Mixleasing

Kombinér det bedste fra privatleasing og køb

Det bedste fra 2 verdener

Det er desværre ikke muligt at Mixlease hos Andersen & Martini for øjeblikket.

>> Har du behov for en leasingbil? Se alle vores billige privatleasing tilbud på en ny bil her.

Lejer du med tanken om at købe ny bil, men er stadig usikker på, om det skal være privatleasing eller køb? Måske er du heller ikke villig til at binde dig for 3 år? Eller det kan være, at du ikke er helt sikker på, at det er den rigtige model. Så er Mixleasing en perfekt mulighed.

Mixleasing er kort fortalt et koncept, hvor du kan kombinere det bedste fra privatleasing og køb. Du kan drage fordel af den lave førstegangsydelse ved privatleasing, så du dermed slipper for at lægge en stor udbetaling, som er nødvendigt ved køb af en ny bil. Leasingperioden løber kun 12 måneder, og efter perioden har du med mixleasing muligheden for at købe bilen med finansiering.  Periodens leasingomkostninger for året er trukket fra nyprisen, således at du får muligheden for at købe til en reduceret pris.  Denne enestående mulighed giver dig en fleksibilitet, så du kan beholde den lave førstegangsydelse, samtidig med at du kan købe bilen, hvis du har forelsket dig i den.

Købet af bilen kan oven i købet finansieres med 0 kr. i udbetaling. Skulle du efter end leasingperiode ikke have lyst til at købe bilen, så har du også muligheden for at aflevere bilen tilbage til leasingselskabet.

Vi har på nuværende tidspunkt ingen Mixleasing biler til rådighed, men tag et kig under Nyheder & kampagner og leasingtilbud for at se vores gode tilbud på leasingbiler og biler til salg.

Fordele ved Mixleasing:

  • Lav udbetaling (førstegangsydelse)
  • Kort leasingperiode (kun 12 mdr.)
  • Mulighed for at købe eller aflevere bilen efter endt leasingperiode
  • Leasingomkostninger fratrukket nypris ved køb
  • Finansiering til 0 kr. i udbetaling efter end leasingperiode

Dine prisalarmer hos Andersen og Martini

Dine prisalarmer hos Andersen & Martini