Når bilen skal på værksted

Guide med gode råd og vejledning til alt omkring når bilen skal på værksted

Få gode råd og vejledning

Ejer du en bil, er det uundgåeligt, at den skal forbi et autoværksted og efterses af en automekaniker i ny og næ. Enten fordi den skal til det jævnlige service, hjulene skal skiftes, airconditionen skal renses, eller der skal foretages en reparation på bilen. I den forbindelse er der en række ting at forholde sig til:

Kan det betale sig med en serviceaftale? Hvordan er det egentligt med lejebiler, når bilen er på værksted? Kan man få opbevaret sine vinterdæk over sommeren? Har det en indflydelse på bilens garanti om man vælger autoriseret eller uautoristeret værksted? Alt dette og mere har vi forsøgt at svare på i via nedenstående guides.

Få personlig rådgivning her

Guides med råd og vejledning, når bilen skal på værksted

Når man skal på værksted med sin bil, handler det om tillid og om at føle sig tryg. Der er mange ting, som man pludselig skal tage stilling til, og alle disse ting forsøger vi at forberede dig så godt som muligt på nedenfor.

Hvad nu hvis, jeg...

Lejebil illustration

Hvis ikke du venter imens, hvad skal du så køre videre i? Har du behov for en lejebil, så læs om det her.

Serviceaftale illustration

Hvilken serviceaftale har du, og hvad dækker den? Læs alt om aftalerne her, og bliv klogere på, om du er dækket ind.

Vejhjælp illustration

Har du tegnet en vejhjælpsaftale? Hvad koster den, og hvad skal du gøre i tilfælde af at uheldet er ude?

Når jeg alligevel er inde...

Serviceeftersyn illustration

Er det tid til det årlige serviceeftersyn? Og hvilket service skal du vælge? Bliv klogere her på de forskellige services. 

Hjulskifte

Er det tid til at få skiftet hjul? Der er penge at spare, hvis man får gjort det ifm. service, når bilen alligevel er på liften.

Undervognsbehandling

Overvejer du en undervognsbehandling? Få det gjort i forbindelse med andet arbejde og spar en tur mere på værksted.

Læs om vedligeholdelse og få svar på andre spørgsmål

Stil et spørgsmålUdfyld nedenstående og stil dit spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til vores services eller ønsker rådgivning omkring din bils vedligeholdelse

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Kontakt osUdfyld nedenstående og skriv evt. en besked omkring din henvendelse. Så vil vi komme tilbage til dig hurtigst muligt.

(hvis den er kendt)

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.