Leasing af bil

Vi tilbyder alle former for leasing af din næste bil - så hvad enten du har brug for erhverv, privat eller releasing kan vi hjælpe dig.

Hvad er leasing?

Kort sagt indebærer leasing, at du får en bil stillet til rådighed mod, at du betaler en førstegangsydelse samt en fast betaling hver måned i en given periode. 

Førstegangsydelsen og den månedlige betaling afhænger af:

  • Hvilken bil du vælger - altså mærke og model
  • Antal kilometer, du ønsker at køre årligt
  • Kontraktens løbetid (privatleasing 36 mdr.)

Bilen ejes af leasingselskabet. Det betyder, at når du har leaset en bil, må du i princippet kun køre et bestemt antal kilometer i henhold til leasingtilbuddet - dog kan flere kilometer altid tilkøbes og tilføjes til kontrakten. Alfa og omega for en optimal leasingaftale er derfor, at du i forvejen kender dit kørselsbehov, så leasingkontrakten bliver så godt afstemt som muligt. (Læs vores guide '5 gode råd om leasing' ).

Hvis der køres flere kilometer end aftalt, afregnes dette i forhold til den sats, der er angivet i leasingaftalen. Beløbet afregnes umiddelbart efter, at leasingperioden udløber, eller ved opsigelse af aftalen før tid.

Leasingtyper

Der er mange former for leasing. Nedenstående giver dig et overblik over nogle af de forskellige leasingformer:

Privatleasing

Dette er den mest udbredte form for leasing af bil til privatkunder. Det skaber økonomisk tryghed, som for mange er en vigtig parameter i en stor investering.

Mere info

Splitleasing

Med denne form, er det muligt at dele leasingkontrakten op procentuelt imellem privat og erhverv, baseret på den faktiske brug.

Mere info

Flexleasing

Flexleasing er en leasingform, der gør kørsel på danske nummerplader muligt, uden betaling af den høje danske registreringsafgift.

Mere info

Erhvervsleasing

Det er som ordet antyder leasing til erhverv. Ved erhvervsleasing er leasingydelsen fuldt fradragsberettiget, hvis du kun anvender den til erhverv. For biler der også anvendes privat er andre vilkår gældende.

Mere info

Releasing

Leasing af let tilkørte biler kaldes for releasing. Det var tidligere et billigere alternativ til privatleasing, fordi bilen allerede havde kørt sine første kilometer. Dog har markedet ændret sig, og priserne på nye biler er for gode lige nu.

Mere info

Mixleasing

Mixleasing var en ny leasingform opfundet af Peugeot, der gjorde det muligt for dig at købe bilen efter din leasingperiode på et år var udløbet. Du kunne også vælge af aflevere bilen tilbage.

Mere info

Få hjælp til at finde den rigtige bil og finansiering

Bilvælgerguiden

Lad os hjælpe dig med at vælge den bil, der passer til netop dine behov.

 Mere info

Køb eller privatleasing?

Find ud af om det bedst kan betale sig for dig at købe eller lease din næste bil.

Mere info

Hjælp til finansiering

Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at finde den mest fordelagtige finansiering.

 Mere info

Kontakt osUdfyld nedenstående og skriv evt. en besked omkring din henvendelse. Så vil vi komme tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.