Privatleasing

Økonomisk tryghed og kanon fleksibilitet til dig, der ønsker det

3 grunde til at vælge privatleasing

Der er flere grunde til, at man vil vælge at privatlease frem for at købe sin nye bil.

  • Du kan føle dig tryg og økonomisk afklaret, idet du kender dine samlede udgifter i hele leasingperioden.
  • Du kan godt lide at skifte bil engang imellem (hver 2.-3. år), dermed er værditabet på en købt bil ofte større end udgifterne til privatleasing i perioden.
  • Du har mindre kapital bundet, eftersom du sjældent skal lægge særlig mange penge til udbetaling på en privatleasingaftale. 

Du skal være opmærksom på, at du betaler mere for at få denne fleksibilitet og bekvemmelighed i forhold til at købe bilen via finansiering. Derfor skal minimum én af disse 3 ovenstående grunde være væsentlig for dig, ellers så kan det ikke betale sig med at privatlease din bil.

Se leasingtilbud her

FAQ om privatleasing

Hvis du overvejer privatleasing og endnu ikke er helt afklaret, så følger nogle spørgsmål & svar, der er værd at vide, før du privatleaser en bil:

Kan der tilvælges ekstraudstyr til bilen?

Du bestemmer selv hvad der skal være af ekstraudstyr i bilen. Omkostningerne til ekstraudstyr afholdes af dig. Fabriksmonteret ekstraudstyr, der er monteret før levering på bilen, kan medfinansieres i den månedlige ydelse.

Hvis det monterede ekstraudstyr efterlader mærker i bilen (f.eks. ved monterede dvd-skærme i sæderne, loft m.m.), skal udstyret blive siddende i bilen, når leasingperioden udløber.

Hvor mange kilometer må der køres om året?

Den månedlige leasingydelse beregnes af vor salgsafdeling ud fra det årlige kørselsbehov.

Er der nogen form for udbetaling?

Der skal betales en engangsydelse, typisk kr. 5.000 - 30.000 kr. Dette beløb bliver brugt til at nedbringe finansieringen i hele perioden.

Hvilke omkostninger skal jeg selv sørge for?

Udgifterne til grøn ejerafgift, forsikring, dæk og brændstof. Ved privatleasing af Fiat er det dog muligt at tilvælge en aftale omkring brændstofkort.

Følger der forsikring med i leasingaftalen?

Der medfølger ikke forsikring i leasingaftalen, men Andersen & Martini kan tilbyde dig en meget attraktiv kaskoforsikring, med månedlig betaling. Få prisen i vor salgsafdeling.

Påvirkes den månedlige ydelse, hvis der laves en skade på bilen?

Ydelsen forbliver den samme i hele perioden. En udbedret skade vil ikke få indvirkning på den aftalte leasingydelse.

Hvad sker der, hvis bilen totalskades?

Såfremt bilen som følge af totalskade eller tyveri bliver indløst af forsikringsselskabet, vil du få din engangsydelse tilbagebetalt forholdsmæssigt i forhold til den resterende leasingperiode.

Aftalen ophører pr. den dato, forsikringsselskabet indløser køretøjet.

Må jeg selv købe ekstraudstyr efter at leasingperioden er startet?

Selvfølgelig må du det. Det er dig, der bestemmer, hvad der skal være af ekstraudstyr i bilen. Men som tidligere nævnt : Hvis ekstraudstyret efterlader mærker i bilen (f.eks. ved monterede dvd-skærme i sæderne, loft m.m. ), skal udstyret blive siddende i bilen, når leasingperioden udløber.

Kan jeg selv købe bilen, når leasingperioden udløber?

Det er normalt ikke en mulighed.

Hvordan skal det betales?

Den samlede betaling pr. måned kan være sammensat af følgende:

Bil, service og vedligeholdelse: dækker finansiering af afskrivningen på bilen, omkostninger til service og vedligeholdelse samt øvrige tillægsydelser, såfremt dette er valgt. Ydelse betales via PBS efter henvisning.

Kan alle privatlease gennem Andersen & Martini?

Det kræves blot, at man har dansk folkeregisteradresse og CPR-nr, er fyldt 18 år og har gyldigt kørekort, samt at man ikke er registreret i RKI.

Kan leasingaftalen opsiges før tid?

Du kan i de fleste tilfælde opsige leasingkontrakter med én + løbende måneds varsel efter det 11 måneder, til hver den 1. i en måned og samtidig benytte bilen i opsigelsesperioden. Skulle din økonomiske situation ændre sig, efter du har tegnet en leasingaftale, så kan du uden problemer komme ud af aftalen igen efter det første år. 

Hvad dækker service og vedligeholdelse?

Service og vedligeholdelse omfatter fri service og mekanisk vedligeholdelse af bilen, i henhold til fabrikkens forskrifter, samt nødvendig reparation til opfyldning af bilens primære drift og trafiksikkerhed, herunder udgifter til arbejdsløn, reservedele, smøring og olieskift.

Tilbagebetales engangsydelsen, når leasingperioden udløber?

Engangsydelsen er et engangsbeløb, der nedbringer den samlede finansieringssum, og dermed sikrer dig en lavere månedlig leasingydelse. Derfor bliver dette beløb ikke tilbagebetalt.

Betaling af overkørte kilometer?

Hvis der køres flere kilometer end aftalt, afregnes det i forhold til den sats, der er angivet i leasingaftalen, afregnes beløbet umiddelbart efter, at leasingperioden udløber, eller ved opsigelse af aftalen før tid.

Tilbagebetaling i tilfælde af færre kørte kilometer?

Køres der færre kilometer afregnes der igen i henhold til den sats, der er oplyst i leasingaftalen. Regnestykket gøres op umiddelbart efter, at din leasingperiode udløber.

Hvordan vurderes bilen, når den afleveres efter endt leasingperiode?

Læs mere under FAQ, hvordan bilen vurderes efter endt leasingperiode.

Vil du have gode råd til når du skal benytte dig af privatleasing, så læs vores guide 5 gode råd, når du skal privatlease --> HER.

*Du skal dog være opmærksom på, at udgifterne til grøn ejerafgift, forsikring, dæk og brændstof ikke er omfattet af leasingaftalen og således skal påregnes. Andersen & Martini kan dog tilbyde dig en meget attraktiv kaskoforsikring, med månedlig betaling. Få oplyst prisen hos en af vores salgskonsulenter. 

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.

OK

Kontakt os

Udfyld nedenstående og skriv evt. en besked omkring din henvendelse. Så vil vi komme tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Stil spørgsmål

Udfyld nedenstående og stil dit spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning omkring dit bilkøb.

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.