Vælg lejebil her

Brug vores søgefunktion herunder til at finde din næste lejebil, som du nemt og enkelt kan booke online.

Biludlejning nær København

Frihed til at vælge selv

Andersen & Martini har lejebiler i Greve til alle behov.

Hvad end du har brug for en billig, kompakt bybil til nemt at komme igennem den tætte trafik, den praktiske og familievenlige stationcar eller en lækker Tesla eller Audi til en særlig anledning, så har vi bilen til dig.

Og du bestemmer helt selv hvor længe, du gerne vil leje bilen kom i gang med at vælge bil

Åbningstider

Mandag-fredag: 10.00-17.00
Lørdag: 11.00-15.00
Søndag: 10.00-15.00

 Find vej | Agenavej 15, 2670 Greve

 +45 36 93 10 00

Sådan virker biludlejningen

Find en lejebil der matcher dit behov

1. Vælg dato: Vælg hvornår du vil afhente og returnere din lejebil, og søg blandt vores store udvalg af billige lejebiler.
2. Vælg bil: Vælg mellem de biler, der er til rådighed i den valgte periode.
3. Antal kilometer: Når du har valgt din bil, kan du vælge hvor mange kilometer du ønsker at inkludere. I lejeprisen er der inkluderet 80 km. pr. dag, men du kan altid tilkøbe flere kilometer.
4. Forsikring: Din billeje inkluderer ansvarsforsikring og kaskoforsikring i Danmark, men du har også mulighed for at tilkøbe en selvrisikoforsikring, så du ikke skal bekymre dig om noget.
5. Send en billeje-anmodning: Når du har indtastet dine oplysninger, opsummerer vi dine valg og du kan gennemføre din betaling for at fuldføre bookingen af din lejebil.
6. Betal for din lejebil: Betal via kreditkort direkte på portalen.
7. Hent din udlejningsbil: 
 Afhent din bil hos Andersen & Martini i Greve, og henvend dig i vores reception. Så er vi klar til at sende dig afsted i din lejebil.  

Biludlejning Greve

Langtidsleje biler

Hos Andersen & Martini er dine muligheder for lejeperioden ubegrænset. Vi tilbyder både biludlejning i en kortere periode og langtidsleje. 

Hvornår kan langtidsleje være værd at overveje?
  • Hvis du skal bruge en billig bil, imens du venter på at få leveret en ny bil, du har købt fra fabrikken.
  • Hvis du har et meget svingende kørselsbehov, eksempelvis i forbindelse med dit arbejde, eller kun skal bruge bilen i en kort periode, kan det være en fordel at vælge langtidsleje eller korttidsleasing, da du ikke binder dig for en længere periode og dermed bevarer fleksibiliteten.
  • Du har en lang ferie foran dig og ønsker at være uafhængig i denne periode.
  • Din egen bil er på værksted i længere tid, og du har ikke fået tildelt en erstatningsbil.
  • Du overvejer at købe en særlig bil – eksempelvis en elbil eller en med automatgear, men er ikke helt overbevist og vil gerne først prøve den af i noget tid.

Lejebil eksempler

Andersen & Martini har et stort udvalg af både billige og premium lejebiler. Du kan vælge specifikke bilmodeller, så der ikke er nogen overraskelser når du får udleveret din udlejningsbil.
Herunder kan du se nogle af de biler vi tilbyder. Vær imidlertid opmærksom på, at vi ikke altid kan love at alle vores modeller er ledige i den periode du ønsker at booke.

Opel Corsa
Opel Corsa
Kia Ceed
Kia Ceed SW
Opel Crossland
Opel Crossland
Tesla Model 3
Tesla Model 3

Fordele ved at leje bil hos Andersen & Martini

  • 50 km. inkl. pr. udlejningsdag
  • Bredt udvalg af forskellige biltyper
  • Lej en bil, lige så længe du har lyst
  • Ingen skjulte gebyrer
  • Nem og enkel online booking

Vores biludlejningsmedarbejdere kan hjælpe dig med svare på alle de spørgsmål du måtte have omkring din lejebil – betaling, aflevering, tilvalgsudstyr eller noget helt andet.

Vi gør en dyd ud af at hjælpe dig godt på vej, så du kan føle dig tryg igennem hele processen.

Kontakt osUdfyld nedenstående og skriv evt. en besked omkring din henvendelse. Så vil vi komme tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.