Bilpleje og klargøring

Giv din bil fornyet liv med A&M bilpleje. Forlæng bilens levetid ved at forkæle den med professionel bilvask og bilpleje fra Andersen & Martini

Hvorfor pleje sin bil?

Forkæl bilen med A&M Bilpleje og få fornyet køreglæde:

Forlænger bilens levetid

Øger bilens gensalgsværdi

Nemmere vedligeholdelse efterfølgende

Uanset hvor godt du passer på din bil, kan det ikke undgås, at der kommer brugsspor. Vi behandler din bil med professionelle bilplejemaskiner og -produkter med beskyttende effekt. Du får en mere velholdt og modstandsdygtig bil, der efterfølgende er nemmere at vedligeholde. En A&M Bilpleje er ligeledes med til at øge bilens overordnede værdi ved salg, fordi den er bedre velholdt og tager mindre imod påvirkningerne ved brug.

Adresse: Gladsaxevej 340, 2860 Søborg
Adresse: Gladsaxe Møllevej 19, 2860 Søborg
Adresse: Husmandsvej 3, 2630 Taastrup
Udvendig pleje

Stenslag, UV-stråler, snavs, og vaskebørster er hårde ved bilens lakering. Når bilens ydre får en professionel plejebehandling, bliver den mere modstandsdygtig over for de påvirkninger, som almindelig daglig brug forårsager, og bilen ser renere og mere velholdt ud i længere tid.

Indvendig pleje

Mad og drikke er tit en udfordring for bilens interiør, og det kan være svært at komme pletterne til livs. En professionel indvendig behandling af bilens kabine fra Andersen & Martini fokuserer på detaljerne og skaber et smudsafvisende og velholdt udtryk, der også efterfølgende er nemt at holde, grundet den forebyggende pleje, der ligger i behandlinge

*Fri lejebil fra indlevering af bilen, der skal klargøres og til dagen efter og er inkl. 80 km. (brændstof og evt. forsikring betales selv)

Bilpleje pakker

Forkæl din bil med en af nedenstående bilplejepakker:Bronzepakken er en beskyttende behandling, der primært henvender sig til biler, der trænger til grundig vask og rengøring af fælge. Bilen vaskes grundigt i en beskyttende shampoo (der kan stadig efter behandlingen findes flyverrust, tjære og lignende).Sølvpakken henvender sig til biler, hvor lakken bærer præg af daglig påvirkning. Bilen vaskes grundigt i en affedtende sæbe. Lakken poleres med et 2 i 1-produkt, som sliber let og er let forseglende. Behandlingen fjerner lette vaskeridser, tjære og asfaltpletter.

Bilpleje guldpakke til ekstra grundig pleje af bilen

Guldpakken er en dybdegående behandling for dem, der gerne vil gøre noget ekstra for deres bil. Bilen kommer under grundig behandling indvendig og udvendig.

Tilvalgspakker

Skal bilen forkæles lidt ekstra, så tilbyder vi nedenstående tilvalgspakker:

SiCare Keramisk coating - ekstraordinær belægning til biler


" Mange bliver overrasket over, hvor stor forskel en vask og polering kan gøre ved bilen "

Bo har pudset biler i over 12 år, og han kender alle tricks til at få selv de mest beskidte biler til at se nye ud igen.

Bo, Klargøringsekspert

Forskellen er ikke til at tage fejl af

Når du vælger en professionel bilpleje behandling, så kan du se tydelige resultater:

Udvendig vask og pleje

Sol, stenslag, snavs og vaskebørster har det tilfælles, at de alle er dårlige for bilens lakering. Med gode bilplejeprodukter og de rigtige klargøringsredskaber, bliver den langt mere modstandsdygtig over for dagligdagens påvirkninger, og ser renere og mere velholdt ud i længere tid.

FØR

EFTER

Indvendig pleje og rengøring

Madrester, hundehår og colapletter kan være en udfordring for bilens interiør, og det er ikke altid lige nemt at fjerne igen. Hos A&M bruger vi professionelle bilplejemaskiner og -produkter, der både renser og har en præventiv effekt, således at det bliver at holde fremover.

FØR

EFTER

Vask og rens i motorrum 

En motor fungerer bedst, når den er ren. Det reducerer risikoen for komplikationer med elektronikken i din bil og er med til at vedligeholde motoren generelt.

Det er dog ikke altid let at rense en bilmotor, derfor er det fornuftigt at få en professionel til det, som har erfaringen og de rigtige redskaber. På den måde undgår du at skade motoren, og samtidig bliver den gennemtjekket, da vores professionelle folk vil opdage uregelmæssigeheder, såsom f.eks. lækager m.m.

FØR

EFTER

Guldklargørring giver lakken nyt liv

Det ser ikke bare godt ud, lakken er nu også mere modstandsdygtig over for vind og vejr.

Del værkstedsregningen op


Ansøg om lån til: service, skader & reparation, ekstraudstyr såsom vinterhjul og A&M ydelser såsom undervognsbehandling m.m.

Ansøg om lån

Har du en KIA, Peugeot eller andet mærke?


  

Har du en Opel?


Dine prisalarmer hos Andersen og Martini

Dine prisalarmer hos Andersen & Martini