Motorrens giver kæmpe fordele

Har du overvejet, hvad det gør ved din motor at få en motorrens? Vi gennemgår fordele nedenfor.

Ren motor -bedre brændstoføkonomi

Motorrens er godt for alle bilmotorer - men især hvis bilen er over et år gammel. Da alle biler soder til over tid, medfører det, at der dannes sodaflejring i bilens motor. Ved nye biler tilstoppes motoren hurtigere end ældre. Dette skyldes paradoksalt nok de stigende lovkrav til bilproducenterne om en renere udstødningsgas, da motorens vitale komponenter soder mere til. Kører du samtidig hyppigt kortere ture, opnår motoren ikke tilstrækkelig drifttemperatur - dette er også medvirkerede til en hurtigere tilsodning af din motor, da forbrændingen ikke er optimal. 

Denne tilsodning af motoren indvendig medfører, at din bil over tiden kører kortere på literen, har forringet acceleration og forurener mere.

Læs mere om vedligeholdelse

Det kan betale sig at få en motorrens

Din motor er hjertet i bilen, og har, lige som de øvrige dele, også behov for at blive vedligeholdt. Det er den vigtigste del at vedligeholde, og derfor giver det også ekstra god mening at få renset motoren, så den kan yde med 100 % effektivitet - det giver en synergi-effekt på alle dele i motoren.

Nedenfor kan du se de største fordele:

  • Bedre brændstoføkonomi
  • Mere miljøvenlige udstødningsgasser
  • Bedre acceleration og roligere motorgang
  • Forebygger tilstopning af partikelfilter
  • Forlænger levetiden på din motor

Man kan gøre meget selv også

Der er også meget, man selv kan gøre for at få ens motor til at præstere bedre. Det gælder om at vedligeholde motoren indvendigt ved hjælp af de såkaldte additiver, der er udviklet til at rense og beskytte komponenterne i brændstofsystemet. Andersen & Martini bruger sådanne additiver, når bilen er til service - men de kan også købes i alle vores afdelinger. Der findes mange forskellige typer additiver til forskellige motorer. Derfor anbefaler vi, at du kontakter os for professionel vejledning.

Også selve motorrummet kan med fordel holdes rent og pænt. Det reducerer risikoen for problemer med elektronikken i din bil og er med til at vedligeholde motoren generelt. Læs mere HER.

Bliv en del af klubben i Andersen & Martini

Vores loyale kunder er vores venner, og vi behandler vores venner godt. Tegner du en serviceaftale hos Andersen & Martini, så får du adgang til en lang række fordele:

  • Op til 15 % på værkstedsreparationer og -ydelser
  • Op til 10 gratis vaske om året
  • Fri kontrol af bilen f.eks. op til ferien
  • Attraktive add-ons og eksklusive tilbud
  • Mulighed for fri topup af motorolie, sprinklervæske, pæreskift m.m

94,9 % af A&M’s fordelskunder er ”tilfredse” eller ”meget tilfredse” med deres serviceaftale
(Intern undersøgelse baseret på 742 besvarelser fra A&M’s fordelskunder)

Når din bil skal på værksted...

Garanti

På vores autoriserede værksteder er du sikret kvalitetsarbejde efter bilens forskrifter.

Mere info

Vejhjælp

Alle kan få brug for assistance ifb. med deres bil. Få vejhjælp med A&M.

 Mere info

Brug for lejebil?

Har du brug for en lejebil, når du skal undvære din bil? Læs mere om priser og forhold.

 Mere info

Kontakt osUdfyld nedenstående og skriv evt. en besked omkring din henvendelse. Så vil vi komme tilbage til dig hurtigst muligt.

(hvis den er kendt)

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Stil et spørgsmålUdfyld nedenstående og stil dit spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til vores services eller ønsker rådgivning omkring din bils vedligeholdelse

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.