, men med aktiv cruise control sker der intet - og opbremsningen forsinkes; der opleves som om biler kører hurtigere. 2. Bagenden af bilen bliver meget, meget hurtig beskidt fordi der opstår undertryk bag bilen. Måske kunne man montere en spoiler øverst på bilen henne over bagenden, således at der blev ledt en luftstrøm ned bag bilen. Som det er nu nærmest suges skidtet fra vejbanen op på bagenden. Dette er særlig markant ved våd vejbane.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia e-Soul

Kia e-Soul

Advance 204HK (2020)

Bent Stanley Madsen 

Albertslund 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 03-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Den adaptive fartpilot kombineret med vejbaneassistenten giver en helt anden og fantastisk køreoplevelse, navnlig på længere ture. Sæder og kabinens rummelighed gør bilen meget komfortabel. Dette er vores første EL-bil og det har været en rigtig god oplevelse.

Hvad kan forbedres?

Batteriets reelle rækkevidde ligger lidt lavt ift EU norm tallet.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Der er ingen anmeldelser for det valgte segment

Anmeldelser fra medier

Biltest: Kia e-Soul 64 kWh
"Virkelig, virkelig vellykket"
TEST: Kia's nye elbil
"Kias ny elbil deler vandene, men er et godt køb"
Test: Kia e-Soul
"Soul comes with a much-improved range."

Design

Den nye Kia e-Soul er en karakter for sig selv. Med dens futuristiske design har den en fremtoning, som i den grad skiller sig ud fra de andre biler på vejene.

KIA e-soul funky elbil
KIA e-Soul opladning
KIA e-soul front
KIA e-Soul automatgear
KIA e-Soul baglygter
KIA e-Soul touchskærm

Multimedia

I en Kia e-Soul er du bedre forbundet end nogensinde før - find vej, tilslut din telefon og styr din underholdning direkte via touchskærmen.

KIA e-Soul navigation

Navigationssystemet med 10'' touchskærm

Den nye Kia e-Soul kommer med en masse innovativt udstyr - deriblandt kan nævnes det smartdesignede navigationssystem, der som standard kommer med en 10,25” touchskærm. Det viser ruter, genveje og andre brugbare informationer.

Skærmen er også der, hvor du betjener Harman/Kardon premium-soundsystemet med otte højttalere og Clari-Fi™-teknologi. Med 7 års kortopdateringer er dit system altid opdateret.

Teknologi

Ved Kia e-Niro er der skabt en perfekt synergi mellem nyeste teknologi og minimum miljøbelastning. Det sikrer dig en ultimativ køreglæde og komfort i hverdagen, samtidig med en ren samvittighed.

Flere forskellige køreprogrammer

Førerne af Kia e-Soul kan med e-Souls Drive Mode Select-system tilpasse bilen til den ønskede kørestil eller vejforholdene. Førerne kan vælge mellem indstillingerne ”Normal”, ”Eco”, ”Eco+” og ”Sport".

De to Eco-indstillinger optimerer bilens rækkevidde ved hjælp af forskellige strømbesparende tiltag, og i indstillingen Sport øges responsen fra styretøjet og elmotoren, så bilens dynamiske køreegenskaber maksimeres. I indstillingen Normal er der en perfekt balance mellem optimering af rækkevidde og dynamiske egenskaber.

KIA e-Soul gear
KIA e-Soul head up display

8" head-up-display

Kia e-Soul fås et head-up-display, som på en elegant måde projicerer relevante kørselsinformationer op på forruden og dermed øger din sikkerhed og komfort.

På den måde får du køredata som eksempelvis bilens hastighed, sikkerhedsikoner og navigationsanvisninger lige i dit synfelt. 

Teknologisk køreglade

Kabinen i e-Soul har akustisk inspirerede former og teksturer, der skaber en komplet sanseoplevelse. Den nye e-Soul bibeholder diskanthøjttalerne, der kendetegner instrumentpanelet – en feature fra den tidligere generation af Soul, som er et eksempel på bilens kombination af cool design og ultimativ funktionalitet.

Bilen er også tilgængelig med en trådløs mobiltelefonoplader nederst på instrumentpanelet, opvarmede og ventilerede forsæder og et Harman Kardon-soundsystem i premiumklassen.

KIA e-Soul interiør

Sikkerhed

Kia e-Soul har de nyeste teknologier inden for sikkerhed, så du kan færdes trygt på vejen.

Intelligent regenererende opbremsning

Det regenererende bremsesystem gør det muligt for førerne at nedsætte bilens hastighed og genindvinde kinetisk energi med henblik på at maksimere rækkevidden og effektiviteten.

Førerne kan vælge mellem fem forskellige niveauer af regenererende opbremsning (ingen, 1-3 eller ”enkeltpedal”-indstilling), afhængigt af hvilket niveau af energigenindvinding du ønsker fra bremsesystemet. Hvis du vælger ”en-pedal-funktion”, kan du bremse ved blot at løfte foden fra speederen.

Det regenererende bremsesystem kan også automatisk tilpasse bremseeffekten, hvis det registrerer, at det forankørende køretøj sætter hastigheden ned, hvilket giver en mere komfortabel og afslappet kørsel.

Udstyrsmodeller

Prestige

 • Primært udstyr
 • Op til 276 km rækkevidde
 • 39,2 kWh-batteripakke
 • 17" alufælge
 • Elektronisk P-bremse
 • Aut. Klimaanlæg
 • Sidepejle, el-justerbare m. varme
 • Elruder foran og bagved
 • Armlæn foran
 • Start/Stop-knap
 • 7" Audio Display
 • 7" Supervision instrument
 • SCC Adaptiv fartpilot
 • Dual LED-forlygter
 • Bakkamera m. dynamisk linjeføring

Upgrade

 • Primært udstyr udover Prestige
 • Op til 452 km rækkevidde
 • 64 kWH-batteripakke
 • 204 hk
 • Battery Heating System
 • Sædevarme foran
 • Læderrat m. varme
 • Varmepumpe

Premium

 • Primært udstyr udover Upgrade
 • 10,25" touch skærm m. navigation
 • Regnsensor
 • Parkeringssensor foran
 • Delkunstlædersæder
 • Aut. nedblændeligt bakspejl
 • Sidespejle m. blink
 • SUV Pack (Brede hjulkasser, sideskørter og bundskjold)

Der tages forbehold for udstyrsændringer og indtastningsfejl i udstyrslisterne.

FAQ Kia e-Soul

 • Man kan godt få træk på en Kia e-Soul, men kun fra og med modelår 2021 - og kun på biler med et 64,0 kWh-batteri. Det er ikke muligt at få godkendt trækket bagudrettet. Kia e-Soul må trække en anhænger med en vægt på op til 300 kg både med og uden bremse.

 • En Kia e-Soul skal til service 1 gang om året eller hver 15.000 km - alt efter, hvad der måtte komme først. 

  Læs mere om service af din Kia e-Soul her.

 • Rækkevidden for en Kia e-Soul er op til 276 km for udgaven med 39,2 kWh-batteri. Med 64 kWh-batteri kan den køre op til 452 km på en opladning. Se alle specifikationer her.

 • En Kia e-Soul kan fås fra omkring 260.000 kr. for udgaven med 136HK og 39,2 kWh-batteri. Modellen med 204HK og 64 kWh-batteri koster fra omkring 300.000 kr. pr. marts 2021. Se aktuelle priser og udstyrsniveauer her.

Få en ladeboks derhjemme eller oplad din bil på farten

Når du køber en Kia e-Soul hos A&M, kan du vælge mellem enten en Norlys eller en Clever-ladeløsning. Begge løsninger er enkle og fleksible, men det er dit kørselsbehov og din opladningsmuligheder, der afgør, hvilken ladeløsning der er den rette for dig.

Opladning til dig der kan lade hjemme

Har du mulighed for at få installeret en ladeboks derhjemme, anbefaler vi en ladeløsning fra Norlys. Hos Norlys kan du selv vælge om du vil leje eller eje din Norlys ladeboks.

Lej ladeboksen: 2.495,- (normalpris 2.995,-)
Opladningsaftale inkl. leje: 199,- pr. md.
Forbrug: Afregnes via din elaftale.

Køb ladeboksen: 9.495 kr. (normalpris 9.995,-)
Opladningsaftale: 79,- pr. md.
Forbrug: Afregnes via din elaftale.
Spar 3.000 kr. hvis du i forvejen har en godkendt elinstallation/ladeboks.

Norlys ladestander

Prisen forudsætter at du har/skifter til en Norlys-elaftale, hvilket nemt kan gøres, i forbindelse med bestilling af din Norlys-ladeløsning.
Prisen er for en standard-installation. Ekstraomkostninger kan forekomme ved længere kabelføring, gravearbejde mm. 9 ud af 10 kunder har ikke behov for en udvidet installation.
Hvis du har en godkendt elinstallation i forvejen, koster opsætningen kun 6.500 kr. hvis du køber ladeboksen, og 0 kr. hvis du lejer ladeboksen.

Clever opladning

Opladning til dig der skal lade ude

Har du ikke mulighed for at få installeret en ladeboks derhjemme, anbefaler vi en ladeløsning fra Clever.

Hos Clever kan du nemlig både få en opladningsløsning til Danmarks største offentlige ladenetværk, og adgang til de mange lynladestationer.

Fast-pris abonnement
Grundabonnement til elbil: 799 kr./md. Ubegrænset opladning.

Priserne består af et grundabonnement + et variabelt, forbrugsbaseret energitillæg.
Abonnementet udbydes af Clever A/S. Læs mere på clever.dk/vilkaar.
Variabelt, forbrugsbaseret energitillæg: Hvis den gns. indkøbspris på el (dvs. spotpris inkl. moms, men ekskl. afgifter og tariffer) overstiger 0,89 kr./kWh, pålægges der et variabelt, forbrugsbaseret energitillæg i pågældende måned. Læs mere på clever.dk/energitillaeg.
Mindstepris: Afhænger af startdato og beregnes som 2 x abonnementspris + 2 x energitillæg.

Kontakt osUdfyld nedenstående og skriv evt. en besked omkring din henvendelse. Så vil vi komme tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Stil spørgsmålUdfyld nedenstående og stil dit spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning omkring dit bilkøb.

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Ansøg om lånUdfyld nedenstående for at sætte gang i processen, om at blive godkendt til et billån. Vi hjælper dig smertefrit igennem processen, så du sparer tid.

(UDEN din udbetaling)

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Bestil tilbudUdfyld nedenstående med den bil og udstyr, du ønsker tilbud på. Så vil vi komme tilbage til dig hurtigst muligt.

(du ønsker tilbud på)

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 24 timer, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Giv os din mening om din bilUdfyld nedenstående og vær med til at hjælpe andre med at træffe den rigtige beslutning. Du deltager ligeledes i en konkurrence om attraktive gavekort, hvor alle gyldige anmeldelser i perioden er med i lodtrækningen en  gang hver 4. måned