Brugte Opel - 65 biler til salg lige nu

Lettere brugte Opel'er

Opel er et af de klassiske tyske bilmærker. Når man tænker Opel, tænker man pålidelighed. I en årrække havde Opel et ry som et lidt konservativt bilmærke, men det har man i de senere år i den grad lavet om på med moderne og ungdommeligt design. I de senere år har Opel fået flere forskellige priser: Opel har naturligvis også bevæget sig ind på SUV-markedet med de stilrene Crossland og Grandland. Desuden er Opel også kommet med flere elbiler de seneste år. Det gælder Corsa-e og Mokka-e. 

  • Klassisk bilmærke
  • Skarpt design
  • Masser af udstyr

Opel på lager

Danmarks største Opel-forhandler

Andersen & Martini er en af Danmarks største forhandlere af brugte biler og Danmarks største Opel-forhandler. Fordi vi sælger så mange biler, har vores dedikerede salgskonsulenter kompetencerne til at give dig den bedst mulige rådgivning og finde den helt rigtige bil dig.

Vi sætter en ære i altid at have et meget stort udvalg af flere hundrede kvalitetsbiler - ofte med ganske få kilometer på tælleren. Vores biler gennemgår en særdeles grundig kontrol og vi sælger kun biler, vi kan stå 100 procent inde for. Det betyder, at du altid modtager en skinnende ny bil, der står skarpt både indvendigt og udvendigt.

Brugte biler

Det siger vores kunder om os

Tag ikke blot vores ord for gode varer. Derfor kan du herunder høre, hvad nogle af vores glade kunder siger om deres oplevelse af købsprocessen hos A&M.

"Jeg følte mig tryg ved at komme her og er blevet godt behandlet"
Kirsten Rauff Jensen

"Jeg vil altid anbefale at købe bil hos Andersen & Martini"
Marianne Nielsen

"Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Andersen & Martini"
Hans Christian Hansen