Få 20.000 kr. i skrotpræmie

ved køb af Dacia Spring

Har du brug for en rigtig billig elbil? Og har du måske en bil i bytte? Så se her! Lige nu kan du nemlig få minimum 20.000 kr. i skrotpræmie, hvis du køber en Dacia Spring med finansiering gennem A&M*. Det betyder, at du med skrotpræmie på 20.000 kr. + 7.980 kr. kan komme ud og køre for 1.830 kr./md. Har du ikke en bil i bytte, så kan vi tilbyde 0 kr. i udbetaling på finansieringen. Se finansiering nedenfor.

Finansieringstilbud

Ved udbetaling af skrotpræmie

Månedlig ydelse 1.830 kr.
Salgspris 139.900 kr.
Udbetaling (20%) 27.980 kr.
Løbetid 96 måneder
Rente 5,24% (variabel)

Samlet kreditbeløb 111.920 kr. - Kreditomkostninger 63.393 kr. - Debitorrente 5,37 % - ÅOP 12,87 % - Samlet tilbagebetaling 175.613 kr. Finansieringen udbydes i samarbejde med Santander Consumer Bank. Der skal tegnes kaskoforsikring. Betaling via NETS forudsættes. Der tages forbehold for renteændringer. Gælder kun for privatpersoner, som kan kreditgodkendes. Der er 14 dages fortrydelsesfrist på kreditaftaler. 

Ved 0 kr. i udbetaling

Månedlig ydelse 2.130 kr.
Salgspris 139.900 kr.
Udbetaling 0 kr.
Løbetid 96 måneder
Rente 6,99% (variabel)

Samlet kreditbeløb 139.900 kr. - Kreditomkostninger 64.527 kr. - Debitorrente 7,22 % - ÅOP 10,57 % - Samlet tilbagebetaling 204.427 kr. Finansieringen udbydes i samarbejde med Santander Consumer Bank. Der skal tegnes kaskoforsikring. Betaling via NETS forudsættes. Der tages forbehold for renteændringer. Gælder kun for privatpersoner, som kan kreditgodkendes. Der er 14 dages fortrydelsesfrist på kreditaftaler.

Hvad er Dacia Spring for en bil?

Dacia Spring er en elektrisk minibil med crossover-look med plads til fire passagerer. Den hører til blandt de billigste elbiler på markedet. 

Fin rækkevidde til pendling og bykørsel
Dacia Spring er en bil til folk, der først og fremmest bare gerne vil fra A til B. Den er udstyret med en 28 kWh batteripakke, hvilket giver en rækkevidde på op til 230 kilometer (WLTP). Det gør den velegnet til daglig pendling og bykørsel. Den kan lades op fra 10-80% på omkring 40 minutter ved brug af en hurtigoplader.

Populært udstyr og lang garanti
Dacia Spring har et moderne design med skarpe linjer – og en højde, der giver god plads i kabinen. Selvom den ikke er blandt de største biler, er der overraskende god plads til både passagerer og bagage. Spring’en har masser af både komfort- og sikkerhedsudstyr, herunder opvarmede forsæder, aircondition, 7” touchskærm, bakkamera, parkeringssensorer bag og antispin (i Comfort Plus-udgaven). Dacia tilbyder 3 års garanti (eller 100.000 km) på alle deres biler - og 8 år (eller 120.000 km) på batteri og drivlinje (fra første registreringsdato). Se Dacia Spring på lager her

Se video om Dacia Spring

Lej en ladeboks hos Norlys

Har du mulighed for at få installeret en ladeboks derhjemme, anbefaler vi en ladeløsning fra Norlys. Vi samarbejder med Norlys, og hos dem har du mulighed for at leje din ladeboks i stedet for at købe den.

Lej ladeboksen: 2.495,- (normalpris 2.995,-)
- Opladningsaftale inkl. leje: 199,- pr. md.
- Forbrug: Afregnes via din elaftale.

Fordele ved at leje
Ved at leje en ladeboks til din elbil undgår du en større engangsinvestering i at købe en ladeboks. Du betaler i stedet en månedlig lejeafgift. Samtidig er der den fordel, at du selv slipper for diverse vedligeholdelse. Det sørger den pågældende udlejer for. Desuden udvikler teknologien inden for ladebokse til elbiler sig hurtigt. Og ved at leje en ladeboks har du mulighed for at opgradere til en nyere model, når den bliver tilgængelig. Klik her og læs mere om Norlys-ladeløsninger.

Du kan også købe din ladeboks 
Vil du hellere købe ladeboksen kan du også det. Vælger du at købe din ladeboks, skal du betale en højere engangsudgift, men en mindre månedlige udgift. Se priser her

Prisen forudsætter at du har/skifter til en Norlys-elaftale, hvilket nemt kan gøres, i forbindelse med bestilling af din Norlys-ladeløsning.
Prisen er for en standard-installation. Ekstraomkostninger kan forekomme ved længere kabelføring, gravearbejde mm. 9 ud af 10 kunder har ikke behov for en udvidet installation.
Hvis du har en godkendt elinstallation i forvejen, koster opsætningen kun 6.500 kr. hvis du køber ladeboksen, og 0 kr. hvis du lejer ladeboksen.

Bliv klogere på elbiler

Opladning af elbil

Få et overblik over alle de ting, du skal vide, i forbindelse med opladning af elbiler.

Mere info

Rækkevidde på elbiler

Vi har samlet alle de vigtigste spørgsmål og informationer om elbilers rækkevidde.

Mere info

Fordele og ulemper ved elbiler

Læs om alle de fordele og ulemper du skal overveje, inden køb af en elbil.

Mere info

*Den brugte bil skal kunne køre, være indregistreret i købers navn og være på plader. Tilbuddet er betinget af godkendelse hos Santander Consumer Bank. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud eller kampagner.

Kontakt osUdfyld nedenstående og skriv evt. en besked omkring din henvendelse. Så vil vi komme tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.