A&M Exclusive

Er du på udkig efter en exclusive bil?

AM Exclusive - Til dig der vil have noget særligt

Andersen & Martini Exclusive er en del af Andersen & Martini A/S. Vi er den største og eneste børsnoterede personbils-forhandler i Danmark med 240 entusiastiske medarbejdere med salg og reparation af Opel, Saab, Cadillac, Corvette, Kia og Fiat.

Vores afdeling for exclusive biler, finder du i Greve - Se afdeling her. Her er nyvognssalg for Cadillac og Corvette.

Andersen & Martini Exclusive har et bredt udvalg af nøje udvalgte lettere brugte luksus- og specialbiler. Vores personale er blandt Danmarks dygtigste, og du er sikret den bedst mulige rådgivning i alle faser vedr. investeringen af din nye bil. Har vi ikke din drømmebil på lager, så er vi specialister i at finde den helt rigtige bil til dig – til den rigtige pris. Brug ovenstående knapper, hvis du måtte have en henvendelse.

Vi finder bilen til dig

Andersen & Martini har, gennem et internationalt netværk af udvalgte forhandlere og selskaber i udlandet, mulighed for at hjælpe med importen af exclusive biler. Det sikrer, at vi kan bringe det udenlandske bilmarked til dig, helt uden at du skal tænke på risikoen og faldgruberne. Vi tager hånd om alle forhold i forbindelse med levering af bilen, og sikrer at kvaliteten og de aftalte forhold overholdes, og så er det uden de mange fordyrende mellemled.

Når du køber en bil, og særligt en brugt bil, så er det essentielt at kvaliteten på bilen lever op til prisen. Dette er ofte svært at gennemskue for folk, der ikke er specialister på området. Derfor er det en god idé at lade fagfolk, der kender til hullerne og ved hvor problemerne typisk opstår i forbindelse med sådan en proces, tage sig af opgaven.

Vores specialiserede fagfolk af indkøbere og teknikere sørger for at skaffe dig den bedste oplevelse i forbindelse med indkøb af specialbiler i udlandet. Vi har stor erfaring med indkøb og import fra Tyskland, og vi skaffer den bil, hvor du får mest værdi for pengene.

Skal vi også hjælpe dig? Så kontakt os her:

A&M Exclusive afdeling

Adresse:

Agenavej 15, 2670 Greve
Gå til afdeling

Telefon:

Salg: 36 93 18 20
Værksted: 36 93 18 30

A&M Exclusive nyhedsbrev

Tilmeld dig vores A&M Exclusive nyhedsbrev og modtag exclusive nyheder og tilbud direkte i din indbakke.

Exclusive biler

Dine prisalarmer hos Andersen og Martini

Dine prisalarmer hos Andersen & Martini