Ny KIA Optima - 2019 facelift

Pris fra: 329.999,-
Prisliste Brochure

KIA Optima

Hvorfor ligne alle de andre, når man kan skille sig ud? KIA Optima har fået et facelift, der gør bilen endnu mere strømlinet og sportslig. Med sit prisbelønnede design, der i dén grad får folk til at vende sig om på gaden, scorer KIA Optima topkarakter, når det gælder førstehåndsindtryk. Bilens sofistikterede teknologier, fantastisk komfort og sikkerhedsudstyr efterlader et uforligneligt førstehåndsindtryk, som man ikke glemmer. 

Varianter

KIA Optima fås som sedan og er en fantastisk firma- og familiebil på samme tid…

KIA Optima plug-in hybrid

KIA Optima plug-in-hybrid kombinerer det bedste fra begge verdener. Du har muligheden for at kun køre den, som en ren elbil på de mindre ture i hverdagen, men samtid har den rækkevidden, tophastigheden og fleksibiliteten fra en normal bil hvor der er behov for det.

- Samlet ydelse (Benzin+hybrid) 205 HK op til 66,7 km/l*(kun ved fuld opladning og første liter benzin)
- Op til 54 km rækkevidde på ren el, med hastighed op til 120 km/t
- Ladetid 0-100%: 5 timer med almindeligt 230V Stikkontakt
- Ladetid 0-100%: 2,5 time med ladeboks og ladestander 230V AC
- 7 års garanti - Batteripakke garanteres 70% kapacitet efter 7 års brug.

Pris fra kr. 329.999,-

KIA Optima SW plug-in hybrid

KIA Optima Plugin-in hybrid, som Sports Wagon. SW udgaven er til dig der vil have ekstra plads til familien. Der er et par væsentlige forskelle mellem den normale plug-in hybrid, og SW udgaven. SW udgaven har et større batteri og kører derfor flere km/l, derudover må den i modsætning til normale plug-in hybrider, trække op til 1500 kg.

- Samlet ydelse (Benzin+hybrid) 205 HK op til 66,7 km/l*(kun ved fuld opladning og første liter benzin)
- Op til 62 km rækkevidde på ren el, med hastighed op til 120 km/t
- Ladetid 0-100%: 6 timer med almindeligt 230V Stikkontakt
- Ladetid 0-100%: 3 timer med ladeboks og ladestander 230V AC
- 7 års garanti - Batteripakke garanteres 70% kapacitet efter 7 års brug.

Pris fra kr. 349.999,-

KIA Optima

I en KIA Optima er der taget højde for det meste uanset om det er design, teknologi eller komfort. Mulighederne for at tilpasse denne eksklusive bil til dig er uendelige og har du for eksempel lyst til luft og fornemmelsen af sommer kan bilen bestilles med panoramasoltag som strækker sig hen over bagsæderne.

Kabinen i KIA Optima er lige så imponerende, som dens betagende ydre med de mange højglanspolerede detaljer i satinkrom, der giver bilen et moderne og luksuriøst præg.

Pris fra kr. 298.979,-

kia optima sw stationcar variant 2019 facelift

KIA Optima SW

I den nye KIA Optima Sportswagon finder du det ultimative sted at stresse af og blive fyldt med glæde. At sidde bag rattet på den kompromisløse og sporty KIA Optima SW føles som at sidde på 1. klasse. Ren luksus og masser af benplads. Bilen bevæger sig ubesværet og maskulint hen ad vejene og giver en ægte high class følelse. 

Denne innovative, sporty og stilede model er velegnet til et komfortabelt liv på farten.

Pris fra kr. 313.979,-

KIA Optima GT

KIA Optima GT er klassens ypperste - og med sine 245 HK, i en 2,0 G-TDI, er det et kraftfuldt pragtværk.

Udover dens mange hestekræfter, rummer GT'en også et stilfuldt ydre. Alt dette kombineret giver dig en unik køreoplevelse, som sjældent er set.

GT'en er spækket med ekstaudstyr, samt en masse GT-feautures. Dette indebærer bl.a. 18" GT-alufælge, GT-udstødning, GT- for- og bagkofanger, GT-frontgrill og meget mere. 

Pris fra kr. 493.979,-

KIA optima gt variant

Er hybrid det rigtige valg for mig?

Fordele og ulemper ved hybrid

Som ved de fleste komplekse køb kræver det lidt forberedelse, at vælge den rigtige motortype, så vi har her gjort det nemt og lavet arbejdet for dig.

Her kan du se de ofte stillede spørgsmål, få styr på de kolde facts og slip af med myter og fordomme - træf det rigtige valg.

Så klik her og se alle fordele og ulemper ved de populære hybridbiler.

KIA i top på kvalitet

KIA for kvalitet

KIA står for kvalitet, og det har de flere år i træk bevist, ved at helt i toppen blandt alle bilmærker i USA i J.D. Powers omfattende kvalitetsundersøgelse. De står inde for kvaliteten på deres produkter, og tilbyder som intet andet bilmærke på markedet 7 års garanti.

Derudover imponerede KIA også de grundige bilanmeldere i Tyske AMS, hvor en KIA Sportage kørte 100.000 km uden én eneste fejl - Den første bil i bladets historie.

KIA bedst på kvalitet

Design

Detaljer, der får folk til at vende sig om på gaden.

Fokus på detaljen

Vores designere og ingeniører sætter en stor ære i at have fokus på selv den mindste detalje. Hver detalje i KIA Optima er nøje gennemtænkt og fremstillet meget omhyggeligt. Og det er det, der gør denne familiebil så enestående.

Hvis der overhovedet findes en opskrift på, hvordan man giver en bil "wauw"-faktor, så må det være KIA Optima, der ligger inde med den: Bilens stærke profil med en coupé-lignende taglinje kombineret med en bagklap og en kofanger med skarpe linjer er utvetydigt en forbedring af dette verdensklasse-design.

Teknologi

Optima – så har du alt inden for synsvidde med den ekstra store instrumentenhed.

kia optima phev display

Et højere teknologisk niveau…

KIA Optima er opgraderet til et højere teknologisk niveau og med sine intelligente systemer, arbejder den sammen med verden omkring dig – Alle betjeningselementer er placeret inden for din rækkevide, så du nemt kan have kontrol og komfort under kørslen.

Instrumentenhed har en 8" Touch skærm, der giver dig maksimal synlighed både om dagen og om natten, samt desuden bekvemme førerinformationer inklusive servicepåmindelser, kørecomputer, navigation, Apple CarPlay og meget andet.

Advanced Smart Cruise Control (ASCC)

Advanced Smart Cruise Control er et intelligent system, der via en radarsensor, der er monteret foran på bilen, overvåger afstanden til forankørende biler. Som en ekstra sikkerhed bremser bilen automatisk ned, hvis den forudindstillede afstand ikke opretholdes. 

kia optima ssc smart cruise control

kia optima lane follow assist LFA

Vognbaneassist

Det smarte Vognbaneassist system hjælper dig med at holde kursen. Dette revolutionerende system sikrer, at bilen bliver i vognbanen, hvis et uvagtsomt øjeblik skulle opstå. Systemet advarer dig og retter bilen op således, at den bliver, hvor den skal være.

Autonomous Emergency Braking (AEB)

Autonomous Emergency Braking systemet overvåget vha. sensorer og et kamera afstanden til andre biler. Hvis systemet registerer, at der er risiko for kollesion, advarer det automatisk chaufføren. Systemet bremser automatisk ned, hvis chaufføren ikke regagerer på advarslen, for helt eller til dels at undgå kollision. 

KIA optima EAB automatisk nødbremse emergensy brake

KIA optima BSD blind spot detection

Blind Spot Detection (BSD)

Blind Spot Detection systemet hjælper med at "holde øje" med alle dine blinde vinkler vha. en intelligent radarsensor. Systemet advarer dig automatisk, hvis en bil nærmer sig din blinde vinkler, via en blinkende advarelseslampe i dit sidstespejl. 

Køreglæde

Masser af teknologiske komfortløsninger som du kan nyde godt af…

Intelligente detaljer der gør glæde i hverdagen

Alt i KIA Optima er konstrueret til at give køreglæde og komfort – lige fra raffineret soft touch-finish som et gennemgående træk i hele kabinen til det ergonomisk designede instrumentpanel og utallige skjulte bonusser.

Kia optima kabine interiør

Motorer

Kompromisløs og velkørende - KIA Optima byder på den ulitmative køreoplevelse.

Motor

Den nye generation af motorer sikrer både reduceret brændstofsforbrug og CO2-emission.

Hybridmotor: 
- 2.0 GDI-Benzin + el, 205 hk, 6-trins DTC automatgear - 66,7 km/l - Træk 1.500 kg (samme for SW)

KIA Optima motor engine

KIA Optima anmeldelser

Gennemtænkte fremskridt

"Det ville være dumt ikke at overveje en KIA Optima SW"

Læs anmeldelsen
KIA Optima PHEV. Fremtidens KIA?

”det bedste fra begge verdener.”

Læs anmeldelsen
Test: KIA Optima SW PHEV 2.0 GDI 2017

"Den kommer nemlig ekstremt veludstyret til en fornuftig pris"

Læs anmeldelsen

Finansiering

Det kan være svært at finde rundt i alle de forskellige begreber, når man skal vælge finansiering i forbindelse med køb af ny bil.

Læs vores guide til at vælge den bedste bilfinansiering

ÅOP, kreditomkostninger, fast eller variabel rente?… Man kan hurtig blive forvirret over begreberne, når man undersøger, hvilken bilfinansiering man skal vælge. Derfor har vi lavet en komplet finansieringsguide, så du kan få styr på alle detaljerne. Så er du godt rustet til at finde det bedste og billigste billån for dig.

Forsikring

KIA har i samarbejde med Gjensidige Forsikring lavet et yderst fordelagtigt tilbud til dig, der køber en KIA Optima.

KIA Bilforsikring fra 5.195,-

Du får:

          Ansvar

        Kasko

        Retshjælp

        Selvrisiko 5.000 kr.

        Redningshjælp i udlandet

Den årlige pris for KIA Bilforsikring er 5.495 kr. for personer over 30 år, 6.095 kr. for personer ml. 24 og 29 år, 10.495 kr. for personer mellem 21 og 23 år og 11.495 kr. for personer mellem 18 og 20 år. Selvrisiko: 5000 kr. (10.000 kr. for personer ml. 18 og 20 år). Forsikringen stiger ikke ved blot én skade inden for 3 år. Prisen er ikke afhængig af bopæl/post nr. og ej heller kilometerbegrænset. Forsikringen gælder lige så længe, du har din KIA eller til aftalen opsiges (ved 2 skader eller flere inden for de sidste 3 år kan prisen stige). *Hvis ruden ikke kan repareres, men skal udskiftes, så gælder normale vilkår, som du kan læse mere om på www.gjensidige.dk/kia

Privatleasing

Find ud af hvilke modeller, der er til rådighed, prisen for førstegangsydelsen, og hvor meget den koster om måneden. 

KIa optima leasing
Læs meget mere om leasing af KIA Optima, og alle modellerne der er til rådighed, samt mulige tilkøb til leasingpakken.

Priserne er alene vejledende og er beregnet ud fra 36 måneder med 15.000 km pr. år.

KIA Optima på lager lige nu

Udstyrsmodeller

KIA Optima findes i to udgaver begge med masser af lækkert udstyr.

Se hele KIAs udstyrsordbog, hvis du er i tvivl om, hvordan de forskellige features fungerer.

Plug-in Hybrid

KIA Optima       Fra: 329.999 kr.
KIA Optima SW Fra: 349.999 kr.

 • 8" Navigationsanlæg med touch skærm
 • Luftdyser i bag
 • Sidespejle m. blink
 • Harman Kardon lydanlæg
 • Midterarmlæn foran & i bagsædet
 • 7 Airbags
 • Bakkamera
 • Regnsensor
 • ABS-bremser med EBD
 • Apple CarPlay & Android Auto
 • Supervision cluster farve
 • BAS (Brake Assist System)
 • Turn by Turn navigation i cluster
 • Sidespejle el-justerbare m. varme
 • ESC (Electronic Stability Control)
 • TomTom Live Services
 • Sidespejle el- indklappelige
 • ESS (Emergency Stop Signal)
 • Bluetooth
 • Sædevarme, forsæder
 • HAC (Hill Assist Control)
 • USB/AUX & Ipod indgang
 • Læderrat
 • IsoFix
 • Smart Key
 • Lædergearkop
 • HBA (High Beam Assist)
 • Eljusterbart føresæde med memory
 • Varme i rattet
 • LKAS (Lane Keep Assist System)
 • Memory på sidespejle
 • Stof & kunstlæder sæder
 • SLIF (Speed Limit Information Functi
 • Adaptiv BI-LED forlygter
 • Parkeringssensor for & bag
 • TPMS dæktrykskontrol
 • LED baglygter
 • Satin krom detaljer på kølergrill
 • VSM (Vehicle Stability Management)
 • Auto Light Control
 • Satin krom detaljer på dørhåndtag
 • EV Kørecomputer
 • Automatisk nedblændeligt bakspejl
 • Satin krom detaljer indvendigt
 • Virtuel motorlyd
 • Elektrisk P-bremse
 • Speciel Hybrid front grill
 • AEB (City/Interurban/Pedestrian)
 • El ruder for & bag
 • Speciel hybrid for kofanger
 • 17" Alufælge
 • Speciel hybrid bag kofanger
 • Klimaanlæg 2-zoner fuldautomatisk
 • Sideskørter
 • SCC (Smart Cruise Control)

Vision

KIA Optima       Fra: 298.979 kr.
KIA Optima SW Fra: 313.979 kr.
 • 7'' Navigationsanlæg
 • 2-zone klimaanlæg
 • Bakkamera
 • 16" alufælge
 • Bluetooth
 • Midterarmlæn foran
 • Blink i sidespejle
 • Elektrisk foldbare sidespejle
 • Regnsensor
 • Parkeringssensor, for og bag
 • LED kørelys
 • Piano black frontgrill
 • Sidespejle og dørhåndtag i bilens farve
 • Signatur kromliste
 • Static Bending light
 • Tågelygter
 • AUX, USB, iPOD indgang
 • Elruder for-og bag
 • Fartpilot m. speedlimiter
 • Højdejusterbar føresæde
 • Læderdetaljer på instrumentbord
 • Læderrat-og gearknop
 • Sædevarme
 • Ratbetjent audioanlæg
 • 7 airbags
 • IsoFix
 • BAS (Brake Assist System)
 • LKAS ( Lane Limit Information Function)
 • ECS (Electronic Stability Control)
 • ESS (Emergency Stop signal)
 • HAC (Hill Assist System)
 • VSM (Vehicle Stability Management)
 • Sorte high gloss interiørdetaljer instrumentpanel
 • ECO Dynamics Vision Advance
 • Eco gearskifteindikator
 • Elektronisk servostyring
 • TPMS Dæktrykskontrol
 • ISG (Idle Stop & Go)
 • Kørecomputer m. eco gearskifteindikator

Advance

KIA Optima       Fra: 323.979 kr.
KIA Optima SW Fra: 338.979 kr.

Udstyr udover Vision:

 • 17" alufælge
 • Dørbeklædning m, kunstlæder
 • Supervision cluster m. farvedisplay
 • High glossy sorte detaljer indvendigt
 • Dynamisk kurvelys
 • Remote Window Control
 • Forlygtespuler
 • Satin krom detaljer indvendigt
 • HID adaptive xenon forlygter
 • Stof & kunstlæder sæder
 • LED baglygter
 • 2 personlige lamper i loft bagerst
 • LED tågelygter foran
 • Satin krom detaljer på dørhåndtag
 • Satin krom detaljer på kølergrill
 • Satin krom indlæg i sideskørter

GT-Line

KIA Optima       Fra: 358.979 kr.
KIA Optima SW Fra: 383.979 kr.

Udstyr udover Advance:

 • 8" Navigationsanlæg m. touchskærm
 • 18" alufælge
 • Harman Kardon lydanlæg
 • Apple CarPlay & Android Auto
 • Wireless Phone Charger (kun DCT)
 • Smart Key
 • Eljusterbart føresæde m. memory
 • Memory på sidespejle
 • Smart Park Assist System (SPAS)
 • Mood belysning foran
 • Solgardiner i bagdøre
 • GT-Line front grill
 • GT-Line for kofanger (uden tågelygter)
 • GT-Line bag kofanger
 • GT-Line udstødning
 • GT-Line sideskørte
 • GT-Line LED baglygter
 • GT-Line D-formet rat
 • GT-Line læderkabine
 • GT-Line sort loftsbeklædning
 • GT-Line alupedaler
 • GT-Line bremseskiver (større)

 

GT

KIA Optima  GT     Fra: 493.979 kr.
KIA Optima GT SW Fra: 523.979 kr.

 • Adaptiv BI-LED forlygter
 • Auto Light Control
 • 8" Navigationsanlæg m. touch skærm
 • ABS-bremser med EBD
 • Forlygtespuler
 • Automatisk nedblændeligt bakspejl
 • Apple CarPlay m. stemmestyring
 • BAS (Brake Assist System)
 • LED baglygter
 • Bakkamera
 • Bluetooth*
 • Elektrisk P-bremse
 • Memory på sidespejle
 • Eljusterbart føresæde m. memory
 • Forberedt til Android Auto
 • ESC (Electronic Stability Control)
 • Satin krom detaljer på dørhåndtag
 • Elruder foran & bagved
 • Harman Kardon lydanlæg
 • ESS (Emergency Stop Signal)
 • Satin krom detaljer på kølergrill
 • Fartpilot m. speedlimiter
 • Kørecomputer m. eco gearskifteindikator
 • HAC (Hill Assist Control)
 • Sidespejle el-justerbare m. varme
 • ISG (Idle Stop & Go)
 • TomTom Live Services
 • HBA (High Beam Assist)
 • Sidespejle el- indklappelige m. blink
 • Klimaanlæg 2-zoner fuldautomatisk
 • Turn by Turn navigation i cluster
 • LKAS (Lane Keep Assist System)
 • Luftdyser bagved
 • USB/AUX & iPod indgang
 • IsoFix
 • Midterarmlæn foran
 • Wireless Phone Charger (kun DCT)*
 • SLIF (Speed Limit Information Function)
 • Regnsensor
 • TPMS dæktrykskontrol
 • Smart Key
 • VSM (Vehicle Stability Management)
 • Solgardiner i bagdøre
 • 7 Airbags
 • SPAS Smart Park Assist System
 • Sædevarme, forsæder & bagsæder
 • Varme i rattet

 • GT-feautures:
 • GT front grill
 • GT udstødning
 • GT D-formet læderrat
 • GT alupedaler
 • GT for kofanger (uden tågelygter)
 • GT Sports supervision cluster farve
 • GT LED baglygter
 • GT bremseskiver (større)
 • GT bag kofanger
 • GT sideskørte
 • GT sort loftsbeklædning
 • GT Elektronic Sound Generator
 • GT røde bremsekalibrer
 • GT Elektronisk styret undervogn "Sachs"
 • GT 18" Alufælge

Kontakt kundecenter
på hovednummer

+45 36 93 10 00

De oplysninger og priser, der fremgår af denne side, er alene vejledende. Nærværende priser er ikke tilbud. Andersen & Martini tager forbehold for fejl og mangler i oplysningerne. Der kan derfor ikke rejses krav mod Andersen & Martini A/S på grund af tab, som følge af dispositioner truffet på baggrund af oplysningerne eller beregningerne. De viste bilmodeller kan være vist med ekstraudstyr, som ikke er inkluderet i priserne.​

Dine prisalarmer hos Andersen og Martini

Dine prisalarmer hos Andersen & Martini