Nytårskur hos Andersen & Martini

Nytårskur hos A&M betyder skarpe tilbud på biler og masser af udstyr

Når vi afholder nytårskur i januar, kan du finde fantastiske tilbud på vores hjemmeside og i vores afdelinger.

Er du til en helt ny bil fra en af vores autoriserede forhandlere, så vil du altid kunne få fat i en prisbillig Peugeot, Kia eller Opel med masser af lækkert ekstraudstyr.

Kig forbi en af vores butikker en af de første to weekender i januar (6.-7. jan./13.-14.). OBS: Opel og Peugeot har udvidet deres nytårskur med en uge - derfor er der også åbent hus i vores Opel- og Peugeot-butikker i weekenden d. 20.-21. januar. 

Vores afdelinger, hvor vi er autoriserede forhandlere, ligger i Glostrup (Kia), Taastrup (Kia), Søborg (Kia, Opel, Peugeot) og Ballerup, (Kia, Opel, Peugeot).

 

Se tilbud her

Nytårskur hos A&M

Hos Andersen & Martini betyder nytårskur, at du kan få drømmebilen til en super skarp pris og med meget mere udstyr. 

Når vi holder nytårskur, betyder det også, at vi har åbent hele weekenden - og ikke kun søndag som normalt - og åbningstiderne er også udvidet. 

Der er altså masser af tid til at finde den helt rigtige bil med det helt rigtige udstyr til den helt rigtige pris!

Se nytårskure hos Andersen & Martini

FAQ Nytårskur

  • Der er ikke noget royalt over det, når der afholdes nytårskur i bilbranchen. Men der er masser af konge-tilbud på helt nye biler. Nytårskur i bilverdenen kan nemlig sammenlignes med butikkernes januarudsalg - bare federe! Nytårskur hos bilforhandlerne startede som et tiltag fra importørleddet som et modtræk til den ellers stille salgsmåned januar historisk havde været – nøjagtig som man ser andre detailbutikker holde januarudsalg. Den dag i dag er måneden suverænt den største salgsmåned, hvor der er rigtig gode tilbud at hente på nye biler. Det foregår typisk i de to første weekender af januar. Her vil der som regel være åbent både lørdag og søndag hos bilforhandlerne med udvidede åbningstider.
  • Bilforhandlerne holder nytårskur for at bakke op om de fantastisk gode kampagnetilbud, som importørerne plejer at strikke sammen på denne tid af året. Tiltaget startede oprindeligt for at løse en udfordring med en dårlig salgsmåned efter jul. I dag er januar måned den bedste salgsmåned for nye biler hos de bilmærker, der bidrager med skarpe tilbud, Den øgede kundestrøm er samtidig også en unik mulighed for forhandlerne til at få solgt nogle af de lagerbiler, som de ligger inde med – til priser, der er særdeles attraktive for kunderne.
  • Hos Andersen & Martini betyder nytårskur, at du kan få den nye bil, du går og drømmer om, til en kanon skarp pris. Vi holder nytårskur på vores 3 bilmærker Opel, Kia og Peugeot, og udover skarpe priser på bilerne, så sørger vi altid for, at der er masser af gode tilbud på de omkringliggende ydelser såsom finansiering, forsikring og serviceaftale.