Få en GRATIS bilvurdering på 2 minutter

Overvejer du at sælge din bil - eller måske bytte den i en handel?

  • Gratis og uforpligtende
    Det tager kun 2 minutter, og du vælger helt selv, om du vil besøge A&M for et konkret tilbud.
  • En pris du kan regne med
    Du får en vurdering, du kan regne med. Ofte inden for 5 min. (af en maskine) og i særlige tilfælde max. inden for 24 timer, når den skal manuelt behandles.
  • Bytte eller ren handel
    Vil du bytte til en anden bil, eller sælge i ren handel, så er du lige velkommen.

Vi køber eller bytter med alle bilmærker

Hos Andersen & Martini køber vi gerne din brugte bil uanset bilmærke - uanset om det måtte dreje sig om bytte eller ren handel. Du kan få en uforpligtende bilvurdering med det samme (seneste 24 timer) ved hjælp af vores beregner, der baserer vurderingsrapporten på baggrund af både statistik og menneskelig erfaring. Ved endeligt bindende bud, skal én af vores konsulenter gennemgå bilen.

Det er vigtigt at få en fornemmelse af, hvad bilen er værd, uanset om du skal købe, sælge eller bytte. Hvad du kan få for din brugte bil afhænger af bilens antal kørte km, alder, stand, vedligeholdelse og naturligvis mærke, model og udstyrsvariant. Jo lavere kilometerantal, bedre vedligeholdelse og mere udstyr, des mere kan du forvente at få for din bil.

Hos Andersen og Martini er det vores ambition, at det skal være nemt at få solgt sin bil - uanset, om du skal have en ny bil eller ej. Derfor kan du med fordel bruge vores beregner og få en gratis vurdering med det samme. Det tager kun 2 minutter!

Opel Astra

Udvalg af vores lagerbiler

Skal du have ny bil?

Er du på udkig efter din næste bil, så kig nærmere på nedenstående.

Tag bilvælgertesten

Der er mange overvejelser ved køb af ny bil, og sikkert også en masse spørgsmål omkring hvilket mærke og model, der passer til netop dit behov. Vi har lavet en bilvælgertest, der matcher dine behov med hvilken bil du bør vælge. 6 spørgsmål der afklarer, hvilken type bil der er den rigtige for netop dig!

+400 brugte biler på lager

A&M er en af Danmarks største forhandlere af næsten nye biler. Vi sætter en ære i altid at have et meget stort udvalg af flere hundrede kvalitetsbiler - ofte med ganske få kilometer på tælleren. Vores biler gennemgår en særdeles grundig kontrol og vi sælger kun biler, vi kan stå 100 procent inde for. Det betyder, at du altid modtager en skinnende ny bil, der står skarpt både indvendigt og udvendigt. Og fordi vi sælger så mange biler, har vores dedikerede salgskonsulenter kompetencerne til at give dig den bedst mulige rådgivning og finde den helt rigtige bil dig.

Autoriseret forhandler af Kia, Peugeot og Opel

Hos Andersen & Martini er vi autoriseret bilforhandler af bilmærkerne Kia, Peugeot og Opel. Vi er Danmarks største forhandler af både Kia og Opel. Det komplette modelprogram fra disse bilmærker dækker ethvert behov, for dig der gerne vil købe en ny bil. Se alle de spændende nye biler og attraktive kampagner på nedenstående link.

Ikke klar til at købe? Vi har også leasing

Privatleasing er en nem og sikker måde at få en ny bil på, hvis du skifter bil mindst hvert tredje år. Du behøver ikke at tænke på udgifter til serviceeftersyn, uforudsete værkstedsbesøg eller bilens værditab. Det hele er inkluderet i en fast månedlig ydelse, du betaler for at lease bilen. Vi har altid en lang række attraktive leasingtilbud på biler fra Peugeot, Kia og Opel med lav udbetaling og en fast månedlig ydelse. Se alle de gode leasingtilbud på nedenstående link.