Aircondition Service

Undgå bakterier, skimmelsvamp og dårlig lugt i din bils airconditionanlæg.

A/C service og rens af dit klimaanlæg

Et velfungerende ventilationssystem er guld værd, når frost og dug på indersiden af ruderne skal fjernes eller bilen skal nedkøles.

Et aircondition- eller klimaanlæg giver ikke kun et behageligt indeklima, det forebygger også mug og skimmeldannelse - især om vinteren, hvor der er store temperaturudsving i bilen. Det er nødvendigt at få service af dit airconditionanlæg, hver 2-3. år hvis du gerne vil have det fungerer optimalt.

Fordelene kan opsummeres således:

 • Reduceret risiko for nedslidning = forlænget levetid på anlægget
 • Fuld udnyttelse af anlægget = mindre brændstofforbrug
 • Minimere antallet af bakterier, som kan fremkalde f.eks. allergi, lugtgener, snue eller sygdomme

Bestil tid her

Priser på aircondition pakker

Du kan vælge mellem 3 pakker:

Det får du med et aircondition service fra A&M

Dit klimaanlæg eller airconditionanlæg har brug for at blive efterset og rengjort regelmæssigt, samt få påfyldt kølermiddel. Med et airconditionservice fra A&M holder du dit klimaanlæg vedlige.

Du får bl.a. følgende med et fuldt aircon-service + rens:

 • Bakterier, svamp og andre skadelige mikroorganismer fjernes.
 • Kontrol at rør, tilslutninger, samlinger og blæser.
 • Pollen, fugt og nikotin fjernes.
 • Ubehagelig lugt fra klimaanlæg fjernes.
 • Påfyldning af kølemiddel (op til 200 gram) gælder også nyere kølemiddel af typen R1234yf
 • Tilsat sporingsvæske i kølemiddel
 • Skift af kompressorolie

Med kemisk rens af ventilationssystem (Kabinerens) rengør vi luftdyser og kanaler med vores specialværktøjer - så er du sikret ren luft i kabinen og et optimalt fungerende ventilations-anlæg! Vi gør opmærksom på at aircondition service ikke er til airconditionanlæg, der er gået i stykker. Til det skal du bestille en tid til reparation af anlægget.

OBS: vores A/C service er inkl. 200 gram kølemiddel, herefter koster kølemiddel 2 kr./g. Mængden, der er nødvendig, afhænger meget af, hvor stort og brugt ventilationsanlægget er.Typisk indeholder et køleanlæg mellem 500-700 g kølemiddel, og biler taber ca. 10 % om året.

Hvorfor er airconditionservice vigtigt?

Der er flere gode grunde til at få tjekket din bils aircondition eller klimaanlæg og få udført en A/C-rens . For det første taber et almindeligt aircondition-/klimanlæg ca. 10% af sit kølemiddel hvert år. Det er helt normalt, men det medfører forringet køleeffekt og kan på længere sigt give risiko for skade på kompressoren eller udtørring. Et service af dit aircondtionanlæg er ikke inkluderet i et almindeligt service jf. fabrikkens forskrifter, og derfor bliver det ofte forsømt. Vi anbefaler et aircondtion service ca. hvert 2.-3. år afhængig af brugen og hvor meget du kører.

Kølemidlet kører nemlig rundt sammen med olie, der skal sørge for at smøre pakninger og kompressoren. Hvis ikke kompressoren bliver smurt ordentligt, kan den gå i stykker, og det vil formentlig resultere i en dyr reparation af dit aircondition- eller klimaanlæg. 

Samtidig har en aircondition rens den fordel, at man fjerne bakterier og skimmelsvamp fra bilens ventilationsanlæg. Dermed er en aircondition rens med til at holde din bil ren og vellugtende indvendigt.

Vælger du A/C-rens og service af aircondition- eller klimaanlægget, er du sikker på at have et både rent og velfungerende ventilationsanlæg, og derfor anbefaler vi, at du vælger denne løsning.

Reparation af aircondition / klimaanlæg

Der kan være situationer, hvor et service af aircondition- eller klimaanlægget ikke er nok til at få dit ventilationanlæg op at køre igen. Det kan være, at der er vitale funktioner, der er gået i stykker og som skal udskiftes, og så er man nødt til at foretage en reparation / udskiftning af dele, som kan være mere omfattende.

Hvis det skulle ske, at dit airconditionanlæg eller klimaanlæg går i stykker, kan vi naturligvis også hjælpe dig med at reparere det. Nogle gange kan vi komme med et skøn på, hvad det vil koste, og andre gange så er det umuligt, da der kan være mange forskellige scenarier.

Omfanget af reparationen og dermed prisen afhænger nemlig af bilmærke, model og årsag  - men hos Andersen & Martini kan du altid forvente rimelige priser

Klik på "Få pris på reparation", hvis du ønsker et skøn på en reparation. 

Bliv en del af klubben i Andersen & Martini

Vores loyale kunder er vores venner, og vi behandler vores venner godt. Tegner du en serviceaftale hos Andersen & Martini, så får du adgang til en lang række fordele:

 • Op til 15 % på værkstedsreparationer og -ydelser
 • Op til 10 gratis vaske om året
 • Fri kontrol af bilen f.eks. op til ferien
 • Attraktive add-ons og eksklusive tilbud
 • Mulighed for fri topup af motorolie, sprinklervæske, pæreskift m.m

Når din bil skal på værksted...

Garanti

På vores autoriserede værksteder er du sikret kvalitetsarbejde efter bilens forskrifter.

Mere info

Vejhjælp

Alle kan få brug for assistance ifb. med deres bil. Få vejhjælp med A&M.

 Mere info

Brug for lejebil?

Har du brug for en lejebil, når du skal undvære din bil? Læs mere om priser og forhold.

 Mere info

Stil et spørgsmål

Udfyld nedenstående og stil dit spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til vores services eller ønsker rådgivning omkring din bils vedligeholdelse

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Kontakt os

Udfyld nedenstående og skriv evt. en besked omkring din henvendelse. Så vil vi komme tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Spørg om pris

Udfyld nedenstående og skriv lidt omkring opgaven. Så vil vi komme tilbage til dig hurtigst muligt med en pris ud fra din beskrivelse.

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.