Se vores anmeldelse af den fantastiske Stinger

Filosofien bag Kia Stinger

Målet med Stinger er at skabe en ægte gran turismo ned til mindste detalje. Stinger er en rendyrket luksusbil med et voldsomt overskud af kræfter med fokus på selve oplevelsen - skabt til de lange køreture. Stinger er blevet alt dette og mere til med sit elegante design og køreegenskaber, der blæser dig bagover af ren begejstring. Bilen har alt tænkelig udstyr, der bidrager til at gøre din oplevelse på landevejen så behagelig som overhovedet muligt.

Finansiering

Bilens pris

889.900 kr.

Variabel rente

1,99 %

Mdl. ydelse

9.575 kr.

Udbetaling (20%) 177.980 kr. 
Løbetid 84 mdr. 
Samlet kreditbeløb 711.920 kr. 
Samlede kreditomk. 92.370 kr.
ÅOP  3,6 % 
Samlet tilbagebetaling 804.290 kr.

Finansiering er beregnet som et eksempel, så det kan give dig et indtryk af, hvad bilen koster dig om måneden.

KIA Bilforsikring

KIA Bilforsikring er et samarbejde mellem KIA og Gjensidige Forsikring, som er Norges største selskab inden for skadesforsikring. Se fordelene ved en KIA bilforsikring nedenfor:

INGEN KILOMETERBEGRÆNSNING
samme lave pris, uanset hvor mange kilometer du kører om året

INGEN KRAV OM SKADEFRI KØRSEL
Du får den laveste pris fra dag 1

LÅNEBIL OG AUTORISERET VÆRKSTED
Ved reparation af dækningsberettigede skader *

GRATIS REPARATION AF STENSLAG
Stenslag på forruden repareres gratis på autoriseret værksted **

** Hvis ruden ikke kan repareres, men skal skiftes, så gælder de alm. vilkår. Uddybende forklaringer og alm. vilkår kan ses her.

Forsikringspriser KIA Stinger
18-20 år 21-23 år 24-29 år 30 år +
Ikke muligt Ikke muligt 965 kr./md. 923 kr./md.
       
Selvrisiko
18-20 år- -
21-23 år -
24-29 år 5.000 kr.
30 år + 5.000 kr.

Kia i top på kvalitet

Kia for kvalitet

Kia står for kvalitet, og det har de flere år i træk bevist, ved at helt i toppen blandt alle bilmærker i USA i J.D. Powers omfattende kvalitetsundersøgelse. De står inde for kvaliteten på deres produkter, og tilbyder som intet andet bilmærke på markedet 7 års garanti. Derfor er det heller ikke nogen overraskelse, at Kia både i 2016, 2017 og 2020) vandt J.D. Powers kvalitetsundersøgelse (læs mere nedenfor).

Derudover imponerede Kia også de grundige bilanmeldere i Tyske AMS, hvor en Kia Sportage kørte 100.000 km uden én eneste fejl - som den første bil i bladets historie.

KIA kvalitet - 7 års garanti

Anmeldelser

Potent eyecatcher på bytur
"Kørenydelse i bred forstand"
Autobahn-missilet
"Stinger er en ægte gran turismo..."
Forbløffende fed Kia
"Stram som en tysker"

Design

Kia Stinger er sat i verden for at imponere -  opmærksomhedsvækkende udseende og exceptionel køreoplevelse. Den brutale Kia Stinger kan det hele og vil skabe opmærksomhed, hvor end den færdes.

KIA Stinger
KIA Stinger design
Slider Nyt 2
KIA Stinger varianter
Slider Nyt 1

Multimedia

KIA Stinger hifi

En kørende koncertsal

Oplevelsen er i højsædet, og det er nu muligt at få et førsteklasses Harman/Kardon®vii-audiosystem, der leverer en effekt på hele 720 watt via en ekstern forstærker. Det er muligt at tilkøbe hele 15 højttalere og indbyggede subwoofere monteret under sæderne.

Denne teknologi leverer en surroundsound-teknologi, der muliggør en autentisk, flerdimensionel lydopsætning, som giver dig en krystalklar, raffineret og detaljeret HiFi-musikoplevelse.

Teknologi

Der er ikke sparet på noget i Kia Stinger. Den er skabt til at imponere.

Komfort

Indvendigt er Kia Stinger indrettet med fokus på køreglæde, og man er omringet af luksus inde i bilen.

Den kan f.eks. fås med det ultra bløde Nappa-læderindtræk til de ergonomisk udformede sæder med luftpuder i ryglæn og sidestøtte, hvilket giver optimal støtte og komfort til de lange ture.

KIA Stinger interiør
KIA Stinger elektrisk håndbremse

Elektronisk håndbremse

Håndbremsen er erstattet med en knap. Nu er det slut med at glemme at trække håndbremsen, med den elektroniske håndbremse bremser bilen automatisk, når bilen slukkes, og du undgår samtidig pinlige situationer, hvor du har glemt at løsne håndbremsen ved start.

Heads up display: HDA

Det er farligt at tage øjnene væk fra vejen, om det så bare er for et splitsekund, specielt i en hurtig bil. Derfor kommer Kia Stinger med et heads up display, så du får serveret alle de vigtige oplysninger direkte i dit synsfelt. Så kan du have dit fokus på vejen og omgivelserne i stedet.

KIA Stinger - heads up display
KIA Stinger elektroniske støddæmpning

Elektronisk justerbar støddæmpning

Den elektroniske støddæmpning gør det muligt at tilpasse affjedringen efter forholdene. Skal du køre stærkt og har behov for en stivere og perfekt afbalanceret undervogn, så trykker du bare på sport knappen, og så er du klar til at indtage den legendariske Nürburgring. Det er naturligvis også muligt at gøre affjedringen blødere og mere komfortabel til de lange ture.

Terrænet og køreselsbehovet ændrer sig alt efter, hvor du kører, derfor bør din affjedring også gøre det.

Elektrisk indstilling af sæde

Indstil let dit sæde med et tryk på en knap. Der er rigtig mange ting, man kan indstille på, og den kan huske dine indstillinger, så du hurtigt kan skifte, hvis I er flere som kører i bilen. Justér let din siddeposition under kørsel, så den altid er helt optimal for dig.

For optimal komfort er der naturligvis også implementeret både varme og ventilation i de ultrakomfortable sæder. Så er du fri for at svede på de lange ture om sommeren, og du kan hurtigt få varmen på de koldeste vinterdage. 

KIA Stinger sæde indstilling
KIA Stinger adaptiv fastpilot

Adaptiv fartpilot

Kia Stinger har naturligvis adaptiv fartpilot, så den tilpasser selv hastigheden og holder afstand efter bilen som kører foran. Det er slut med manuelt at justere fartpilot efter trafikken. Dejligt afslappende til de lange ture, og du kan bedre slappe af og nyde omgivelserne.

4-WD

Kia Stinger GT kommer med firehjulstræk, hvorfor? Fordi en kraftig motor har brug for at overføre så meget energi som muligt til vejen for at skabe fremdrift. Ellers vil du i situationer opleve, at den stærke motor bare laver hjulspin istedet for at accelerere. Maksimalt vejgreb giver optimal acceleration og forbedrer køreegenskaberne under alle forhold.

KIA Stinger 4-hjulstræk

Sikkerhed

Kia Stinger er banebrydende med sit ekstra høje sikkerhedsniveau og har alt tænkeligt sikkerhedsudstyr, som sikrer dig som bilist på de tæt trafikkerede danske veje. 

KIA Stinger blindvinkelsassistent

Blind Spot Detection

Når du flyver gennem trafikken med et enormt overskud, så gælder det om at bevare overblikket. Med "blind spot detection" har du det ultimative overblik, og øjne der hvor de blinde vinkler opstår. I stinger er det slut med ubehagelige overraskelser, og du kan koncentrere dig om kørslen og have dine øjne på vejen i stedet.

Intelligent Speed Limit Assist

Når du bruger ISLA-systemet, aflæser et kamera skilte med hastighedsgrænser langs vejen, hvorefter skiltene vises ved siden af speedometret og i navigationsdisplayet. Du kan selv bestemme, om du vil indstille hastigheden til den tilladte, eller om du ønsker en anden hastighed.

KIA Stinger vejbaneassistent

Lane keep assistent

I en travl hverdag er det nemt at blive forstyrret, når du kører bil. Er du uopmærksom i et kort øjeblik, og begynder du uagtet at trække over i en anden vejbane uden at give signal, så gør Stinger dig opmærksom på dette og guider selv bilen tilbage på rette spor, hvis det er nødvendigt.

Forward Collision Warning System

Kia's Forward Collision Warning System anvender et kamera til at observere afstanden mellem dig og bilen (eller andet objekt) foran dig. Hvis systemet registrerer, at afstanden bliver for kort, vil den advare både med lyd og visuelt, så du har mulighed for at undgå kollision.

Hvis du ikke reagerer, kan det automatiske nødbremsesystem tage over ved automatisk at anvende bremserne for at reducere skaden eller helt undgå en ulykke.

KIA Stinger

Udstyrsmodeller

GT

 • Primært udstyr
 • 19" alufælge
 • Adaptiv fartpilot
 • Aut. klimaanlæg m. 2 zoner
 • 10,25” touchskærm m. navigation og UVO Connect
 • 360 graders kamera
 • 7" digtial instrumentering
 • Bakkamera m. dynamisk guide
 • BI-LED-forlygter
 • Elektronisk bagklap
 • Firhjulstræk
 • Launch Control
 • Harman Kardon lydanlæg m. 15 højtalere
 • Ventilation i forsæder
 • Sædevarme i for- og bagsæder
 • P-sensor i for og bag
 • Paddle Shift
 • Nappa-læderkabine
 • Head Up-display
 • El-justerbart rat
 • El-justerbare forsæder
 • D-formet sportslæderrat m. varme
 • Memoryfunktion i førersæde, rat og sidespejle
 • ...OG MEGET MERE!

Der tages forbehold for udstyrsændringer og indtastningsfejl i udstyrslisterne.

Kontakt osUdfyld nedenstående og skriv evt. en besked omkring din henvendelse. Så vil vi komme tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Stil spørgsmålUdfyld nedenstående og stil dit spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning omkring dit bilkøb.

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Ansøg om lånUdfyld nedenstående for at sætte gang i processen, om at blive godkendt til et billån. Vi hjælper dig smertefrit igennem processen, så du sparer tid.

(UDEN din udbetaling)

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Bestil tilbudUdfyld nedenstående med den bil og udstyr, du ønsker tilbud på. Så vil vi komme tilbage til dig hurtigst muligt.

(du ønsker tilbud på)

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 24 timer, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.