Ny Opel Grandland X

Pris fra: 284.990,-
Prisliste Brochure

OPEL GRANDLAND X-TILBUD

Opel Grandland X Excite

For KUN 284.990 kr. kan DU blive ejer af den fantastiske Opel Grandland X Excite 130 HK. Prisen er den samme, uanset om du vælger en 1.2 liters benzinmotor eller en 1.5 Diesel.

Udstyrslisten er lang som en tysk autobahn - se bare her: 17" alufælge ● Mørktonede ruder ● 7" Touchskærm m/farve ● Apple CarPlay ● Læderrat m/varme ● 2-zonet klimaanlæg ● Krom tagræling (kun på Excite) ● Aktiv vejbaneassistent ● Bluetooth

Vil du have endnu mere udstyr, end hvad Grandland X Excite tilbyder, så er det helt sikkert værd at kigge nærmere på Grandland X Impress.

Bilen står til KUN 309.990 kr. og så får du blandt andet alt dette med: Fartpilot ● Opvarmelige forsæder ● Surround sound m. 6 højtalere ● Læderrat med varme ● Automatisk op- og nedblænding af forlygter ● Regnsensor ● Panoramaglastag ● Bakkamera ● Easy Fold bagsæderyglæn med skilem ● Midterarmlæn foran ● 7" touch farveskærm ● 17" alufælge ● Aktiv vejbaneassistent ● Apple Carplay ● Automatisk klimaanlæg, 2-zonet ● Opvarmeligt bagsæde ● Opvarmelig forrude

Også her er prisen den samme, uanset om du vælger en 1.2 liters benzinmotor eller en 1.5 Diesel.

Vi kan også tilbyde en Grandland X Exclusive til kun 339.990 kr. Så får du alt dette med sammen med Impress-udstyret: Avanceret navigationssystem ● 18" alufælge ● Blindvinkelassistent ● Elektrisk foldbare spejle ● Nøglefri adgang og start ● Ergonomiske AGR-sportsforsæder ● Adaptive LED-forlygter ● El-betjent bagklap med håndfri betjening

Opel Grandland X vinder stortest

Grandland blev kåret til testvinder i Bil Magasinets SUV-test 2018.

opel grandland x årets suv 2018 testvinder bedste suv bil magasinet

Grandland X kom på en stærk 1. plads

Med sit frække offroad-design og imponerende køreegenskaber, er det ikke en overraskelse, at Grandland X røg på en første plads, da Bil Magasinet kårede en vinder i deres SUV-test 2018. Her fremhævede de bilens særdeles gode køreegenskaber, dens perfekte kombination mellem SUV og personbil - både udenpå og indeni. Derudover vandt den på dens komfortable sæder og rummelige kabine. Læs hele testen HER.

Vi har selv været ude og testkøre Grandland X og blev yderst positive over dens egenskab som både by- og offroadbil. Men det skal du næsten selv bedømme. Skynd dig at booke en prøvetur og fortæl os, hvad du synes.  

Design

Storslået og kompromisløs storebror viser vejen med sit stærke SUV-look.

Eventyret kalder – og Grandland X er svaret!

Med sine markante linjer og sit atletiske look kommer denne fascinerende SUV til at dreje hoveder. Indeni sørger Grandland X for en ægte wellness følelse, og ligegyldig hvor ujævn en vej måtte være, så sidder man behageligt. 

Det er muligt at vælge præcis den udstyrsvariant, der passer til dit behov. Dermed får du mulighed for at skabe din drømmebil, uanset om dine ønsker måtte være et panorama glassoltag, to-farvet top og bund, læderinteriør eller noget helt fjerde - mulighederne er mange.

Multimedia

Uanset om du allerede kender din destination eller ej, så bringer Grandland X dig sikkert frem med dens innovative multimedia system.

Radio  R 4.0 IntelliLink R 4.0 med 8” farve touchscreen

Opels infotainment-systemer er det helt perfekte tilbehør, som giver ekstra liv i bilen. Systemet er kompatibel til en lang række mobiltelefoner, og med Apple Carplay / Android Auto lader det dig projektere specifikke apps og funktionaliteter fra din smartphone ned på skærmen.

Bluetooth til håndfri sæt, navigationssystemer, kortopdateringer og en multi-medieforbindelse er også en del af systemet. Opels system er designet til at integrere med køretøjet og har nøje udvalgte produkter fra markedets førende leverandører.

Navi 5.0

3D navigationen i Grandland X viser dig vej til dit nye eventyr – eller vejen hjem. Udvid dine horisonter – uden at fare vild. Med det integrerede 3D kort i Navi 5.0 IntelliLink kan du finde vej i hele Europa. Du får:

 • Dynamisk 3D navigation, der tager højde for den aktuelle trafik
 • Kort over hele Europa
 • POI, seværdigheder og mellemdestinationer
 • Let indtastning på displayet eller stemmestyring til destinationen

CarPlay 

CarPlay gør det muligt at benytte din iPhone, mens du kører bil - på en sikker måde! Med IntelliLink-systemet har du mulighed for at tilgå app'en. Herved får du let adgang til udvalgte apps fra din iPhone/Android smartphone som du kan styre via stemmekontrol eller et tryk. Du kan bl.a:

 • Foretage stemmeopkald 
 • "Skrive" og modtage beskeder (Siri skriver og læser for dig)
 • Lytte til musik (fra diverse apps)
 • Finde vej via Maps
  ...og meget mere

Andriods pendant til CarPlay (Android Auto) er ikke tilgængelig på det danske marked pt.

Teknologi

Opel Grandland X byder på banebrydende teknologi, der gør køreoplevelsen helt unik.

Opel Grandland X LED-lygter

Adaptive Forward Lighting (AFL+)

Gør nat til dag med det innovative adaptive LED-system. Kørelyset ved de adaptive LED-lygter giver 30% bedre sigtbarhed end halogenlygter og forøger derved sigtbarheden markant. Det adaptive lygtesystem, Adaptive Forward Lighting (AFL+), tilpasser sig automatisk vejforholdene for konstant at sikre dig et optimalt kørelys. Fjernlyset tilpasser sig ligeledes automatisk ved at slå fra, når der registreres modkørende – derved undgår du at blænde andre og stadig bevare de bedste lysforhold.

Adaptiv Fartpilot

Med den adaptive fartpilot overholder du altid sikkerhedsafstanden. Et radarbaseret system der hjælper føreren med at fastholde en ønsket hastighed og mulighed for at vælge sikkerhedsafstand. Sikkerhedsafstanden til den forankørende bil kan indstilles fra rattet. Et symbol med en grøn bil lyser, hvis radarføleren registrerer en forankørende bil i vognbanen. Hvis du nærmer dig den forankørende bil for hurtigt, udløser systemet visuelle og hørbare advarsler og aktiverer bremserne, samt sænker bilens hastighed. Det betyder, at bilen bevarer kontrollen ved alle hastigheder.

Opel Grandland X fartpilot

Opel Grandland X parkeringsassistent

Parkeringsassistent

Parkeringsassistancen i Opel Grandland X hjælper dig med at parkere smertefrit og sikkert. Følg instruktionerne på skærmen, og du vil blive guidet nemt via sensorer foran og bagved.

Det computerstyrede system aktiveres ved tryk på en enkel knap, og så er den klar til at hjælpe dig sikkert igennem din parallelparkering. Derved bliver det legende let at parkere selv en SUV.

Ergonomiske sæder

Vi bruger i gennemsnittet 2 år og 6 måneder i vores bil igennem vores liv - derfor er det ekstremt vigtigt, at vi sidder så godt som muligt.

For at få den ultimative køreoplevelse har Opel udviklet nogle innovative og ergonomiske bilsæder, så du kan få den bedste indstilling til din ryg. 

De ergonomiske sportssæder kan indstilles på 18 forskellige måder - dermed får du mulighed for at få et sæde, der passer præcis til dig og din ryg. De ekstra høje sæder gør det let at komme ind og ud af bilen. 

 • Afslappende sidestilling
 • 18 forskellige indstillinger
 • Luksuriøse lædersæder (tilvalg)
 • Opvarmelig og nedkølelig (tilvalg)

Opel Grandland X Ergonomiske sæder

Opel Grandland X bagagerum

Masser af bagagerumsplads

Det i forvejen store bagagerum på 514 liter kan nemt transformeres til at blive endnu større, når bagsæderne lægges ned. Så opnår du en bagagerumsplads på hele 1652 liter, og så skulle der være plads til alle livets udfordringer og pladskrævende hobbyer. Skal der gøres plads til udstyr, såsom ski, kan midterarmlænet på bagsædet let klappes ned  – så er der gjort plads til skiferien eller lignende og du slipper for den besværlige tagboks.

Den elektroniske bagklap gør det let at fylde bagagerummet, selvom du står med hænderne fuld. Stik foden under bagkofangeren og på magisk vis åbnes bagklappen via en sensor. Smart, ikk?

Sikkerhed

Opel Grandland X går ikke på kompromis med sikkerheden!

Opel Eye

Opel Eye i Opel Grandland X er et specielt kamera med fire funktioner, der læser og husker skilte med "overhaling forbudt" og "hastighedsbegrænsninger". Systemet viser det aktuelle skilt på instrumentpanelet.

Derudover giver det også føreren forudgående advarsel af utilsigtet afvigelse fra vognbanen, angiver afstanden til den forankørende bil og advarer hvis der er fare for en kollision.

Opel Grandland X Opel Eye

Opel Grandland X Kollisionsalarm

Kollisionsalarm

Med det innovative kollisionsalarmsystem registerer Opel Grandland X objekter og forhindringer på vejen.

Skulle et objekt bevæge sig foran bilen, bremser bilen automatisk op. Herved får ikke kun chauffør og passagerer den ultimative sikkerhed - men andre trafikanter er ligeledes sikret.

Du kan med ro i maven sætte dig bag rattet og koncentrere dig om at køre - din Grandland X er din personlige bodyguard.

Automatisk nødbremsesystem

Nogle ting i liver kan ikke forudses. For eksempel en forbipasserende fodgænger eller cyklist, når du bakker. Her kan du trygt overlade overblikket til Opel Grandland X, der med sit øje forudser forhindringer og bremser helt automatisk, hvis det skulle være nødvendigt. 

Med det automatiske nødbremsesystem er det slut med at brække nakken, hver gang du skal bakke og orientere dig og du slipper for den unødvendige hjertebanken, som resultat af de blinde vinkler i bilen. 

Systemet registrerer ligeledes objekter forfra og bremser ned til 30 km/t eller stopper den helt. 

Opel Grandland X Automatisk nødbremsesystem

Opel Insignia Side Blind Zone alert

Side Blind Zone Alert

Du kan ikke have øjnene alle steder, så Opel Grandland X har et radarbaseret Side Blind Zone Alert (SBZA). Den overvåger konstant den vigtige 3,5 til 5 meter “blinde vinkel", som du ikke kan se, når du kigger i sidespejlene.

Når den registrerer et objekt, lyser et LED-symbol i det respektive sidespejl.

Vejbaneassistent 

Med det innovative vejbaneassistent (Lane Keep Assist) system holder Grandland X dig sikkert på rette spor. Vejbaneassistenten advarer rettidigt og korrigerer stille og roligt bilens retning, hvis du ved en fejl er ved at køre ind på en anden vejbange – eller ikke blinker, når du skifter vejbane. Og hvad der er endnu bedre: systemet advarer dig ikke, med mindre det er nødvendigt. For eksempel hvis du laver en pludselig undvigelsesmanøvre eller køre dynamisk igennem en kurve.

Opel Grandland X vejbaneassistent

Opel Grandland X 360 grader kamera

360° graders bakkamera

Få det fulde overblik uden at dreje hovedet. Med front- og bakkameraet kan du let få øje på fodgængere og forhindringer eller opdage, hvis der skulle komme et objekt rundt om hjørnet. 

Med 360° bakkamera med panoramafunktion får du det totale overblik på førersædet. Ingen blinde vinkler - ingen sved på panden!

Motorer

Opel Grandland X har et bredt motorprogram, hvilket gør valget fleksibelt, når det kommer til hestekræfter og type: benzin/diesel.

Ren tysk råstyrke


Benzin:

1.2 Direct Injection Turbo 130 hk, 6-trins manuelt gear, 13,7-15,6 km/l - Træk 1.400/685 kg.

1.2 Direct Injection Turbo 130 hk, 8-trins aut. gear, 13,0-15,4 km/l - Træk 1.300/696 kg.

Diesel:

1.5, 130 hk, 6-trins manuelt gear, 17,5-20,0 km/l - Træk 1.500/715 kg.

1.5, 130 hk, 6-trins aut. gear, 17,2-20,4 km/l - Træk 1.300/727 kg.

2.0, 177 hk, 8-trins aut. gear, 14,9-16,7 km/l - Træk 2.000/750 kg

Finansiering

Det kan være svært at finde rundt i alle de forskellige begreber, når man skal vælge finansiering i forbindelse med køb af ny bil.

Læs vores guide til at vælge den bedste bilfinansiering

ÅOP, kreditomkostninger, fast eller variabel rente?… Man kan hurtig blive forvirret over begreberne, når man undersøger, hvilken bilfinansiering man skal vælge. Derfor har vi lavet en komplet finansieringsguide, så du kan få styr på alle detaljerne. Så er du godt rustet til at finde det bedste og billigste billån for dig.

Rente- og afdragsfrit billån

0 kroner i udbetaling!

Når du køber en ny Opel hos Andersen & Martini, kan du nu undgå udbetalingen – og endda slippe for de månedlige afdrag og renter i de første 12 måneder.

Derefter skal du blot betale en lav månedlig ydelse. 

Billånet fås til alle Opel-modeller – hør mere hos din nærmeste Andersen & Martini Opel-forhandler.

Opel Grandland X-anmeldelser

Opel Grandland X

Dynamisk og sporty SUV

Læs anmeldelsen
Test af Opel Grandland X

Endelig, Opel! 

Læs anmeldelsen
Opel Grandland X

Et kompromisløst valg

Læs anmeldelsen

Privatleasing

Find ud af hvilke modeller, der er til rådighed, prisen for førstegangsydelsen, og hvor meget den koster om måneden. 


Læs meget mere om leasing af Opel Grandland X, og alle modellerne der er til rådighed, samt mulige tilkøb til leasingpakken.

Priserne er alene vejledende og er beregnet ud fra 36 måneder med 15.000 km pr. år.

Udstyrsmodeller

Opel Grandland X har alt, der gør livet lidt større.

Excite

Opel Grandland X Essentia

Grandland X Fra kr. 284.990

Primært X-tra udstyr, udover Essentia

 • 7" touch farveskærm m. Apple Carplay ®
 • 17" alufælge
 • 2-zonet klimaanlæg
 • Fartpilot
 • Bluetooth smartphoneintegration
 • Surround sound m. 6 højtalere
 • Automatisk lygtetænding m. op- og nedblænding
 • Læderrat med varme
 • Opvarmelige forsæder
 • Regnsensor
 • Lysfølsomt bakspejl
 • Automatisk hastighedsskiltegenkendelse
 • Mørktonede ruder bag
 • Tågeforlygter
 • Tag designliste i sort
 • Ratbetjent radio
 • Opvarmelige el-sidespejle
 • P-sensor bag
 • Midterarmlæn foran
 • Handskerum med køling
 • LED kørelys
 • Automatisk nødbremse
 • Aktiv vejbaneassistent

Impress

Opel Grandland X Enjoy

Grandland X Fra kr. 309.990

Primært X-tra udstyr, udover Excite

 • Panoramaglastag
 • Bakkamera
 • Opvarmelig forrude
 • Opvarmeligt bagsæde
 • Easy Fold Bagsæderyglæn m. skilem

Exclusive

Opel Grandland X Innovation

Grandland X Fra kr. 339.990

Primært X-tra udstyr, udover Impress

 • 18" alufælge
 • Sort tag
 • Elektrisk foldbare spejle
 • Læselamper for/bag
 • P-sensor for
 • Ergonomiske AGR sportsforsæder
 • Adaptiv fartpilot (KUN AUT)
 • Automatisk bagklap
 • Nøglefri
 • LED forlygter
 • Ambient belysning i midterkonsol og fordøre
 • Stof/Imiteret læder
 • Avanceret navigationssystem

Kontakt kundecenter
på hovednummer

+45 36 93 10 00

De oplysninger og priser, der fremgår af denne side, er alene vejledende. Nærværende priser er ikke tilbud. Andersen & Martini tager forbehold for fejl og mangler i oplysningerne. Der kan derfor ikke rejses krav mod Andersen & Martini A/S på grund af tab, som følge af dispositioner truffet på baggrund af oplysningerne eller beregningerne. De viste bilmodeller kan være vist med ekstraudstyr, som ikke er inkluderet i priserne.​

Dine prisalarmer hos Andersen og Martini

Dine prisalarmer hos Andersen & Martini