Korttidsleasing

Her kan du læse, hvad der er værd at vide om leasing/udlejning i en kortere periode - også kaldet minileasing, mikroleasing eller langtidsudlejning.

Ved korttidsleasing eller langtidsleje er den månedlige ydelse væsentligt dyrere (op til 2.000 kr. ekstra hver md.) end ved regulær privatleasing. Samtidig har du ved minileasing en begrænset leasingperiode fra 3 måneder til maksimalt 12 måneder. Ved langtidsleje kan du leje bilen i en kortere periode fra 2 uger og opefter. Det kunne være, hvis du skal bruge en bil, imens du venter på at få leveret en ny bil, du har købt fra fabrikken.

Hvis du har et meget svingende kørselsbehov, eller kun skal bruge bilen i en kort periode, kan det være en fordel at vælge langtidsleje eller korttidsleasing, da du ikke binder dig for en længere periode og dermed bevarer fleksibiliteten. Regulær privatleasing er ofte mindre risikofyldt og vil give dig større besparelser, hvis du har et jævnt kørselsbehov og har brug for en bil i længere tid. 

Bestil tilbud

Priser på langtidsleje

Priser
ALLE PRISER EX. MOMS Pr. uge Pr. måned
Lille bil 3.143 kr./uge 4.950 kr./md.
Mellem bil 3.843 kr./uge 6.200 kr./md.
Stor bil 4.893 kr./uge 8.500 kr./md.
Ekstra
  Uge Måned
Pr. overkørte km. 2 kr. 2 kr.
Selvrisikoforsikring 700 kr. 900 kr.
Tillæg træk 200 kr. 600 kr.
Tillæg vinterdæk 200 kr. 600 kr.

Der forudsættes positiv kreditgodkendelse samt at føreren er fyldt 21 år ved underskrift af aftalen. Aftalen indeholder kaskoforsikring med selvrisiko på 5.000 kr. pr. skade.

Minileasing, langtidsleje eller privatleasing?

Forskellen på leje og leasing er, at ved leje er ejerafgift og forsikring inkluderet i prisen  - og ved minileasing/privatleasing er disse elementer noget, du skal betale for udover prisen. 

Ved korttidsleasing og langtidsleje betaler du dyrt for fleksibiliteten i form af de højere administrative omkostninger, der er forbundet. Ved almindelig privatleasing opnår du maksimal tryghed, du undgår værditab og har et overskueligt budget i op til 36 måneder. Når du privatleaser en bil igennem Andersen & Martini, får du serviceaftale med i købet og har mulighed for at tilvælge en yderst fordelagtig forsikring. Samtidigt har du helt selv mulighed for at justere, hvor mange kilometer du skal bruge under leasingperioden.

Leasing generelt er en nem og sikker måde at være bilejer, hvor du ikke behøver at tænke på udgifter til serviceeftersyn, uforudsete værkstedsbesøg eller bilens værditab. Det hele er inkluderet i en fast månedlig ydelse, som du betaler for, når du leaser bilen. Kontakt os vedrørende et af vores aktuelle leasingtilbud, hvis du måtte have spørgsmål eller ønsker en prøvetur.

Har du behov for at lease en bil i en længere periode, tilbyder vi alt fra privatleasing til flexleasing og erhvervsleasing for virksomheder. Vælg leasing blandt mærkerne Opel, Kia og Peugeot, så strikker vi et godt tilbud sammen til dig. Med en leasingaftale kender du dine udgifter til bilen de næste tre år. Du kan se alle de aktuelle leasingtilbud HER.

Få hjælp til at finde den rigtige bil

Bilvælgerguiden

Lad os hjælpe dig med at vælge den bil, der passer til netop dine behov.

 Mere info

Køb eller privatleasing?

Find ud af om det bedst kan betale sig for dig at købe eller lease din næste bil.

Mere info

Hjælp til finansiering

Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at finde den mest fordelagtige finansiering.

 Mere info

Bestil tilbudUdfyld nedenstående med den bil og udstyr, du ønsker tilbud på. Så vil vi komme tilbage til dig hurtigst muligt.

(du ønsker tilbud på)

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 24 timer, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.