Leasing af bil

Vi tilbyder alle former for leasing af din næste bil - så hvad enten du har brug for erhverv, privat eller releasing kan vi hjælpe dig.

Hvad er leasing?

Kort fortalt betyder leasing, at du får en bil stillet til rådighed mod, at du betaler en førstegangsydelse samt en fast betaling hver måned i en given periode. 

Når du leaser en bil, ejes bilen af leasingselskabet. Det betyder, at du i princippet kun må køre et bestemt antal kilometer i henhold til leasingtilbuddet - dog kan flere kilometer altid tilkøbes og tilføjes til kontrakten. Alfa og omega for en optimal leasingaftale er derfor, at du i forvejen kender dit kørselsbehov, så leasingkontrakten bliver så godt afstemt som muligt. (Læs vores guide '5 gode råd om leasing' ).

Hvis der køres flere kilometer end aftalt, afregnes dette i forhold til den sats, der er angivet i leasingaftalen. Beløbet afregnes umiddelbart efter, at leasingperioden udløber, eller ved opsigelse af aftalen før tid.

Leasing af brugte biler

Vi tilbyder flexleasing på mange af vores brugte biler. Her finder du alt blandt andet Tesla, Porsche, BMW, Audi, Volkswagen, Toyota, Skoda og mange flere. 

3 skarpe leasingtilbud på nye biler

Vi tilbyder privatleasing af nye biler på vores egne mærker: Kia, Opel og Peugeot.

Leasingtilbud

Opel Corsa
,-/md.

Leasingtilbud

Kia EV6
5.045,-/md.

Leasingtilbud

Peugeot 2008
,-/md.

Hvad koster det at lease en bil?

Prisen for at lease en bil udgøres af summen af førstegangsydelsen (udbetalingen) plus den faste, månedlige leasingydelse. Kort fortalt er førstegangsydelsen det beløb, som du betaler, når du henter din nye bil hos leasingselskabet, mens leasingydelsen er det beløb, du betaler månedligt (ligesom hvis du betalte til et billån). Derudover kan der ved flexleasing være en evt. restværdi efter periodens udløb, som du skal betale, hvis restværdien ikke afspejler bilens faktiske værditab i perioden.

Førstegangsydelsen og den månedlige betaling afhænger af:

 1. Hvilken bil du vælger - altså mærke og model
 2. Antal kilometer, du ønsker at køre årligt
 3. Kontraktens løbetid (privatleasing 36 mdr.)

Prisen for at lease bilen afhænger naturligvis af, hvilken bil og model du vælger. Samtidig spiller det ind, hvilken farve du vil have bilen i, og hvor meget ekstraudstyr du ønsker.

Det spiller også ind, hvor mange kilometer, du forventer at køre årligt. De fleste privatleasingkontrakter baserer sig på mindst 15.000 km. årligt, men man kan vælge at sætte kilometergrænsen op mod en merbetaling. Nogle forhandlere/leasingselskaber tilbyder også kontrakter på kun 10.000 km./år. Privatleasingkontrakter løber altid over 36 måneder, men kan kan komme ud af dem efter et år mod betaling. 

Husk øvrige udgifter
Når du beregner, hvad det koster at lease en bil, skal du huske at medregne øvrige udgifter, der ikke er en del af prisen for selve leasingen. Det drejer sig om forsikring, grøn ejerafgift og evt. vinterdæk. Andre øvrige udgifter afhænger af den enkelte leasingkontrakt. Priserne er normalt inklusiv finansierings- og leveringsomkostninger samt service i leasingperioden.

Priseksempel for leasing af bil

For at give dig et overblik, har vi lavet et priseksempel på, hvad det kunne koste at lease en bil i C-segmentet/lille mellemklasse - fx en Opel Astra, Peugeot 308 eller Kia Ceed.

Årlige udgifter

Førstegangsydelse: 4.995 kr.
Månedlig ydelse: 2.695 kr./md.
Grøn ejerafgift: 1.160 kr./år
Forsikring: 423 kr./md.*
I ALT PR. ÅR: 40.241 kr.

Beregningen er baseret på privatleasing af en 5-dørs Kia Ceed Active med en leasingperiode på 36 måneder og årlig kørsel på 15.000 km. Udgifter til vinter/sommerdæk og brændstof er udeladt af beregningen. Førstegangsydelsen er delt op i 3 svarende til 1.665 kr./år. *Forsikringstager er 30 år eller derover. Der er tale om et eksempel og ikke et konkret leasingtilbud. Se vores leasingtilbud her

Leasingtyper

Der er mange former for leasing. Nedenstående giver dig et overblik over nogle af de forskellige leasingformer:

Privatleasing

Dette er den mest udbredte form for leasing af bil til privatkunder. Det skaber økonomisk tryghed, som for mange er et vigtigt parameter i en stor investering.

Mere info

Splitleasing

Med denne form, er det muligt at dele leasingkontrakten op procentuelt imellem privat og erhverv, baseret på det faktiske brug.

Mere info

Flexleasing

Flexleasing er en leasingform, der gør kørsel på danske nummerplader muligt, uden betaling af den høje danske registreringsafgift.

Mere info

Erhvervsleasing

Det er som ordet antyder leasing til erhverv. Ved erhvervsleasing er leasingydelsen fuldt fradragsberettiget, hvis du kun anvender den til erhverv. For biler der også anvendes privat er andre vilkår gældende.

Mere info

Releasing

Leasing af let tilkørte biler kaldes for releasing. Det var tidligere et billigere alternativ til privatleasing, fordi bilen allerede havde kørt sine første kilometer. Dog har markedet ændret sig, og priserne på nye biler er for gode lige nu.

Mere info

Mixleasing

Mixleasing var en ny leasingform opfundet af Peugeot, der gjorde det muligt for dig at købe bilen efter din leasingperiode på et år var udløbet. Du kunne også vælge af aflevere bilen tilbage.

Mere info

En af Danmarks største forhandlere

Andersen & Martini er en af Danmarks største bilforhandlere og har en rigtig bred erfaring med leasing af både brugte og nye biler. Derfor har vores dedikerede salgskonsulenter kompetencerne til at give dig den bedst mulige rådgivning og finde den helt leasingtype- og bil til dig.

Vi sætter en ære i altid at have et meget stort udvalg af leasingbiler, så vi skal nok også finde en bil til dit behov. Vi tilbyder både flexleasing på en lang række af vores brugte biler og privatleasing af nye biler fra Kia, Opel og Peugeot.

Andersen & Martini

Det siger vores kunder om os

Tag ikke blot vores ord for gode varer. Derfor kan du herunder høre, hvad nogle af vores glade kunder siger om deres oplevelse når de har købt eller leaset en bil hos A&M.

FAQ - Leasing

 • Du kan nok ikke helt undgå småskrammer. Derfor er det vigtigt, at alt går rigtigt for sig, når du afleverer bilen igen. I korte træk gælder, at bilen skal være uden skader, men den må godt i øvrigt bære præg af at være brugt. 

  Leasingkontrakten sikrer dig ret til at være til stede, når bilen gennemgås, ligesom det skal være en uvildig, der gennemgår bilen. Alle dessiner omkring slitage, skrammer m.m. fremgår tydeligt af din leasingkontrakt og vil blive gennemgået sammen med dig i forbindelse med aftalens indgåelse.

 • Hos Andersen & Martini har vi god erfaring med gennemgang og vurdering af returbilerne. De vurderes ud fra kørte kilometer og stand.

  Først gennemgås alle bilens stamdata – herunder mærke, model, motorstørrelse, brændstoftype, farve, indtræk, servicebog, seneste serviceeftersyn m.m.

  Derefter bliver bilen gennemgået for skader. Bilerne vurderes ud fra følgende skadetrin:

  S1: Ridser mv. som kan fjernes ved almindelig klargøring.

  S2: Stenslag, ridser mv. som ikke helt kan fjernes ved almindelig klargøring.

  S3: Store stenslag, små buler (trykbuler fra parkering og lign.) og dybe ridser. Spotrepair og lignende kan anvendes, hvis det findes nødvendig.

  S4: Dele som skal repareres/rettes og evt. lakeres.

  S5: Dele som skal udskiftes eller genanskaffes.

  Andersen & Martini tager billeder af S4 og S5, som fremsendes til kunden indenfor 2 arbejdsdage, efter at bilen er ankommet. Så har du 48 timer til at vurdere, om du ønsker skaden/skaderne vurderet af et FDM-kundecenter. Hvis du accepterer skaden/skaderne, vi du blive faktureret de faktiske omkostninger til udbedringen.

  Efter skadesgennemgangen prøvekøres bilen på en kort strækning. 
  Der foretages ikke nogen større mekanisk gennemgang af bilen.

 • Skulle din økonomiske situation ændre sig, efter du har tegnet en leasingaftale hos Andersen & Martini – og inden dens udløb, så kan du uden problemer komme ud af aftalen igen efter det første år – uden at komme i klemme eller blive påtvunget nogle ekstra udgifter.

  Du har ret til at opsige leasingaftalen med én måneds varsel efter 11 måneder. Det betyder, at du i princippet kan komme ud af kontrakten efter i alt 12 måneder, herefter med én måneds varsel, og der er ikke knyttet andre gebyrer til opsigelsen. Ved en opsigelse af kontrakten før aftalens udløb bortfalder hele førstegangsydelsen. Andersen & Martinis leasingaftale opfylder FDM’s betingelser for en leasingkontrakt.

  Læs mere her om privatleasing.

 • Den månedlige leasingydelse beregnes ud fra det årlige kørselsbehov. Typisk er det muligt, at få en pris på en leasingmodel fra 15.000-30.000 km/årligt. Det er naturligvis dyrere jo flere km. du kører.

 • Der medfølger ikke forsikring i leasingaftalen, men Andersen & Martini kan tilbyde dig en meget attraktiv kaskoforsikring med månedlig betaling. Du kan se prisen på forsikring inde på de respektive bilmodeller.

 • Førstegangsydelsen er et engangsbeløb, der nedbringer den samlede finansieringssum, og dermed sikrer dig en lavere månedlig leasingydelse. Derfor bliver dette beløb ikke tilbagebetalt. Du skal derfor medregne denne up-front udbetaling med i dine omkostninger, når du privatleaser en bil.

Få hjælp til at finde den rigtige bil og finansiering

Bilvælgerguiden

Lad os hjælpe dig med at vælge den bil, der passer til netop dine behov.

 Mere info

Køb eller privatleasing?

Find ud af om det bedst kan betale sig for dig at købe eller lease din næste bil.

Mere info

Hjælp til finansiering

Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at finde den mest fordelagtige finansiering.

 Mere info

Kontakt osUdfyld nedenstående og skriv evt. en besked omkring din henvendelse. Så vil vi komme tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.