Ny KIA Sorento

Ny KIA Sorento - priserne er på plads

Den nye Sorento lander hos Andersen & Martini i slutningen af 2020/starten af 2021 - men allerede nu er priserne på plads: Indstigningsmodellen bliver en 2,2-liters dieselmotor med 2WD og Prestige-udstyr til kr. 564.000 kr. 
Hybrid-versionen vil kunne fås fra kr. 604.000 kr. .- ligeledes med Prestige-udstyr. Priserne er udregnet ud fra de nuværende afgiftsregler. Inden årsskiftet forventer importøren at kunne tilføje en plug-in-hybrid til modelprogrammet.

Den store og rummelige KIA Sorento byder på en helt unik kombination af komfort, køreglæde og bliver endnu mere attraktiv end nogensinde før. Den nye model er en HELT ny bil, men med samme plads og fleksibilitet som den gamle udgave. Sorento bliver en af markedets mest alsidige og rummelige SUV'er med tre sæderækker og plads til op til 7 personer. 

Den nye KIA Sorento HEV modtog i november 2020 prisen “Das Goldene Lenkrad 2020” - Det Gyldne Rat. Den anerkendte tyske bilpris tildeles hvert år af AUTO BILD og BILD am SONNTAG.

Finansiering

Bilens pris

564.000 kr.

Variabel rente

1,49 %

Mdl. ydelse

6.113 kr.

Udbetaling (20%) 112.800 kr. 
Løbetid 84 mdr. 
Samlet kreditbeløb 451.200 kr. 
Samlede kreditomk. 62.214 kr.
ÅOP 66 3,8
Samlet tilbagebetaling 513.414 kr.

Finansiering er beregnet som et eksempel, så det kan give dig et indtryk af, hvad bilen koster dig om måneden.

KIA Bilforsikring

KIA Bilforsikring er et samarbejde mellem KIA og Gjensidige Forsikring, som er Norges største selskab inden for skadesforsikring. Se fordelene ved en KIA bilforsikring nedenfor:

INGEN KILOMETERBEGRÆNSNING
samme lave pris, uanset hvor mange kilometer du kører om året

INGEN KRAV OM SKADEFRI KØRSEL
Du får den laveste pris fra dag 1

LÅNEBIL OG AUTORISERET VÆRKSTED
Ved reparation af dækningsberettigede skader *

GRATIS REPARATION AF STENSLAG
Stenslag på forruden repareres gratis på autoriseret værksted **

** Hvis ruden ikke kan repareres, men skal skiftes, så gælder de alm. vilkår. Uddybende forklaringer og alm. vilkår kan ses her.

Forsikringspriser KIA Picanto
18-20 år 21-23 år 24-29 år 30 år +
965 kr./md. 715 kr./md. 323 kr./md. 315 kr./md.
Selvrisiko
18-20 år 10.000 kr.
21-23 år 5.000 kr.
24-29 år 5.000 kr.
30 år + 5.000 kr.

KIA i top på kvalitet

KIA for kvalitet

KIA står for kvalitet, og det har de flere år i træk bevist, ved at helt i toppen blandt alle bilmærker i USA i J.D. Powers omfattende kvalitetsundersøgelse. De står inde for kvaliteten på deres produkter, og tilbyder som intet andet bilmærke på markedet 7 års garanti. Derfor er det heller ikke nogen overraskelse, at KIA både i 2016, 2017 og 2020) vandt J.D. Powers kvalitetsundersøgelse (læs mere nedenfor).

Derudover imponerede KIA også de grundige bilanmeldere i Tyske AMS, hvor en KIA Sportage kørte 100.000 km uden én eneste fejl - som den første bil i bladets historie.

KIA kvalitet - 7 års garanti

Anmeldelser

(Tidligere model)

Flagskib med mange muligheder
"...temmelig luksuøs cruiser..."
Kia Sorento review
"Comfortable ... with a spacious interior"
Kia Sorento - in-depth review
"I would shortlist it"

Design

Den fantastiske siddehøjde, skarpe udstråling og frembrusende attitude sikrer, at du bestemmer i trafikken.

1/1

Multimedia

I en KIA Sorento er du altid forbundet - find vej, tilslut din telefon og styr din underholdning direkte på touchskærmen.

Højteknologiske infotainmentfeatures

Sorento er den mest højteknologiske bil nogensinde fra KIA, og det skyldes en række teknologier, der forbedrer sikkerheden, opkoblingsmulighederne og infotainmentsystemets features. 

Afhængigt af bilens specifikationer er kabinen udstyret med KIAs nyeste infotainmentsystem med 10,25" touchscreen med audio-visuel navigation og en ny 12,3" digital instrumentenhed i høj opløsning. Tilsammen giver de to digitale displays føreren helt tydelige informationer.

Et 8,0" audiosystem er standard, mens alle infotainmentsystemer muliggør integrering af smartphones med Apple CarPlay™ og Android Auto™.

Masser af opkoblingsmuligheder

Infotainmentsystemet omfatter Bluetooth-smartphoneopkobling til to telefoner på samme tid, og personerne på forsæderne kan også tilslutte deres bærbare apparater via to USB-porte.

Passagererne på anden sæderække har adgang til to USB-opladningsporte, der er integreret i forsæderyglænene - og en tredje USB-port på bagsiden af midterkonsollen.

De to passagerer på tredje sæderække har deres egne opladningsporte, så alle syv personer i bilen kan oplade deres bærbare apparater.

Teknologi

KIA Sorento kommer med nyudviklet teknologi og markedets mest avanceret udstyr, som gør dig glad hver gang, du bruger din bil

Forbedret i terræn

Den nye KIA Sorento har forbedrede præstationer i alle typer terræn i forhold til forgængermodellerne på grund af en ny Terrain-køreindstilling. I kombination med firehjulstræk (ekstraudstyr) betyder Terrain-køreindstillingen, at Sorento præsterer bedre i mudder, sne og sand.

Terrain-køreindstillingen styrer bilens elektroniske stabilitetskontrol (ESC), som er standardudstyr, og fordelingen af drejningsmoment til alle fire hjul.

Den tilpasser også gearkassens skiftetidspunkter for at hjælpe bilen med at finde og opretholde vejgreb i en række forskellige kørselssituationer.

Banebrydende lydteknologi

KIA Sorento er banebrydende inden for lydteknologi.

Enhver lydkilde bliver til en komplet surroundsoundoplevelse gennem et kraftfuldt BOSE-anlæg med hele 12 højttalere og en ekstern forstærker.

Tilvælg det fantastiske lydanlæg, og gør dine køreture til en lydoplevelse udover det sædvanlige!

Plads til alle

Uanset om du skal have hele familien med på skiferie, eller om bilen skal fyldes med mountainbikes - så er KIA Sorento noget for dig.

KIA Sorento's unikke sædekombination gør det muligt for dig at styre præcis, hvordan den skal indrettes, alt efter hvad der skal transporteres.

Den midterste sæderække er justérbar, og den kan skydes frem og tilbage. Du kan tilpasse den efter dine behov, alt efter om du vil have ekstrem benplads eller har brug for ekstra plads i bagagerummet.

Sorento's 7 sæder, med masser af komfort, gør det muligt at transportere 7 voksne i en luksuriøs og behagelig tilstand, hvilket sjældent er set i denne klasse. 

Sikkerhed

KIA Sorento byder på et højere niveau af aktiv og passiv sikkerhed end mange af konkurrenterne takket være det store udbud af førerassistentsystemer

Avancerede førerassistentsystemer

Sorento byder på et højere niveau af aktiv og passiv sikkerhed end mange af konkurrenterne takket være det store udbud af førerassistentsystemer.

KIAs ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) hjælper med at reducere mange af de risici og den stress, som er forbundet med kørsel, og systemerne beskytter personerne i bilen og andre trafikanter på enhver køretur.

Multikollisions-bremsesystem

Et af de mange sikkerhedssystemer, den nye Sorento er udstyret med, er KIAs første multikollisionsbremsesystem, som hjælper Sorento med at minimere risikoen for sekundære kollisioner.

Systemet aktiverer automatisk bremserne, hvis bilens airbags er blevet udløst efter en kollision, og beskytter dermed personerne i bilen mod sekundære frontal- eller sidekollisioner.

Udstyrsmodeller

Prestige

 • Primært udstyr
 • 17" alufælge
 • Automatgear
 • Adaptiv fartpilot
 • Dårhåndtag i Krom
 • Paddleshifters i rattet
 • Varme i forsæder og rat
 • Udvidet vejbaneassistent
 • Udvidet nødbremse
 • Træthedsregistrering
 • Bakkamera m. dynamisk guideline
 • El-foldbare sidespejle med varme

Upgrade

 • Primært udstyr udover Prestige
 • 18" alufælge
 • BI-LED projektions forlygter
 • Mørktonede ruder (Privacy glass)
 • El-førersæde
 • Multifunktionel smartkey
 • Lændestætte, el-justerbart
 • Varme i bagsæder
 • 10,25" touchskærm m. navigation
 • Trådløs oplading af smartphone*
 • Aktiv blindvinkel assistent
 • Udvidet kørselsassistent ved motorvejskørsel (HDA)

*Kun kompatible telefoner

Premium

 • Primært udstyr udover Upgrade
 • 19" alufælge
 • Lædersæder
 • Memory-førersæde
 • Rullegardin i sideruder
 • Bose-lydanlæg
 • Alu-pedaler
 • Ambient belysning i kabinen
 • Blindvinkelkamera
 • 360 graders kamera-assistent
 • Head up-display
 • Fjernbetjent parkeringsassistent (RSPA)

KIA Sorento på lager nu

Kontakt osUdfyld nedenstående og skriv evt. en besked omkring din henvendelse. Så vil vi komme tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Stil spørgsmålUdfyld nedenstående og stil dit spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning omkring dit bilkøb.

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Bestil tilbudUdfyld nedenstående med den bil og udstyr, du ønsker tilbud på. Så vil vi komme tilbage til dig hurtigst muligt.

(du ønsker du tilbud på)

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 24 timer, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Book en prøveturUdfyld nedenstående informationer, og så vil vi vende tilbage til dig med en bekræftelse på din booking. 

 

Tiderne er vejledende og vil først gælde, når de er bekræftet af Andersen & Martini.

Ansøg om lånUdfyld nedenstående for at sætte gang i processen, om at blive godkendt til et billån. Vi hjælper dig smertefrit igennem processen, så du sparer tid.

(UDEN din udbetaling)

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.