Splitleasing

Intelligent leasing, der sikrer dig beskatningsfri firmabil

Privat- og erhvervskørsel i én og samme bil

Grundlæggende er der tale om en leasingkontrakt, hvor udgiften hertil blot deles op procentuelt imellem privat og erhverv, baseret på den faktiske brug.

Rent praktisk sker der det, at der indgås 2 enslydende kontrakter med henholdsvis virksomheden og den person, som også er privatbruger af bilen. Herefter deles virksomhed og privatperson om alle udgifter til bilen, til fordel for både virksomheden som sparer penge, og for privatpersonen som helt slipper for beskatning.

Få personlig rådgivning

Dokumentation er en forudsætning

Med en splitleasingaftale er det en forudsætning, at der føres en log over fordelingsnøglen erhvervskørsel/privatkørsel, så denne altid kan dokumenteres efterfølgende. Det løses let med en GPS tracker i bilen, og f.eks. en fjernbetjening med to knapper; en til privatkørsel og en til erhvervskørsel.

Splitleasing er lovligt ifølge SKAT SKM2001, 255 LR – der gives bindende svar fra SKAT til leasingtager.

Du har også mulighed for almindelig erhvervsleasing, eller flexleasing.

Medarbejder hos A&M der rådgiver om splitleasing

Splitleasing biler på lager netop nu

Få hjælp til at finde den rigtige bil

Beskatning af fri bil

Er du ikke 100 % inde i reglerne for beskatning af fri bil, så læs mere her.

 Mere info

Privat eller firmabil

Find ud af om det bedst kan betale sig for dig at køre i privatbil eller få en firmabil. Svaret er ikke altid ligetil.

Mere info

Firmabiler

Vi har lavet en oversigt med alle vores firmabiler samlet et sted, så du kan sammenligne.

 Mere info

En af Danmarks største forhandlere

Andersen & Martini er en af Danmarks største bilforhandlere og har en rigtig bred erfaring med leasing af både brugte og nye biler. Derfor har vores dedikerede salgskonsulenter kompetencerne til at give dig den bedst mulige rådgivning og finde den helt leasingtype- og bil til dig.

Vi sætter en ære i altid at have et meget stort udvalg af leasingbiler, så vi skal nok også finde en bil til dit behov. Vi tilbyder både flexleasing på en lang række af vores brugte biler og privatleasing af nye biler fra Kia, Opel og Peugeot.

Brugte biler

Det siger vores kunder om os

Tag ikke blot vores ord for gode varer. Derfor kan du herunder høre, hvad nogle af vores glade kunder siger om deres oplevelse når de har købt eller leaset en bil hos A&M.

Stil spørgsmålUdfyld nedenstående og stil dit spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning omkring dit bilkøb.

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Kontakt osUdfyld nedenstående og skriv evt. en besked omkring din henvendelse. Så vil vi komme tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.