Korttidsleasing

Her kan du læse, hvad der er værd at vide om minileasing

Minilease eller langtidsleasing

Du har hos Andersen & Martini ikke mulighed for at korttidslease biler. Med de nye leasingpriser, kan du gøre en rigtig god handel ved både leasing af Opel, KIA og Peugeot. 

>> Har du behov for en leasingbil? Se alle vores billige privatleasing tilbud på en ny bil her.

Ved almindelig leasing opnår du maksimal tryghed, du undgår værditab og har et overskueligt budget i op til 36 måneder. Når du privatleaser en bil igennem Andersen & Martini får du serviceaftale med i købet og har mulighed for at tilvælge en yderst fordelagtig forsikring ved leasing af en Opel. Samtidigt har du helt selv mulighed for at justere, hvor mange kilometer du skal bruge under leasingperioden.

Ofte er den månedlige ydelse væsentligt dyrere (op til 2.000 kr. ekstra hver md.) ved korttidsleasing end ved regulær privatleasing. Samtidig har du ved minileasing en begrænset leasingperiode på maksimalt 12 måneder – det betyder, at du dårligt kan nå at køre bilen til og vænne dig til den, før den skal afleveres igen.

Hvis du har et meget svingende kørselsbehov, eller kun skal bruge bilen i en kort periode, kan det selvfølgelig være en fordel at vælge korttidsleasing. Dog er normal leasing mindre risikofyldt og vil give dig større besparelser, hvis du har et jævnt kørselsbehov og har brug for en bil i længere tid. Ved kortidsleasing betaler du dyrt for den korte bindingsperiode og højere administrative omkostninger.

Leasing er en nem og sikker måde at være bilejer, hvor du ikke behøver at tænke på udgifter til serviceeftersyn, uforudsete værkstedsbesøg eller bilens værditab. Det hele er inkluderet i en fast månedlig ydelse, som du betaler for, når du leaser bilen. Kontakt os vedrørende et af vores aktuelle leasingtilbud, hvis du måtte have spørgsmål eller ønsker en prøvetur.

Har du behov for at lease en bil i en længere periode, tilbyder vi alt fra privatleasing til flexleasing og erhvervsleasing for virksomheder. Vælg leasing blandt mærkerne Opel, Kia og Peugeot, så strikker vi et godt tilbud sammen til dig. Med en leasingaftale kender du dine udgifter til bilen de næste tre år. Du kan se alle de aktuelle leasingtilbud HER.

leasingtilbud udsalg god pris billig billigleasing

Dine prisalarmer hos Andersen og Martini

Dine prisalarmer hos Andersen & Martini