Brugte Opel - 73 biler til salg lige nu

Lettere brugte Opel'er

Opel er et af de klassiske tyske bilmærker. Når man tænker Opel, tænker man pålidelighed. I en årrække havde Opel et ry som et lidt konservativt bilmærke, men det har man i de senere år i den grad lavet om på med moderne og ungdommeligt design. I de senere år har Opel også fået flere forskellige priser for det. Opel har naturligvis også bevæget sig ind på SUV-markedet med de stilrene Crossland og Grandland. Desuden er Opel også kommet med flere elbiler de seneste år. Det gælder blandt andet Corsa-e, Mokka-e og Combo-e Life

  • Klassisk bilmærke
  • Skarpt design
  • Masser af udstyr

Opel på lager

Hvem er Opel?

Opel er en velrenommeret tysk bilproducent med en lang historie inden for bilindustrien. Med mere end 150 års erfaring har Opel etableret sig som en af Europas mest anerkendte bilproducenter, der kombinerer innovation, kvalitet og køreglæde. Opels historie begyndte i 1862, da Adam Opel startede en lille maskinfabrik i Tyskland. Virksomheden udviklede sig hurtigt til at producere cykler og senere biler. Opel har altid været kendt for sin innovative ånd og sin evne til at tilpasse sig de skiftende behov hos bilejerne. Med en stærk tradition for tysk ingeniørkunst og præcision sikrer Opel, at deres biler opfylder de højeste standarder for sikkerhed og pålidelighed. Opel har de seneste år også skabt en lang serie af både hybrid- og elbiler, som er blevet populære hos danskerne. Lige fra den praktiske plug-in hybrid Opel Grandland til den lille, stilfulde elbil Opel Corsa-e. Her har Opel igen demonstreret sin styrke i at levere bæredygtige transportløsninger, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Danmarks største Opel-forhandler

Andersen & Martini er en af Danmarks største forhandlere af brugte biler og Danmarks største Opel-forhandler. Fordi vi sælger så mange biler, har vores dedikerede salgskonsulenter kompetencerne til at give dig den bedst mulige rådgivning og finde den helt rigtige bil dig.

Vi sætter en ære i altid at have et meget stort udvalg af flere hundrede kvalitetsbiler - ofte med ganske få kilometer på tælleren. Vores biler gennemgår en særdeles grundig kontrol og vi sælger kun biler, vi kan stå 100 procent inde for. Det betyder, at du altid modtager en skinnende ny bil, der står skarpt både indvendigt og udvendigt.

Brugte biler

Det siger vores kunder om os

Hos Andersen & Martini sætter vi kunden i højsædet. Derfor er det utroligt vigtigt, at DU er tilfreds, når du besøger os i forbindelse med bilkøb. Se hvad nogle af vores mange glade kunder siger om deres oplevelse af købsprocessen hos A&M.

"Rådgivningen i forhold til valget af elbil var rigtig god"
Christian Dam

"Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Andersen & Martini"
Hans Christian Hansen