Opel forhandler og autoværksted København

Andersen & Martini er autoriseret Opel forhandler og serviceværksted i København og omegn

Din Opel forhandler og autoværksted i København

Andersen & Martini har siden 1939 haft salg og serviceværksteder i København. Som Opel forhandler og autoværksted har Andersen & Martini de sidste mange år fokuseret på kundeoplevelsen og kvaliteten i det udførte arbejde, det har fortsat højeste prioritet og er en del af virksomhedens værdisæt. Årligt besøger tæt på 50.000 Opel biler en topuddannet mærkeautoriseret Opel-tekniker med Andersen & Martini på navneskiltet. Det gør Andersen & Martini til den førende Opel forhandler og autoværksted i Danmark.

Se eller gense lanceringen af den nye Opel Adam:

Forhandler website

Besøg vores Opel forhandler website her.

"Jeg går ikke på kompromis med kvaliteten"


"På et mærkeautoriseret Opel værksted vil du få udført reparationer af topuddannede teknikere som mig, der benytter originale Opel reservedele godkendt af fabrikken. På den måde kan vi give dig garanti på mit udførte arbejde, og på den måde sikrer dig korrekt vedligeholdelse af din bil."

Michael, Tekniker Søborg

A&Ms autoriserede Opel forhandlere og autoværksteder

Vi er stolte af at have Opel autorisation til af udføre reparationer, skader og Opel serviceeftersyn i følgende afdelinger:

Opel Søborg forhandler og autoværksted

April 2015 åbnede Københavns nye Opel Flagship Store på Gladsaxevej 340 i Søborg. Her vil Opel ejere opleve sublim service fra dedikerede Opel folk. Kom ind og oplev Københavns største Opel forhandler showroom.

Her finder du autoriseret service og forhandling af Opel.

Opel Ballerup forhandler og autoværksted

I sommeren 2014 åbnede det nybyggede Opel showroom i Ballerup på Tempovej 17. Her finder du topdedikeret Opel personale, der er specialister i rådgivning og service af din Opel.

Her finder du autoriseret serviceværksted og forhandling af Opel.

Opel Taastrup forhandler og autoværksted

Vi har nye såvel som brugte biler, og hvad enten du er på udkig efter rådgivning om bilkøb, serviceeftersyn eller reparation af din Opel, så er vores kompetente og autoriseret personale klar til at hjælpe dig.

Her finder du autoriseret serviceværksted og forhandling af Opel.

Opel Glostrup Autoværksted

Glostrup afdelingen har ligget der i mange år, og er lige som Andersen & Martinis øvrige afdelinger specialister i Opel. De har kompetent personale og topmoderne værktøj, der sikrer at din Opel bliver serviceret optimalt hver eneste gang.

Her finder du autoriseret service af Opel.

Opel Amager autoværksted

Her i afdelingen mener vi, at synergien af et højt professionelt niveau og en afslappet stemning kommer vores kunder til gode. Vi vil gerne være med til at levere gode oplevelser.

Her finder du autoriseret service af Opel.

Opel Greve autoværksted og skadecenter

Greve afdelingen er samtidig vores hovedkontor, hvor bl.a. skadecenteret, administration og erhvervssalg også ligger. Hos Andersen & Martini i Greve gør vi os store anstrengelser for at sikre, at virksomheden og vores medarbejdere hele tiden er på forkant med udviklingen, så vi altid kan tilbyde vores kunder en Opel service med høj kvalitet og omtanke.

Her finder du autoriseret service af Opel.

Opel4Life Service

Opel4Life autoriseret økonomiserviceeftersyn holder dig og din opel godt kørende

Til vores kunder med en Opel, der er ældre end 4 år tilbyder vi et økonomisk autoriseret Opel4Life serviceeftersyn. Dette eftersyn omfatter de vigtigste kontrolpunkter inklusiv elektronisk fejlsøgning, så du er sikker på, at du holder din Opel i optimal stand. Dette service er et lille og mindre omfattende service, og ideelt til dig, der ønsker at fravælge de større serviceeftersyn, men stadig ønsker samme professionalisme og ekspertise, som vores øvrige services. I Opel4Life serviceeftersynet indgår naturligvis også udskiftning af motorolie og oliefilter.


Pris: 995 kr.

Det bedste autoværksted til din bil

Hos Andersen & Martini udfører vi alle former for arbejde på din bil. Som Danmarks største og eneste børsnoterede bilforhandler med over 70 års erfaring i bilbranchen kan du trygt overlade din bil til os.

Vi tilbyder blandt andet:

 • Online servicebookinng
 • Faste rabatter og fordele til loyale kunder
 • Gratis kaffe og te, mens du venter
 • Adgang til Wi-Fi
 • 100% autoriseret mærkeværksted
 • Udelukkende brug af originale reservedele
 • Stort skadecenter med moderne faciliteter
 • Særskilt autolakering
 • Selvstændigt dækhotel til opbevaring af sommer- og vinterdæk
 • Samarbejde med alle større forsikringsselskaber
 • Professionelle og engagerede medarbejdere
 • Lejebil til favorable priser
 • Service fra 1.295,-
 • Kontrol fra 199,-

Når du handler med Andersen & Martini


Som kunde hos Andersen & Martini er du altid garanteret en række ekstra fordele. Når du køber din bil hos os eller ved din bils første servicebesøg, vil du f.eks. modtage en særlig velkomstpakke.
Det synes vi er god service.

 • 1 års gratis A&M vejhjælp
 • Gratis opbevaring af dine dæk i 1. sæson
 • 25 % rabat på gummimåtter og viskerblade

Dine prisalarmer hos Andersen og Martini

Dine prisalarmer hos Andersen & Martini