Brugte luksusbiler til salg

Er du på udkig efter en eksklusiv luksusbil, som du kan kigge på fysisk i butikken? Så har A&M Exclusive-afdelingen i Greve et kæmpe udvalg af luksusbiler til salg.

Til dig der vil have noget særligt

Andersen & Martini Exclusive har et bredt udvalg af nøje udvalgte lettere brugte luksus- og specialbiler. Vores personale er blandt Danmarks dygtigste, og du er sikret den bedst mulige rådgivning i alle faser vedr. investeringen af din nye bil.

Vi er eksperter i afgifter og flexleasing og, har vi ikke din drømmebil på lager, så er vi specialister i at finde den helt rigtige bil til dig i udlandet – til den rigtige pris.

Vores afdeling for eksklusive biler finder du i Greve.

Send forespørgsel

Vi kan også hjælpe med import fra udlandet

Andersen & Martini har, gennem et internationalt netværk af udvalgte forhandlere og selskaber i udlandet, mulighed for at hjælpe med importen af eksklusive biler. Det sikrer, at vi kan bringe det udenlandske bilmarked til dig, helt uden at du skal tænke på risikoen og faldgruberne. Vi tager hånd om alle forhold i forbindelse med levering af bilen (f.eks. afgifter m.m.), og sikrer at kvaliteten og de aftalte forhold såsom overholdes, og så er det uden de mange fordyrende mellemled.

Når du køber en bil, og særligt en brugt bil, så er det essentielt at kvaliteten på bilen lever op til prisen. Dette er ofte svært at gennemskue på udenlandske priser uden afgift, da det er ret komplekst. Derfor er det en god idé at lade specialister, der kender til hullerne og ved hvor problemerne typisk opstår i forbindelse med sådan en proces, tage sig af opgaven.

Vores specialiserede fagfolk af indkøbere og rådgivere sørger for at skaffe dig den bedste oplevelse i forbindelse med indkøb af luksusbiler i udlandet. Vi har stor erfaring med indkøb og import fra Tyskland og Sverige, og vi skaffer bilen til færrest mulige omkostninger, så du får mest mulig værdi for pengene.

"Vores brugte luksusbiler gennemgår altid et omfattende sundhedstjek"

"Vi sælger kun biler, vi kan stå 100 procent inde for, og vores brugte eksklusive biler får et sundhedstjek på 29 kritiske punkter, inden de sættes til salg"

Jonas Andersen, Salgsdirektør A&M Exclusive
Jonas Andersen, Salgschef

Bliv en del af klubben i Andersen & Martini

Vores loyale kunder er vores venner, og vi behandler vores venner godt. Tegner du en serviceaftale hos Andersen & Martini, så får du adgang til en lang række fordele:

  • Op til 15 % på værkstedsreparationer og -ydelser
  • Op til 10 gratis vaske om året
  • Fri kontrol af bilen f.eks. op til ferien
  • Attraktive add-ons og eksklusive tilbud
  • Mulighed for fri topup af motorolie, sprinklervæske, pæreskift m.m

94,9 % af A&M’s fordelskunder er ”tilfredse” eller ”meget tilfredse” med deres serviceaftale
(Intern undersøgelse baseret på 742 besvarelser fra A&M’s fordelskunder)

Når du skal have ny bil...

Flexleasing

Læs om flexleasing er den rigtige finansieringstype for dig, hvis du skal have en eksklusiv bil

Mere info

Splitleasing

Privatkørsel og erhvervskørsel i én og samme bil. Sikrer dig beskatningsfri firmabil.

 Mere info

Firmabil eller privat bil?

Få klarhed om valget mellem at købe egen bil eller finansiere den igennem firmaet.

Mere info

Kontakt osUdfyld nedenstående og skriv evt. en besked omkring din henvendelse. Så vil vi komme tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Stil spørgsmålUdfyld nedenstående og stil dit spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning omkring dit bilkøb.

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.