Skift af bremser

Få skiftet dine bremser, hvis de er slidte, og kom sikkert gennem trafikken

Tjek og udskiftning af bremser

Bremserne er uden tvivl noget af det vigtigste sikkerhedsudstyr i en bil. Derfor er det vigtigt, at man sørger for, at de er i orden. Slidte eller defekte bremser er ikke overraskende farlige at køre rundt med.

I bilens servicehåndbog kan du se, hvornår din bil skal til service, og her vil vi naturligvis også kontrollere bremserne. Men du kan også booke en tid til at få bremserne tjekket og eventuelt justeret og smurt.

Skulle de være slidte eller decideret defekte, har vi naturligvis altid et godt tilbud på udskiftning af bremserne.

Bestil tid her

Priser på bremseskift

Bremser er forskellige og afhænger af bilmærke og  bilmodel. Nedenfor ser du nogle priseksempler på bremseskift, der kan give dig en fornemmelse af hvilket prisleje, du skal regne med.

Priserne gælder skift af bremseskiver og bremseklodser - og er inklusiv moms og montering. 

Priseksempler

For at få en pris på netop din bil, skal du blot anmode nedenfor. Prisen for reparation afregnes efter timeforbrug + reservedelens pris. Vi giver altid et forudgående tilbud, så du kan føle dig tryg.

Model Pris - foran Pris - bagved
Nissan Qashqai 1,5 DCi Visia 110HK 2016 2.824 kr. 2.573 kr.
VW Golf 1,2 TSI BMT Trendline 105 HK 2013 2.898 kr. 2.289 kr.
VW UP! 1,0 Move 60 HK 2013 2.296 kr. 1.669 kr.

Vi benytter reservedele i OEM-kvalitet.

A&M Budgetværksted

Priser på bremseeftersyn

Rensning og smøring i forbindelse med service. Priserne er ekskl. div. materialer og inklusiv moms.

Mærke Pris - alle 4 bremser
Kia 995 kr.
Opel 995 kr.
Peugeot 995 kr.
FIAT 995 kr.
Saab 995 kr.
Tesla 1.395 kr.
Andre mærker 995 kr.

Bremser skal holdes vedlige

Bilens bremser skal holdes i orden. Det danske klima er nemlig særdeles hårdt ved bremserne. Det kan betyde, at der kommer skidt og rustdannelser på bremsedelene.

Bremser, der ikke bliver renset og holdt ved lige, kan sætte sig fast. Langt de fleste nyere biler er i dag udstyret med ABS- og ESP-systemer, der gør bilen mere sikker. Systemerne virker dog kun optimalt, hvis bilens bremser er vedligeholdt ordentligt. Der kan være mange tegn på, at bremserne ikke virker optimalt. De mest hyppige er:

  • Nedsat bremsekraft
  • Skurrende lyde ved bremsning
  • Rystelser ved opbremsning
  • Hængende bremser
Få et bremseeftersyn

Forlæng bremsernes levetid med et bremseeftersyn. Velholdte bremser kan holde meget længere end bremser, der ikke bliver vedligeholdt. Desuden nedsætter det sikkerheden, hvis bremserne ikke er passet og plejet ordentligt. Det er optimalt, hvis bremserne bliver renset jævnligt (typisk 1 gang hver andet år, hvis der er behov), f.eks. når bilen alligevel er til service, eller når du skifter mellem sommer- og vinterdæk. Det vil forlænge bremsernes levetid og modvirke at bremserne sætter sig fast og bliver ødelagt.

Hos A&M Budgetværksted har vi altid lave priser på bremseeftersyn eller bremseskift. Kontakt os for et godt tilbud.

Skift af bremsekaliber

En bremsekaliber er en hydraulisk enhed, der presser bremseklodsen ind mod bremseskiven, når man træder på bremsepedalen, hvilket får hjulet til at sænke farten og stoppe.

En velfungerende bremsekaliber er lig med god effektivitet i bremsesystemet og er derfor vigtige din og andres sikkerhed. Derfor er det vigtigt at få kalibrene skiftet, hvis de viser tegn på slidtage eller sidder fast. 

På A&M Budgetværksted kan vi klare opgaven med udskiftning af bremsekalibre til en attraktiv pris. Klik nedenfor og få prisen for skift af bremsekalibre på netop DIN bil.

Skift af bremsevæske

Du skal helst skifte bremsevæske hvert andet år eller omkring hver 30.000 kilometer. 

Med tiden kan der nemlig komme snavs og luftbobler i den hydrauliske væske, og det vil nedbryde denne væsken. Der kan desuden komme kondensvand i væsken, så den mister sin effekt - især ved katastrofeopbremsninger.

Selv om du godt selv kan skifte bremsevæske, kræver det specialudstyr. Alternativt skal man være to om at skifte og udlufte bremserne, efter bremsevæsken er blevet skiftet. 

På A&M Budgetværksted kan vi klare opgaven med udskiftning af bremsevæske til en rigtigt god pris. Klik nedenfor og få prisen for skift af bremsevæske på din bil.

Det siger vores værkstedskunder om os

Hos Andersen & Martini sætter vi kunden i højsædet. Derfor er det utroligt vigtigt, at DU er tilfreds, når du besøger vores værksteder.
Se hvad nogle af vores kunder siger om deres oplevelse med vores værksteder nedenfor. 

Bliv en del af klubben i Andersen & Martini

  • Op til 15 % på værkstedsreparationer og -ydelser
  • Op til 10 gratis vaske om året
  • Fri kontrol af bilen f.eks. op til ferien
  • Attraktive add-ons og eksklusive tilbud
  • Mulighed for fri topup af motorolie, sprinklervæske, pæreskift m.m

94,9 % af A&M’s fordelskunder er ”tilfredse” eller ”meget tilfredse” med deres serviceaftale
(Intern undersøgelse baseret på 742 besvarelser fra A&M’s fordelskunder)

Når din bil skal på værksted...

Garanti

På vores autoriserede værksteder er du sikret kvalitetsarbejde efter bilens forskrifter.

Mere info

Vejhjælp

Alle kan få brug for assistance ifb. med deres bil. Få vejhjælp med A&M.

 Mere info

Brug for lejebil?

Har du brug for en lejebil, når du skal undvære din bil? Læs mere om priser og forhold.

 Mere info

Stil et spørgsmålUdfyld nedenstående og stil dit spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til vores services eller ønsker rådgivning omkring din bils vedligeholdelse

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Kontakt osUdfyld nedenstående og skriv evt. en besked omkring din henvendelse. Så vil vi komme tilbage til dig hurtigst muligt.

(hvis den er kendt)

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Spørg om prisUdfyld nedenstående og skriv lidt omkring opgaven. Så vil vi komme tilbage til dig hurtigst muligt med en pris ud fra din beskrivelse.

(hvis den er kendt)

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.