Privatleasing

- Økonomisk tryghed til dig, der ønsker det.

3 grunde til at at vælge privatleasing

Der er flere gode grunde til at vælge at privatlease frem for at købe din nye bil.

Så er der er kommet nye leasingpriser på Opel og Peugeot!

  1. Du kan føle dig tryg og økonomisk afklaret, idet du kender dine samlede udgifter i hele leasingperioden.
  2. Du kan godt lide at skifte bil engang imellem (hver 3.-4. år), dermed er værditabet på en købt bil ofte større end udgifterne til privatleasing i perioden.
  3. Du har mindre kapital bundet, eftersom du sjældent skal ligge særlig mange penge til udbetaling på en privatleasingaftale. 

Du kan vælge i et bredt udvalg af Andersen & Martini´s modelprogram:


Værd at vide om privatleasing

Hvis du overvejer privatleasing og endnu ikke er helt afklaret, så følger nogle Spørgsmål & Svar, der er værd at vide, før du privatleaser en bil igennem Andersen & Martini:

Kan der tilvælges ekstraudstyr til bilen?

Du bestemmer selv hvad der skal være af ekstraudstyr i bilen. Omkostningerne til ekstraudstyr afholdes af dig. Fabriksmonteret ekstraudstyr, der er monteret før levering på bilen, kan medfinansieres i den månedlige ydelse.

Hvis det monterede ekstraudstyr efterlader mærker i bilen (f.eks. ved monterede dvd-skærme i sæderne, loft m.m.), skal udstyret blive siddende i bilen, når leasingperioden udløber.

Hvor mange kilometer må der køres om året?

Den månedlige leasingydelse beregnes af vor salgsafdeling ud fra det årlige kørselsbehov.

Er der nogen form for udbetaling?

Der skal betales en engangsydelse, typisk kr. 5.000 - 30.000 kr. Dette beløb bliver brugt til at nedbringe finansieringen i hele perioden.

Hvilke omkostninger skal jeg selv sørge for?

Udgifterne til grøn ejerafgift, forsikring, dæk og brændstof. Ved privatleasing af Fiat er det dog muligt at tilvælge en aftale omkring brændstofkort.

Hvordan skal det betales?

Den samlede betaling pr. måned kan være sammensat af følgende:

  1. Bil, service og vedligeholdelse
    dækker finansiering af afskrivningen på bilen omkostninger til service og vedligeholdelse samt øvrige tillægsydelser, såfremt dette er valgt. Ydelse betales via PBS efter henvisning fra Andersen & Martini A/S
  2. Registreringsafgift
    dækker den månedlige betaling af registreringsafgiften. Ydelsen skal betales forud vis PBS

Kan alle privatlease gennem Andersen & Martini?

Det kræves blot, at man har dansk folkeregisteradresse og CPR-nr, er fyldt 18 år og har gyldigt kørekort, samt at man ikke er registreret i RKI.

Kan leasingaftalen opsiges før tid?

Du kan altid opsige leasingkontrakter med 3 måneders varsel efter det første år, til hver den 1. i en måned og samtidig benytte bilen i opsigelsesperioden. Skulle din økonomiske situation ændre sig, efter du har tegnet en leasingaftale hos Andersen & Martini, så kan du uden problemer komme ud af aftalen igen efter det første år. Du kan læse mere om opsigelse af leasingaftalen her.

Hvad dækker service og vedligeholdelse?

Service og vedligeholdelse omfatter fri service og mekanisk vedligeholdelse af bilen, i henhold til fabrikkens forskrifter, samt nødvendig reparation til opfyldning af bilens primære drift og trafiksikkerhed, herunder udgifter til arbejdsløn, reservedele, smøring og olieskift.

Følger der forsikring med i leasingaftalen?

Der medfølger ikke forsikring i leasingaftalen, men Andersen & Martini kan tilbyde dig en meget attraktiv kaskoforsikring, med månedlig betaling. Få prisen i vor salgsafdeling.

Påvirkes den månedlige ydelse, hvis der laves en skade på bilen?

Ydelsen forbliver den samme i hele perioden. En udbedret skade vil ikke få indvirkning på den aftalte leasingydelse.

Hvad sker der, hvis bilen totalskades?

Såfremt bilen som følge af totalskade eller tyveri bliver indløst af forsikringsselskabet, vil du få din engangsydelse tilbagebetalt forholdsmæssigt i forhold til den resterende leasingperiode.

Aftalen ophører pr. den dato, forsikringsselskabet indløser køretøjet.

Må jeg selv købe ekstraudstyr som f.eks. navigation o. lign., og sætte det i bilen, efter at leasingperioden er startet?

Selvfølgelig må du det. Det er dig, der bestemmer, hvad der skal være af ekstraudstyr i bilen. Men som tidligere nævnt : Hvis ekstraudstyret efterlader mærker i bilen (f.eks. ved monterede dvd-skærme i sæderne, loft m.m. ), skal udstyret blive siddende i bilen, når leasingperioden udløber.

Kan jeg selv købe bilen, når leasingperioden udløber?

Det er normalt ikke en mulighed.

Tilbagebetales engangsydelsen, når leasingperioden udløber?

Engangsydelsen er et engangsbeløb, der nedbringer den samlede finansieringssum, og dermed sikrer dig en lavere månedlig leasingydelse. Derfor bliver dette beløb ikke tilbagebetalt.

Betaling af ekstra kørte kilometer, der er inkluderet i leasingaftalen?

Hvis der køres flere kilometer end aftalt, afregnes det i forhold til den sats, der er angivet i leasingaftalen, afregnes beløbet umiddelbart efter, at leasingperioden udløber, eller ved opsigelse af aftalen før tid.

Tilbagebetaling i tilfælde af færre kørte kilometer?

Køres der færre kilometer afregnes der igen i henhold til den sats, der er oplyst i leasingaftalen. Regnestykket gøres op umiddelbart efter, at din leasingperiode udløber.

Hvordan vurderes bilen, når den afleveres efter endt leasingperiode?

Læs mere under FAQ, hvordan bilen vurderes efter endt leasingperiode.

Vil du have gode rå til privatleasing, så læs vores guide '5 gode råd om leasing' HER.


*Du skal dog være opmærksom på, at udgifterne til grøn ejerafgift, forsikring, dæk og brændstof ikke er omfattet af leasingaftalen og således skal påregnes. Andersen & Martini kan dog tilbyde dig en meget attraktiv kaskoforsikring, med månedlig betaling. Få oplyst prisen hos en af vores salgskonsulenter. 

Ved alle leasingtilbud tages der forbehold for udsolgte modeller og ændringer i leasingforholdene. 

Opel Astra privatleasing

Opel Astra leasing

Dine prisalarmer hos Andersen og Martini

Dine prisalarmer hos Andersen & Martini