Bilpleje og klargøring

Giv din bil fornyet liv med A&M bilpleje eller forlæng bilens levetid ved at give den en professionel bilpleje fra start

Hvorfor pleje sin bil?

Uanset om du netop har købt en nyere bil, eller du har en bil med nogle år på vejen, så er det en god idé at pleje den.

Det kan nemlig ikke undgås, at der kommer brugspor, og forebyggende behandling og beskyttelse har alle dage været det bedste forsvar imod det hårde danske klima.

Vi behandler din bil med professionelle bilplejemaskiner og -produkter med beskyttende effekt, så det forlænger bilens levetid, og holder den flot i længere tid.

Du får dermed en mere velholdt og modstandsdygtig bil, der efterfølgende er nemmere at vedligeholde og sælge videre.

Se priser her

Bilpleje-pakker

Forkæl din bil med en af nedenstående bilplejepakker:

Tilvalgspakker

Skal bilen forkæles lidt ekstra, så tilbyder vi nedenstående tilvalgspakker:

Har du en forespørgsel på en opgave,
så spørg endelig for en pris!

 A&M Bilpleje - Forkæl bilen

En A&M Bilpleje er ligeledes med til at øge bilens overordnede værdi ved salg, fordi den er bedre velholdt og tager mindre imod påvirkningerne ved brug.

  • Forlænger bilens levetid
  • Øger bilens gensalgsværdi
  • Nemmere vedligeholdelse efterfølgende
Udvendig pleje

Stenslag, UV-stråler, snavs, og vaskebørster er hårde ved bilens lakering. Når bilens ydre får en professionel plejebehandling, bliver den mere modstandsdygtig over for de påvirkninger, som almindelig daglig brug forårsager, og bilen ser renere og mere velholdt ud i længere tid.

Indvendig pleje

Mad og drikke er tit en udfordring for bilens interiør, og det kan være svært at komme pletterne til livs. En professionel indvendig behandling af bilens kabine fra Andersen & Martini fokuserer på detaljerne og skaber et smudsafvisende og velholdt udtryk, der også efterfølgende er nemt at holde, grundet den forebyggende pleje, der ligger i behandlingen.

Slider1

Under behandling med Deep Crystal Coating

Slider2

Efter behandling med Deep Crystal Coating

Slider3
Slider4

En klargjort Corvette

Slider5

A&M Bilpleje

"Mange bliver overraskede over, hvor stor forskel en vask og polering kan gøre ved bilen"

Bo har pudset biler i over 15 år, og han kender alle tricks til at få selv de mest beskidte biler til at se nye ud igen.

Bo, Klargøringsekspert
Bo, Klargøringsekspert hos A&M

Bliv en del af klubben i Andersen & Martini

Vores loyale kunder er vores venner, og vi behandler vores venner godt. Tegner du en serviceaftale hos Andersen & Martini, så får du adgang til en lang række fordele:

  • Op til 15 % på værkstedsreparationer og -ydelser
  • Op til 10 gratis vaske om året
  • Fri kontrol af bilen f.eks. op til ferien
  • Attraktive add-ons og eksklusive tilbud
  • Mulighed for fri topup af motorolie, sprinklervæske, pæreskift m.m

94,9 % af A&M’s fordelskunder er ”tilfredse” eller ”meget tilfredse” med deres serviceaftale
(Intern undersøgelse baseret på 742 besvarelser fra A&M’s fordelskunder)

Forskellen er ikke til at tage fejl af

Når du vælger en professionel bilpleje behandling, så kan du se tydelige resultater

Udvendig vask og pleje

Sol, stenslag, snavs og vaskebørster har det tilfælles, at de alle er dårlige for bilens lakering. Med gode bilplejeprodukter og de rigtige klargøringsredskaber, bliver den langt mere modstandsdygtig over for dagligdagens påvirkninger, og ser renere og mere velholdt ud i længere tid.

FØR

Bil før-billede

EFTER

Bil efter-billede

Indvendig pleje og rengøring

Madrester, hundehår og colapletter kan være en udfordring for bilens interiør, og det er ikke altid lige nemt at fjerne igen. Hos A&M bruger vi professionelle bilplejemaskiner og -produkter, der både renser og har en præventiv effekt, således at det bliver at holde fremover.

FØR

Bil før-billede

EFTER

Bil efter-billede

Vask og rens i motorrum

En motor fungerer bedst, når den er ren. Det reducerer risikoen for komplikationer med elektronikken i din bil og er med til at vedligeholde motoren generelt. Det er dog ikke altid let at rense en bilmotor, derfor er det fornuftigt at få en professionel til det, som har erfaringen og de rigtige redskaber. På den måde undgår du at skade motoren, og samtidig bliver den gennemtjekket, da vores professionelle folk vil opdage uregelmæssigeheder, såsom f.eks. lækager m.m.

FØR

Motor før-billede

EFTER

Motor efter-billede

Guldklargøring giver lakken nyt liv

Det ser ikke bare godt ud - lakken er nu også mere modstandsdygtig over for vind og vejr.

Hvad er coating?

Coating er en keramisk lakforsegling, hvor vi påfører en flydende væske, der giver lakken en hårdere skal og går ind og danner et beskyttende lag. Det mindsker risikoen for ridser i lakken og giver også en smudsafvisende effekt, hvilket giver dig en ekstra beskyttelse mod syreregn, industrielt nedfald, uv-stråler, snavs, fuglelort m.m. Det fremhæver samtidig bilens glans og giver lakken et mere glat look.

Coating er derfor den bedste beskyttelse, du kan give lakken og andre ydre plastdele på bilen. Vi bruger kun de bedste produkter, når vi udfører coating, som derfor har en utrolig holdbarhed og et fantastisk resultat. Prøv selv at få udført en behandling, så vil du kunne se forskellen med det samme. Læs mere om coating.

Del værkstedsregningen op med en A&M værkstedskonto

Med en A&M værkstedskonto kan du dele regning op og betale i mindre bidder. Du kan låne til bl.a.: servicereparation af skaderekstraudstyr såsom vinterhjul, undervognsbehandling m.m. Forhør dig om vores A&M værkstedskonto, næste gang du besøger et af vores værksteder. 

Motordele

Hold din bil i topform med A&M Bilpleje

Sæsontjek

Supplér med sæsontjek udover bilens normale service, og bevar bilens gensalgsværdi.

Mere info

Aircondition Service

Få renset ventilationssystemet, så der ikke opstår lugt og nedsat funktion.

Mere info

Undervognsbehandling

Forlæng din bils levetid og forøg salgsprisen, når den skal sælges.

Mere info

Bronzepakke

Bronzepakken er en beskyttende behandling, der primært henvender sig til biler, der trænger til grundig vask og rengøring af fælge. Bilen vaskes grundigt i en beskyttende shampoo (der kan stadig efter behandlingen findes flyverrust, tjære og lignende).

Sølvpakke

Sølvpakken henvender sig til biler, hvor lakken bærer præg af daglig påvirkning. Bilen vaskes grundigt i en affedtende sæbe. Lakken poleres med et 2 i 1-produkt, som sliber let og er let forseglende. Behandlingen fjerner lette vaskeridser, tjære og asfaltpletter.

Guldpakke

Guldpakken er en dybdegående behandling for dem, der gerne vil gøre noget ekstra for deres bil. Bilen kommer under grundig behandling indvendig og udvendig.

Stil et spørgsmålUdfyld nedenstående og stil dit spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til vores services eller ønsker rådgivning omkring din bils vedligeholdelse

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Kontakt osUdfyld nedenstående og skriv evt. en besked omkring din henvendelse. Så vil vi komme tilbage til dig hurtigst muligt.

(hvis den er kendt)

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.