Ny Opel Combo-e

Opel Combo-e - elektrisk mobilitet i topklasse

Den lille Opel-varebil Combo-e er et oplagt valg for mindre erhvervsdrivende, som gerne vil have en miljøvenlig varebil, der er nem at komme rundt i byen med og nem at parkere. Combo-e går ikke på kompromis med pladsen med et klasseførende varerum og lasteevne (op til hhv. 4,4 m3 og 800 kg). Læs mere om bilens mål her. Pris fra 272.990 kr. (ekskl. moms)

Combo-e Life - en stor familiebil
Opel Combo-e fås også som personbil med tilnavnet Life. Den har plads til op til 7 personer alt efter variant. Så her har selv den store familie plads nok. Pris fra 269.990 kr. Læs mere om bilen her

Opel Combo-e

Combo-e Van: Halvårlig CO2-ejerafgift: 340 kr. CO²: 0 g/km. Batteri: 50 kWh. Forbrug: 201 Wh/km. Forbrug og rækkevidde påvirkes bl.a. af kørestil og vejrforhold, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden. Rækkevidde: 273 km. Opladningstid under optimale ladeforhold v/normalopladning, 0-100%: 5 t. v. max ladeeffekt (11 kW); Hurtig-/lynopladning, 10-80%: 32 min. v. max ladeeffekt på 100 kW. Der tages forbehold for pris-, afgiftsændringer og trykfejl. Prisen er gældende, så længe lager haves.

Combo-e Life: Halvårlig CO2-ejerafgift: 340 kr. CO²: 0 g/km. Batteri: 50 kWh. Forbrug: 211 Wh/km. Forbrug og rækkevidde påvirkes bl.a. af kørestil og vejrforhold, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden. Rækkevidde: 264 km. Opladningstid under optimale ladeforhold v/normalopladning, 0-100%: 5 t. v. max ladeeffekt (11 kW); Hurtig-/lynopladning, 10-80%: 32 min. v. max ladeeffekt på 100 kW. Der tages forbehold for pris-, afgiftsændringer og trykfejl. Prisen er gældende, så længe lager haves.

Combo-e Van modellen henvender sig til erhverv, og priserne er derfor angivet ekskl. moms

Forsikring til Opel-varebiler

Har du brug for forsikring til din varebil? Så kan vi i samarbejde med Tryg tilbyde en særdeles attraktiv forsikring. Se priser og betingelser længere nede på siden. Forsikring kan først endeligt indgås efter dialog med Tryg Forsikring. Book en samtale med Tryg allerede nu hos din A&M-forhandler.

Det får du:

 • Ansvars- og kaskoforsikring
 • Stiger ikke i pris som følge af en skade
 • Lånebil ved skader (inkl. 80 km pr. dag)
 • Ekstraudstyr op til 20.000 kr.**
 • Tryg Reparation - garanti for god kvalitet og service

Forsikringspris pr. måned

Bilens værdi* 12.000 km/år 20.000 km/år 30.000 km/år 40.000. km/år
0 - 200.000 kr. 410 kr./md. 525 kr./md. 600 kr./md. 695 kr./md.
200.001 - 300.000 kr. 455 kr./md. 580 kr./md. 650 kr./md. 780 kr./md.
300.001 - 400.000 kr. 665 kr./md. 800 kr./md. 895 kr./md. 1000 kr./md.

Tilvalg

Ekstraudstyr** Tillæg pr. md.
Op til 20.000 kr. Inkluderet i forsikring
Op til 50.000 kr. 15 kr./md.
Op til 100.000 kr. 25 kr./md.
Op til 200.000 kr. 65 kr./md.
Op til 300.000 kr. 110 kr./md.

Forsikringen kan ikke tilbydes til biler, der bruges til: Personbefordring – busser, taxa o.lign. - Blå blink/udrykning – politi, brandbiler, busser, ambulancer o.lign. - Skolekørsel, mobilkraner, udlejning - Foodtrucks - Kunder der er registreret i RKI - Godstransport mod betaling, herunder alt kurerkørsel også flyttefirmaer, aviskørsel, madudbringning o.lign. Selvrisiko 7.352 kr. *Bilens værdi er gældende listepris fra importør inkl. fabriksmonteret ekstraudstyr samt lev. omk. (ekskl. moms). Alle priser er inkl. miljøbidrag, samt 3% tillæg for månedsbetaling. Eksklusiv BS-gebyr og forsikringsafgift til staten. **Fastmonteret udstyr, hylder, kraner mm.

Varianter

Opel Combo-e

Varevognen Opel Combo-e fås i to længder. Den 4,4 meter lange Combo-e, der har en hjulafstand på 2.785 mm, kan indeholde genstande på op til 3.090 mm i varerummet. Den må lastes med op til 800 kg - og varerummet er på mellem 3,3 og 3,8 m3. Den må trække 750 kg, hvilket er segment-førende.

Den 4,75 meter ekstra lange XL-variant har en hjulafstand på 2.975 mm og en varerumsvolumen på op til 4,4 m3 og kan indeholde objekter, der er op til 3.440 mm lange.

Opel Combo-e Life
Opel Combo-e Life
Opel Combo-e Life

Opel Combo-e Life

Den nye Combo-e Life er en personbil, der tilbyder masser af plads og komfort for op til syv personer - og så endda med state-of-the-art emissionsfri, elektrisk kørsel. 

Combo-e Life giver dig og hele din familie al den frihed, I har behov for med en rækkevidde på op til 287 km. Oplad batteriet i din Combo-e Life op til 80 % på ned til ca. 30 minutter. 

Klik nedenfor og se priser og udstyr. 

Anmeldelser

Forbrændingsmodel
Ingen overlæs i ny Combo
"...en Opel-varebil, der kommer op på et nyt niveau med hensyn til komfort og sikkerhed."
Årets Varebil 2019
Titlen som Årets Varebil i Danmark 2019 blev offentliggjort på åbningsdagen for Transportmessen i Herning.
Combo Cargo review
"The Combo is a robust rival to the likes of the Caddy, Transit and Kangoo."

Design

Velskabt og klar til eventyr.

Opel Combo-e
5
Opel Combo-e
4
Opel Combo-e

Multimedia

Opel Combo-e er varebilen med innovative løsninger - hele vejen rundt.

Luksusfølelse og lækker touchskærm

Din arbejdsdag bliver som en leg, når du kører Opel Combo-e. Interiøret lader intet tilbage at ønske, og du får en ægte luksusfølelse. Instrumentpanelet har et overskueligt design med brugervenlige knapper inden for rækkevidde.

Combo-e kan fås med to infotainmentsystemer. Enten Multimedia Radio eller Multimedia Navi Pro, der begge kommer med en stor 8” touch-skærm med mobil-integration via Apple CarPlay og Android Auto.

Opel Combo-e - interiør

Teknologi

Teknologiske løsninger i topklasse. Det får man med Opel Combo-e

Opel Combo-e - batteri

Avanceret batteriteknologi 

Takket være den seneste generation af batterier kan den nye Combo-e altid klare turen. De nyeste teknologier til energigenvinding, herunder regenerativ bremsning, sikrer høj effektivitet og lave driftsomkostninger. Alle fuldt elektriske køretøjer fra Opel har desuden en batterigaranti på otte år eller 160.000 km for mindst 70 % af den oprindelige ladekapacitet efter denne tid eller distance.

Batteriet er placeret under gulvet mellem for- og bagaksel, hvilket sikrer, at batteripakken ikke tager plads fra varerum og interiør.

Hurtig opladning

Opel Combo-e har en rækkevidde på op til 275 km, men rækkevidden er naturligvis afhængig af kørestil og vejrforhold. Batteriet på 50 kWt kan hurtiglades via en 100 kW-ladestander til 80% kapacitet på ca. 30 minutter. Combo-e kommer enten med en tre-faset 11 kW eller en et-faset 7,4 kW on-board lader alt efter udstyrsmodel.

Opel Combo-e opladning

Funktionalitet

FlexCargo - plads til lange genstande

FlexCargo-skillevæggen bag det dobbelte passagerbænksæde med en oplukkelig luge gør det muligt at transportere ekstra lange genstande. 

Det er nemlig samtidig muligt at vippe passagersædet op og udnytte gulvpladsen inde i kabinen. 

FlexCargo er ekstraudstyr.

Passagersæde med flere muligheder

Med dobbelt passagersæde er der god plads til 3 personer i Combo-e Cargo. Du kan også folde bænksædet op og ned eller omdanne det til en hylde eller et bord.

Hvis du kører alene, kan passagerforsædet også nemt foldes ned. Det giver endnu mere plads og fleksibilitet til din last.

Der er tale om ekstraudstyr.

Dobbet Passagersæde
Foldbart Passagersæde

Udstyrsmodeller

Varevogn

Enjoy

 • Primært udstyr
 • 8"touchskærm
 • Apple CarPlay
 • Multifunktionsrat
 • El-sideruder med One Touch
 • Hill Assist
 • Skydedør højre side
 • Fjernbetjent centrallås
 • Elektrisk automatisk håndbremse
 • Bagdøre med 180-graders åbning uden ruder
 • 3,3" e-farvematrixdisplay i instrumentskærmen
 • MyOpel App

Easy Pack

 • Indhold
 • Automatisk klimaanlæg, 2-zonet
 • Nøglefri åbning og start af bilen
 • Parkeringssensor for og bag
 • Blind Spot Detection
 • 180-graders bakkamera

Sikkerkedspakke

 • Indhold
 • Parkeringssensor for og bag
 • Blind Spot Detection
 • El-sidespejle m. varme, sammenklappelige
 • Tågeforlygter

Der tages forbehold for udstyrsændringer og indtastningsfejl i udstyrslisterne.

Erhvervsleasing

Vi har altid gode tilbud på erhvervsleasing af Opel-varevogne. Klik nedenfor og se de attraktive leasingpriser.

Leasingtilbud

Opel Combo
3.095,-/md.

Leasingtilbud

Opel Vivaro
,-/md.

Leasingtilbud

Opel Movano
,-/md.
Ansøg om lånUdfyld nedenstående for at sætte gang i processen, om at blive godkendt til et billån. Vi hjælper dig smertefrit igennem processen, så du sparer tid.

(UDEN din udbetaling)

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Bestil tilbudUdfyld nedenstående med den bil og udstyr, du ønsker tilbud på. Så vil vi komme tilbage til dig hurtigst muligt.

Form Missing, Id: d3b98e57-bb6d-48f9-ac52-ca1455d133e2

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 24 timer, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Stil spørgsmålUdfyld nedenstående og stil dit spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning omkring dit bilkøb.

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Kontakt osUdfyld nedenstående og skriv evt. en besked omkring din henvendelse. Så vil vi komme tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Book en prøvetur

Udfyld nedenstående informationer, og så vil vi vende tilbage til dig med en bekræftelse på din booking.

Dette er en forespørgsel og tidspunktet vil først gælde, når de er bekræftet af Andersen & Martini.