Mixleasing

Kombinér det bedste fra privatleasing og køb

Det bedste fra 2 verdener

Det er desværre ikke muligt at Mixlease hos Andersen & Martini for øjeblikket.

Lejer du med tanken om at købe ny bil, men er stadig usikker på, om det skal være privatleasing eller køb? Måske er du heller ikke afklaret med en leasing i 3 år? Eller det kan være, at du ikke er helt sikker på, at det er den rigtige model. Så er Mixleasing en perfekt mulighed.

Leasingtilbud

Hvad er Mixleasing?

Mixleasing er kort fortalt et koncept, hvor du kan kombinere det bedste fra privatleasing og køb. Du kan drage fordel af den lave førstegangsydelse ved privatleasing, så du dermed slipper for at lægge en stor udbetaling, som er nødvendigt ved køb af en ny bil. Leasingperioden løber kun 12 måneder, og efter perioden har du med mixleasing muligheden for at købe bilen med finansiering. Periodens leasingomkostninger for året er trukket fra nyprisen, således at du får muligheden for at købe til en reduceret pris. Denne enestående mulighed giver dig en fleksibilitet, så du kan beholde den lave førstegangsydelse, samtidig med at du kan købe bilen, hvis du har forelsket dig i den.

Købet af bilen kan oven i købet finansieres med 0 kr. i udbetaling. Skulle du efter end leasingperiode ikke have lyst til at købe bilen, så har du også muligheden for at aflevere bilen tilbage til leasingselskabet.

Fordele ved Mixleasing

  • Lav udbetaling (førstegangsydelse)
  • Kort leasingperiode (kun 12 mdr.)
  • Mulighed for at købe eller aflevere bilen efter endt leasingperiode
  • Leasingomkostninger fratrukket nypris ved køb
  • Finansiering til 0 kr. i udbetaling efter end leasingperiode

Få hjælp til at finde den rigtige bil

Bilvælgerguiden

Lad os hjælpe dig med at vælge den bil, der passer til netop dine behov.

 Mere info

Køb eller privatleasing?

Find ud af om det bedst kan betale sig for dig at købe eller lease din næste bil.

Mere info

Hjælp til finansiering

Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at finde den mest fordelagtige finansiering.

 Mere info

Stil spørgsmålUdfyld nedenstående og stil dit spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning omkring dit bilkøb.

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Kontakt osUdfyld nedenstående og skriv evt. en besked omkring din henvendelse. Så vil vi komme tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.