Motorrens

Ren motor - bedre brændstoføkonomi

Motorrens er godt for alle bilmotorer - men især hvis bilen er over et år gammel. Da alle biler soder til over tid, medfører det, at der dannes sodaflejring i bilens motor. Ved nye biler tilstoppes motoren hurtigere end ældre. Dette skyldes paradoksalt nok de stigende lovkrav til bilproducenterne om en renere udstødningsgas, da motorens vitale komponenter soder mere til. Kører du samtidig hyppigt kortere ture, opnår motoren ikke tilstrækkelig drifttemperatur - dette er også medvirkerede til en hurtigere tilsodning af din motor, da forbrændingen ikke er optimal. 

Denne tilsodning af motoren indvendig medfører, at din bil over tiden kører kortere på literen, har forringet acceleration og forurener mere.

Det kan betale sig at få en motorrens:

  • Bedre brændstoføkonomi
  • Mere miljøvenlige udstødningsgasser
  • Bedre acceleration
  • Roligere motorgang
  • Forebygger tilstopning af partikelfilter
  • Renser katalysatoren
  • Forlænger levetiden på din motor


Men der er også meget, man selv kan gøre for at få ens motor til at præstere bedre. Det gælder om at vedligeholde motoren indvendigt ved hjælp af de såkaldte additiver, der er udviklet til at rense og beskytte komponenterne i brændstofsystemet. Andersen & Martini bruger sådanne additiver, når bilen er til service - men de kan også købes i alle vores afdelinger. Der findes mange forskellige typer additiver til forskellige motorer. Derfor anbefaler vi, at du kontakter os for professionel vejledning.

Også selve motorrummet kan med fordel holdes rent og pænt. Det reducerer risikoen for problemer med elektronikken i din bil og er med til at vedligeholde motoren generelt. Læs mere HER.

Dine prisalarmer hos Andersen og Martini

Dine prisalarmer hos Andersen & Martini