Den nye Kia Sorento - Vinder af Det Gyldne Rat

Den nye Kia Sorento er en af markedets rummelige SUV'er med plads til op til 7 personer. I november 2020 modtog hybridudgaven prisen “Das Goldene Lenkrad” - Det Gyldne Rat - i kategorien "Store SUV'er". Den anerkendte tyske bilpris tildeles hvert år af AUTO BILD og BILD am SONNTAG. Den nye Sorento har desuden fået de maksimale 5 stjerner i Euro NCAP's sikkerhedstest.

Se forskellen på den nye og den forrige Sorento
Se videotest af Kia Sorento Plug-in Hybrid

Ny Kia Sorento - Tilbud og kampagner

Kia Sorento Plug-in Hybrid - fra kun 448.407 kr.

Den nye Kia Sorento byder på en helt unik kombination af komfort og køreglæde - og nu kan du få den fra kun 448.407 kr. for den attraktive Plug-in Hybrid-udgave.

I udstyrsmodellen Prestige får du blandt MEGET andet 19" Alufælge, Adaptiv fartpilot og 12,2" digital instrumentering. Læs mere om bilen HER

Vil du have dieseludgaven af Sorento, starter priserne ved kr. 549.900 kr., mens HEV-udgaven (hybrid uden ledning) fås fra kr. 609.900 kr. 

Kia Sorento Kampagne

SORENTO PHEV  PRESTIGE - FRA KUN 448.407 KR. 

Bunker af plads og udstyr!

Finansiering

Bilens pris

448.407 kr.

Variabel rente

0,99 %

Mdl. ydelse

4.792 kr.

Udbetaling (20%) 89.682 kr. 
Løbetid 84 mdr. 
Samlet kreditbeløb 358.725 kr. 
Samlede kreditomk. 43.743 kr.
ÅOP 3,5
Samlet tilbagebetaling 402.468 kr.

Finansiering er beregnet som et eksempel, så det kan give dig et indtryk af, hvad bilen koster dig om måneden.

Kia Bilforsikring

Kia Bilforsikring er et samarbejde mellem Kia og Gjensidige Forsikring, som er et af Nordens største selskaber inden for skadesforsikring. Se fordelene ved en Kia bilforsikring nedenfor:

Forsikringspriser Kia Sorento

Alder 18-20 år 21-23 år 24-29 år 30 år +
Pris pr. md. Ikke muligt Ikke muligt 723 kr. 690kr.
Selvrisiko - - 5.000 kr. 5.000 kr.

Ovennævnte priser er inkl. alle afgifter og gebyrer. Der tages forbehold for prisændringer.

INGEN KILOMETERBEGRÆNSNING
samme lave pris, uanset hvor mange kilometer du kører om året

INGEN KRAV OM SKADEFRI KØRSEL
Du får den laveste pris fra dag 1

LÅNEBIL OG AUTORISERET VÆRKSTED
Ved reparation af dækningsberettigede skader *

GRATIS REPARATION AF STENSLAG
Stenslag på forruden repareres gratis på autoriseret værksted **

* Betingelser jf. A&M's lejekontrakt
** Hvis ruden ikke kan repareres, men skal skiftes, så gælder de alm. vilkår. Uddybende forklaringer og alm. vilkår kan ses her.

Kia Sorento Plug-in Hybrid

Den store 7-sæders SUV Kia Sorento Plug-in Hybrid har en elektrisk rækkevidde på op til 57 km på en enkelt opladning af dens 13,8 kWh batteripakke (WLTP).

Den kører op til 57 km på en enkelt opladning (op til 70 km ved ren bykørsel), før den turboladede benzinmotor starter op. En sådan rækkevidde bevirker, at langt de fleste pendlere er i stand til gennemføre deres daglige tur til og fra arbejde helt emissionsfrit.

Bilen kommer med 4-hjulstræk som standard og i fællesskab producerer el- og benzinmotorerne imponerende 265 HK og 350 Nm drejningsmoment, hvilket gør den til den mest kraftfulde Sorento, der nogensinde er solgt i Europa.

Kia Sorento

Kia i top på kvalitet

Kia for kvalitet

Kia står for kvalitet, og det har de flere år i træk bevist, ved at helt i toppen blandt alle bilmærker i USA i J.D. Powers omfattende kvalitetsundersøgelse. De står inde for kvaliteten på deres produkter, og tilbyder som intet andet bilmærke på markedet 7 års garanti. Derfor er det heller ikke nogen overraskelse, at Kia både i 2016, 2017 og 2020) vandt J.D. Powers kvalitetsundersøgelse (læs mere nedenfor).

Derudover imponerede Kia også de grundige bilanmeldere i Tyske AMS, hvor en Kia Sportage kørte 100.000 km uden én eneste fejl - som den første bil i bladets historie.

KIA kvalitet - 7 års garanti

Anmeldelser

First World Testdrive: KIA Sorento
"Velkørende og alsidig luksus-SUV"
Kia Sorento review
"...en cool kolos"
Kia Sorento-test
"Komfort og plads er i højsædet"

Design

Den fantastiske siddehøjde, skarpe udstråling og frembrusende attitude sikrer, at du bestemmer i trafikken.

1/1

Multimedia

I en Kia Sorento er du altid forbundet - find vej, tilslut din telefon og styr din underholdning direkte på touchskærmen.

Skærm

Højteknologiske infotainmentfeatures

Sorento er den mest højteknologiske bil nogensinde fra Kia, og det skyldes en række teknologier, der forbedrer sikkerheden, opkoblingsmulighederne og infotainmentsystemets features. 

Afhængigt af bilens specifikationer er kabinen udstyret med Kias nyeste infotainmentsystem med 10,25" touchscreen med audio-visuel navigation og en ny 12,3" digital instrumentenhed i høj opløsning. Tilsammen giver de to digitale displays føreren helt tydelige informationer.

Et 8,0" audiosystem er standard, mens alle infotainmentsystemer muliggør integrering af smartphones med Apple CarPlay™ og Android Auto™.

Masser af opkoblingsmuligheder

Infotainmentsystemet omfatter Bluetooth-smartphoneopkobling til to telefoner på samme tid, og personerne på forsæderne kan også tilslutte deres bærbare apparater via to USB-porte.

Passagererne på anden sæderække har adgang til to USB-opladningsporte, der er integreret i forsæderyglænene - og en tredje USB-port på bagsiden af midterkonsollen.

De to passagerer på tredje sæderække har deres egne opladningsporte, så alle syv personer i bilen kan oplade deres bærbare apparater.

Opkoblingsmuligheder

Teknologi

Kia Sorento kommer med nyudviklet teknologi og markedets mest avanceret udstyr, som gør dig glad hver gang, du bruger din bil

Kia Sorento

Forbedret i terræn

Den nye Kia Sorento har forbedrede præstationer i alle typer terræn i forhold til forgængermodellerne på grund af en ny Terrain-køreindstilling. I kombination med firehjulstræk (ekstraudstyr) betyder Terrain-køreindstillingen, at Sorento præsterer bedre i mudder, sne og sand.

Terrain-køreindstillingen styrer bilens elektroniske stabilitetskontrol (ESC), som er standardudstyr, og fordelingen af drejningsmoment til alle fire hjul.

Den tilpasser også gearkassens skiftetidspunkter for at hjælpe bilen med at finde og opretholde vejgreb i en række forskellige kørselssituationer.

Banebrydende lydteknologi

Kia Sorento er banebrydende inden for lydteknologi.

Enhver lydkilde bliver til en komplet surroundsound-oplevelse gennem et kraftfuldt BOSE-anlæg med hele 12 højttalere og en ekstern forstærker.

Tilvælg det fantastiske lydanlæg, og gør dine køreture til en lydoplevelse udover det sædvanlige!

BOSE-anlæg
Kia Sorento 7 sæder

Plads til alle

Uanset om du skal have hele familien med på skiferie, eller om bilen skal fyldes med mountainbikes - så er Kia Sorento noget for dig.

Kia Sorento's unikke sædekombination gør det muligt for dig at styre præcis, hvordan den skal indrettes, alt efter hvad der skal transporteres.

Den midterste sæderække er justérbar, og den kan skydes frem og tilbage. Du kan tilpasse den efter dine behov, alt efter om du vil have ekstrem benplads eller har brug for ekstra plads i bagagerummet.

Sorento's 7 sæder, med masser af komfort, gør det muligt at transportere 7 voksne i en luksuriøs og behagelig tilstand, hvilket sjældent er set i denne klasse. 

Sikkerhed

Kia Sorento byder på et højere niveau af aktiv og passiv sikkerhed end mange af konkurrenterne takket være det store udbud af førerassistentsystemer

Avancerede førerassistentsystemer

Sorento byder på et højere niveau af aktiv og passiv sikkerhed end mange af konkurrenterne takket være det store udbud af førerassistentsystemer.

Kias ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) hjælper med at reducere mange af de risici og den stress, som er forbundet med kørsel, og systemerne beskytter personerne i bilen og andre trafikanter på enhver køretur.

Avancerede førerassistentsystemer
Multikollisions-bremsesystem

Multikollisions-bremsesystem

Et af de mange sikkerhedssystemer, den nye Sorento er udstyret med, er Kias første multikollisionsbremsesystem, som hjælper Sorento med at minimere risikoen for sekundære kollisioner.

Systemet aktiverer automatisk bremserne, hvis bilens airbags er blevet udløst efter en kollision, og beskytter dermed personerne i bilen mod sekundære frontal- eller sidekollisioner.

Blindvinkelkamera

Kia Sorento fås med det nye banebrydende Blind-Spot View Monitor-teknologi (BVM) - altså blindvinkelkamera. Teknologien er designet som et ”ekstra sæt øjne” til føreren for at øge sikkerheden ved at eliminere førerens blinde vinkel i både højre og venstre side. 

Sorento er den første Kia-model i Europa, der tilbyder denne avancerede assistentfunktion. BVM er tilknyttet bilens blinklys, og forbedrer førerens udsyn på hver side af bilen ved motorvejskørsel. Det viser et videofeed til venstre eller højre for instrumentklyngen, hvis føreren indikerer at skifte bane med et andet køretøj skjult i den blinde vinkel.

Teknologien er standard i Premium-versionen, men kan også fås som ekstraudstyr til Upgrade-versionen som en del af en teknik-pakke. 

Blindvinkelkamera

Udstyrsmodeller

Kia Sorento

Prestige

 • Primært udstyr
 • 17" alufælge (PHEV: 19")
 • Automatgear
 • Adaptiv fartpilot
 • Dårhåndtag i Krom
 • Paddleshifters i rattet
 • Varme i forsæder og rat
 • Udvidet vejbaneassistent
 • Udvidet nødbremse
 • Træthedsregistrering
 • Bakkamera m. dynamisk guideline
 • El-foldbare sidespejle med varme
 • LED-for- og baglygter
 • LED-kørelys
 • Sidespejle, el-foldbare
 • Armlæn, for
 • Klimaanlæg m. 2 zoner & aut. anti-dug
 • Digital instrumentering
Kia Sorento

Upgrade

 • Primært udstyr udover Prestige
 • 18" alufælge
 • BI-LED projektions forlygter
 • Mørktonede ruder (Privacy glass)
 • El-førersæde
 • Multifunktionel smartkey
 • Lændestætte, el-justerbart
 • Varme i bagsæder
 • 10,25" touchskærm m. navigation
 • Trådløs oplading af smartphone*
 • Aktiv blindvinkel assistent
 • Udvidet kørselsassistent ved motorvejskørsel (HDA)
 • *Kun kompatible telefoner
Kia Sorento

Premium

 • Primært udstyr udover Upgrade
 • 19" alufælge
 • Lædersæder
 • Memory-førersæde
 • Rullegardin i sideruder
 • Bose-lydanlæg
 • Alu-pedaler
 • Ambient belysning i kabinen
 • Blindvinkelkamera
 • 360 graders kamera-assistent
 • Head up-display
 • Fjernbetjent parkeringsassistent (RSPA)

Der tages forbehold for udstyrsændringer og indtastningsfejl i udstyrslisterne.

FAQ Kia Sorento

 • Det afhænger af, hvilken motor/model, der er tale om. Det gælder dog for alle modeller, at de må trække en anhænger på op til 750 kg, hvis den ikke har bremse. Har anhængeren bremse, må Sorento Hybrid trække 1.650 kg - Sorento Plug-in Hybrid må trække 1.500 kg, mens Sorento i dieseludgaven må trække 2.500 kg. 

 • For en Kia Sorento gælder følgende serviceintervaller: 

  Kia Sorento (hybrid/plug-in Hybrid): 1 år/15.000 km.
  Kia Sorento (diesel): 2 år/30.000 km. 

  Læs mere om service af din Kia Sorento her.

   

 • Hvor langt en Kia Sorento kører på literen, afhænger af, hvilken motor bilen er udstyret med: 

  - 2.2 CRDI (diesel): Op til 14,7 km/l
  - 1.6 T-GDI (benzin) Plug-in Hybrid: Op til 62,5 km/l
  - 1.6 T-GDI (benzin)  Hybrid: Op til 14,7 km/l

  Klik på modellerne for at se alle forbrugstal.

 • En Kia Sorento Hybrid koster fra omkring 600.000 kr., mens en Kia Sorento Plug-in Hybrid fås fra i omegnen af 400.000 kr. Dieseludgaven koster fra omkring 550.000 kr. 

  Se alle aktuelle priser og udstyrsniveauer her: 
  - Sorento Hybrid
  - Sorento Plug-in Hybrid
  - Sorento diesel

Få en Clever-ladeboks eller oplad din bil på farten

Når du køber en Kia el- eller hybridbil hos Andersen & Martini, kan du vælge en Clever-ladeløsning. Det er en enkel og fleksibel løsning, hvor strømmen til din bil altid er lige ved hånden.

Opladning hjemme

Med Clever Unlimited får du ubegrænset opladning til din nye elbil eller plugin-hybridbil – både hjemme og ude.

Clever installerer en ladeboks hos dig, så du kan køre afsted hver morgen med et fuldt opladet batteri. Samtidig får du fri adgang til hele Clevers netværk af offentlige ladestandere. 

Du betaler en fast månedlig abonnementspris, så du altid kender din kørselsøkonomi.

Pris, elbil: 749 kr./md
Pris, plug-in-hybrid: 369 kr./md. 

Der vil være udgifter til installation af ladestander. Disse fremgår ofte af prislisterne. Køber du en brugt bil, så snak med din salgsrådgiver om de mulige løsninger for dig.

Clever opladning
Clever opladning

Opladning på Clevers netværk

Det skal altid være let at lade din el- eller hybridbil på farten. Clever Unlimited Network er til dig, der ønsker ubegrænset opladning i hele Clevers netværk, men som ikke har mulighed for at få en ladeboks installeret på din adresse - f.eks. hvis du bor i lejlighed i byen.

Med Clever Unlimited Network får du ubegrænset opladning på hele Clevers ladenetværk for en fast månedlig pris. Og med Clevers app (til iPhone og Android) kan du altid finde nærmeste ladestander. 

Pris, elbil: 625 kr./md
Pris, plug-in-hybrid: 245 kr./md. 

Kontakt osUdfyld nedenstående og skriv evt. en besked omkring din henvendelse. Så vil vi komme tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Stil spørgsmålUdfyld nedenstående og stil dit spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning omkring dit bilkøb.

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Bestil tilbudUdfyld nedenstående med den bil og udstyr, du ønsker tilbud på. Så vil vi komme tilbage til dig hurtigst muligt.

(du ønsker tilbud på)

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 24 timer, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Book en prøveturUdfyld nedenstående informationer, og så vil vi vende tilbage til dig med en bekræftelse på din booking. 

Tiderne er vejledende og vil først gælde, når de er bekræftet af Andersen & Martini.

Ansøg om lånUdfyld nedenstående for at sætte gang i processen, om at blive godkendt til et billån. Vi hjælper dig smertefrit igennem processen, så du sparer tid.

(UDEN din udbetaling)

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.