Opel Insignia - Tilbud og kampagner

Opel Insignia ST Elegance - automatgear uden merpris

Du kan lige nu få automatgear på en Opel Insignia ST Elegance  136 HK diesel helt uden beregning! Lige nu kun 349.990 kr.

Elegance-modellen er ekstremt veludstyret, så udover automatgear (hvis du vælger det) får du blandt meget andet også 18" alufælge, Ergonomiske AGR-sportsforsæder og Open & Go, nøglefri betjening.

Opel Insignia Kampagne

Insignia Storts Tourer Elegance

Fra kun 349.990 kr.

Få automatgear uden merpris

Finansiering

Bilens pris

284.990 kr.

Variabel rente

1,99 %

Mdl. ydelse

3.202 kr.

Udbetaling (20%) 56.998 kr. 
Løbetid 84 mdr. 
Samlet kreditbeløb 227.992 kr. 
Samlede kreditomk. 40.944 kr.
ÅOP  4,9 % 
Samlet tilbagebetaling282.621 268.936 kr.

* Finansiering er beregnet som et eksempel, så det kan give dig et indtryk af, hvad bilen koster dig om måneden.

Forsikring

Du skal være mindst være 21 år og haft kørekort i 3 år for at kunne tegne en Techno Bilforsikring.

Skift mellem slides for at se øvrige priser, hvis du har lavet 1 skade eller mere inden for de seneste 3 år.

*Nyværdi er listeprisen for bilen som fabriksny. Vær obs på at der kan være forskel på listeprisen og det du har betalt for bilen. Nyværdien er inkl. danske afgifter

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer følger lige i hælene på Coupé og fik sin debut i sommeren 2017. Sports Tourer er op til 200 kg lettere end sin forgænger. Det knivskarpe design giver bilen en akselafstand, der er 9,2 cm længere end før og resulterer i en totalt længde på 283 cm. Aerodynamikken er uovertruffen og ligger blandt top fem i sin klasse med en imponerende luftmodstandskoefficient på 0,26. Det rummelige bagagerum er udstyret med en elektrisk bagklap, så den let kan åbnes og lukkes via en sensor under den bagerste kofanger, når man har tændingsnøglen på sig. 

Bagagerummet rummer op til 560 liter, hvilket svarer til 4 standard kufferter, og op til 1.665 liter med nedfældet bagsæde. Så der er uden tvivl plads til cyklen, hunden eller hobby-udstyret, hvis det skulle være nødvendigt.

Anmeldelser

Har du en Opel Insignia? Så hjælp andre ved at skrive en bilanmeldelse her.

Samlet vurdering (1):
Vis

Opel Insignia ST

1.5T 165HK (2019)

Jimmy Ole Olsen 

Espergærde 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 29-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Der er ingen anmeldelser for det valgte segment

Anmeldelser fra medier

Her er den nye Opel Insignia Sports Tourer
"Mere plads og mere standard- og sikkerhedsudstyr"
Insignia ST er en letbenet gigant
"Under det velskabte karrosseri står..."
Test: Den burde koste mere
"Komfortabel og ekstremt velkørende Opel Insignia..."

Design

Opel Insignia har fået et bredere og mere kraftfuldt udtryk, hvilket tydeligst kommer til udtryk, når man ser bilen for- og bagfra. Her spiller især det nye lygtedesign, der med en markant LED-signatur, indkapslet i skarpe sporty linjer af kvalitetskrom, giver bilen en tydeligere og mere defineret form. Effekten er enestående.

1/1

Multimedia

I den nye Opel Insignia er du bedre forbundet end før - find vej, tilslut din telefon og styr din underholdning via touchskærmen.

IntelliLink

Den nye Insignia giver mulighed for vores mest avancerede infotainmentsystem nogensinde.

Med IntelliLink teknologien giver Navi 900 dig hurtig og nem adgang til digital underholdning på en stor 8" farve touchskærm, der kan afspille videoer og lyd, streamet fra din smartphone via bluetooth.

Systemet kan betjenes via en touchpad med bevægelsesfeedback eller fra rattet. Dermed behæver du aldrig fjerne øjnene fra vejen.

CarPlay & Android Auto

CarPlay/Android Auto gør det muligt at benytte din iPhone/Smartphone, mens du kører bil - på en sikker måde! Du kan let tilkoble din iPhone/Smartphone via det intelligente system. Herved får du let adgang til udvalgte apps fra din telefon, som du kan styre via stemmekontrol eller et tryk. Du kan bl.a.:

 • Foretage stemmeopkald 
 • "Skrive" og modtage beskeder (Siri skriver og læser for dig)
 • Lytte til musik (fra diverse apps)

 

3D Navigation

Med det smarte navigationssystem kan du let og ubesværet finde vej til din destination.

Indtast destinationen i det intelligente system og du får vist vej via den innovative 8" touchscreen.

Slut med at fare vild - Insignia finder vejen for dig.

Teknologi

Dommen fra de mange danske og internationale bilanmeldere er klar: Opel Insignia er en seriøs udfordrer til de andre store konkurrenter i ”limousine-klassen”

4x4 med Torque Vectoring 

Opel Insignia fås for første gang med en 8-trins automatisk gearkasse og et dertilhørende intelligent firehjulstræk med drejningsmomentet vectoring - der styrer kraftoverførslen individuelt til hver hjul, afhængigt af kørselsforholdene. Der kan vælges mellem tre forskellige driving modes:

 • Tour
 • Sport 
 • Normal

På den måde får du et optimalt kørselsforhold, der passer til din køretur.

Uovertrufne LED-lygter

De gamle Xenon kan godt pakke sammen, når IntelliLux LED Matrix forlygterne rammer vejene. De kraftfulde og ekstremt præcise Matrix LED er et kæmpe skridt foran de konventionelle LED-lys. Nu er det længere et problem at lyse helt op til 400 meter frem - og du er dermed sikret det mest optimale aften- og nattekørsel! 

Ikke mindre end 32 LED-elementer tilpasser sig automatisk de forskellige køresituationer. De fantastiske lygter tilpasser lyskeglerne til vejen forløbe gennem sving - dermed bliver mest muligt at vejen oplyst, når du drejer

Adaptive Forward Lighting (AFL+)

Opel Insignia fås med Adaptive Forward Lighting – et af de mest avancerede forlygtesystemer i mellemsegmentet.

Med den seneste generation af AFL, Adaptive Forward Lighting, følger lyset vejbanens kurver. Det giver en mere sikker og afslappet køretur. Insignias avancerede AFL-system vælger automatisk blandt ni forskellige lysfunktioner, som hver især er udviklet til at give optimal belysning i alle situationer uden at blænde andre førere.

Adaptiv fartpilot

Et radarbaseret system der hjælper føreren med at fastholde en ønsket hastighed og mulighed for at vælge sikkerhedsafstand. Sikkerhedsafstanden til den forankørende bil kan indstilles fra rattet. Et symbol med en grøn bil lyser, hvis radarføleren registrerer en forankørende bil i vognbanen. Hvis du nærmer dig den forankørende bil for hurtigt, udløser systemet visuelle og hørbare advarsler og aktiverer bremserne samt sænker bilens hastighed til 15 km/t med manuel gearkasse og får bilen til helt at stoppe med automatisk gearkasse. Det betyder kontrol ved alle hastigheder.

Sikkerhed

Opel Insignia giver dig optimal sikkerhed, hvilket dens 5 stjerner i Euro NCAP testen understreger

Teknologisk sikkerhed i top

Insignia 2017 vil med sine mange flotte features for alvor lægge afstand til de nærmeste bejlere i segmentet.

Den nye Opel Insignia 2017 er således ikke kun udstyret med topmoderne, aktive sikkerhedssystemer, men også passagererne er beskyttet med en eksemplarisk passiv beskyttelsesteknologi. Bilen fik top karakter, hele 5 stjerne i Euro NCAP, i den seneste test.

Opel Eye

Opel Eye i den nye Opel Insignia 2017 er et specielt kamera med fire funktioner, der læser og husker skilte med overhaling forbudt og hastighedsbegrænsninger. Systemet viser det aktuelle skilt på instrumentpanelet. Det giver også føreren forudgående advarsel af utilsigtet afvigelse fra vognbanen og angiver afstanden til den forankørende bil samt advarer, hvis der er fare for en kollision.

Head-Up Display

Med det avancerede Head-Up Display slipper du for at vende din opmærksomhed ned på instrumentbrættet - alle de nødvendige oplysninger bliver vist oppe i forruden, uden at det er til gene for dit udsyn. 

Herved har du konstant øjne på vejen og er mere sikker end nogen sinde før. 

Head-Up Display er en innovativ teknologi, der gør det muligt at overføre instrumentbrættet til forruden. Endnu engang træder tyskerne igennem med deres avancerede ingeniørkunst på biler.

Kollisionsalarm

Med den innovative kollisionsalarm registerer Opel Insignia objekter og forhindringer på vejen. Skulle et objekt bevæge sig foran bilen, bremsen bilen automatisk op. 

Herved får ikke kun chauffør og passagerer den ultimative sikkerhed - men andre trafikanter er ligeledes sikret. 

Du kan med ro i maven sætte dig bag rattet og kun koncentrere dig om at køre - din Insignia er din personlige bodyguard. 

Side Blind Zone Alert

Du kan ikke have øjnene alle steder, så Insignia Sports Tourer har radarbaseret Side Blind Zone Alert (SBZA). Den overvåger konstant den vigtige 3,5 til 5 meter “blinde vinkel", som du ikke kan se, når du kigger i sidespejlene. Når den registrerer en fare, lyser et LED-symbol i det respektive sidespejl.

Udstyrsmodeller

Excite

 • Primært udstyr
 • Multijusterbart læderrat
 • Elbetjente ruder for/bag
 • Opvarmelige el-sidespejle
 • Højdejustering af førersæde
 • Fartpilot
 • Regnsensor & aut. viskere
 • Apple Carplay ®
 • Surround Sound m. 7 højtalere
 • Automatisk klimaanlæg, 2-zonet
 • LED kabinelys for og bag
 • Opvarmeligt rat
 • 17" alufælge

Impress

 • Primært udstyr udover Excite
 • 18" alufælge
 • Matrix LED lygter
 • Ergonomiske AGR sportsforsæder
 • Avanceret navigationssystem
 • P-sensor for og bag
 • Bakkamera
 • Opvarmelig forrude
 • Open & Go, nøglefri betjening
 • DAB+
 • Tågeforlygter
 • Ambient belysning

OPC-Line

 • Primært udstyr udover Impress
 • OPC Interiør
 • OPC Exteriør

Opel Insignia på lager nu

Book en prøvetur

Udfyld nedenstående informationer, og så vil vi vende tilbage til dig med en bekræftelse på din booking. 

 

Tiderne er vejledende og vil først gælde, når de er bekræftet af Andersen & Martini.

Ansøg om lån

Udfyld nedenstående for at sætte gang i processen, om at blive godkendt til et billån. Vi hjælper dig smertefrit igennem processen, så du sparer tid.

(UDEN din udbetaling)

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Bestil tilbud

Udfyld nedenstående med den bil og udstyr, du ønsker tilbud på. Så vil vi komme tilbage til dig hurtigst muligt.

(du ønsker du tilbud på)

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 24 timer, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Kontakt os

Udfyld nedenstående og skriv evt. en besked omkring din henvendelse. Så vil vi komme tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Stil spørgsmål

Udfyld nedenstående og stil dit spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning omkring dit bilkøb.

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Giv os din mening om din bil

Udfyld nedenstående og vær med til at hjælpe andre med at træffe den rigtige beslutning. Du deltager ligeledes i en konkurrence om attraktive gavekort, hvor alle gyldige anmeldelser i perioden er med i lodtrækningen en  gang hver 3. måned