Crossland X fra 2.095,-/md.

Den nye rå, Opel Crossland X, kan nu privatleases fra kun 2.095 kr. om måneden. Opels smarte Crossover kan leases i Edition+-udgaven med en 1.2-motor med 83 hestekræfter - og bilen er spækket med udstyr.

Der er bl.a: 7" touch-farveskærm, Fartpilot, Apple Carplay, P-sensor for og bag, 2-zonet klimaanlæg - og meget mere.

Priser på Opel Crossland X privatleasing
Leasingmodel Udbetaling Mdl. ydelse
Crossland X 1,2 83 HK Edition+ 4.995,- 2.095,-
Crossland X 1,2 83 HK Elegance 4.995,- 2.595,-
Aktuelle tilbud
Crossland X 1,2 83 HK Edition+
Leasingydelse
2.095,-/md.
Udbetaling
4.995,-
Udstyr
 • 7" touch-farveskærm
 • Fartpilot
 • Apple Carplay
 • El-ruder for og bag
 • 2-zonet klimaanlæg
 • Regnsensor
 • P-sensor, for og bag
 • ... og meget mere!
Årlig kørsel: 15.000 | Løbetid: 36 mdr. | Samlet betaling i perioden: 81.015 Energiklasse A 15,9 km/l. CO2 145 g/km. Halvårlig ejerafgift 580. Forbruget er angivet efter den nye WLTP-norm, se evt. mere på wltp.dk. Priserne er ekskl. metallak/brillantlak. Bilerne er vist med ekstraudstyr. Apple CarPlay kræver iPhone 5 eller nyere version med mobildækning. Tilbuddet gælder så længe lager haves og kun på biler indregistreret før 30.06.2020. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Kaskoforsikring og betaling via Nets er påkrævet. Positiv kreditgodkendelse forudsættes. Der er 14 dages fortrydelsesret på lånet. Kampagnen kan ikke kombineres med øvrige tilbud og er enkeltstående. Tilbuddet gælder til 31/7, eller så længe lager haves.
Crossland X 1,2 83 HK Elegance
Leasingydelse
2.595,-/md.
Udbetaling
4.995,-
Udstyr
 • 7" touch-farveskærm
 • Fartpilot
 • Apple Carplay
 • P-sensor for og bag
 • 2-zonet klimaanlæg
 • Tågeforlygter
 • 16" alufælge
 • Tonede ruder
 • Full ECO LED-forlygter
 • Ergonomiske AGR-forsæder
 • Dobbelt bagagerumsbund
 • ... og meget mere!
Årlig kørsel: 15.000 | Løbetid: 36 mdr. | Samlet betaling i perioden: 91.815 Energiklasse A 15,9 km/l. CO2 145 g/km. Halvårlig ejerafgift 580. Forbruget er angivet efter den nye WLTP-norm, se evt. mere på wltp.dk. Priserne er ekskl. metallak/brillantlak. Bilerne er vist med ekstraudstyr. Apple CarPlay kræver iPhone 5 eller nyere version med mobildækning. Tilbuddet gælder så længe lager haves og kun på biler indregistreret før 30.06.2020. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Kaskoforsikring og betaling via Nets er påkrævet. Positiv kreditgodkendelse forudsættes. Der er 14 dages fortrydelsesret på lånet. Kampagnen kan ikke kombineres med øvrige tilbud og er enkeltstående. Tilbuddet gælder til 31/7, eller så længe lager haves.

 Bilforsikring til din Opel

Du har nu mulighed for at tilvælge en særlig attraktiv forsikring, når du skal lease din nye Opel. Bilen forsikres igennem IF forsikring, og du får en fast forsikringspris i hele leasingperioden og er dækket ind, hvis uheldet skulle være ude. Antal års skadefri kørsel, postnummer og kørelængde påvirker ikke prisen. Forsikringsprisen varierer kun ift. alder og bilens nyværdi. Læs hvad forsikringen dækker.

Forsikringspriser
Variant 18-24 år 25 år +
Crossland X 1,2 83 HK Excite 832 kr./md. 456 kr./md.
Crossland X 1,2 83 HK Impress 832 kr./md. 456 kr./md.
Selvrisiko
18-24 år 10.000 kr.
25-29 år 7.000 kr.
30 + år 5.000 kr.

Ved skade nr. 2 inden for 12 måneder tillægges din selvrisiko ekstra 5.000 kr. Tillægget bortfalder igen efter 12 måneder uden skader. IF er omfattet af Garantifonden for skadeforsikringsselskaber. Læs mere på if.dk/garantifond

Ekstra

Serviceaftale

Ved privatleasing af en Opel Corsa følger der serviceaftale med, så du slipper for at skulle tænke på serviceeftersynsomkostninger. Det eneste du skal, er at følge serviceintervallerne og retningslinjerne for den specifikke model.

Priser ved flere antal km.

Det er muligt at tilkøbe flere kilometer end de angivet 15.000 km., for et mindre tillæg, hvis der skulle være behov for det. Brug en af nedenstående knapper for at kontakte Andersen & Martini og hør nærmere, eller for at prøvekøre den sublime Opel Corsa.

Køb kontra privatleasing

Fordelen ved at lease sin bil er, at man slipper for at bekymre sig om besværet ved videresalget af sin bil og værditabet i perioden, man ejer bilen. Skifter du ofte bil, er det særdeles fordelagtigt og godt for budgettet at vælge privatleasing, da værditabet således ikke vil være lige så stort som ved almindeligt køb. Det er ofte også meget billigere, at lægge førstegangsydelsen ved privatleasing end udbetalingen ved et køb. Du kan læse mere omkring køb kontra privatleasing, hvis du vil blive klogere på, hvad der er det rigtige for dig.

3 skarpe leasingtilbud fra A&M

Leasingtilbud

Opel Grandland X
,-/md.

Leasingtilbud

Kia XCeed
3.495,-/md.

Leasingtilbud

Peugeot 3008
,-/md.

Få hjælp til at finde den rigtige bil og finansiering

Firmabil eller privatbil?

Kan det bedst betale sig for dig, at få en firmabil eller købe privat? Se mere her

 Mere info

Bilvælgerguiden

Lad os hjælpe dig med at vælge den bil, der passer til netop dine behov

 Mere info

Køb eller privatleasing?

Find ud af om det bedst kan betale sig for dig at købe eller lease din næste bil

 Mere info

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.

OK

Book en prøvetur

Udfyld nedenstående informationer, og så vil vi vende tilbage til dig med en bekræftelse på din booking. 

 

Tiderne er vejledende og vil først gælde, når de er bekræftet af Andersen & Martini.

Stil spørgsmål

Udfyld nedenstående og stil dit spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning omkring dit bilkøb.

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Kontakt os

Udfyld nedenstående og skriv evt. en besked omkring din henvendelse. Så vil vi komme tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.