Privatleasing

Økonomisk tryghed og kanon fleksibilitet til dig, der ønsker det

3 grunde til at vælge privatleasing

Der er flere grunde til, at man vil vælge at privatlease frem for at købe sin nye bil.

 • Du kan føle dig tryg og økonomisk afklaret, idet du kender dine samlede udgifter i hele leasingperioden.
 • Du kan godt lide at skifte bil engang imellem (hver 2.-3. år), dermed er værditabet på en købt bil ofte større end udgifterne til privatleasing i perioden.
 • Du har mindre kapital bundet, eftersom du sjældent skal lægge særlig mange penge til udbetaling på en privatleasingaftale. 

Du skal være opmærksom på, at du betaler mere for at få denne fleksibilitet og bekvemmelighed i forhold til at købe bilen via finansiering. Derfor skal minimum én af disse 3 ovenstående grunde være væsentlig for dig, ellers så kan det ikke betale sig med at privatlease din bil.

Se leasingtilbud her

Opdateret d. 11/4-24

En af Danmarks største forhandlere

Andersen & Martini er en af Danmarks største bilforhandlere og har en rigtig bred erfaring med privatleasing af biler. Derfor har vores dedikerede salgskonsulenter kompetencerne til at give dig den bedst mulige rådgivning og finde den helt leasingbil til dig.

Vi sætter en ære i altid at have et meget stort udvalg af leasingbiler, så vi skal nok også finde en bil til dit behov. Vi tilbyder privatleasing af nye biler fra både Kia, Opel og Peugeot.

Andersen & Martini

Det siger vores kunder om os

Tag ikke blot vores ord for gode varer. Derfor kan du herunder høre, hvad nogle af vores glade kunder siger om deres oplevelse når de har købt eller leaset en bil hos A&M.

Skal du have ny bil?

Er du på udkig efter din næste bil og er du i tvivl om hvad du skal vælge, så kig nærmere på nedenstående.

Tag bilvælgertesten

Der er mange overvejelser når du skal lease din nye bil, og sikkert også en masse spørgsmål omkring hvilket mærke og model, der passer til netop dit behov. Vi har lavet en bilvælgertest, der matcher dine behov med hvilken bil du bør vælge. 6 spørgsmål der afklarer, hvilken type bil der er den rigtige for netop dig!

Køb vs. leasing testen

Der er mange forskellige faktorer der skal overvejes når du skal finde ud af om du skal købe eller lease din næste bil. Både køb og privatleasing har sine fordele og ulemper. Vi har lavet en test med 8 spørgsmål der afklarer, om du bør købe eller privatlease din næste bil!

5 gode råd om leasing

Hvis du overvejer at privatlease din næste bil, i stedet for at købe gennem finansiering, er der en række ting, du skal være opmærksom på. Derfor har vi samlet de 5 vigtigste ting, du skal være opmærksom på, inden du benytter privatleasing.

FAQ om privatleasing

Hvis du overvejer privatleasing og endnu ikke er helt afklaret, så følger nogle spørgsmål & svar, der er værd at vide, før du privatleaser en bil:

 • Du bestemmer selv hvad der skal være af ekstraudstyr i bilen. Omkostningerne til ekstraudstyr afholdes af dig. Fabriksmonteret ekstraudstyr, der er monteret før levering på bilen, kan medfinansieres i den månedlige ydelse. Hvis det monterede ekstraudstyr efterlader mærker i bilen (f.eks. ved monterede dvd-skærme i sæderne, loft m.m.), skal udstyret blive siddende i bilen, når leasingperioden udløber.

 • Den månedlige leasingydelse beregnes ud fra det årlige kørselsbehov. Typisk er det muligt, at få en pris på en leasingmodel fra 15.000-30.000 km/årligt. Det er naturligvis dyrere jo flere km. du kører.
 • Det afhænger meget af, hvilke forhandlinger og priser importøren og finansieringselskabet har fundet frem til. Der skal typisk betales mellem kr. 5.000 - 30.000 kr i en engangsydelse. Dette beløb bliver brugt til at nedbringe finansieringen i hele perioden. I nogle tilfælde har man også på mindre modeller 0 kr. i udbetaling, men så er den månedlige ydelse oftest også en lille smule højere.
 • Udgifterne til grøn ejerafgift, forsikring, dæk og brændstof afholder man selv. Ellers så er elementer som service og øvrig vedligehold inkluderet i aftalen, hvorfor det også er dyrere, hvis man kører flere km. om året.

 • Der medfølger ikke forsikring i leasingaftalen, men Andersen & Martini kan tilbyde dig en meget attraktiv kaskoforsikring med månedlig betaling. Du kan se prisen på forsikring inde på de respektive bilmodeller.
 • Ydelsen forbliver den samme i hele perioden. En skade vil ikke få indvirkning på den aftalte leasingydelse. Til gengæld kan skaden komme til at koste, når man skal aflevere bilen, hvis ikke man har tegnet en afleveringsforsikring. Dette er også forskelligt fra importør til importør.
 • Såfremt bilen som følge af totalskade eller tyveri bliver indløst af forsikringsselskabet, vil du få din engangsydelse tilbagebetalt forholdsmæssigt i forhold til den resterende leasingperiode.Aftalen ophører pr. den dato forsikringsselskabet indløser køretøjet.
 • Selvfølgelig må du det. Det er dig, der bestemmer, hvad der skal være af ekstraudstyr i bilen, men hvis ekstraudstyret efterlader mærker i bilen (f.eks. ved monterede dvd-skærme i sæderne, loft m.m. ), skal udstyret blive siddende i bilen, når leasingperioden udløber.
 • Privatleasing er i virkeligheden bare langtidsleje af en bil. I stedet for, at du enten bruger af din opsparing eller tager et billån, lader du et finansieringsselskab købe bilen og leje den til dig for en månedlig ydelse (og en udbetaling). Derved undgår du selv at stå med uforudsete udgifter såsom servicebesøg, der bliver dyrere end beregnet, da disse er med i prisen. Du skal heller ikke bekymre dig om værditab på bilen, da risikoen bæres af leasingselskabet.

 • Den samlede betaling pr. måned kan være sammensat af følgende:Bil, service og vedligeholdelse: dækker finansiering af afskrivningen på bilen, omkostninger til service og vedligeholdelse samt øvrige tillægsydelser, såfremt dette er valgt. Ydelse betales via PBS efter henvisning.
 • Det kræves blot, at man har dansk folkeregisteradresse og CPR-nr, er fyldt 18 år og har gyldigt kørekort, samt at man ikke er registreret i RKI.
 • Du kan i de fleste tilfælde opsige leasingkontrakter med løbende + 1 måneds varsel efter 11 måneder. Du kan samtidig benytte bilen i opsigelsesperioden. Skulle din økonomiske situation ændre sig, efter du har tegnet en leasingaftale, så kan du altså uden problemer komme ud af aftalen igen efter det første år.
 • Service og vedligeholdelse omfatter fri service og mekanisk vedligeholdelse af bilen, i henhold til fabrikkens forskrifter, samt nødvendig reparation til opfyldning af bilens primære drift og trafiksikkerhed, herunder udgifter til arbejdsløn, reservedele, smøring og olieskift.
 • Førstegangsydelsen er et engangsbeløb, der nedbringer den samlede finansieringssum, og dermed sikrer dig en lavere månedlig leasingydelse. Derfor bliver dette beløb ikke tilbagebetalt. Du skal derfor medregne denne up-front udbetaling med i dine omkostninger, når du privatleaser en bil.
 • Hvis der køres flere kilometer end aftalt, afregnes det i forhold til den sats, der er angivet i leasingaftalen. Beløbet afregnes umiddelbart efter, at leasingperioden udløber, eller ved opsigelse af aftalen før tid.

 • Køres der færre kilometer end aftalen foreskriver afregnes der igen i henhold til den sats, der er oplyst i leasingaftalen. Regnestykket gøres op umiddelbart efter din leasingperiode udløber.
 • Processen for vurdering kan variere en smule fra importør til importør. Læs mere under vores FAQ på denne side, hvordan bilen vurderes efter endt leasingperiode. Vil du have gode råd, når du skal benytte dig af privatleasing, så læs vores guide: 5 gode råd, når du skal privatlease.

 • Det er normalt ikke en mulighed, men importørerne kommer hele tiden på nye og kreative måder at sælge bilerne på. F.eks. havde Peugeot et koncept på et tidspunkt "mixleasing", hvor det var muligt at købe bilen efter en hvis periode.

*Du skal dog være opmærksom på, at udgifterne til grøn ejerafgift, forsikring, dæk og brændstof ikke er omfattet af leasingaftalen og således skal påregnes. Andersen & Martini kan dog tilbyde dig en meget attraktiv kaskoforsikring, med månedlig betaling. Få oplyst prisen hos en af vores salgskonsulenter. 

Kontakt osUdfyld nedenstående og skriv evt. en besked omkring din henvendelse. Så vil vi komme tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Stil spørgsmålUdfyld nedenstående og stil dit spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning omkring dit bilkøb.

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.