Kia XCeed

Med en stilfuld, udtryksfuld og moderne fremtoning bygger den videre på forgængerens ikoniske design. Det betyder endnu mere dristige udvendige linjer og et opgraderet interiør - og så er der kommet en ny GT-line-udstyrsversion.

Tilbud og kampagner

Kia XCeed Plug-in Hybrid Upgrade - fra 319.900 kr.

Kia XCeed fås nu som plug-in-hybridbil - og lige nu kan du få den i en veludstyret Upgrade-version fra 319.900 kr. I udstyrspakken finder du bl.a. 16” alufælge, Adaptiv fartpilot og 8” touch skærm. 

Kia XCeed Prestige - fra kun 274.900 kr.

Få den fantastiske nye crossover Kia XCeed i den veludstyrede Prestige-udgave. I udstyrspakken finder du for eksempel klimaanlæg, bakkamera og 16” alufælge. Fra 274.900 kr. 

Kia XCeed Kampagne

XCEED PRESTIGE - FRA KUN 274.900 KR.

XCEED PHEV UPGRADE - FRA 319.900 KR.

 

For PHEV: Halvårlig CO2-ejerafgift: 390 kr. CO²: 32-38 g/km. Batteri: 8,9 kWh. Forbrug: 123-132 Wh/km. Forbrug og rækkevidde påvirkes bl.a. af kørestil og vejrforhold, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden. Rækkevidde: 42-48 km. Opladningstid under optimale ladeforhold v/normalopladning, 0-100%: 3 t. v. max ladeeffekt (3,6 kW). Der tages forbehold for pris-, afgiftsændringer og trykfejl. Prisen er gældende, så længe lager haves.

Køb din Kia XCeed Plug-in Hybrid nu – og undgå afgiftsstigningen

Den 1. januar 2024 stiger afgifterne på plug-in-hybridbiler, hvilket betyder at alle plug-in-modeller stiger i pris fra samme dato. Det betyder, at fraprisen på Kia XCeed PHEV stiger fra 287.406 kr. til 294.900 kr. fra årsskiftet. Med andre ord, vil det være meget fordelagtigt at købe din Kia XCeed Plug-in Hybrid inden den 31. december 2023, da du får mere bil for pengene, end hvis du venter til det nye år.

Finansiering

Bilens pris (kr.)

Variabel rente

Mdl. ydelse (kr.)

Tilpas din finansiering

Udbetaling
kr.
Løbetid
måneder
Var. renteFast rente

Samlet kreditbeløb

Samlet kreditomk.

Debitorrente variabel

Samlet tilbagebetaling

ÅOP

Bliv godkendt til lån
-

Vil du også spare 15 % på service?

Tegner du en serviceaftale på din Kia XCeed, så får du adgang til en lang række fordele såsom 15 % på værkstedsreparationer og -ydelser.

Serviceaftaler

Kia XCeed
Sølvaftale: 227 kr. pr. md.*

Priseksempel baseret på benzinmotor med kørselsbehov 15.000 km./år.
---
*Alle priser på dækhotel- og serviceaftaler er ekskl. et administrationsgebyr på 6 kr. Vælger man Betalingsservice (PBS) som betalingsmetode er der yderligere 14 kr./md i gebyr. Betalingskort som f.eks. Dankort er omkostningsfrit.

Kia Bilforsikring

Kia Bilforsikring er et samarbejde mellem Kia og Gjensidige Forsikring, som er et af Nordens største selskaber inden for skadesforsikring. Se priserne ved en Kia bilforsikring nedenfor.

Forsikring-ikon

Forsikringspriser Kia XCeed

Alder 18-20 år 21-23 år 24-29 år 30 år +
Pris pr. md. 1.121 kr. 1.035 kr. 519 kr. 433 kr.
Selvrisiko 10.000 5.000 5.000 5.000

Ovennævnte priser er inkl. alle afgifter og gebyrer. Der tages forbehold for prisændringer.

Har du brug for en ladestander?

Når du køber en Kia XCeed PHEV hos A&M, anbefaler vi en ladeløsning fra Clever. Clever tilbyder både et refusionsabonnement og et fast-pris abonnement.

Det er dit kørsels- og opladningsbehov, opladningsmuligheder samt præference til at eje eller leje din ladestander, der afgør hvilken løsning der er den rette for dig. Se de to løsninger herunder eller læs mere her.

Kia i top på kvalitet

Kia for kvalitet

Kia står for kvalitet, og det har de flere år i træk bevist, ved at helt i toppen blandt alle bilmærker i USA i J.D. Powers omfattende kvalitetsundersøgelse. De står inde for kvaliteten på deres produkter, og tilbyder som intet andet bilmærke på markedet 7 års garanti. Derfor er det heller ikke nogen overraskelse, at Kia både i 2016, 2017 og 2020) vandt J.D. Powers kvalitetsundersøgelse (læs mere nedenfor).

Derudover imponerede Kia også de grundige bilanmeldere i Tyske AMS, hvor en Kia Sportage kørte 100.000 km uden én eneste fejl - som den første bil i bladets historie.

KIA kvalitet - 7 års garanti

Ceed-familien

Kia Ceed 5-dørs

Den kompakte 5-dørs hatchback er særdeles rummelig. Der er masser af plads til hele familien - og den er  praktisk i hverdagen med et 40:20:40-splitbagsæde, der gør bilen utrolig fleksibel. 

Den 5-dørs Ceed har et sportsligt udtryk og masser af lækre designmæssige detaljer - og så er udstyrsniveauet på et utroligt højt niveau, når man sammenligner med konkurrenterne. 

Kia Ceed SW

De medrivende køreegenskaber fås naturligvis også i en ekstra rummelig stationcar. Den er sjov, den er utroligt rummelig - og så er den sikker.

Derfor er den perfekt til familien - eller til den praktiske mand/kvinde, der har brug for ekstra plads i hverdagen.

Kia Ceed SW har et enormt stort bagagerum på hele 625 liter - det er mere end de fleste biler i segmentet over. 

Fås også som Plug-in Hybrid. Læs mere her.

Kia ProCeed

Den nye ProCeed giver dig en fantastisk tur på landevejen. Bilen har plads som en stationcar og et unikt designet karosseri. Med sin hældende taglinje og strømlinede former langs det formfuldendte karrosseri fremstår bilen lav, kraftfuld og smidig.

I denne coupelignende stationcar skiller du dig virkelig ud - bilen kendetegnes ved at være lavere og længere end resten af Ceed-varianterne.

ProCeed fås kun som GT Line og GT-udgave, så den er fuldt spækket med udstyr, frække detaljer og nyeste feature.

Kia XCeed Plug-in Hybrid

Kia XCeed Plug-in Hybrid

Kia er kendt for at være langt fremme med hybridbiler. Derfor ved man, at det særdeles er gennemprøvet teknik, man får, hvis man vælger den nye Kia XCeed Plug-in Hybrid. 

Med Kia XCeed Plug-in Hybrid kan man samtidig kombinere to af tidens trends, nemlig SUV-design og hybridteknik. Man får med andre ord en bil med moderne udseende og moderne teknik. 

Kia Xceed Plug-in Hybrid kører hele 48 kilometer på ren el - og op til godt 71 kilometer på literen som hybribil. 

Få en *Clever Unlimited-ladeløsning for kun 369 kr. om måneden - så har du ubegrænset opladning hjemme og på farten. Kom i gang med en startpakke for kun 9.795 kr.

*Startpakke inkluderer ladekabel og ladebrik og hertil installation af ladeboks med fast kabel til Clever Unlimited. Clever stiller ladeboksen til rådighed og installerer den på en valgfri privatadresse. Vilkår for installationen findes på clever.dk/installation. Alle priser er inklusiv moms. Der er binding i seks måneder. Mindsteprisen for Kia Ceed SW Plug-in Hybrid for Clever Unlimited er 12.009 kr. og for Clever Unlimited Network er mindsteprisen 3.765 kr. Priserne forudsætter betaling via PBS, ellers tillægges gebyr på 49 kr. per måned. Der tages forbehold for prisændringer, trykfejl og udsolgte produkter.

Anmeldelser

Har du en Kia XCeed? Så hjælp andre ved at skrive en bilanmeldelse her.

4,8
(34 anmeldelser)
Vis
Kia XCeed

Kia XCeed

1,6 GDI PHEV (2022)

Bjarne Gustafson Dissing 

Hedehusene 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2022

Hvad er godt ved bilen?

God garanti, billig i drift og pålidelig

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia XCeed

Kia XCeed

1.6 GDI Plug-in Hybrid 105HK (2021)

Nitesh Sharma 

Kastrup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 15-04-2021

Hvad er godt ved bilen?

Bilen er fantastisk at køre. Jeg kan virkelig godt lide funktioner som den adaptive fartpilot og vognbaneassistent. Bilens økonomi er også meget god. Det er fyldt med sikkerhedsfunktioner, som jeg virkelig kan lide. UVO Connect fungerer meget godt, især når du omdirigerer under højtrafikforhold.

Hvad kan forbedres?

1. Ville være godt at have klimaanlæg, mens der oplades. 2. Bilen laver noget støj, når motoren kun bruges til at opvarme bilen.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia XCeed

Kia XCeed PHEV

Upgrade 1.6 105HK, Aut. (2020)

Knud Kirkelund Andersen 

Ishøj 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 29-10-2020

Hvad er godt ved bilen?

En plug-in hybrid passer fint til vort kørselsbehov, og bidrager dermed til et "grønnere" energiforbrug. Dejlig bil, kører som en drøm.

Hvad kan forbedres?

En så avanceret bil bør kunne sætte gearvælgeren i P automatisk ved stop. Bør komme ved næste opdatering.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia XCeed

Kia XCeed

1,5 Aut. 160HK (2023)

Laila Lya Popiel 

Kastrup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 21-08-2023

Hvad er godt ved bilen?

Indstigningshøjde, sæder

Hvad kan forbedres?

Støjniveau

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia XCeed

Kia XCeed PHEV

Upgrade 1.6 141HK, Aut. (2020)

Michael Almind 

Taastrup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 03-09-2020

Hvad er godt ved bilen?

Bilen har alt i udstyr og komfort er derfor helt i top. 80 % af tiden kører jeg eldrift, som er meget behagelig grundet meget lavt støjniveau.

Hvad kan forbedres?

Hurtigere opladning

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia XCeed

Kia XCeed

1,6 GDI PHEV Upgrade DCT (2022)

Christen Hedegaard 

København S 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 22-05-2022

Hvad er godt ved bilen?

Cruise-funktionen fungerer over forventning, hvor hjælp til styring af rat er herligt, men ikke mindst radar som hele tiden tjekker afstand til forankørende bil og automatisk tilpasser farten er super godt😊👍

Hvad kan forbedres?

At for og baglys kun kan slukkes ved værkstedsbesøg. Jeg tænker ikke over at lyset er sat til 0 (slukket) efter et værktøjsbesøg, og tænker ikke over at bilen ikke har tændt baglys og forlys før medtrafikanter gør opmærksom på problemet.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia XCeed

Kia XCeed

1,6 GDI PHEV (2023)

Tonny Ejgil Jørgensen 

Søborg 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 23-07-2023

Hvad er godt ved bilen?

Kia har den bedste udstyrspakke, hvor der er tænkt på alt og prisen er rigtigt god i forhold til andre bilmærker.

Hvad kan forbedres?

Batteriet bør være større da afstanden på 44 km er lige i underkanten. Batteriet burde være på 90 km, således at man kan køre f.eks. fra Søborg til Kastrup tur/retur, uden at køre batteriet tomt.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia XCeed

Kia XCeed

1,6 Prestige PHEV (2023)

Klaus Leon Lindeberg 

Søborg 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 04-06-2023

Hvad er godt ved bilen?

Flot design. Meget bil for pengene.

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia XCeed

Kia XCeed

Comfort 1.0 120HK (2020)

Patrick Mathiesen 

København V 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 18-02-2021

Hvad er godt ved bilen?

Højden, anlægget og komforten.

Hvad kan forbedres?

Tanken kunne godt være 5 liter større.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia XCeed

Kia XCeed

1,6 GDI PHEV Upgrade DCT (2020)

Simon Trier Aagaard-Jensen 

Albertslund 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 18-07-2021

Hvad er godt ved bilen?

Det helt essentielle for mig er at bilen er en hybrid. Jeg er vanvittigt glad for “IT-delen” i bilen, der også hjælper med at holde mig på vejen.

Hvad kan forbedres?

Det er kun min anden bil. Den første var en Kia Picanto, så jeg er virkelig rykket i Superligaen med den her.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia XCeed

Kia XCeed

1,6 Prestige GDI PHEV (2021)

Kit Ersbo Jørgensen 

Rødovre 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 22-04-2022

Hvad er godt ved bilen?

Man sidder godt. Bilen er ret "lydløs", når man kører. Fint udsyn.

Hvad kan forbedres?

Bagagerummet er liiiige lille nok. Det var jeg ikke obs på, da vi købte.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia XCeed

Kia XCeed

1.6 GDI Plug-in Hybrid 105HK (2020)

May Britt Simonsen 

Værløse 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 25-02-2021

Hvad er godt ved bilen?

Alt ekstraudstyret, automatgearet, soltag og varme i rattet er nye for os og er bare lækkert.

Hvad kan forbedres?

Jamen intet, det hele er der jo.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia XCeed

Kia XCeed

1,6 GDI PHEV Upgrade DCT (2022)

Jørgen Aasbo Olsen 

Vallensbæk Strand 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2022

Hvad er godt ved bilen?

Dejlig lydsvag, blødt gearskift

Hvad kan forbedres?

Det ville være hvis batteriet var lidt større, f.eks. 10-11 kWh.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia XCeed

Kia XCeed

1,6 GDI PHEV Upgrade 105HK (2021)

Jens Henrik Mollerup Blach 

Søborg 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 12-08-2021

Hvad er godt ved bilen?

Interiøret, materialerne og designet er simpelthen så lækkert overalt på bilen, og det er ren køreglæde, hver gang jeg sætter mig ind i bilen og sætter i gang. Al teknik fungerer 100%, og man er på ingen måde nervøs for, at noget pludseligt ikke fungerer. Det kan anbefales at tage hele pakken inkl. soltag og lædersæder, for det giver fuld tilfredshed, og man mangler faktisk intet.

Hvad kan forbedres?

Bagagerummet er ret lille ift. bilens størrelse. Vognbaneassistent burde kunne slås fra permanent. Design ved ruder burde ændres, så det ikke drypper så voldsomt ind, når man kører i regnvejr og har ruden rullet en anelse ned.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia XCeed

Kia XCeed

1.4 Vision T-GDI 140HK (2020)

Kim Vestergaard Johansen 

Taastrup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 27-06-2021

Hvad er godt ved bilen?

Det hele. Skøn at køre i og trækker vores campingvogn uden besvær.

Hvad kan forbedres?

Synes ikke at der er noget at forbedre.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia XCeed

Kia XCeed

1.6 GDI Plug-in Hybrid 105HK (2021)

Jørgen Rusborg 

Kastrup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 04-05-2021

Hvad er godt ved bilen?

Soltaget, lydløs kørsel.

Hvad kan forbedres?

Trættende horn når man bakker. Man burde få 2 nøgle-ringe når man nu får 2 nøgle-sæt.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia XCeed

Kia XCeed PHEV

Upgrade 1.6 105HK, Aut. (2020)

Magnus Johannes Engsberg 

Frederiksberg 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 01-10-2020

Hvad er godt ved bilen?

Den kører godt. Lækre materialer. Pris og kvalitet følges ad

Hvad kan forbedres?

Mangler en App til af kunne følge bilens opladning og til af tænde bilens opvarmning. Syntes det er mærkeligt, at døren ikke kan låses uden motoren slukkes, og at dørene ikke låser selv når bilen ikke kan fornemme nøglen i nærheden.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia XCeed

Kia XCeed

1,5 T-GDI Prestige 160HK (2023)

Mette Kjestrup 

Taastrup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 22-10-2023

Hvad er godt ved bilen?

Ligger godt på vejen. Skøn at køre i. Rummelig bil.

Hvad kan forbedres?

Ønsker at sidespejlene kan køres ind ved parkering.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia XCeed

Kia XCeed

1,5 Prestige T-GDI 160HK (2023)

Stephen Rothe Andersen 

Hvidovre 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 18-02-2023

Hvad er godt ved bilen?

Flot design, god siddekomfort, overskueligt instrumentpanel

Hvad kan forbedres?

Der mangler lås på benzindæksel

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia XCeed

Kia XCeed

1,6 Upgrade DCT GDI PHEV (2023)

Dennis Christiansen 

København S 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 15-03-2023

Hvad er godt ved bilen?

Den kører super godt, har en masse dejligt udstyr og føles meget sikker at køre i.

Hvad kan forbedres?

Bilen kunne godt have brugt en turbo og at man havde sat udstødning med rigtig udgang, der hvor man har lavet afmærkning. Så skulle der dermed have været to rigtige udstødninger, nå nu bilen skal fremstå som lidt af en fræk bil.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia XCeed

Kia XCeed

1,5 Comfort T-GDI 160HK (2021)

Ian Skødt 

Glostrup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 30-01-2022

Hvad er godt ved bilen?

Design

Hvad kan forbedres?

Intet

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia XCeed

Kia XCeed PHEV

Upgrade 1.6 105HK, Aut. (2020)

Martin Filipsen 

Rødovre 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 19-11-2020

Hvad er godt ved bilen?

Udstyr, sæder og stort set alt

Hvad kan forbedres?

Måtte gerne kunne have kørt lidt længere på el. Anlæg/højtalere er dårligt.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia XCeed

Kia XCeed

Comfort 1.4 T-GDI 140HK (2020)

Allan B. Sørensen 

Vanløse 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 30-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Motoren, gode sæder og et godt udsyn.

Hvad kan forbedres?

Benzin økonomien. Den kører ikke langt på literen. Vi kører mellem 11,8 og 12,3 på literen. (Også når vi køre pænt)

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia XCeed

Kia XCeed

Comfort 1.6 CDRI 136HK, Aut. (2020)

Lars Valentin Jensen 

Borup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 30-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Den ligger godt på vejen. Uden at være for hård i affjedringen. Den adaptive fartpilot er super - selv i myldretiden på Køge Bugt Motorvejen. Kvaliteten i kabinen er topklasse.

Hvad kan forbedres?

Opmærksomhedscensoren irriterer mig - selv om jeg har sat den på laveste følsomhed. Jeg kører med en meget let hånd på rattet og i løbet af 20 min på motorvej lykkedes det mig som regel at aktivere den 3 gange. Hvis den så bare kunne deaktiveres - eller slukkede sammen med vognbaneassistenten, så ville det ikke være til gene. Jeg har fortrudt, at jeg ikke tilvalgte nøglefri betjening - men det er jo ikke en fejl ved bilen.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia XCeed

Kia XCeed

1,6 PHEV (2020)

Erik H Pedersen 

Helsingør 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 23-12-2023

Hvad er godt ved bilen?

Virker meget gedigen

Hvad kan forbedres?

Motorlyden ved hold for rødt lys er noget skrammel at høre på

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia XCeed

Kia XCeed

1,6 Upgrade T-GDI 204HK (2022)

Dorte Drevs Jensen 

Vallensbæk Strand 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 30-03-2023

Hvad er godt ved bilen?

Dejlig bil at køre i og pænt design

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia XCeed

Kia Xceed

Comfort 1.6 CRDI 136HK, Aut. (2020)

Per Aagaard Jensen 

Nivå 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 09-07-2020

Hvad er godt ved bilen?

Kører godt, stille, ligger godt på vejen, kvik og økonomien er ok

Hvad kan forbedres?

Jeg kunne godt tænke mig lidt mere bagagerumsplads. Må købe en større bil næste gang

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia XCeed

Kia XCeed

1,0 Prestige T-GDI 120HK (2022)

John Rasmussen 

Greve 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 29-09-2022

Hvad er godt ved bilen?

Lygterne styres automatisk, vinduesviskere ligeså, og så kører den super godt. Som mit barnebarn på 4 år sagde: Super sej bil farfar.

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia XCeed

Kia XCeed PHEV

Upgrade 1.6 105HK, Aut. (2020)

Jan O. Pedersen 

Brøndby 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 18-09-2020

Hvad er godt ved bilen?

God sidde komfort, ventilation i forsæderene har været godt i denne varme sommer ;-), man bliver ikke træt i kroppe af at køre langt,

Hvad kan forbedres?

Lade hastigheden ved opladning, det tager for langt tid hvis man skal køre langt, opvarmning af kabinen, det er irriterende at motoren starter når der skal varme på, man burde have et el-varmer så man også kunne varme kabinen når den står i laderen. Derfor får den kun 4 i samlet vurdering.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia XCeed

Kia Xceed

1.6 GDI Plug-in Hybrid 105HK (2021)

Jeppe 

Smørum 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 22-04-2021

Hvad er godt ved bilen?

Dejlig rap bil.

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia XCeed

Kia XCeed

1,6 GDI PHEV Upgrade (2021)

Gerda Stocker-Liska 

Taastrup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-12-2021

Hvad er godt ved bilen?

It is really modern and have all the extras for comfort. Really like the overall look as well.

Hvad kan forbedres?

The user experience design on the screen could be improved a bit to make it easier to use but otherwise all good.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia XCeed

Kia XCeed

1,6 Prestige GDI PHEV (2022)

Eva Marie Nielsen 

Vallensbæk 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 29-09-2022

Hvad er godt ved bilen?

Er utrolig stabil og stille

Hvad kan forbedres?

Det automatiske gearskift

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia XCeed

Kia XCeed

Comfort 1.6 CDRI 136HK, Aut. (2020)

Allan Petersen 

Kgs. Lyngby 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Flot bil med god siddekomfort, frisk motor m godt optræk, god brændstoføkonomi, rimelige pladsforhold.

Hvad kan forbedres?

For dyr i halvårlig ejerafgift i forhold til mindre økonomisk benzinbil.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia XCeed

Kia XCeed PHEV

Upgrade 1.6 105HK, Aut. (2020)

Jeppe Cortsen 

Brøndby 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 26-11-2020

Hvad er godt ved bilen?

Fantastisk udstyrspakke, seriøs value for money! Er en fremragende stille cruiser som EL bil og er samtidig en rigtig dejlig benzin bil med en god brændstof økonomi.

Hvad kan forbedres?

Savner varme i forruden og batteriet gør baggagerummet lidt småt i forhold til bilens størrelse. Kunne være fedt at kunne vælge en motorstørrelse med mere motorkraft for at gøre bilen endnu sjovere at køre.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Der er ingen anmeldelser for det valgte segment

Anmeldelser fra medier

Masser af substans
"Ægte crossover"
XCeed er x-tremt vellykket
"Den nye Xceed er en meget vellykket model"
Kia XCeed Review
"...it has boot space, infotainment and generous standard equipment on its side..."

Design

Med et flot, udtryksfuldt og moderne design er den nye Kia XCeed et sporty alternativ til traditionelle crossovers.

KIA XCeed front
KIA XCeed fra siden
KIA XCeed bagende
KIA XCeed bagagerum
KIA XCeed instrumentbræt
KIA XCeed design

Multimedia

I den nye Kia XCeed er du fantastisk forbundet. Find vej, tilslut din telefon og styr din underholdning direkte via den store touchskærm.

10,25" touchskærm m. navigation 

Kia XCeed kan fås med en touchskærm på hele 10,25" i høj opløsning med bredt display. Den er både rar at se på og betjene. Du kan dele skærmvisningen op og benytte op i tre - fx kort, vejr og musik.

Bluetooth giver personerne i bilen mulighed for at tilslutte to mobile apparater på samme tid.

Systemet omfatter desuden Apple CarPlay og Android Auto. Med 7 års kortopdateringer har dit system altid det nyeste kortmateriale. 

10,25"-skærmen er standard på udstyrsvarianten Premium. Øvrige varianter har en 8"-touchskærm. Den helt store skærm fås også ved at tilkøbe en Edition-udstyrspakke* til Comfort-varianten.

*Gælder kun i en begrænset periode. 

Navigation
JBL Soundsystem

JBL Premium Sound System 

For at give dig en enestående lytteoplevelse, tilbyder den helt nye Kia XCeed et JBL Premium Sound System, hvis du vælger Premium-udgaven eller opgraderer Comfort-varianten med en Edition-udstyrspakke*.

Det består af 8 højttalere og avanceret Clari-Fi-musikgenoprettelsesteknologi, forbedrer MP3's kvalitet og leverer dyb og autentisk lyd i hele din bil. Din nye Kia XCeed bliver nærmest en kørende koncertsal! 

*Gælder kun i en begrænset periode. 

Teknologi

Kia XCeed-modellerne er naturligvis udstyret med Kia's nyeste teknologiske features.

Trådløs opladning

I Kia XCeed behøver du ikke bakse med diverse ledninger, når din telefon skal lades op under køreturen. 

Bare læg din Qi-kompatible smartphone på bakken. Så lades batteriet op. 

Det smarte system er standard i Premium-udstyrsvarianten. 

 

Trådløs opladning
Digital instrumentering

Digital instrumentering

Den komplette digitale instrumentenhed viser alle de vigtigste informationer på et 12,3” display i høj kvalitet.

Det stilrene display viser blandt andet utroligt tydelige digitale instrumenter med speedometer og omdrejningstæller.

Et multifunktionsdisplay viser navigationsanvisninger, audio-informationer, telefonopkald og meget mere.

Systemet er standard i Premium-udstyrsvarianten. 

Sikkerhed

Den nye Kia XCeed kommer med masser af moderne sikkerhedsudstyr, som gør køreturen mere tryg for dig og din familie.

Bakkamera

Alle modeller af Kia XCeed kommer med bakkamera med dynamisk parkeringshjælp. Med et bakkamera får du det fulde overblik bag bilen, så er du fri for blinde vinkler - og du kan bedre bedømme afstande ved parkering.

Rear Cross-Traffic Collission Warning Alert advarer dig samtidig, hvis et køretøj nærmer sig, mens du er ved at bakke ud fra en parkeringsplads.

Det hele vises på bilens store skærm, så du ikke behøver dreje dig selv rundt i ubekvemme stillinger. 

Systemet aktiveres, når bilen sættes i bakgear - så skifter indholdet på displayet selv over på kameraet, og det stopper igen, hvis bilen sættes i et andet gear. 

Bakkamera
Blindvinkel-assistent

Blindvinkel-assistent

Dette fantastiske sikkerhedssystem advarsel om biler i den blinde vinkel ved hjælp af en radar, der overvåger, hvad der sker rundt om bilen. 

Systemet advarer dig ved hjælp af en advarselslyd og et symbol i sidespejlet om biler, der nærmer sig.

 

Udstyrsmodeller

Kia XCeed Vision

XCeed (grundmodel)

 • Primært udstyr
 • 16” alufælge
 • LED-baglygter
 • LED-forlygter m. BI-funktion
 • LED-kørelys
 • Tonede ruder, bag
 • Tågeforlygter
 • El-justerbare sidespejle m. varme
 • Aut. fjernlysassistent
 • Fartpilot m. fartbegrænser
 • Læderrat m. varme
 • Manuel aircondition
 • Varme i forsæder
 • 6 højtalere
 • 8” touchskærm
 • Bakkamera m. dynamisk guide
 • Vejbaneassistent
Kia XCeed Comfort

Prestige

 • Primært udstyr udover Vision
 • Mørktonede ruder, bag
 • Adaptiv fartpilot (kun v. DCT)
 • Aut. klimaanlæg m. 2 zoner
 • Aut. nedblændet bakspejl
 • Regnsensor
 • Elektronisk P-bremse
 • Justerbart armlæn m. opbevaring mellem forsæder
Kia XCeed Premium

Upgrade

 • Primært udstyr udover Comfort
 • 18" alufælge
 • Delkunstlædersæder
 • 10,25” touchskærm m. navigation
 • P-sensor i bag
 • Multifunktionel Smart Key
 • El-foldbare sidespejle m. LED blinklys
 • Justerbar lændestøtte i forsæder

Der tages forbehold for udstyrsændringer og indtastningsfejl i udstyrslisterne.

Kia XCeed på lager nu

Nedenfor kan du se et udvalg af Kia XCeed på lager. Se alle XCeed'er på lager her.

FAQ Kia XCeed

 • En Kia XCeed må trække mellem 500 og 650 kilo, hvis der er tale om en trailer uden bremse – afhængig af motortype og gearkasse. Hvis traileren har bremse, må Kia XCeed trække mellem 1.000 og 1.500 kg. – igen alt efter, hvilken motorvariant der er tale om. Se mere her

  Hos Andersen & Martini er vi altid klar til at finde det rigtige træk til din Kia XCeed. Kontakt os her.

 • Hvornår din Kia XCeed skal til service afhænger af, hvilken motortype der er tale om.

  - Kia XCeed (benzin): 1 år/15.000 km.

  - Kia XCeed (diesel): 2 år/30.000 km.

  Læs mere om service af din Kia XCeed her.

 • Hvor langt, en Kia XCeed kører på literen, afhænger af, hvilken motor og model, der er tale om.

  Længst kører 1,6 Mild-hybrid/dieselmotor-udgaven med 136 hestekræfter med sine 19,6 km/l. 1,6-benzinudgaven med 204 HK og automatgear kører 14,7 km/l.

  Du kan læse meget mere om priser og specifikationer på Kia XCeed her.

 • En ny Kia XCeed koster fra i omegnen af 240.000 kr. Prisen afhænger naturligvis af motortype og udstyrsniveau.

  Man kan få en Kia XCeed med nærmest alt i udstyr inkl. automatgear til omkring 360.000 kr.

  Se aktuelle priser og udstyrsniveauer her

Kontakt osUdfyld nedenstående og skriv evt. en besked omkring din henvendelse. Så vil vi komme tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Stil spørgsmålUdfyld nedenstående og stil dit spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning omkring dit bilkøb.

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Ansøg om lånUdfyld nedenstående for at sætte gang i processen, om at blive godkendt til et billån. Vi hjælper dig smertefrit igennem processen, så du sparer tid.

(UDEN din udbetaling)

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Bestil tilbudUdfyld nedenstående med den bil og udstyr, du ønsker tilbud på. Så vil vi komme tilbage til dig hurtigst muligt.

(du ønsker tilbud på)

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 24 timer, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Book en prøvetur

Udfyld nedenstående informationer, og så vil vi vende tilbage til dig med en bekræftelse på din booking.

Dette er en forespørgsel og tidspunktet vil først gælde, når de er bekræftet af Andersen & Martini.

Giv os din mening om din bilUdfyld nedenstående og vær med til at hjælpe andre med at træffe den rigtige beslutning. Du deltager ligeledes i en konkurrence om attraktive gavekort, hvor alle gyldige anmeldelser i perioden er med i lodtrækningen en  gang hver 4. måned