Flådestyring

Hvad er flådestyring, og hvorfor kan det være en god idé at lade andre administrere sin bilflåde?

Hvad er flådestyring?

Flådestyring er administration af virksomhedens flåde af biler og/eller lastbiler og varevogne. Det er ofte en god idé at have et samlet overblik over virksomhedens køretøjer, således at man kan evaluere, effektivisere og minimere omkostningerne forbundet hertil. Alt dette kan du overlade til Andersen & Martini i samarbejde med et leasingselskab. Vi samarbejder på daglig basis med mange leasingselskaber og kan vejlede dig i, hvad der er op og ned i markedet, så du kan blive klogere på, hvad der er bedst for netop din virksomhed.

Kontakt A&M Erhverv

Hvorfor flådestyring?

Hovedsageligt er omdrejningspunktet i flådestyring evaluering og optimering af bilomkostningerne. Få folk der er eksperter til at administrere og håndtere jeres bilflåde, så I kan koncentrere jer om det, som skaber størst værdi for jeres virksomhed. Vi kan i fælleskab finde frem til de overordnede rammer for økonomi, miljø, mobilitet og generelle behov, og så kan du frit overlade den daglige drift til leasingselskabet, så de kan minimere de overordnede totalomkostninger for jeres bilflåde. De økonomiske risici er dermed lagt over til en anden part, og I har garanti for at jeres bilbudgetter hænger sammen.

Læs mere om nogle af de firmabiler Andersen & Martini tilbyder som en del af din bilflåde, eller kontakt vores erhvervscenter for spørgsmål og vejledning.

Medarbejder hos A&M

Få hjælp til at finde den rigtige firmabil

Erhvervsleasing

Læs mere om erhvervsleasing her, og få styr på de forskellige leasingformer, der tilbydes

 Mere info

A&M Erhvervscenter

A&M Erhvervcenter kan tilbyde nogle dygtige konsulenter og fantastiske faciliteter

Mere info

Firmabiler

Vi har lavet en oversigt med alle vores firmabiler samlet et sted, så du kan sammenligne.

 Mere info

Kontakt osUdfyld nedenstående og skriv evt. en besked omkring din henvendelse. Så vil vi komme tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Stil spørgsmålUdfyld nedenstående og stil dit spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning omkring dit bilkøb.

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.