Webinar: Elbiler anno 2021

Bliv meget bedre klædt på til, hvilken biltype der er den rigtige for dig.

Find ud af om elbiler er noget for dig

OBS: Webinaret er afholdt - udfyld vores formular og modtag optagelsen.

Udviklingen inden for elbiler er eksploderet de seneste år. Bilproducenterne præsenterer i øjeblikket stribevis af nye elbiler, og med voksende rækkevidder og bedre lademuligheder er det mere attraktivt og populært at skifte over til el end nogensinde før. Men er elbilen for alle?

Her i overgangsfasen til el er der stadig mange elementer, du skal tage stilling til, før du tager springet til en elbil.

Onsdag den 15. september 2021 kl. 20-21, afholder Andersen & Martini og Bilbasen et webinar for dig, der går og overvejer en elbil, og godt kunne tænke sig at vide mere omkring alle de faktorer, der er forbundet med købet af en elbil.

Vi guider dig igennem processen omkring, hvilke ting du skal være opmærksom på inden dit køb, og er med til at afklare alle de spørgsmål, du måtte have, i vores live-Q&A-session med vores elbil-eksperter.

Vi lover, at du efter webinaret er meget bedre klædt på til, hvilken biltype der er den rigtige for dig.

Tilmeld dig

Eksempler på hvad vi kommer til at klæde dig på til

 • Hvad koster det at køre i el- og hybridbiler vs. konventionelle biler?
 • Til hvilket kørselsbehov er en konventionel bil smartest – og hvornår er el og hybrid?
 • Hvad er forskellen i værditab på el- og hybridbiler fremfor konventionelle?
 • Hvordan ser fremtiden ud for opladning?
Kia Sorento

Agenda

 • Alt du skal vide om elbiler
  - Rækkevidde
  - Brændstoføkonomi
  - Geartype
  - Træk af trailer/campingvogn
  - Støjniveau
  - Bilferier
  - Kørselsmønster (lange/korte ture og by/land kørsel)
  - Miljø/klima
  - Service og vedligeholdelse
  - Afgifter i 2021 – og den plan der er lagt for de kommende år
  - Nye vs. brugte elbiler
  - Hybrid vs. el – hvad er forskellene?
  - Kunde-interview: Oplevelsen af en elbil i hverdagen
Peugeot 508
Kia e-Niro
 • Opladning v/Clever
  Vi har fået Clever, dem der nok ved mest om opladning i Danmark, til at komme og fortælle om, hvilke opladningsmuligheder der findes på markedet i dag. Clever vil samtidig præsentere udviklingen, og hvordan fremtiden ser ud for ladestationer og infrastrukturen.

 • Live Q&A og afrunding
  Vi vil gennem webinaret løbende forsøge at besvare spørgsmål - men vi slutter samtidig af med en Q&A-session. Her har du mulighed for at stille vores eksperter spørgsmål, om alt det, du kunne tænke dig at vide omkring købet af en elbil.

Tidspunkt

Onsdag den 15. september kl. 20-21.

Talere

Jonas Andersen

Jonas Andersen, Salgsdirektør hos Andersen & Martini

Jan Lang

Jan Lang, PR Manager hos Bilbasen

Jesper Bennedbæk

Jesper Bennedbæk, Training Manager hos Clever

Privatlivspolitik

A&M og Bilbasen er dataansvarlige for behandlingen af dine personoplysninger. Formålet med vores behandling af dine personoplysninger er at kunne give dig adgang til webinaret på Zoom, og med henblik på at orientere dig om oplysninger tilknyttet til det tilmeldte webinar samt sende relevant markedsføringsmateriale i form af elektroniske nyhedsbreve. Vi behandler almindelige personoplysninger som dit navn, mailadresse og postnummer.

Modtagere
Vi videregiver dine personoplysninger til vores webinar-partner, eBay Classifieds Scandinavia ApS (”Bilbasen”), der ligeledes benytter dit samtykke til at kunne orientere dig om oplysninger tilknyttet til det tilmeldte webinar samt sende markedsføringsmateriale i form af elektroniske nyhedsbreve.

Retten til at trække samtykke tilbage
Du kan altid trække dit samtykke og/eller din tilmelding til webinaret tilbage. Det kan du gøre ved at skrive en mail til marketing@am.dk.

Læs hele vores privatlivspolitik her.

Stil et spørgsmålUdfyld nedenstående og stil dit spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til vores services eller ønsker rådgivning omkring din bils vedligeholdelse

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Stil spørgsmålUdfyld nedenstående og stil dit spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning omkring dit bilkøb.

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.