Støjdæmpning

Den bedste støj er den man kan slukke for - støjdæmpning fjerner ca. 50% af støjen i kabinen. 

Priser på støjdæmpning

Se priser og book i dag

5 fordele ved støjdæmpning

 

  • Mindre støj i bilen
  • Bedre komfort og køreglæde
  • Støjreduktion på op til 4 dB (tilsvarende en halvering
    af støjniveauet)
  • Ideel ved brug af håndfri telefon
  • Ingen opløsningmidler - vandbaseret støjdæmpning


SPAR 1000 kr. ved at kombinere en støjdæmpning med en undervognsbehandling

OBS: Støjdæmpning kan ikke udføres på biler ved påbegyndt korrosion, da behandlingen er vandbaseret og dermed ikke kan hæfte på delene. Det er som hovedregel ikke muligt på biler ældre end 2-3 måneder, men du er altid velkommen til at komme ned til en gratis vurdering inden. 

Sådan fjernes støjen fra bilen

Mange biler bliver fra fabrikantens side ikke lydisoleret. Dette betyder, at der ofte kan forekomme støj i kabinen. Ved hjælp af en støjdæmpning bliver undervognen lydisoleret ved at der lægges et lyddæmpende lag Tectyl, der især fjerner larm fra dæk og vejen. Støjdæmpning kan enten bestilles enkeltvis eller i forbindelse med en undervognsbehandling, hvilket vil give en besparelse, da vi alligevel har skilt bilen ad ved denne behandling. 

Støjdæmpning der kan mærkes!

Mobiler der ringer, unger der skriger, utålmodige bilister der dytter. Støj er der nok af og det skaber unødig stress. Med en støjdæmpning hos A&M kan du reducere støjniveauet i bilens kabine med op til 3,76 dB - hvilket svarer til op til ca. 50 % støjreduktion. Det er da lækkert? 

Mere køreglæde

Foretrækker du mere ro i kabinen er støjdæmpning det rigtige valg for dig. Behandlingen medfører en markant reducering af støj fra især dæk og vej og passer godt til nyere biler og kassevogne. Efter behandlingen vil der opleves lettere at tale i telefon, lytte til radioen og føre en samtale i bilen. Alt i alt bliver komforten i bilen øget betydeligt. Det eneste du skal gøre er at sætte dig ind, køre og nyde roen.

Priseksempler på støjdæmpning

Opel KARL, Peugeot 108 Fra 2.375 kr.
KIA Picanto Fra 2.425 kr.
Opel Astra, Opel Corsa, KIA Ceed, KIA Rio Fra 2.575 kr.

Skal din bil have en støjdæmpning?

Vi står altid klar til at give dig professionel rådgivning og personlig betjening. Kontakt din nærmest A&M afdeling og få gode råd til behandlingen af din bil eller betill tid nedenfor hvis du har besluttet dig.

Dine prisalarmer hos Andersen og Martini

Dine prisalarmer hos Andersen & Martini