Opel Corsa Privatleasing fra 1.995,-/md.

Den nye sporty bybil, Opel Corsa, kan nu privatleases fra kun 1.995 kr. om måneden. Opels smarte minibil kan leases i udstyrsmodellen Edition+ - eller CityLine+-udgave - begge med en 1.2-motor med 75 hestekræfter - og bilerne er spækket med udstyr.

Priser på Opel Corsa privatleasing
Leasingmodel Udbetaling Mdl. ydelse
Opel Corsa 1,2 Edition+ 75 hk 4.995,- 1.995,-
Aktuelle tilbud
Opel Corsa 1,2 Edition+ 75 hk
Leasingydelse
1.995,-/md.
Udbetaling
4.995,-
Udstyr
 • 16” fælge
 • Aircondition
 • Baksensor
 • Fartpilot
 • 7" touchskærm m. farve
 • Bluetooth + smartphoneintegration
 • Apple Carplay
 • DAB-radio
 • Højdejustering af førersæde
 • Tonede ruder
 • Læderrat med varme
 • Elbetjente sidespejle m. varme
 • ...OG MEGET MERE
Energiklasse A, 18,2 km/l. CO2 123 g/km. Halvårlig ejerafgift 500. Forbruget er angivet efter den nye WLTP-norm, se evt. mere på wltp.dk. Privatleasing via Nordania Finans. Mdl. ydelse kr. 1.995,-. Løbetid 36 mdr. 15.000 km/år. Udbetaling kr. 4.995,-. Samlet pris for 36 måneder er kr. 77.415,-. Priserne er eksl. dæk, forsikring, brændstof og grøn ejerafgift. Leasingydelsen er baseret på fast rente og inkl. moms og inkl. leveringsomkostninger samt service i perioden. Ved tilvalg af flere tilbehørspakker samtidig kan førstegangsydelsen stige. Kaskoforsikring, positiv kreditgodkendelse og betaling via NETS forudsættes. Afviger det faktuelle km forbrug ved leasingperiodens udløb fra det aftalte, afregnes under- eller overkørte kilometer efter fast takst, alt afhængig af den valgte model. Bilen er vist med ekstraudstyr. Der tages forbehold for pris-, afgiftsændringer og trykfejl. Kampagnetilbuddet kan ikke kombineres med øvrige tilbud og er enkeltstående. Gælder til 31/7, eller så længe lager haves.

 Bilforsikring til din Opel

Du har nu mulighed for at tilvælge en særlig attraktiv forsikring, når du skal lease din nye Opel. Bilen forsikres igennem IF forsikring, og du får en fast forsikringspris i hele leasingperioden og er dækket ind, hvis uheldet skulle være ude. Antal års skadefri kørsel, postnummer og kørelængde påvirker ikke prisen. Forsikringsprisen varierer kun ift. alder og bilens nyværdi. Læs hvad forsikringen dækker.

Forsikringspriser
Variant 18-24 år 25 år +
Opel Corsa 1,2 75 hk Elegance 832 kr./md. 456 kr./md.

 

Selvrisiko
18-24 år 10.000 kr.
25-29 år 7.000 kr.
30 + år 5.000 kr.

 

Ved skade nr. 2 inden for 12 måneder tillægges din selvrisiko ekstra 5.000 kr. Tillægget bortfalder igen efter 12 måneder uden skader. IF er omfattet af Garantifonden for skadeforsikringsselskaber. Læs mere på if.dk/garantifond

Ekstra

Serviceaftale

Ved privatleasing af en Opel Corsa følger der serviceaftale med, så du slipper for at skulle tænke på serviceeftersynsomkostninger. Det eneste du skal, er at følge serviceintervallerne og retningslinjerne for den specifikke model.

Priser ved flere antal km.

Det er muligt at tilkøbe flere kilometer end de angivet 15.000 km., for et mindre tillæg, hvis der skulle være behov for det. Brug en af nedenstående knapper for at kontakte Andersen & Martini og hør nærmere, eller for at prøvekøre den sublime Opel Corsa.

Køb kontra privatleasing

Fordelen ved at lease sin bil er, at man slipper for at bekymre sig om besværet ved videresalget af sin bil og værditabet i perioden, man ejer bilen. Skifter du ofte bil, er det særdeles fordelagtigt og godt for budgettet at vælge privatleasing, da værditabet således ikke vil være lige så stort som ved almindeligt køb. Det er ofte også meget billigere, at lægge førstegangsydelsen ved privatleasing end udbetalingen ved et køb. Du kan læse mere omkring køb kontra privatleasing, hvis du vil blive klogere på, hvad der er det rigtige for dig.

3 skarpe leasingtilbud fra A&M

Leasingtilbud

Opel Astra
2.895,-/md.

Leasingtilbud

Kia Rio
2.795,-/md.

Leasingtilbud

Peugeot 208
2.095,-/md.

Få hjælp til at finde den rigtige bil og finansiering

Firmabil eller privatbil?

Kan det bedst betale sig for dig, at få en firmabil eller købe privat? Se mere her

 Mere info

Bilvælgerguiden

Lad os hjælpe dig med at vælge den bil, der passer til netop dine behov

 Mere info

Køb eller privatleasing?

Find ud af om det bedst kan betale sig for dig at købe eller lease din næste bil

 Mere info

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.

OK

Stil spørgsmål

Udfyld nedenstående og stil dit spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning omkring dit bilkøb.

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Kontakt os

Udfyld nedenstående og skriv evt. en besked omkring din henvendelse. Så vil vi komme tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Book en prøvetur

Udfyld nedenstående informationer, og så vil vi vende tilbage til dig med en bekræftelse på din booking. 

 

Tiderne er vejledende og vil først gælde, når de er bekræftet af Andersen & Martini.