Privatleasing af Opel Mokka - UDSOLGT

Opel Mokka kan ikke privatleases lige nu. Se vores aktuelle leasingtilbud her

Med en privatleasingaftale slipper du for uforudsete udgifter, for alle service i perioden er en del af den attraktive aftale. Du behøver heller ikke bekymre dig om værditab, for når leasingperioden er slut, afleverer du blot bilen tilbage. Det er nemt!

Priser på Opel Mokka privatleasing
Leasingmodel Udbetaling Mdl. ydelse
Aktuelle tilbud

Opel Smart Leasing

Model Udbetaling Mdl. ydelse
Mokka GS 130 HK Aut. 0 kr. | 4.995,- | 19.995,- 4.295,- | 3.795,- | 2.595,-

Opel Smart Leasing er et skarpt tilbud på en 12-måneders-periode, som ikke kan opsiges i perioden. Priserne er for 10.000 km. i perioden. 

  • Privatleasing via Jyske Finans. Mokka GS 130HK Aut.: Samlet betaling i perioden ved udbetaling på hhv. 0 kr., 4.995 kr. og 19.995 kr. og ved 10.000 km: 52.140 | 51.135 | 51.735 kr.  Priserne er inkl. afleveringsgebyr på 600 kr. Pris for 15.000 km: + 150 kr./md. | 20.000 km: + 400 kr./md.

Priserne er inkl. finansierings- og leveringsomkostninger samt service i perioden + afleveringsgebyr på 600 kr. Priserne er ekskl. dæk, forsikring, brændstof, Adblue og øvrige væsker samt grøn ejerafgift. Kaskoforsikring, positiv godkendelse af kunden og betaling via NETS forudsættes. Ved leasingperiodens udløb returneres bilen til Jyske Finans. Der tages forbehold for pris-, afgiftsændringer og trykfejl. Kampagnetilbuddet kan ikke kombineres med øvrige tilbud og er enkeltstående. Gælder ved indregistrering senest d. 31/3-23, eller så længe lager haves.

 Bilforsikring til din Opel

Med en Opel bilforsikring i samarbejde med If forsikring, får du bilen forsikret til 0 kr. den 1. måned*.

Forsikring-ikon


Årets forsikringsselskab 2018
Kåret til Årets forsikringsselskab 3 år i træk af AutoBranchen Danmark.

Få 10 % rabat på dine andre forsikringer
Når du køber en bilforsikring hos If, får du altid mindst 10 % rabat på dén og alle andre forsikringer med If Fordelsprogram.

Originale reservedele 
Med If bilforsikring til Opel er du altid garanteret reparationer udført med originale reservedele.

*Ved skader den 1. måned er selvrisikoen 3.000 kr. per skade.

Ekstra

Serviceaftale

Ved privatleasing af en Opel Mokka følger der serviceaftale med, så du slipper for at skulle tænke på serviceeftersynsomkostninger. Det eneste du skal, er at følge serviceintervallerne og retningslinjerne for den specifikke model.

Priser ved flere antal km.

Det er muligt at tilkøbe flere kilometer end de angivet 15.000 km., for et mindre tillæg, hvis der skulle være behov for det. Brug en af nedenstående knapper for at kontakte Andersen & Martini og hør nærmere, eller for at prøvekøre en Opel Mokka.

Køb kontra privatleasing

Fordelen ved at lease sin bil er, at man slipper for at bekymre sig om besværet ved videresalget af sin bil og værditabet i perioden, man ejer bilen. Skifter du ofte bil, er det særdeles fordelagtigt og godt for budgettet at vælge privatleasing, da værditabet således ikke vil være lige så stort som ved almindeligt køb. Det er ofte også meget billigere, at lægge førstegangsydelsen ved privatleasing end udbetalingen ved et køb. Du kan læse mere omkring køb kontra privatleasing, hvis du vil blive klogere på, hvad der er det rigtige for dig.

3 skarpe leasingtilbud fra A&M

Leasingtilbud

Opel Crossland
,-/md.

Leasingtilbud

Opel Mokka
,-/md.

Leasingtilbud

Kia Sportage
5.045,-/md.

Få hjælp til at finde den rigtige bil og finansiering

Firmabil eller privatbil?

Kan det bedst betale sig for dig, at få en firmabil eller købe privat? Se mere her

 Mere info

Bilvælgerguiden

Lad os hjælpe dig med at vælge den bil, der passer til netop dine behov

 Mere info

Køb vs. privatleasing?

Find ud af om det bedst kan betale sig for dig at købe eller lease din næste bil

 Mere info

Priser er beregnet ud fra 15.000 km./år, medmindre andet er angivet.

Nu kan du privatlease den nye Opel Mokka til en særdeles attraktiv pris for en 6-måneders leasingaftale af Mokka Ultimate 130HK Aut. Månedlig ydelse på 2.795 kr. med 6.000 km. inkluderet. Flere kilometer kan tilkøbes. Udbetaling 4.995 kr. Du kan også vælge 0 kr. i udbetaling og 3.995 kr. månedlig ydelse. Kontakt os for at høre om alle mulighederne. Læs om Opel Mokka her.

Kontakt osUdfyld nedenstående og skriv evt. en besked omkring din henvendelse. Så vil vi komme tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Stil spørgsmålUdfyld nedenstående og stil dit spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning omkring dit bilkøb.

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Book en prøvetur

Udfyld nedenstående informationer, og så vil vi vende tilbage til dig med en bekræftelse på din booking.

Dette er en forespørgsel og tidspunktet vil først gælde, når de er bekræftet af Andersen & Martini.

Bestil privatleasing

Udfyld nedenstående informationer med den leasingmodel, du ønsker at bestille. Når vi har informationerne, så vil vi hurtigst muligt sætte gang i ansøgningsprocessen sammen med dig.

(du ønsker at bestille)
Angiv nummerplade hvis vi skal give et tilbud på din nuværende bil
OBS: der er ofte begrænset farvevalg på leasingmodeller
Sørger du selv for forsikring, sæt hak i "nej"

 

Før ordren gennemføres fuldstændig, så kræver det kreditgodkendelse hos det respektive leasingselskab.